خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 23 رأی - میانگین امتیازات: 3.7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

فود سفري(غذاهای پاکستان)

خانوم گل هنرمند

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
923
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 844


محل سکونت : تهران
ارسال: #1
فود سفري(غذاهای پاکستان)
برنامه فود سفری مجموعه ای است بسیار جذاب و دیدنی که برای هر بیننده حرفه ای و غیر حرفه ای در زمینه آشپزی جذابیت دارد. مجری توانای این برنامه خانم میو اُمیرا با تجربه و مطالعاتی که در زمینه آشپزی و غذاها دارد و نیز سفرهایی که به اقصی نقاط جهان انجام داده، دست به ابتکار جالبی زده است. او به تمامی رستوران ها و مغازه های مردم مهاجر از 34 کشور درون خاک استرالیا سفر کرده تا بیننده را با آشپزخانه های مختلف جهان و سبک و سیاق آشپزی مردم آن کشور آشنا کند. در فود سفری به غذا بعنوان دریچه ای برای ورود به فرهنگ آن قوم نگاه می شود.
او ابتدا به فروشگاه مواد غذایی مخصوص هر کشور می رود و با کمک فروشنده یا سرآشپزی که با او همراه است چاشنی های اصلی و مواد اولیه آشپزی همان کشور را معرفی نموده و درباره نحوه به کار بردن آنها در غذاها صحبت می کند.
سپس با راهنمایی یک یا چندین دوست و آشپز یا سرآشپز از آن کشور؛ نحوه تهیه و آماده سازی بهترین، پرطرفدارترین و محبوب ترین غذاها، پیش غذاها، دسرها و چاشنی هایی که بین مردم آن کشور وجود دارد را به نمایش می گذارد و در پایان با ذائقه ای کنجکاو و اشتهایی زیاد، آن غذا را امتحان می کند. او در مصاحبه ای می گوید : "در فود سفری چه غذاهای عالی ای که همراه دوستان بسیار خوبم می خوردم. واقعاً که چه زندگی سختی!!! رفتن به سراغ غذاهای خوشمزه یکی پس از دیگری! "
ادویه جات، سبزی ها، منبع اصلی کربو هیدرات ها و میوه های هر کشور مواردی هستند که از زیر ذره بین فود سفری جا نمانده اند حتی دسرها هم قسمت اصلی تحقیقات این برنامه در فرهنگ هر ملت هستند. مجری خوش ذوق و خبره ی این برنامه به همراه مهاجرین موفق و هوشمند کشورهای مختلف، تصاویری واضح و توصیفی از غذاها و موسیقی زیبای مجموعه جذاب فود سفری را به وجود آورده اند .
................................................................فود سفری برنامه های شبکه تلویزیونی می شف Mechef TV.mht
و حالا من ميخواهم كليه ي مطالب اين سايتو براي شما به نمايش بگذارم تا با گلچين كردن آن مجموعه اي كامل با تصاوير زيبا از آشپزي جهان در اختيار شما باشد.dancyدر ضمن تمام ادويه هاي بكار رفته در اين غذاها دربازار خيابان ناصر خسرو-كوچه مروي فروشگاههاي شكلات فروشي-يا خيابان منوچهري -سوپر خوشيده موجود ميباشد........بزودي بر ميگردم.
.
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۶-۱-۱۳۹۱ ۱۰:۳۲ عصر، توسط rafighi.)
۲۹-۹-۱۳۹۰, ۰۶:۳۶ عصر
یافتن سپاس نقل قول
خانوم گل هنرمند

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
923
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 844


محل سکونت : تهران
ارسال: #2
RE: فود سفري(آشپزي ملل)
غذاي پاكستان
دال
آب و عدس را در یک قابلمه ریخته و به جوش بیاورید. حرارت را کم کنید، بگذارید آرام بجوشد و کف روی آن را بگیرید. روی ظرف را بپوشانید و به مدت 40 تا 50 دقیقه آن را بجوشانید تا عدس ها نرم شوند و آب غذا کشیده شود. پودر چیلی، نمک و پودر گشنیز را مخلوط کنید. گی را داغ نموده؛ سیر و چیلی خشک را افزوده، در حالی که مرتب هم می زنید، تفت دهید تا سیرها طلایی شوند اما نسوزند. مخلوط سیر و چیلی سرخ شده را در عدس پخته ریخته و هم بزنید. درب ظرف را ببندید تا همه مواد طعم بگیرد و سپس دال را به ظرف منتقل کنید.
مناسب برای:
۴
مواد لازم:
200 گرم عدس قرمز
یک لیتر آب
¼ تا 1 قاشق چایخوری پودر فلفل چیلی
یک قاشق چایخوری تخم گشنیز، آسیاب شده
یک قاشق چایخوری نمک
2 قاشق غذاخوری گی یا روغن نباتی
2 حبه سیر، کوبیده شده
1 تا 2 عدد فلفل چیلی خشکMornincoffee


فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)
           
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۹-۹-۱۳۹۰ ۱۱:۴۶ عصر، توسط rafighi.)
۲۹-۹-۱۳۹۰, ۰۷:۴۵ عصر
یافتن سپاس نقل قول
خانوم گل هنرمند

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
923
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 844


محل سکونت : تهران
ارسال: #3
RE: فود سفري(آشپزي ملل)
پاكستان
مرغ تندوري
برای آماده کردن مرغ همه مواد را به غیر از مرغ درون یک کاسه ریخته و هم بزنید تا کامل مخلوط شود. تکه های مرغ را در این مخلوط ریخته و به خوبی هم بزنید تا کاملاً به خورد یکدیگر بروند. بگذارید به مدت دو ساعت داخل یخچال بماند.
برای تهیه سس نعناع مواد را داخل مخلوط کن ریخته و به اندازه دلخواه پودر چیلی و نمک به آن اضافه کنید. دستگاه را روشن کنید تا مخلوط صاف و یکدستی حاصل شود.
فر را با بالاترین درجه آن گرم کنید. مرغ ها را به مدت 20 دقیقه بپزید و سپس حرارت را کم کنید تا 120 درجه سانتیگراد و تا پخت کامل ادامه دهید. با سس نعناع سرو نمایید.
مواد لازم:
• 200 گرم ماست
• یک قاشق غذاخوری زنجبیل تازه، رنده شده
• یک قاشق غذاخوری سیر، له شده
• یک قاشق غذاخوری رب تندوری
• 0/5قاشق چایخوری رنگ غذای مخصوص تندوری
• 2قاشق چایخوری زیره
• 2 قاشق چایخوری تخم گشنیز
• یک قاشق چایخوری گرام ماسالا
• 0/5 قاشق چایخوری پودر پاپریکا
• نمک
• یک کیلوگرم ران و سینه مرغ
• مواد لازم برای تهیه سس نعناع:
• 200 گرم ماست
• یک دسته کوچک نعناع، درشت خرد شده
• یک دسته کوچک گشنیز، درشت خرد شده
• نصف پیاز کوچک، درشت خرد شده
• یک عدد گوجه فرنگی، درشت خرد شده
• 2 قاشق غذاخوری دانه انار خشک، آسیاب شده
• پودر فلفل چیلی
• نمک
يك قاشق چايخوري زرد چوبهBathtime


فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)
               
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۹-۹-۱۳۹۰ ۱۱:۴۷ عصر، توسط rafighi.)
۲۹-۹-۱۳۹۰, ۰۸:۳۵ عصر
یافتن سپاس نقل قول
خانوم گل هنرمند

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
923
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 844


محل سکونت : تهران
ارسال: #4
RE: فود سفري(آشپزي ملل)
غذاي پاكستان
حليم شاه كاريها
بنشن و جو را از شب قبل خیس کنید. دانه های گندم را در هاون نیم کوب کرده و برای یک ساعت و نیم در آب خیس نمایید. گوشت، عدس ها، سیر، زنجبیل و آب را در یک قابلمه بزرگ و ترجیحاً چدنی ریخته و جوش بیاورید. برای دو ساعت بگذارید آرام بجوشد و هر از گاه آن را هم بزنید. استخوانها را خارج کرده و آنقدر به پخت ادامه دهید تا گوشت ریش ریش شود (حدود یک ساعت).
روغن نباتی، زعفران، شنبلیله، زیره، چات ماسالا، پودر چیلی، زردچوبه و نمک را افزوده و برای یک ساعت دیگر بپزید. همچنان در حال پخت، غذا را هم بزنید تا مواد خوب با هم مخلوط شوند. کم کم غذا کشدار و غلیظ می شود.
روغن را در تابه داغ کرده و پیاز داغ کنید. ¼ از پیاز داغ را کنار گذاشته و بقیه را با گرام ماسالا داخل غذا بریزید و به مدت 15دقیقه دیگر بپزید.
غذا را به ظرف پذیرایی منتقل کنید و با پیاز داغ و چات ماسالا، چیلی، زنجبیل، گشنیز و لیمو آن را تزئین نمایید. این غذا با روتی، نان با چاپاتی سرو می شود.
مواد لازم:
• 0/5 فنجان از هر یک از دال های چانا، اورید ، مانگ (ماش) و جو
• 0/5فنجان گندم
• یک کیلوگرم گوشت گوسفند و یا گاو با استخوان، گوشت ها خرد شده
• 2 قاشق غذاخوری سیر، له شده
• 2 قاشق غذاخوری زنجبیل، رنده شده
• 2/5 لیتر آب
• 2 قاشق غذاخوری روغن نباتی
• کمی زعفران برای رنگ (دلخواه)
• 1/4 قاشق چایخوری پودر تخم شنبلیله
• یک قاشق غذاخوری پودر تخم گشنیز
• یک قاشق غذاخوری پودر دانه زیره
• یک قاشق غذاخوری ادویه مخلوط چات ماسالا
• یک قاشق غذاخوری پودر چیلی
• یک قاشق چایخوری زردچوبه
• نمک
• 125 میلی لیتر روغن نباتی
• 2 عدد پیاز، خرد شده
• یک قاشق غذاخوری گرام ماسالا
• مواد لازم برای تزئین :
• ادویه ترکیبی چات ماسالا
• فلفل چیلی، ریز خرد شده
• زنجبیل، خیلی باریک رشته شده
• برگ های گشنیز
• قاچ لیموترش:bye:


فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)
           
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۹-۹-۱۳۹۰ ۱۱:۰۶ عصر، توسط rafighi.)
۲۹-۹-۱۳۹۰, ۱۱:۰۴ عصر
یافتن سپاس نقل قول
خانوم گل هنرمند

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
923
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 844


محل سکونت : تهران
ارسال: #5
RE: فود سفري(آشپزي ملل)
غذاي پاكستان
حلواي هويج
هویج رنده شده را به مدت 10 دقیقه بخارپز کنید تا کمی نرم شوند ( می توانید هویج را در مایکروفر هم بپزید).
100 گرم از گی را در یک ماهیتابه نچسب داغ کرده و دانه های هل را به مدت 2 دقیقه تفت دهید تا بوی آن بلند شود. هویج ها را افزوده و 2 دقیقه دیگر هم بپزید. بیشتر بادام و پسته را درون آن ریخته و گاهی هم بزنید تا حلوا به روغن بیافتد. شکر را اضافه کرده و خوب هم بزنید. حرارت را متوسط کرده و به مدت 5 دقیقه دیگر حلوا را طبخ کنید. باقی گی را در ظرفی آب کنید و پودر شیر و خامه را بیافزایید و همه را خوب هم بزنید.
هویج ها را اضافه کنید و در حالیکه هم می زنید 2 دقیقه دیگر بپزید. حلوا را گرم و همراه باقی بادام و پسته و یک قاشق بستنی وانیلی سرو نمایید.
مناسب برای:
۴
مواد لازم:
• یک کیلوگرم هویج، رنده شده
• 100 گرم گی، بعلاوه یک قاشق غذاخوری
• 7 عدد هل، شکسته و دانه ها از پوسته خارج شده
• 15 عدد بادام، خلال شده
• 15 عدد پسته، خلال شده
• 200 گرم شکر
• ⅓ فنجان پودر شیر
• 2 قاشق غذاخوری خامه...hih


فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)
           
۳۰-۹-۱۳۹۰, ۰۹:۳۸ صبح
یافتن سپاس نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
خانوم گل هنرمند

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
923
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 844


محل سکونت : تهران
ارسال: #6
RE: فود سفري(آشپزي ملل)
غذاي پاكستان
برياني سيندي
روغن را در یک ماهیتابه بزرگ داغ کرده و پیازها را در آن تفت دهید تا طلایی مایل به قهوه ای شوند. گوشت بز را اضافه نموده و چند دقیقه تفت دهید. زنجبیل و سیر را ریخته و هم بزنید و بعد ماست، ادویه های ساییده، ادویه های درسته ( 8 عدد از دانه های هل سیاه را برای برنج کنار بگذارید)، برگ بوها و آلوهای خشک و 250 میلی لیتر آب، همه را به مواد ماهیتابه اضافه کنید. درب ظرف را ببندید تا به مدت 45 دقیقه بجوشند.
در همین فاصله، سیب زمینی ها را در آب بجوشانید، آبکش کرده و دو نیم کنید و گرم نگه دارید.
برنج را آبکش کنید. با دانه های هل آن را بجوشانید تا آل دانته شود (یعنی نرم شود ولی له نشده و زیر دندان بیاید). آن را آبکش کرده و نیمی را در قابلمه نهایی بریزید. محلول زعفران و شیر را روی آن ریخته و هم بزنید تا برنج کاملاً زرد رنگ شود. هر دو بخش سفید و زرد برنج را گرم نگه دارید. گوجه فرنگی، گشنیز، نعناع و چیلی خرد شده را با هم مخلوط نمایید. یک سوم از این مخلوط را به کاری بز افزوده و به مدت 5 تا 10 دقیقه بپزید. نیمی از برنج ساده را در ظرف ریخته، روی آن از کاری بز بریزید. سپس نیمی از برنج زعفرانی و بعد روی آن نیمی از مخلوط گوجه فرنگی را قرار دهید. سیب زمینی های آب پز را روی مواد پخش کنید. دوباره لایه آخر برنج ساده و زعفرانی را بدهید. در آخر پیاز داغ حلقه ای و باقیمانده مخلوط گوجه فرنگی و روی آنها کشمش و مغزها را بپاشید. غذا را بلافاصله سرو نمایید.
مناسب برای:
۶
مواد لازم:
• روغن نباتی
• 3 عدد پیاز متوسط، ساطوری شده
• یک کیلوگرم گوشت بز بدون استخوان، به قطعات درشت بریده شده
• 3 قاشق غذاخوری زنجبیل، رنده شده
• یک قاشق غذاخوری سیر، له شده
• 100 گرم ماست
• یک قاشق غذاخوری پودر فلفل چیلی
• 2 قاشق چایخوری زردچوبه
• 2 قاشق چایخوری پاپریکای شیرین
• 1 قاشق غذاخوری تخم گشنیز، آسیاب شده
• 2 قاشق چایخوری سر پر زیره، آسیاب شده
• 2 قاشق چایخوری دانه زیره
• 10 عدد میخک
• 4 عدد چوب دارچین
• 14 عدد دانه هل سبز
• 3 عدد دانه هل سیاه
• 5 عدد برگ بو
• 10 عدد آلو سیاه خشک
• یک قاشق غذاخوری نمک
• 8 عدد دانه فلفل سیاه، آسیاب شده
• 4 عدد فلفل چیلی سبز بلند؛ 3 عدد درسته؛ یکی ریز خرد شده
• 3 عدد سیب زمینی متوسط
• 500 گرم برنج باسماتی، نیم ساعت خیس خورده
• یک قاشق غذاخوری زعفران، کمی در شیر خسیانده
• 3 عدد گوجه فرنگی متوسط، نازک قاچ خورده
• یک دسته کوچک گشنیز، ساطوری
• یک دسته کوچک نعناع، ساطوری
• پیاز داغ حلقه ای
• 25 گرم کشمش پلویی
• 25 گرم مغز بادام، پوست گرفته
• 25 گرم گردو
• 25 گرم بادام هندی


فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)
               
۳۰-۹-۱۳۹۰, ۱۲:۵۲ عصر
یافتن سپاس نقل قول


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  فود سفري(غذاهای فرانسه) rafighi 5 6,288 ۲-۱۰-۱۳۹۰ ۰۷:۱۲ عصر
آخرین ارسال: rafighi


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد