امتیاز موضوع:
  • 6 رای - 2.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فوت و فن های آشپزخونه
#71
يه روش عالي براي استفاده بيشتر و بهتر از اسفناج: اسفناج هاي شسته رو بريزيد توي ظرف زير آبكش، بعد برنج رو آبكش كنيد:
[عکس: 20150131200108_IMG_20150110_124003.jpg]
اسفناج ها با آب جوش حسابي نرم ميشن و مي تونيد اونها رو به صورت توپي بزاريد روي برنج تا بپزه.
[عکس: 20150131200228_IMG_20150110_124008.jpg]
اگه خواستيد براي بوراني استفاده كنيد ساده بزاريد روي برنج ولي اگه خواستيد طعم دارش كنيد از گرده غوره استفاده كنيد عالي ميشه.
[عکس: 20150131200257_IMG_20150110_124348.jpg]
پاسخ }
#72
رنگ آب هویج بعدگذشت چند ساعتی تیره میشه برای جلوگیری از این کار چند قطره شیر به آب هویج اضافه کنید رنگش حتی بعد از گذشت چند روز هم تغییر نمیکنه.
من وقتی مهمون دارم و میخام هویج بستنی درست کنم چند ساعت قبلش آب هویجو میگیرم و چند قطره شیر بهش اضافه میکنم میذارمش تو یخچال تا جلو مهمونا مجبور نشم آب هویج بگیرم. بخصوص اگه تعدادشون زیاد باشه.در عرض دو ثانیه هویج بستنی آماده میشه

اینم هویج بستنی من که آب هویجشو 5-6 ساعت زودتر گرفتم22
[عکس: 20150331210653__.jpg]
[عکس: 20151009173322_Love5.JPG]
♥ منی که کنارش تو نباشی" تومنی" نمی ارزه ................♥
پاسخ }
#73
با استفاده از روش بلانش میتونین پوست هلو رو براحتی جدا کنین
سر هلو هارو با نوک چاقو بصورت بعلاوه برش بدید
هلو هارو یک دقیقه در آب جوش بندازین و بعد فوری در ظرف حاوی آب و یخ بندازین
سپس براحتی پوستشون رو جدا کنین

[عکس: 20150816131432_213502efdbdcbe858695cfd78eac41b5.jpg]
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#74
1
برای اینکه هر خورشتی که درست میکنین لعاب دار و غلیظ باشه میتونین از پودر بامیه استفاده کنین، به هیچ وجه رنگ و طعم غذا رو تغییر نمیده و فقط خورش رو لعابدار میکنه...
میتونین بامیه هایی که میخرین دونه های درشتش که برا خورشت خوب نیست رو با سوزن به نخ آویزون کنید و بذارین خوب خشک بشه بعد پودرش کنید و برا خورشت یه قاشق ازش استفاه کنید... 83
پاسخ }
#75
قبل از گرفتن آب لیمو(بصورت دستی)لیمو رو زیر دستتون بغلتونید و فشارش بدین.اینجوری راحت تر آبش گرفته میشه.
[عکس: 20150907151845_.jpg]

برای اینکه روی تخته هنگام خرد کردن با چاقو خط نیفته،یه حوله ی "نازک" رو خیس کنید و روی تخته بکشید و با خیال راحت به خرد کردن بپردازین.
[عکس: 20150907155124_.jpg]

تخم مرغ رو توی یه ظرف آب بندازین و با مشاهده ی رفتارش عمرش رو بسنجید!
[عکس: 20150907155052_14cc1cc68ba7c0fc02fdd22a127c4b46.jpg]

از مارشمالو برای جلوگیری از به هم چسبیدن شکر قهوه ای استفاده کنید.
[عکس: 20150907155109_9576122977_6d60305dfe_z.jpg]
زندگی خیلی بهتر خواهد شد وقتی:
دیگر اهمیت ندهید که:
مردم درباره شما چه فکری میکنند
و تصمیم بگیرید:
فقط برای خودتان زندگی کنید...
پاسخ }
#76
سینی فر رو با عصاره ی وانیل تمیز کنید تا همیشه بوی خوبی بده!
عصاره ی وانیل رو روی تمام سینی فر پخش کنید و فر رو در دمای 150 درجه سانتی گراد روشن کنید.بعد از نیم ساعت متوجه می شید که نه تنها سینی فر که تمام خونه با رایحه ی فوق العاده ای پر شده!
[عکس: 20150912012527_vanilla.jpg]

قبل از گرفتن آب مرکبات اون ها رو در ماکروفر گرم کنید یا در آب داغ قرار دهید.این کار باعث میشه دیواره ی سلولی میوه نرم بشه و آب میوه راحت تر خارج بشه!
[عکس: 20150912013059_microwave-with-lemons.jpeg]

برای اینکه پنکیک هاتون ظاهر گرد و زیبایی داشته باشن از بطری سس برای پهن کردنشون کف تابه استفاده کنید!
[عکس: 20150912013325_ketchup-pancake.jpg]

داخل حلقه ی پیاز یا فلفل دلمه ای نیمرو درست کنید!اینجوری هم ظاهر زیباتری داره هم خوشمزه تره!
[عکس: 20150912013724_.jpg]
زندگی خیلی بهتر خواهد شد وقتی:
دیگر اهمیت ندهید که:
مردم درباره شما چه فکری میکنند
و تصمیم بگیرید:
فقط برای خودتان زندگی کنید...
پاسخ }
#77
پست غیرمرتبط با آشپزی ولی مرتبط با آشپزخونه
اکثرمون با تعداد زیاد ماگها و ظروف ادویه مشکل داریم. میتونیم با نصب شلف زیر کابینت بالایی آشپزخونه یه فضای خوب برای مرتب سازی این سری ظروف ایجاد کنیم

[عکس: 20170920120933_14dfdfc3c540076c1850304ae35760cb.jpg]
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#78
برای نگهداری سیر سبز،پیازچه ،تره و  تره فرنگی بجای کیسه فریزر از بطری آب معدنی کوچیک اتفاده کنین تا هم به هم نچسبن و هم اینکه فریزرتون بو نگیره

[عکس: 20130516092119_7a5cb32cb9946476e907a39c9932ab40.jpg]

[عکس: 20181016121538_613db4e7dccf15e3ad3b712365628eea.jpg]
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }