خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 27 رأی - میانگین امتیازات: 3.15
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

فودسفري(غذاي تركيه)

خانوم گل هنرمند

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
923
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 844


محل سکونت : تهران
ارسال: #1
فودسفري(غذاي تركيه)
غذاي تركيه
بلغور پلو
روغن را در قابلمه مناسبی داغ کرده و پیاز، رب فلفل و گوجه فرنگی را همراه با نمک و فلفل به آن اضافه کنید. مواد را به مدت چند دقیقه بپزید تا پیاز و گوجه فرنگی نرم شوند. سپس بلغور را همراه عصاره مرغ اضافه کرده و صبر کنید تا مواد به جوش بیاید، حرارت را کم کنید تا مواد با درب بسته به مدت 15 تا 20 دقیقه آهسته بجوشند و آب جذب بلغور شود.
مناسب برای:
۷
مواد لازم:
• 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
• 2 عدد پیاز کوچک، خرد شده
• یک قاشق چایخوری رب فلفل چیلی ترکی (بیبر سالکاسی)
• 3 عدد گوجه فرنگی، نگینی خرد شده
• نمک و فلفل به مقدار لازم
• 2 فنجان بلغور درشت، شسته شده
• یک لیتر عصاره مرغ


فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)
           
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲-۱۰-۱۳۹۰ ۰۸:۴۱ عصر، توسط rafighi.)
۲-۱۰-۱۳۹۰, ۰۸:۳۹ عصر
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از rafighi به دلیل این ارسال سپاس کرده.
یاس ناز62, elipari
خانوم گل هنرمند

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
923
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 844


محل سکونت : تهران
ارسال: #2
RE: فودسفري(غذاي تركيه)
غذاي تركيه
دلمه
تمام روغن زیتون به جز 2 قاشق غذاخوری از آن را در قابلمه مناسبی گرم کنید. پیاز را همراه با دانه های کاج و کمی نمک به مدت 5 دقیقه روی شعله ملایم تفت بدهید و دائم هم بزنید تا پیاز نرم شود. برنج را نیز اضافه کنید و چند دقیقه دیگر به تفت دادن مواد ادامه دهید. بعد از برنج، گوجه فرنگی را همراه با کشمش، چیلی و کمی نمک و فلفل به مواد افزوده و اجازه دهید آنها نیز چند دقیقه ای تفت داده شوند. به اندازه کافی آب جوش اضافه کنید تا روی برنج گرفته شود و سپس سبزیجات را نیز به مواد اضافه کنید. حرارت را کم کنید تا مواد با درب بسته به مدت حدوداً 10 دقیقه بپزند تا آب جذب برنج شود. برنج باید سفت تر باشد و نباید مانند پلوی کته زیاد له شود. سپس شعله را خاموش کرده و اجازه دهید مواد کمی خنک شوند.
در همین فاصله، سر بادمجان ها را جدا کنید و با یک قاشق چایخوری کوچک یا قاشق مخصوص سبزی آرایی داخل آن را خالی کنید به شکلی که ضخامت دور بادمجان نیم سانتیمتر باقی بماند. کدو را نیز به همین ترتیب خالی کنید اما دقت داشته باشید که سر آن را از کمی پایینتر و حدود ⅓ طول کدو جدا کنید تا قسمت بالای آن زیاد باریک نباشد. فلفل ها را به گونه ای برش دهید که دو قسمت از هم جدا نشوند و در قسمت بالا درست مانند دری لولا دار به فلفل متصل باشد. دانه های فلفل را نیز خارج کنید. گوجه فرنگی ها را نیز درست مانند فلفل ها آماده کنید و دانه آنها را در بیاورید.
در مرحله بعد تمام سبزیجات آماده شده را با مواد میانی پر کنید و آنها را کف یک تابه بزرگ یا قابلمه ای مناسب بچینید به شکلی که تکان نخورند و کاملاً صاف باشند. از حلقه های گوجه فرنگی به عنوان سری برای بادمجان ها و کدوها استفاده کنید و روغن زیتون باقیمانده را روی مواد بریزید. آنقدر آب گرم در قابلمه بریزید تا حدود 2 تا 3 سانتیمتر از ارتفاع سبزیجات را در بر بگیرد. سپس درپوش ظرف را بسته و اجازه دهید دلمه ها با حرارت ملایم حدود 20 دقیقه بجوشند.
مناسب برای:
۷
مواد لازم:
• مواد لازم برای پر کردن دلمه :
• 185 میلی لیتر روغن زیتون
• 4 عدد پیاز متوسط، ریز خرد شده
• 100 گرم دانه کاج
• نمک به مقدار لازم
• 500 گرم برنج دانه متوسط، شسته شده
• 400 گرم کنسرو گوجه فرنگی خرد شده
• 100 گرم کشمش
• یک قاشق چایخوری فلفل چیلی خرد شده (برای طعم)
• فلفل به مقدار لازم
• ½ یک دسته شوید، ریز خرد شده
• چند برگ نعناع، ریز خرد شده (مقدار نعناع باید کمتر از دیگر سبزی ها باشد زیرا باعث تلخی غذا می شود)
• کمی جعفری، ریز خرد شده
• 2 عدد گوجه فرنگی کوچک، حلقه شده
• مواد لازم برای تهیه دلمه :
• 6 عدد بادمجان کوچک
• 6 عدد کدوسبز
• 6 عدد فلفل دلمه ای قرمز کوچک
• 6 عدد گوجه فرنگی متوسط


فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)
                       
۲-۱۰-۱۳۹۰, ۱۱:۰۶ عصر
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از rafighi به دلیل این ارسال سپاس کرده.
elipari
خانوم گل هنرمند

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
923
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 844


محل سکونت : تهران
ارسال: #3
RE: فودسفري(غذاي تركيه)
راوانی مافین (سمولینای پرتقالی)
ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید. یک قالب مافین 6 تایی را با کره چرب کنید.
در یک کاسه بزرگ سفیده تخم مرغ ها را با کمی شکر بزنید تا کاملاً سفت شود و از ظرف نریزد. درون کاسه ای دیگر زرده ها را همراه با یک قاشق غذاخوری شکر و رنده پوست پرتقال بزنید تا سفید شود. در مرحله بعد هر دو نوع آرد را همراه با پسته به سفیده تخم مرغ اضافه کرده و کمی با هم مخلوط کنید. سپس زرده ها را نیز اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید تا مایه یکدستی حاصل شود و بعد قالب های مافین را از این ماده پر کنید و به مدت 30 دقیقه آن را در فر قرار بدهید.
در همین فاصله، می توانید شربت را آماده کنید. برای این کار شکر را با آب و رنده پوست پرتقال روی حرارت ملایم گذاشته و آن را هم بزنید تا شکر حل شود. بعد از اینکه شربت به جوش آمد، بگذارید با حرارت ملایم به مدت 10 دقیقه دیگر بجوشد یا تا زمانیکه مقدار آن به نصف کاهش یابد و قوام پیدا کند. سپس آن را کنار بگذارید تا خنک شود.
خامه را با همزن بزنید تا سفت شود و بعد ماست را به آن اضافه کنید.
پرتقال ها را با یک چاقوی تیز پوست بکنید به گونه ای که پوست سفید آن نیز کاملاً گرفته شود. سپس آنها را به دو قسمت کنید و فقط فیله پره های پرتقال را درآورید، یعنی پوست دوم آنها نیز باید گرفته شود.
زمانی که مافین ها آماده شدند، مقداری از شربت را روی آنها بریزید و بگذارید به مدت 10 دقیقه خیس بخورند (زمانی که هنوز در قالب هستند). می توانید این مدت را بنا بر ذائقه خود و اینکه دوست دارید کیک ها تا چه حد نرم باشند، بیشتر کنید. این کیک خوشمزه را با مقداری خامه و ماست فرم گرفته، برش های پرتقال و کمی دیگر شربت سرو نمایید.
مناسب برای:
۶
مواد لازم:
• مواد لازم برای تهیه راوانی :
• 5 عدد تخم مرغ متوسط، زرده و سفیده جدا شده
• یک قاشق غذاخوری شکر، به علاوه کمی بیشتر
• رنده پوست یک عدد پرتقال
• 50 گرم آرد سمولینای نرم
• 50 گرم آرد سفید
• 100 گرم پودر پسته
• مواد لازم برای تهیه شربت :
• 600 میلی لیتر آب پرتقال تازه
• رنده پوست یک عدد پرتقال
• 500 گرم شکر
• مواد لازم برای تزئین :
• 300 میلی لیتر خامه
• 300 میلی لیتر ماست چکیده [تصویر:  20111226205057_untitled.jpg][تصویر:  20111226205203_untitled2.jpg][تصویر:  20111226205315_untitled3.jpg][تصویر:  20111226205441_untitled4.jpg]
۵-۱۰-۱۳۹۰, ۱۱:۲۶ عصر
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از rafighi به دلیل این ارسال سپاس کرده.
elipari
خانوم گل هنرمند

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
923
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 844


محل سکونت : تهران
ارسال: #4
RE: فودسفري(غذاي تركيه)
بورانی لبو
ابتدا چغندرها را بجوشانید. سپس آنها را مدتی داخل فر بپزید تا نرم شوند. بعد از اینکه آب لبوها خنک شدند، آنها را پوست گرفته و به 4 قسمت تقسیم کنید و با غذاساز یا مخلوط کن خوب خرد کنید.
ماست را با سیر و نمک خوب مخلوط کنید و لبوی له شده را به ماست اضافه نمایید. بعد از اینکه مواد خوب با هم مخلوط شدند، با قاشق مواد را مانند اسکوپ بستنی در ظرف مورد نظر قرار دهید و با کمی روغن زیتون روی آن را تزئین کنید.
مناسب برای:
۲
مواد لازم:
• 3 عدد لبو
• 200 گرم ماست چکیده
• یک حبه سیر، له شده
• کمی نمک
• روغن زیتون به مقدار [تصویر:  20111227040605_untitled.jpg][تصویر:  20111227040738_untitled2.jpg][تصویر:  20111227040844_untitled3.jpg]
۶-۱۰-۱۳۹۰, ۰۹:۴۳ صبح
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از rafighi به دلیل این ارسال سپاس کرده.
elipari
خانوم گل هنرمند

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
923
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 844


محل سکونت : تهران
ارسال: #5
RE: فودسفري(غذاي تركيه)
یوقورتلو هاووک (بورانی هویج)
هویج را همراه نصف قاشق غذاخوری روغن زیتون درون یک تابه کمی تفت بدهید تا زمانیکه نرم شود. سپس آن را از روی حرارت بردارید تا خنک شود.
ماست را با سیر و نمک خوب مخلوط کنید و بعد هویج سرد شده را به ماست اضافه نمایید. بعد از اینکه مواد خوب با هم مخلوط شدند، با قاشق مواد را مانند اسکوپ بستنی در ظرف مورد نظر قرار دهید و با کمی دیگر روغن زیتون روی آن را تزئین کنید.
مناسب برای:
۲
مواد لازم:
• 6 تا 7 عدد هویج، رنده شده
• روغن زیتون به مقدار لازم
• 200 گرم ماست چکیده
• یک حبه سیر، له شده
• کمی نمک
• زیتون سیاه به مقدار[تصویر:  20111227042147_untitled.jpg][تصویر:  20111227042257_untitled2.jpg][تصویر:  20111227042357_untitled3.jpg]
۶-۱۰-۱۳۹۰, ۰۹:۴۶ صبح
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از rafighi به دلیل این ارسال سپاس کرده.
elipari

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
خانوم گل هنرمند

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
923
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 844


محل سکونت : تهران
ارسال: #6
RE: فودسفري(غذاي تركيه)
کوفته گوشت بره
تمام مواد را درون کاسه بزرگی ریخته و با دست خوب آنها را مخلوط کنید و ورز بدهید تا یکنواخت شوند. سپس دستتان را خیس کنید و تکه هایی به اندازه یک گردو از مواد برداشته و به شکل یک گلوله در آورید. کوفته را کمی با دست فشار دهید تا صاف تر شود. می توانید کوفته را در باربیکویی با حرارت کم یا یک تابه شیاردار به مدت یک دقیقه در هر طرف گریل کنید.
مناسب برای:
۶
مواد لازم:
• 500 گرم گوشت بره، چرخ شده
• یک پیاز متوسط، رنده شده
• 2 حبه سیر، له شده
• یک سرانگشت پودر فلفل فرنگی شیرین
• کمی پودر فلفل سیاه تازه ساییده شده
• یک سرانگشت پاپریکای شیرین
• کمی پودر زیره سبز
• چند تکه فلفل چیلی
• یک قاشق چایخوری نمک
• یک عدد تخم مرغ[تصویر:  20111227043711_untitled.jpg][تصویر:  20111227043810_untitled2.jpg][تصویر:  20111227043957_untitled3.jpg][تصویر:  20111227044100_untitled4.jpg]
۶-۱۰-۱۳۹۰, ۰۶:۳۸ عصر
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از rafighi به دلیل این ارسال سپاس کرده.
mamane kiana, elipari


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  فودسفري(غذاي يونان) rafighi 3 3,327 ۲۵-۱-۱۳۹۱ ۰۹:۲۱ عصر
آخرین ارسال: rafighi


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد