خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 35 رأی - میانگین امتیازات: 3.06
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

فود سفري (ايتاليا)

خانوم گل هنرمند

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
923
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 844


محل سکونت : تهران
ارسال: #1
فود سفري (ايتاليا)
سالتیمبوکا
بر روی استیک های گوشت گوساله را با قسمت صاف بیفتک کوب ضربه بزنید تا همه جای آن به ضخامت یکسانی برسد. یک برگ مریم گلی و پشت سر آن یک تکه ژامبون روی هر برش بگذارید. هر استیک را از وسط تا کنید تا روی سبزی و ژامبون را بگیرد. دوباره با گوشت کوب روی آنها بکوبید تا لبه های گوشت به خوبی بسته شوند. آرام آرد را روی گوشت ها بپاشید.
روغن زیتون و کره را در یک ماهیتابه چدنی گرم کنید و استیک های دُلمه شده را اضافه نمایید. خیلی سریع، یک طرف آن را سرخ کنید تا طلایی شود، حرارت باید فقط گوشت را لمس کند. کمی نمک، فلفل، سیر و جعفری قبل از برگرداندن آن، رویش بپاشید و سرکه را اضافه کنید. چند دقیقه دیگر آن را بپزید.
استیک ها را برای سرو به بشقاب های مخصوص پذیرایی منتقل کرده و سس مانده در ماهیتابه را با قاشق روی آن بریزید.
مناسب برای:
۶
مواد لازم:
• 6 برش استیکی گوشت گوساله
• 6 عدد برگ مریم گلی
• 3 برش ژامبون ، نصف شده
• 50 گرم (¼ فنجان) آرد ساده
• 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
• 20 گرم کره
• نمک و فلفل به مقدار لازم
• یک حبه سیر، خرد شده
• یک قاشق غذاخوری برگ جعفری ریز خرد شده
• 2 قاشق غذاخوری عصاره گوشت
• سرکه سفید به مقدار کافی

[تصویر:  20120217060219_0.jpg]
[تصویر:  20120217060358_1.jpg]
[تصویر:  20120217060532_2.jpg]
[تصویر:  20120217060716_3.jpg]
امضای rafighi
الهي من در كلبه حقيرانه خود چيزي دارم كه تو در عرش كبريايي خود نداري.......
من چون تويي دارمو تو چون خودي نداري......
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۸-۱۱-۱۳۹۰ ۰۹:۴۹ صبح، توسط rafighi.)
۲۸-۱۱-۱۳۹۰, ۰۹:۴۷ صبح
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از rafighi به دلیل این ارسال سپاس کرده.
مامان سارینا, mhsa
خانوم گل هنرمند

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
923
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 844


محل سکونت : تهران
ارسال: #2
فود سفري( ايتاليا)
پاستاي فتوچيني ناپولتانا
100 میلی لیتر از روغن زیتون را در یک ماهیتابه چدنی گرم کنید، سیر و پیاز شالوت را اضافه نموده، کمی آنها را سرخ کنید و در همان زمان، کنسرو گوجه فرنگی ها را در یک کاسه خالی کنید و با دستانتان آنها را له کنید. آنها را به ماهیتابه بیافزایید و به مدت 10 تا 15 دقیقه آرام بپزید.
پاستا را در یک ظرف بزرگ آب جوش و کمی نمک، طبق دستور روی بسته پاستا بپزید. سپس آن را آبکش کرده به ظرف بازگردانید. نصف سس را به پاستا اضافه کرده، مواد را با هم ترکیب کنید. در صورت نیاز سس بیشتری اضافه کنید، اما دقت کنید که بیش از حد سس نریزید. سس فقط باید روی پاستاها را بپوشاند.
برگ های ریحان بازل را دست تکه تکه کرده و داخل پاستا بریزید، برای طعم بهتر به آن چاشنی نمک و فلفل بزنید، کمی روغن زیتون روی آنها بریزید و دوباره به آرامی مواد را در ظرف تکان دهید تا به خوبی سس و روغن زیتون به همه مواد اغشته شوند.
مناسب برای:
۶
مواد لازم:
• روغن زیتون به مقدار کافی
• 2 حبه سیر، ریز خرد شده
• 2 عدد پیاز شالوت، ریز خرد شده
• 800 گرم گوجه فرنگی کنسرو شده ایتالیایی
• 500 گرم پاستای فتوچینی
• نمک به مقدار لازم
• 6 برگ بزرگ ریحان بازل

[تصویر:  20120217055033_0.jpg]
[تصویر:  20120217055205_1.jpg]
[تصویر:  20120217055713_2.jpg]
[تصویر:  20120217055908_3.jpg]
امضای rafighi
الهي من در كلبه حقيرانه خود چيزي دارم كه تو در عرش كبريايي خود نداري.......
من چون تويي دارمو تو چون خودي نداري......
۲۸-۱۱-۱۳۹۰, ۱۲:۵۵ عصر
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از rafighi به دلیل این ارسال سپاس کرده.
مامان سارینا, mhsa
خانوم گل هنرمند

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
923
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 844


محل سکونت : تهران
ارسال: #3
RE: فود سفري (ايتاليا)
اسپاگتی با سیر، روغن و فلفل چیلی

پاستا را در یک ظرف بزرگ آب جوش و کمی نمک طبق دستور روی بسته بندی آن بپزید.
حدود 4 دقیقه قبل از آماده شدن پاستا، مقدار 100 میلی لیتر روغن زیتون را در یک ماهیتابه حرارت دهید و سیر و فلفل چیلی را در آن سرخ کنید. هنگامی که سیر به رنگ قهوه ای فندقی در آمد، ½ فنجان از آب داغ پاستا را اضافه کنید تا از پخت بیشتر سیر جلوگیری کنید. آن را هنگام آبکش کردن پاستا، از روی حرارت بردارید.
پس از آبکش کردن پاستا، ماهیتابه را دوباره روی حرارت برگردانید و پاستا، جعفری و کمی روغن زیتون بیشتر اضافه کنید. مدام ماهیتابه را تکان دهید تا پاستا با دیگر مواد مخلوط شود. آب و روغن مواد با هم ترکیب خواهند شد که غلظت بیشتری به پاستاها می دهد و کاملاً با آنها آغشته می شود. در صورت تمایل با نمک و فلفل و پاشیدن مقداری پنیر پارمزان به آن طعم بهتری بدهید.
مناسب برای:
۴
مواد لازم:
• 400 گرم اسپاگتی
• نمک
• روغن زیتون به مقدار لازم
• 2 حبه سیر، ریز خرد شده
• یک عدد فلفل چیلی قرمز کوچک، ریز خرد شده
• ½ فنجان جعفری، ریز خرد شده
• فلفل
• پنیر پارمزان تازه رنده شده (دلخواه

[تصویر:  20120402220022_1.jpg]
[تصویر:  20120402220217_2.jpg]
[تصویر:  20120402220354_3.jpg]
امضای rafighi
الهي من در كلبه حقيرانه خود چيزي دارم كه تو در عرش كبريايي خود نداري.......
من چون تويي دارمو تو چون خودي نداري......
۱۴-۱-۱۳۹۱, ۱۱:۳۵ عصر
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از rafighi به دلیل این ارسال سپاس کرده.
مامان سارینا, mhsa
خانوم گل هنرمند

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
923
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 844


محل سکونت : تهران
ارسال: #4
RE: فود سفري (ايتاليا)
پانزانلا (سالاد نان)

نان را در فر داغ بپزید تا طلایی و خشک شود. اجازه دهید تا خنک شود.
روغن، سرکه و سیر را درون یک کاسه ریخته، نان را اضافه کرده و آنها را با هم مخلوط کنید. گوجه فرنگی و پیاز را اضافه کنید و برگ های ریحان بازل را در آن تکه تکه کنید. دوباره مواد را هم بزنید، چاشنی اضافه کنید تا خوش طعم شود و بلافاصله سرو نمایید.
مناسب برای:
۶
مواد لازم:
• نان تست بیات، بدون لایه بیرونی، به صورت مکعبی خرد شده
• 300 میلی لیتر روغن زیتون خالص بودار
• 100 میلی لیتر سرکه بالزامیک
• یک حبه سیر، له شده
• 5 عدد گوجه فرنگی رسیده، درشت خرد شده
• یک عدد پیاز قرمز کوچک، ریز خرد شده
• نصف یک دسته ریحان بازل
• نمک و فلفل به مقدار کافی

[تصویر:  20120402220707_11.jpg]
[تصویر:  20120402220913_12.jpg]
[تصویر:  20120402221045_13.jpg]
[تصویر:  20120402221216_14.jpg]
امضای rafighi
الهي من در كلبه حقيرانه خود چيزي دارم كه تو در عرش كبريايي خود نداري.......
من چون تويي دارمو تو چون خودي نداري......
۱۴-۱-۱۳۹۱, ۱۱:۴۳ عصر
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از rafighi به دلیل این ارسال سپاس کرده.
مامان سارینا, mhsa
خانوم گل هنرمند

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
923
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 844


محل سکونت : تهران
ارسال: #5
RE: فود سفري (ايتاليا)
تیرامیسو
زرده های تخم مرغ را با شکر مخلوط کنید و بزنید تا سفت و کرم رنگ شوند. (این کار حداقل 15 دقیقه طول می کشد). پنیر خامه ای ماسکارپون را اضافه کرده، تا زمانیکه کمی مخلوط ونرم شود آن را هم بزنید.
بیسکوییت ها را خیلی سریع درون قهوه فرو برده و بیرون بیاورید. آنها را روی بشقابی کنار بگذارید.
سفیده های تخم مرغ را بزنید تا فرم بگیرند و سفت و محکم شوند. سپس به آرامی داخل مخلوط ماسکارپون بریزید.
بیسکوییت هایی که به قهوه آغشته شده اند را به همراه ماسکارپون در ظرف بزرگ شیشه ای یا ظروف جداگانه شیشه ای، لایه به لایه قرار دهید. حداقل 2 تا 3 ساعت آنها را داخل یخچال قرار دهید. قبل از سرو، روی آنها را با شکلات رنده شده بپوشانید.
مناسب برای:
۶
مواد لازم:
• 6 عدد تخم مرغ، سفیده و زرده جدا شده
• 220 گرم (یک فنجان) شکر دانه ریز
• 500 گرم پنیر خامه ای ماسکارپون
• یک فنجان قهوه اسپرسوی تازه دم داغ و غلیظ
• یک بسته 400 گرمی بیسکوییت پاوسینی (نوع نازک بیسکوییت ساوویاردی، در صورتیکه در دسترس نبود از ساوویاردی استفاده کنید.)
• شکلات خالص مرغوب، رنده شده

[تصویر:  20120402224326_1.jpg]
[تصویر:  20120402224526_2.jpg]
[تصویر:  20120402224645_3.jpg]
امضای rafighi
الهي من در كلبه حقيرانه خود چيزي دارم كه تو در عرش كبريايي خود نداري.......
من چون تويي دارمو تو چون خودي نداري......
۱۵-۱-۱۳۹۱, ۱۲:۱۷ صبح
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از rafighi به دلیل این ارسال سپاس کرده.
مامان سارینا, shana

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
خانوم گل هنرمند

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
923
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 844


محل سکونت : تهران
ارسال: #6
RE: فود سفري (ايتاليا)
رازیانه ریز و سالاد پرتقال توسرخ

از چاقوی کوچک تیز برای کندن پوست پرتقال استفاده کرده، مطمئن شوید که لایه سفید رنگ، زیر پوست را همراه آن نکنید. در حالیکه پرتقال ها را روی یک کاسه گرفته اید تا آبشان درون آن بریزد، در هر طرف پره های پرتقال برش ایجاد کنید تا قسمت پره های اصلی میوه را از پوسته نازکشان جدا کنید. گوشت پرتقال را داخل یک کاسه بزرگ بریزید. ( آب پرتقال را نگه دارید و در تهیه یک دسر از آن استفاده کنید.)
رازیانه و برگ های جعفری را به پرتقال اضافه کنید. روغن، سرکه و نمک و فلفل را به عنوان چاشنی اضافه کنید تا طعم بهتری به مواد بدهید. آنها را مخلوط کرده و بلافاصله سرو نمایید.
مناسب برای:
۶
مواد لازم:
• 2 عدد پرتقال توسرخ
• 5 عدد پیاز کوچک رازیانه، بسیار ریز خرد شده
• 6 شاخه کوچک جعفری فرنگی، برگ ها جدا شده
• 120 میلی لیتر روغن زیتون بودار
• 2 قاشق غذاخوری سرکه سفید
• نمک و فلفل به مقدار

[تصویر:  20120402224837_11.jpg]
[تصویر:  20120402225316_12.jpg]
[تصویر:  20120402225455_13.jpg]
امضای rafighi
الهي من در كلبه حقيرانه خود چيزي دارم كه تو در عرش كبريايي خود نداري.......
من چون تويي دارمو تو چون خودي نداري......
۱۵-۱-۱۳۹۱, ۱۲:۲۵ صبح
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از rafighi به دلیل این ارسال سپاس کرده.
مامان سارینا, عسل میرزایی



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد