خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 17 رأی - میانگین امتیازات: 3.24
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

فودسفري(غذاي يونان)

خانوم گل هنرمند

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
923
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 844


محل سکونت : تهران
ارسال: #1
فودسفري(غذاي يونان)
اِسپاناکوپیتا (سوفله اسفناج)

اسفناج را از ریشه جدا کرده یا اگر از چغندر استفاده می کنید، ساقه¬های آن را ببُرید. برگ ها را شسته و کاملاً خشک کنید. آنها را درشت خرد کرده و کنار بگذارید.
پنیر فتا را در کاسه¬ای بزرگ ریخته و با چنگال له کنید. پنیر ریکوتا، پنیر سفت رنده شده، تخم مرغ، خرده نان، جوز هندی، فلفل، روغن زیتون، شوید و پیازچه را اضافه کنید. مخلوط را با چنگال هم بزنید. اسفناج یا برگ چغندر را روی آن قرار دهید.
فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد از قبل گرم کنید. روی یک سینی به ابعاد 20 x 30 x 5 سانتیمتر لایه نازکی از روغن یا کره بمالید. خمیر فیلو را روی یک سطح صاف قرار دهید. یک ورقه فیلو روی سینی پهن کرده و با قلم موی مخصوص آشپزخانه روی آن کره بمالید. یک ورقه دیگر روی قبلی اضافه کنید و باز هم با کره بپوشانید. این کار را ادامه دهید تا وقتیکه نیمی از خمیرهای فیلو استفاده شده باشند. زمانیکه از نان فیلو استفاده نمی کنید، روی آن را با یک پارچه نازک خشک و سپس یک پارچه مرطوب بپوشانید تا خشک نشود.
با دست یا با استفاده از یک قاشق بزرگ آهنی مخلوط اسفناج را به آرامی هم بزنید تا یکدست شوند. سپس آن را روی نان فیلو قرار داده و یکدست پخش کنید. روی اسفناج¬ها را با ورقه-های باقیمانده نان فیلو که به کره آغشته شده، بپوشانید و اطمینان حاصل کنید روی ورقه آخر، کره به مقدارکافی وجود دارد. قسمت¬های اضافی فیلو را بریده و اطراف آن¬ را تا بزنید.
با استفاده از یک چاقوی تیز، سوفله را به شکل لوزی بُرش داده و روی سطح آن، یک یا دو سوراخ کوچک ایجاد کنید تا در هنگام پخت، هوا از سطح آن خارج شود. با دست، مقدار کمی آب روی آن بپاشید و برای مدت 45 تا 60 دقیقه درون فر قرار دهید تا روی آن طلائی شود. سینی را با ملایمت تکان دهید، اسپاناکوپیتا اگر خوب پخته شده باشد، باید به راحتی از قالب خود بیرون بیاید. اگر بیش از اندازه قهوه ای رنگ شده بود، روی آن را با فویل بپوشانید. پیش از بریدن سوفله برای مدت 15 دقیقه آن را کنار بگذارید تا کمی خنک شود.
مناسب برای:
۹
مواد لازم:
• یک دسته اسفناج یا برگ چغندر
• 300 گرم پنیر فتا
• 100 گرم پنیر ریکوتا
• 40 گرم (نصف لیوان) پنیر سفت مثل کفالوگراویرا، پارمزان یا پکورینو، ریز رنده شده
• 5 عدد تخم مرغ
• 2 قاشق غذاخوری خرده نان، خشک شده
• ¼ قاشق چایخوری جوز هندی
• ½ قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه
• 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
• 2 دسته شوید، خرد شده
• 4 عدد پیازچه، خرد شده
• 375 گرم خمیر شیرینی فیلوی تازه، (منجمد نباشد)
• 125 گرم کره، آب شده
نكته:خمير فيلو...در خيابان ناصر خسرو...كوچه مروي...مغازه هاي شكلات فروشي موجود ميباشد..

[تصویر:  20120412183520_1.jpg]
امضای rafighi
الهي من در كلبه حقيرانه خود چيزي دارم كه تو در عرش كبريايي خود نداري.......
من چون تويي دارمو تو چون خودي نداري......
۲۴-۱-۱۳۹۱, ۰۸:۰۸ عصر
یافتن سپاس نقل قول
خانوم گل هنرمند

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
923
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 844


محل سکونت : تهران
ارسال: #2
RE: فودسفري(غذاي يونان)
بَره یونانی همراه با رازیانه و جعفری

فر را از قبل روی حرارت 160 درجه سانتیگراد گرم کنید. به گوشت نمک بزنید. 100 میلی لیتر روغن زیتون را داخل ظرفی بزرگ و گود، مقاوم در برابر حرارت بریزید و بره را داخل آن قرار دهید تا کاملاً دورتادور آن طلائی رنگ شود. پیاز، پیاز شالوت، سیر، پوست لیموترش، ریگانی و سرکه سفید را به ظرف اضافه کنید. روی بره را با ماست و عسل بپوشانید. درب ظرف را ببندید و برای مدت یک ساعت و نیم داخل فر قرار دهید.
گوشت بره را از ظرف خارج کرده و اجازه دهید سرد شود. حداقل به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید.
سبزیجات را نیز از ظرف خارج کرده و داخل کاسه ای بریزید. رازیانه و جعفری را به آن اضافه کنید. به میزان لازم نمک، فلفل و روغن زیتون بزنید.
بَره را به لایه¬های نازک برش بزنید. گوشت ها را روی باربیکیو قرار داده و هر دو طرف آنها را کبابی کنید. غذا را همراه با سالاد رازیانه سرو کنید.
مناسب برای:
۴
مواد لازم:
• 500 گرم گوشت گردن بره، بدون استخوان
• نمک دریایی به مقدار لازم
• روغن زیتون به مقدار لازم
• یک عدد پیاز، درشت خرد شده
• 6 عدد پیاز شالوت، درشت خرد شده
• 2 حبه سیر، ورقه شده
• پوست رنده شده ی یک عدد لیموترش
• یک قاشق غذاخوری ریگانی (اورگانوی یونانی خشک شده)
• 250 میلی لیتر سرکه سفید
• 200 گرم ماست معمولی
• یک قاشق غذاخوری عسل
• یک عدد پیاز رازیانه، ریز خرد شده
• 6 دسته کوچک جعفری، برگ ها جدا شده

[تصویر:  20120412184011_11.jpg]
[تصویر:  20120412184142_12.jpg]
[تصویر:  20120412184319_13.jpg]
[تصویر:  20120412184438_14.jpg]
امضای rafighi
الهي من در كلبه حقيرانه خود چيزي دارم كه تو در عرش كبريايي خود نداري.......
من چون تويي دارمو تو چون خودي نداري......
۲۴-۱-۱۳۹۱, ۰۹:۳۲ عصر
یافتن سپاس نقل قول
خانوم گل هنرمند

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
923
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 844


محل سکونت : تهران
ارسال: #3
RE: فودسفري(غذاي يونان)
لوکومادِز انجیر همراه با شهد تمشک

برای درست کردن خمیر، مواد مورد نیاز را بدون روغن، داخل کاسه ریخته و مقداری آب به آن اضافه کنید تا خمیری نرم، به شکل و غلظت پوره تشکیل شود. آن را به مدت 15 دقیقه کنار بگذارید.
برای درست کردن شربت، آب، شکر و آب لیموترش را داخل ماهیتابه ریخته و حرارت دهید تا به جوش بیاید. آنقدر هم بزنید تا شکر کاملاً در آب حل شود. آب را دوباره به حالت جوش رسانده، تمشک و گلاب را اضافه نمایید و تا نرم شدن تمشک ها به هم زدن ادامه دهید. بگذارید به مدت کمی بجوشد و بعد آن را از روی شعله بردارید.
روغن را داخل ماهیتابه بریزید. انجیرها را در آرد بغلطانید. در هر کدام چنگالی فرو کرده و کاملاً به خمیر آغشته کنید. انجیرها را داخل روغن داغ بیاندازید و سرخ کنید تا به رنگ طلائی تیره در بیایند. آنها را روی دستمال کاغذی گذاشته، روغن اضافیشان را بگیرید و روی ظرف مخصوص پذیرایی بچینید. چند قاشق شهد تمشک روی شیرینی ها بریزید.
مناسب برای:
۵
مواد لازم:
• مواد لازم و ترکیبات برای تهیه خمیر:
• 150 گرم (یک پیمانه) آرد ساده
• 2 قاشق چایخوری خمیر مایه خشک
• مقدار کمی نمک دریائی
• 2 قاشق غذاخوری شکر
• آب
• مواد لازم و ترکیبات برای تهیه شربت :
• 440 گرم (2 پیمانه) شکر
• 500 میلی لیتر آب
• آب یک عدد لیموترش
• یک پیمانه تمشک (تازه یا منجمد)
• یک قاشق چایخوری گلاب
• روغن در مقدار زیاد، برای سرخ کردن
• 12 عدد انجیر سبز
• 2 قاشق غذاخوری آرد الک شده برای پاشیدن روی انجیر

[تصویر:  20120412185728_31.jpg]
[تصویر:  20120412185904_32.jpg]
[تصویر:  20120412190028_33.jpg]
[تصویر:  20120412190200_34.jpg]
امضای rafighi
الهي من در كلبه حقيرانه خود چيزي دارم كه تو در عرش كبريايي خود نداري.......
من چون تويي دارمو تو چون خودي نداري......
۲۵-۱-۱۳۹۱, ۰۷:۵۱ عصر
یافتن سپاس نقل قول
خانوم گل هنرمند

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
923
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 844


محل سکونت : تهران
ارسال: #4
RE: فودسفري(غذاي يونان)
سالاد یونانی

نان را به تکه های درشت خرد کرده، درون فر قرار دهید تا طلائی رنگ شود. سپس اجازه دهید سرد شود.
خیار، گوجه فرنگی، زیتون، پیاز شالوت، ریگانی، پنیر فتا و شوید را در کاسه ای بریزید. روغن زیتون، سرکه و نمک را اضافه کنید. نان را روی سالاد ریخته و هم بزنید. سالاد آماده است
مناسب برای:
۴
مواد لازم:
• نصف یک عدد نان سفید سیاباتا(يا نان تست)، که دور سفت و برشته ی آن بریده شده باشد
• 2 عدد خیار لبنانی، از درازا به 4 قسمت شده و مکعبی خرد شده
• 2 عدد گوجه فرنگی، خرد شده
• مقداری زیتون کالاماتا
• 3 عدد پیاز شالوت، ریز خرد شده
• یک قاشق چایخوری ریگانی (اورگانوی یونانی خشک شده)
• 100 گرم پنیر فتای خرد شده
• 5 دسته شوید، برگ ها جدا شده
• 100 میلی گرم روغن زیتون
• ½2 قاشق غذاخوری سرکه قهوه ای
• نمک به میزان لازم

[تصویر:  20120412184841_21.jpg]
[تصویر:  20120412185100_22.jpg]
[تصویر:  20120412185219_23.jpg]
[تصویر:  20120412185332_24.jpg]
امضای rafighi
الهي من در كلبه حقيرانه خود چيزي دارم كه تو در عرش كبريايي خود نداري.......
من چون تويي دارمو تو چون خودي نداري......
۲۵-۱-۱۳۹۱, ۰۹:۲۱ عصر
یافتن سپاس نقل قول


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  فودسفري(غذاي تركيه) rafighi 5 5,199 ۶-۱۰-۱۳۹۰ ۰۶:۳۸ عصر
آخرین ارسال: rafighi


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد