خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 34 رأی - میانگین امتیازات: 4.24
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

فود سفري(غذاهای فرانسه)

خانوم گل هنرمند

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
923
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 844


محل سکونت : تهران
ارسال: #1
فود سفري(غذاهای فرانسه)
غذاي فرانسه
سوپ پياز فرانسوي
کره را در قابلمه ای با کف چدنی آب کرده و پیازها را اضافه کنید. به مدت 25 دقیقه آنها را با حرارت ملایم تفت بدهید و هر از چند گاهی آنها را هم بزنید. پیاز باید رنگ طلایی متمایل به قهوه ای پیدا کند و کاراملی بشود (حالت چسبنده پیدا کند).
در مرحله بعد آرد را بیافزایید و سپس آب و عصاره غلیظ مرغ یا آب انگور را همراه با نمک و فلفل اضافه کنید. تکه های پنیر را نیز به این مواد افزوده و بگذارید سوپ جوش بیاید. پس از جوش آمدن حرارت آن را کم کنید تا آهسته به مدت 25 دقیقه با درب بسته بپزد. بعد از این مدت نمک و فلفل غذا را تنظیم کنید.
نان باگت را برش زده و روی آنها پنیر رنده شده بریزید. آنها را زیر حرارت زیاد گریل فر، قرار دهید تا پنیر آب شود.
سوپ را داخل کاسه بریزید و با برش های نان پنیری تزئین کنید.
مناسب برای:
۶
مواد لازم:
• 60 گرم کره بدون نمک
• 4 تا 5 عدد پیاز، باریک خلالی شده
• 50 گرم (⅓ فنجان) آرد ساده
• 2 لیتر آب
• 200 میلی لیتر آب انگور سفید یا عصاره مرغ
• نمک و فلفل به مقدار لازم
• 100 گرم پنیر سوییسی مرغوب، نیمی رنده شده و نیمی نگینی خرد شده
• یک عدد نان باگت


فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)
       
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲-۱۰-۱۳۹۰ ۰۷:۲۰ عصر، توسط Galaxy.)
۱-۱۰-۱۳۹۰, ۰۹:۵۴ عصر
یافتن سپاس نقل قول
خانوم گل هنرمند

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
923
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 844


محل سکونت : تهران
ارسال: #2
RE: فود سفري(آشپزي ملل)
غذاي فرانسه
كرپ سوزت
آرد، شكر و نمک را در ظرف بزرگی ريخته و در وسط آن حفره‌ای ايجاد كنيد. تخم مرغ‌ها را افزوده و با يک همزن، مخلوط كنيد. به آرامی شير را اضافه كرده و به هم بزنيد تا نرم شود. سپس عصاره مرکبات را افزوده و بگذاريد 1 ساعت کنار بماند.
برای تهيه‌ كره‌ سوزت، كره و ¾ شكر سفيد را با هم مخلوط كنيد.
3 حبه از قندها را روی پوست پرتقال و يكی را روي ليمو بماليد تا طعم آنها را به خود بگيرند. حبه‌ها را با بقيه‌ شكر سفيد در يک كاسه ريخته و آب نصف پرتقال را اضافه كنيد. آنها را با چنگال له كنيد و با مخلوط كره به هم بزنيد. سپس عصاره رقیق مرکبات یا عرق بهار نارنج را اضافه كنيد.
يک ماهیتابه مخصوص كرپ را گرم كرده و با برس به آن كره بماليد. يک ملاقه از خمير كرپ را داخل آن بریزید و ظرف را كج كنيد تا همه جای آن پوشانده شود. كرپ را به اندازه ای بپزيد که لبه‌های آن طلايی شود، سپس آن را برگردانید تا سمت ديگرش نيز بپزد. به پختن كرپ‌ها ادامه دهيد تا همه‌ خمير مورد استفاده قرار گيرد.
مقداری كره‌ سوزت به ظرف اضافه كنيد و هنگامي كه آب شد (مراقب باشید تغيير رنگ ندهد)، يك كرپ را درون ظرف قرار دهيد. روي سطح بالايی كرپ، كره‌ بيشتری بماليد و آن را از وسط تا كرده و مجدداً تا كنيد تا به شكل مثلث درآيد. كرپ را گرم نگه داريد (اگر جا هست، در گوشه‌ای از ماهی‌تابه بگذاريد) و کار را با بقيه‌ كرپ‌ها ادامه دهيد.
براي تهیه سس رویه كرپ‌ها، همه‌ي آنها را به ماهيتابه برگردانيد و مخلوط عرق بهار نارنج و عصاره مرکبات را روی آنها بريزيد. با احتياط با كج كردن ماهیتابه به سمت شعله‌ گاز مواد داخل آن را شعله‌ور كنيد. شكر را روی مواد مشتعل بپاشيد و سریع کرپ ها را سرو كنيد.
اگر برای چند نفر كرپ مي‌پزيد، ممكن است ترجيح دهيد کرپ های هر سرو را به طور جداگانه شعله‌ور كنيد.
مناسب برای:
۸
مواد لازم:
• مواد لازم براي تهيه کرپ سوزت :
• 250 گرم (⅔1 پيمانه) آرد ساده
• 50 گرم (¼ پيمانه) شكر سفيد
• مقداري نمك
• 3 عدد تخم مرغ
• 500 ميلي ليتر شير
• 2 قاشق غذاخوري عصاره رقیق مركبات یا عرق بهار نارنج خالص
• مقداري كره
• مواد لازم برای تهیه كره‌ سوزت :
• 150 گرم كره، نرم شده
• 180 گرم شكر سفيد
• 4 حبه قند
• يك عدد پرتقال
• يك عدد ليمو
• 2 قاشق سوپخوري عصاره رقیق مركبات
• مواد لازم برای تهیه کارامل روی کرپ :
• 2 قاشق غذاخوري عرق بهار نارنج
• 2 قاشق غذاخوري عصاره مركبات
• يك قاشق غذاخوري شكر سفيد


فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)
       
۱-۱۰-۱۳۹۰, ۱۱:۳۴ عصر
یافتن سپاس نقل قول
خانوم گل هنرمند

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
923
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 844


محل سکونت : تهران
ارسال: #3
RE: فود سفري(آغذاهای فرانسه)
غذاي قرانسه
سوفله پنیر
فر را از قبل روی حرارت 200 درجه‌ سانتيگراد گرم کنید. داخل يک قالب بزرگ سوفله را با كره چرب نمایید.
براي تهيه‌ خمير رُو، كره را در قابلمه بزرگي روي حرارت پايين آب كرده و آرد را اضافه كنيد. سپس با يک قاشق چوبي هم بزنيد تا مخلوط حالت پفی پیدا كند. شير را كم كم اضافه كرده و گرم كنيد. آن را با مخلوط آرد و کرد هم بزنيد تا نرم و غلیظ شود. پنير را افزوده و براي طعم بهتر نمک، فلفل و جوز را اضافه كنيد. سپس قابلمه از روي حرارت برداشته و با زرده‌ تخم مرغ را به آن افزوده و هم بزنيد.
در يک كاسه‌ بزرگ، سفيده‌ تخم مرغ‌ها را با مقداري نمک بزنيد تا كاملاً سفت شوند، بايد سفت باشند اما حالت خشک به خود نگیرند. با يک قاشق فلزي بزرگ، مقداري مخلوط پنير را به آرامي با سفيده‌ تخم مرغ مخلوط كنيد. هنگامي كه با هم تركيب شدند، بقيه‌ مخلوط پنير را نيز اضافه كرده و به آرامي هم بزنيد.
مواد را درون قالب سوفله ريخته و سطح روی آن را صاف كنيد. سپس در طبقه وسط فر و به مدت 10 دقيقه بپزيد. حرارت فر را تا 180 درجه‌ سانتيگراد پايين آورده و به مدت 25 تا 30 دقيقه‌ ديگر بپزيد تا خوب پف كرده و روی آن به رنگ طلايي مايل به قهوه‌اي درآيد. سوفله آماده شده را بلافاصله سرو كنيد.
مناسب برای:
۵
مواد لازم:
• 60 گرم كره
• 60 گرم آرد ساده
• 500 ميلي ليتر شير
• 200 گرم پنير گروير مرغوب، رنده شده
• نمك و فلفل به مقدار كافي
• مقداري جوز رنده شده
• 6 عدد تخم مرغ، زرده و سفيده جدا شده
و


فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)
       
۲-۱۰-۱۳۹۰, ۰۷:۳۴ صبح
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از rafighi به دلیل این ارسال سپاس کرده.
یکتا20
خانوم گل هنرمند

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
923
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 844


محل سکونت : تهران
ارسال: #4
RE: فود سفري(آغذاهای فرانسه)
غذاي فرانسه
قلب خامه‌ای آنژو (کوق اَلا کِرِم)
سفيده‌ تخم مرغ‌ها و كرم تارتار را بزنيد تا سفت شوند. يك سوم شكر را اضافه كرده و به زدن ادامه دهيد تا یکدست و صاف شوند.
خامه را در يك كاسه‌ جداگانه بزنيد تا شروع به سفت شدن كند.
كوآرك را در يك كاسه‌ جداگانه با يك سوم ديگر از شكر و يك سوم آب ليمو بزنيد و با خامه‌ زده شده و سپس به آرامي با سفيده‌ تخم مرغ زده شده مخلوط كنيد.
قالب قلب شكل را روي یک سيني بگذاريد. کف قالب را با پارچه ای تنظیف مانند و مرطوب بپوشانید و سپس آن را با مخلوط كرم پر كنيد. روي آن را با کناره ای تنظیف پوشانده و به مدت حداقل 4 تا 5 ساعت يا يك شب در يخچال بگذاريد تا خودش را بگیرد.
نصف تمشك‌ها را با بقيه‌ شكر، آب ليمو و آب پرتقال پوره كرده و براي جدا كردن دانه‌ها، مواد را از صافی ریز رد كنيد. سپس آن را تا 10 دقيقه پيش از سرو كردن، در يخچال قرار دهيد.
با احتياط قالب را به يك بشقاب برگردانيد و تمشك‌هاي سالم را روي آن قرار داده و كمي پودر قند بپاشيد. سپس با سس تمشك سرو كنيد.
مناسب برای:
۷
مواد لازم:
• 2 عدد سفيده‌ تخم مرغ
• مقداري كرم تارتار
• 110 گرم (نصف پيمانه) شكر سفيد
• 200 ميلي ليتر خامه‌ زده شده
• 250 گرم پنیر نرم كوآرک
• آب يک و نيم عدد ليمو
• 600 گرم تمشک
• آب يک عدد پرتقال
• پودر قند به مقدار كافي


فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)
               
۲-۱۰-۱۳۹۰, ۱۱:۱۱ صبح
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از rafighi به دلیل این ارسال سپاس کرده.
یکتا20
خانوم گل هنرمند

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
923
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 844


محل سکونت : تهران
ارسال: #5
RE: فود سفري(آغذاهای فرانسه)
غذاي فرانسه
بورگونيون گوساله
روغن را در ظرف بزرگ و چدنی، روي حرارت متوسط گرم كنيد. گوشت گوساله را در چند قسمت، به اندازه حجم تابه سرخ كنيد. آخرين سري گوشت را از ظرف بیرون آورده، روغن را نگه داريد و هويج، كرفس، تره فرنگي، پياز و شالوت ها را اضافه كرده و به مدت 5 تا 8 دقيقه سرخ كنيد.
گوشت گوساله و سبزيجات را در ظرف خوراک پزي بزرگي قرار دهيد. آويشن، برگ بوها و دنبه يا چربی حيوانی را در آن ریخته و هم بزنيد. سپس آب انگور را روي آنها ريخته و با نمك و فلفل به آن طعم دهيد و درب ظرف را بپوشانيد. مواد را به جوش آوريد و سپس حرارت را بسیار پايين آورده و به مدت 40 دقيقه بپزيد.
در همین فاصله، براي تهيه‌ پوره‌ هويج، هويج‌ها را با كمي نمک تنها تا زماني كه نرم شوند، جوشانده و آنها را له كنيد.
براي تهيه‌ پوره‌ سيب زميني، درون قابلمه ای آنها را كامل با آب و كمي نمک بجوشانيد تا نرم شوند. پوست آنها را كنده و دوباره به ظرف برگردانيد و خوب له كنيد. پوره را روي حرارت متوسط به مدت 3 تا 5 دقيقه هم بزنيد تا آب اضافي سیب زمینی ها تبخیر شود (اين كار باعث مي‌شود هواي بيشتري به سيب زميني‌ها برسد كه آنها را روشن و نرم مي‌كند). شير را در يك ظرف جداگانه گرم كرد و به آرامي به پوره اضافه كنيد. كره را به آن افزوده و هم بزنيد. پوره را با درپوش يا کیسه پلاستيكي بپوشانيد و گرم نگه داريد.
قارچ‌ها و پوره‌ هويج را به بورگونيون اضافه كرده و 10 دقيقه‌ ديگر بپزيد. سپس جعفري را روي آن بپاشيد.
بورگونيون را با پوره‌ سيب زميني و نان ترش سرو كنيد.
مناسب برای:
۷
مواد لازم:
• مواد لازم براي تهيه بورگونيون گوساله :
• 125 ميلي ليتر روغن زيتون خالص
• يك كيلوگرم گوشت گوساله(ترجيحاً قسمت واگو که دارای لایه هایی از چربی است و به گوشت مرمری نیز معروف است، اما هر قسمت از گوشت گوساله از قبيل ران يا سردست نيز خوب است)، خرد شده به تكه‌هاي بزرگ
• 2 عدد هويج، طولي نصف شده و خرد شده
• 2 عدد ساقه‌ كرفس با برگ، طولي نصف شده و خرد شده
• يك عدد تره فرنگي، طولي نصف شده و خرد شده
• يك عدد پياز، ريز شده
• 5 عدد پیاز شالوت، دو نیم شده
• 10 شاخه آويشن
• 7 عدد برگ بو
• 300 گرم دنبه يا چربی حيوانی ، نگيني شده
• 500 ميلي ليتر آب انگور قرمز ترش، كمي جوشانده شده براي كاهش ترشي آن
• نمك و فلفل به مقدار كافي
• 300 گرم قارچ دکمه ای
• يك دسته برگ جعفري، ريز شده
• مواد لازم برای تهیه پوره‌ هويج :
• 5 عدد هويج، ريز شده
• نمك به مقدار كافي
• مواد لازم برای تهیه پوره‌ سيب زميني :
• 6 عدد سيب زميني درشت و تازه
• نمك به مقدار كافي
• 200 ميلي ليتر شير
• 100 گرم كره


فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)
       
۲-۱۰-۱۳۹۰, ۰۲:۰۶ عصر
یافتن سپاس نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
خانوم گل هنرمند

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
923
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 844


محل سکونت : تهران
ارسال: #6
RE: فود سفري(آغذاهای فرانسه)
غذاي فرانسه
ماهی اسنپر به سبک گرنوبلی
در گوشت فیله ماهی برش هایی کم عمق ایجاد کنید و سپس روی آن نمک و فلفل بپاشید.
عصاره ماهی را در ظرفی به جوش بیاورید و سیب زمینی ها را همراه با چوب دارچین و بادیان در آن بریزید. درب ظرف را ببندید و پس از پخت سیب زمینی ها، آنها را از روی حرارت بردارید.
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را داخل ماهیتابه ریخته و ماهی را به مدت 3 تا 4 دقیقه از طرف پوست تفت بدهید. سپس ماهی را برگردانید، حرارت را کم کرده و به مدت 5 دقیقه بگذارید بپزد. پس از 5 دقیقه ماهی را از ماهیتابه بیرون بیاورید.
باقیمانده روغن را همراه با اسفناج درون ماهیتابه ریخته و کمی نمک، مقداری از عصاره ماهی و سیب زمینی را اضافه کنید. دوباره مواد را از ماهیتابه خارج کنید.
حالا کره را همراه با باقی مواد لازم در دستور تهیه و یک قاشق غذاخوری عصاره ماهی داخل ماهیتابه بریزید و به آهستگی حرارت دهید. در صورت نیاز نمک و فلفل اضافه کنید.
در وسط هر بشقاب چند تکه سیب زمینی گذاشته، سپس اسفناج و ماهی را قرار دهید. در پایان با مواد موجود در تابه غذا را تزئین کنید.
مناسب برای:
۴
مواد لازم:
• 4 قطعه 150 گرمی فیله اسنپر با پوست
• نمک دریایی و فلفل به مقدار لازم
• 250 میلی لیتر عصاره ماهی
• 2 عدد سیب زمینی بزرگ، پوست گرفته و درشت خرد شده
• یک عدد چوب دارچین
• یک عدد بادیان رومی (ستاره ای)
• 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
• 2 دسته اسفناج تازه، پاک شده
• یک قاشق غذاخوری کره
• 3 قاشق غذاخوری نان کروتون تهیه شده با خمیر ترش
• 2 قاشق غذاخوری مغز بادام
• 2 قاشق غذاخوری دانه کیپر
• 2 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
• 2 قاشق غذاخوری پودر گوجه فرنگی نیمه خشک


فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)
       
۲-۱۰-۱۳۹۰, ۰۷:۱۲ عصر
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از rafighi به دلیل این ارسال سپاس کرده.
mina14


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  فود سفري(غذاهای پاکستان) rafighi 6 5,189 ۵-۱۰-۱۳۹۲ ۰۸:۱۸ عصر
آخرین ارسال: yzfatemeh


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد