خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
تور رایگان' کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 23 رأی - میانگین امتیازات: 3.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

فود سفري(غذاي آمريكا)

خانوم گل هنرمند

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
923
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 844


محل سکونت : تهران
ارسال: #1
فود سفري(غذاي آمريكا)
پای گردوی امریکایی
برای درست کردن پای، ابتدا گردوها را درون غذاساز خرد کنید، سپس آرد را همراه با کره و نمک اضافه کنید تا خوب مخلوط شوند. در حالیکه غذاساز روشن است، به تدریج آب را اضافه کنید تا مخلوط حاصله به شکل یک توپ در بیاید. سپس آن را از غذاساز خارج کرده، در یک کیسه نایلونی قرار دهید و به مدت 30 دقیقه به خمیر استراحت بدهید.
فر را از قبل با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید و کف یک قالب پای را نیز با کره چرب کنید. خمیر را در سطحی که اندکی آردپاشی کرده اید باز کنید و روی قالب بیندازید. اضافه های خمیر را جدا کنید. در سطح خمیر سوراخ هایی ایجاد کنید تا پف نکند و به مدت 15 دقیقه آن را داخل فر قرار دهید.
حرارت فر را به 180 درجه سانتیگراد کاهش دهید. تخم مرغ ها را همراه با شکر، شربت ذرت و گردو و آرد ذرت با هم مخلوط کنید و روی خمیر پای بریزید. پس از ریختن این مواد پای را به مدت یک ساعت با حرارت ذکر شده در فر طبخ کنید. قبل از اینکه آن را با یک اسکوپ بستنی سرو کنید، اجازه دهید کاملاًٌ سرد شود.
مناسب برای:
۱۰
مواد لازم:
• مواد لازم برای تهیه نان پای :
• 10 عدد گردوی آمریکایی، بو داده
• 225 گرم (½1 فنجان) آرد سفید
• ½ قاشق غذاخوری کره
• یک سرانگشت نمک
• 3 قاشق غذاخوری آب
• مواد لازم برای تهیه مایه میانی :
• 3 عدد تخم مرغ
• 110 گرم (½ فنجان) پودر شکر
• 3 قاشق غذاخوری کره، ذوب شده
• 250 گرم شربت شکر ذرت تیره
• 2 فنجان گردوی امریکایی، بوداده
• 130 گرم (یک فنجان) آرد ذرت
[تصویر:  20120103205735_1.jpg][تصویر:  20120103210000_2.jpg]
[تصویر:  20120103210258_3.jpg][تصویر:  20120103210524_4.jpg][تصویر:  20120103210645_5.jpg]
[تصویر:  20120103210821_6.jpg]
۱۳-۱۰-۱۳۹۰, ۱۱:۴۰ عصر
یافتن سپاس نقل قول
خانوم گل هنرمند

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
923
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 844


محل سکونت : تهران
ارسال: #2
RE: فود سفري(غذاي آمريكا)
سبزیجات جنوبی
آب را همراه پیاز و تکه های ران دودی درون قابلمه ای ریخته و بگذارید مواد به جوش بیایند. سپس سبزیجات را اضافه کنید و حرارت را کم کرده و اجازه دهید مواد به مدت 2 ساعت آهسته بپزند.
تکه های گوشت را از قابلمه بیرون بیاورید و از استخوان جدا کنید. سپس گوشت را به صورت مکعبی خرد کرده و دوباره به قابلمه بازگردانید و همراه با آن به مقدار دلخواه سس تاباسکو و سرکه اضافه کنید. غذا حاضر است.
مناسب برای:
۴
مواد لازم:
• مواد لازم برای تهیه خوراک سبزیجات جنوبی :
• یک لیتر آب
• یک فنجان پیاز خرد شده
• 2 تکه ران بره دودی کوچک
• یک کیلوگرم سبزی، فقط برگ ها سوا شده (مثل اسفناج)
• سس تاباسکو (دلخواه)
• سرکه مالت (دلخواه)
[تصویر:  20120106054502_untitled.jpg][تصویر:  20120106054616_untitled2.jpg]
۱۶-۱۰-۱۳۹۰, ۰۸:۱۸ صبح
یافتن سپاس نقل قول
خانوم گل هنرمند

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
923
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 844


محل سکونت : تهران
ارسال: #3
RE: فود سفري(غذاي آمريكا)
جامبالایا
ابتدا ادویه ها و سبزی های خشک را با هم مخلوط کنید. سپس مقداری روغن زیتون را در قابلمه مناسبی داغ کرده و پیاز را همراه با کرفس و فلفل دلمه ای خرد شده به آن اضافه کنید. مواد را به مدت چند دقیقه تفت بدهید. سپس سیر و 2 قاشق چایخوری از مخلوط ادویه ها را اضافه کنید و خوب هم بزنید. در مرحله بعد سوسیس، مرغ، گوجه فرنگی، رب گوجه، برنج، عصاره مرغ، نمک و باقی ادویه ها را اضافه کنید. تمام مواد را خوب مخلوط کنید و اجازه دهید جوش بیایند. بعد از اینکه برنج به جوش آمد به مدت 2 تا 3 دقیقه با حرارت زیاد آن را بپزید و بعد حرارت را کم کرده و بگذارید مواد به مدت 20 تا 25 دقیقه به آرامی بپزند. مرتب برنج را هم بزنید تا به ته قابلمه نچسبد. اگر نیاز بود، کمی آب اضافه کنید تا برنج کاملاً نرم شود.
مناسب برای:
۷
مواد لازم:
• ½ قاشق غذاخوری پاپریکای شیرین
• یک قاشق چایخوری فلفل قرمز
• ½ قاشق غذاخوری پودر اورگانوی خشک
• ½ قاشق غذاخوری پودر آویشن خشک
• روغن زیتون به مقدار لازم
• یک عدد پیاز قرمز، نگینی شده
• 4 ساقه کرفس، نگینی شده
• یک عدد فلفل دلمه ای قرمز، نگینی شده
• 2 قاشق چایخوری سیر له شده یا پودر سیر
• 500 گرم سوسیس تند
• یک کیلوگرم گوشت سینه مرغ، بدون استخوان، نگینی خرد شده
• 6 تا 8 عدد گوجه فرنگی درشت، نگینی شده
• 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
• یک کیلوگرم برنج آبکش شده
• 750 میلی لیتر عصاره مرغ
• یک قاشق چایخوری نمک
[تصویر:  20120106064530_11.jpg]
[تصویر:  20120106065008_12.jpg][تصویر:  20120106065146_13.jpg][تصویر:  20120106065305_14.jpg][تصویر:  20120106065520_15.jpg][تصویر:  20120106065645_16.jpg]:hippo::hippo:
۱۶-۱۰-۱۳۹۰, ۰۱:۰۳ عصر
یافتن سپاس نقل قول
خانوم گل هنرمند

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
923
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 844


محل سکونت : تهران
ارسال: #4
RE: فود سفري(غذاي آمريكا)
دنده کبابی
برای درست کردن سس ابتدا کره را در یک ظرف مناسب ذوب کرده و پیاز را همراه با فلفل هالاپنو در آن تفت بدهید. پوره گوجه فرنگی را همراه با فلفل چیپوتله، شیره، شکر و سیر در غذاساز بریزید تا با هم مخلوط شوند. مایه به دست آمده را همراه با دیگر مواد باقیمانده مخلوط کرده و روی حرارت ملایم آهسته بجوشانید تا سس غلیظ شود و آب اضافی آن تبخیر شود.
برای آماده کردن دنده ابتدا مواد خشک را با هم مخلوط کنید. 2 تا 3 قاشق غذاخوری از ادویه ترکیبی به دست آمده را برای پوشش دادن به گوشت استفاده کنید و مابقی را در یک شیشه دربسته برای بار بعد نگه دارید. دقت کنید هر دو طرف گوشت کاملاً پوشش داده شود. دنده ها را در یک دیس بزرگ بگذارید و ماءالشعیر را روی آنها بریزید. بگذارید تکه های گوشت به مدت 1 تا 2 ساعت با این مواد در یخچال مزه دار شود.
بعد از اینکه گوشت را از یخچال بیرون آوردید، بگذارید دمای آن با حرارت محیط یکسان شود. فر را از قبل با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم کنید. یک ورق بزرگ فویل را روی سینی فر بکشید و دنده ها را روی آن بگذارید. ماءالشعیر جمع شده در ظرف را روی گوشت ها بریزید. دنده ها را به طور کامل در فویل بپیچید و به مدت 2 ساعت داخل فر طبخ کنید.
گریل باربیکیو را از قبل روشن کنید. زمانیکه دنده ها را از فویل بیرون آوردید، آنها را روی باربیکیو بگذارید. با قلم مو از سس آماده شده روی آنها بمالید و به مدت 6 تا 8 دقیقه هر طرف آنها را بریان کنید. سس روی گوشت باید کمی حالت کاراملی و برشته پیدا کند.
زمان سرو غذا، گوشت را چند تکه کنید و با مقداری سس بیشتر سر میز ببرید.
مناسب برای:
۷
مواد لازم:
• مواد لازم برای تهیه سس باربیکیوی چیپوتله :
• 25 گرم کره
• یک عدد پیاز بزرگ، خرد شده
• یک عدد فلفل چیلی هالاپنو تازه یا به صورت ترشی، خرد شده
• 400 میلی لیتر پوره گوجه فرنگی
• یک فلفل چیلی چیپوتله خشک
• یک قاشق غذاخوری شیره قند
• یک قاشق غذاخوری شکر قهوه ای تیره
• 2 حبه سیر، خرد شده
• 3 قاشق غذاخوری سرکه سفید
• 80 میلی لیتر سس وستیشر
• 80 میلی لیتر سس تاباسکو
• ½ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
• مواد لازم برای تهیه دنده بریان :
• 2 قاشق غذاخوری پاپریکای شیرین
• 2 قاشق غذاخوری نمک
• 2 قاشق غذاخوری پودر سیر
• یک قاشق غذاخوری پودر پیاز
• یک قاشق غذاخوری فلفل سیاه
• یک قاشق غذاخوری فلفل قرمز
• یک قاشق غذاخوری آویشن خشک
• یک قاشق غذاخوری اورگانوی خشک
• 4 تکه دنده بره یا گوساله (حدود 3 تا 4 کیلوگرم)
• 1 تا 2 بطری ماءالشعیر
[تصویر:  20120106054834_1.jpg][تصویر:  20120106055009_2.jpg]
[تصویر:  20120106055135_3.jpg]
[تصویر:  20120106055305_4.jpg][تصویر:  20120106055420_5.jpg]
۱۶-۱۰-۱۳۹۰, ۰۳:۱۹ عصر
یافتن سپاس نقل قول
خانوم گل هنرمند

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
923
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 844


محل سکونت : تهران
ارسال: #5
RE: فود سفري(غذاي آمريكا)
مافین نان ذرت
فر را از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم نموده و داخل یک قالب مافین را با کره چرب کنید. پولنتا، آرد، شکر، نمک، کره و تخم مرغ ها را با هم مخلوط کنید تا خوب با هم مخلوط شوند. سپس ذرت خامه ای و شیر را با مواد مخلوط کنید. قالب مافین را از خمیر به دست آمده پر کنید و به مدت 15 تا 20 دقیقه تا زمانیکه نان ها طلایی متمایل به قهوه ای شوند، طبخ کنید.
مناسب برای:
۱۲
مواد لازم:
• مواد لازم برای تهیه مافین ذرت :
• 90 گرم (½ فنجان) پولنتا
• 225 گرم (½1 فنجان) آرد بکینگ پودردار
• 110 گرم (½ فنجان) پودر شکر
• یک سرانگشت نمک
• 150 گرم کره، ذوب شده
• 3 عدد تخم مرغ
• یک فنجان کرم ذرت
• 250 میلی لیتر شیر پر چرب
[تصویر:  20120108170012_1.jpg]................................................................................​................................................................................​..........................................................................
[تصویر:  20120108170559_2.jpg]................................................................................​................................................................................​..........................................................................[تصویر:  20120108170732_3.jpg]
۱۸-۱۰-۱۳۹۰, ۰۷:۳۸ عصر
یافتن سپاس نقل قول

تبلیغات

کانال خانوم گل'
خانوم گل هنرمند

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
923
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 844


محل سکونت : تهران
ارسال: #6
RE: فود سفري(غذاي آمريكا)
مرغ سوخاری جنوبی
تکه های مرغ را به مدت یک شب در آبدوغ بخوابانید.
موقع طبخ، تمام مواد خشک را در کاسه ای با هم مخلوط کنید. تکه های مرغ را از خوابانده خارج کرده و خشک کنید. ابتدا آنها را در تخم مرغ زده شده قرار دهید سپس در آرد بغلطانید تا همه جای آن پوشش داده شود سپس آنها را به مدت 15 دقیقه روی کاغذ روغنی قرار دهید.
به اندازه کافی روغن در یک ماهیتابه بزرگ بریزید تا تکه های مرغ تا نیمه در آن شناور بشوند. بگذارید روغن تا حد ممکن داغ شود یعنی نزدیک به دود کردن باشد. تکه های مرغ را به مدت 10 تا 15 دقیقه در روغن سرخ کنید و سپس آنها را برگردانید تا روی دیگرشان نیز سرخ شود، اما برای طرف دیگر تنها 8 تا 10 دقیقه کافیست تا مرغ کاملاً برشته شود و به رنگ طلایی متمایل به قهوه ای در آید. سپس آنها را روی سینی توری مشبک قرار دهید تا روغن اضافیشان گرفته شود.
مناسب برای:
۶
مواد لازم:
• یک مرغ متوسط (حدود 5/1 کیلوگرم)، تکه شده
• 600 میلی لیتر آبدوغ، آنقدر که روی تکه های مرغ را بپوشاند
• 225 گرم (½1 فنجان) آرد سفید
• یک قاشق غذاخوری ادویه کرئول (ترکیبی)
• یک قاشق غذاخوری پودر پیاز
• ½ قاشق غذاخوری پودر سیر
• ½ قاشق غذاخوری ادویه اُلد بِی (یا نصف قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز و یک و نیم قاشق چایخوری پاپریکای شیرین)
• یک قاشق غذاخوری ترخان خشک شده
• یک قاشق غذاخوری شوید خشک
• نمک و فلفل به مقدار لازم
• یک عدد تخم مرغ درشت، زده شده
• روغن نباتی یا روغن حیوانی به مقدار
[تصویر:  20120113080730_1.jpg][تصویر:  20120113080917_2.jpg]
[تصویر:  20120113081033_3.jpg][تصویر:  20120113081146_4.jpg]
[تصویر:  20120113081306_5.jpg][تصویر:  20120113081418_6.jpg]
[تصویر:  20120113081546_7.jpg]
۲۳-۱۰-۱۳۹۰, ۱۰:۴۶ صبح
یافتن سپاس نقل قول


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  فود سفري (غذاي انگليس) rafighi 4 3,464 ۱۲-۱۰-۱۳۹۰ ۰۸:۵۷ عصر
آخرین ارسال: rafighi


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد