خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 16 رأی - میانگین امتیازات: 2.81
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

فود سفري (غذاي انگليس)

خانوم گل هنرمند

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
923
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 844


محل سکونت : تهران
ارسال: #1
فود سفري (غذاي انگليس)
چیپس و ماهی کلاسیک
آرد را در یک کاسه بزرگ بریزید. حفره ای وسط آن ایجاد کرده و ماءالشعیر را روی آن بریزید. شروع به مخلوط کردن آرد کنید و اگر لازم بود به تدریج آب به آن اضافه کنید و نگذارید خمیر گلوله شود، تا زمانی مواد را مخلوط کنید که خمیر لطیف و یکدستی حاصل شود. حالا پودر خمیر ترش را همراه نمک اضافه کنید و خمیر را به مدت یک ساعت و نیم در جای گرمی قرار دهید. درست قبل از استفاده به آن روغن زیتون اضافه کنید که باعث درخشش بیشتر آن خواهد شد.
سیب زمینی ها را شسته و خشک کنید و به صورت خلال های 5/1سانتیمتری برش بزنید. مقدار کافی روغن در قابلمه گود مناسبی ریخته و سیب زمینی ها را در آن غوطه ور سازید. بعد از 5 دقیقه سیب زمینی ها را با کفگیر سوراخ دار از روغن در بیاورید و به مدت 10 دقیقه روی سینی مشبک فلزی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
روغن را دوباره داغ کرده و سیب زمینی ها را مجدداً به مدت 7 تا 10 دقیقه سرخ کنید تا زمانیکه روی آنها طلایی شود و ظاهری ترد پیدا کنند. سپس روی آنها نمک بپاشید.
برای آماده کردن ماهی، ابتدا آنها را در آرد بغلطانید و سپس درون خمیر رو ببرید و به مدت 3 دقیقه در روغن فراوان سرخ کنید. مرتب آنها را زیر و رو کنید. سپس ماهی ها را از روغن در آورده و روی کاغذ یا دستمال تمیزی روغن اضافیشان را بگیرید. روی آنها کمی نمک بپاشید و با چیپس سیب زمینی سرو نمایید.
مناسب برای:
۴
مواد لازم:
• 300 گرم آرد ساده، بعلاوه مقدار بیشتر برای آرد پاشی
• 375 تا 500 میلی لیتر ماءالشعیر
• یک قاشق غذاخوری خمیر ترش خشک
• نمک به مقدار لازم
• یک قاشق چایخوری روغن زیتون
• 6 تا 8 عدد سیب زمینی از نوع نرم و زرد
• روغن کانولا برای سرخ کردن غوطه ور
• 8 عدد فیله ماهی سرپهن.........اين خمير خيلي خوش طعمه و براي ماهيهاي بي استخوان هم عاليست حتما امتحان كنيد...
[تصویر:  20111230085026_untitled.jpg][تصویر:  20111230085144_untitled2.jpg][تصویر:  20111230085300_untitled3.jpg][تصویر:  20111230085455_untitled4.jpg]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۹-۱۰-۱۳۹۰ ۱۱:۲۹ صبح، توسط rafighi.)
۹-۱۰-۱۳۹۰, ۱۱:۲۸ صبح
یافتن سپاس نقل قول
خانوم گل هنرمند

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
923
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 844


محل سکونت : تهران
ارسال: #2
RE: فود سفري (غذاي انگليس)
پای چوپان
ابتدا گوشت را چرخ کنید یا در غذاساز بریزید. سیب زمینی ها را در قابلمه بزرگی ریخته و بگذارید بپزند تا مغز آنها نرم شود.
در همین فاصله، روغن زیتون را در یک ماهیتابه بزرگ ریخته و پیاز را همراه کرفس تفت بدهید. پس از اینکه پیازها شفاف شدند، هویج را اضافه کنید. این مواد را به مدت 3 تا 5 دقیقه روی حرارت ملایم بپزید و گاهی آنها را هم بزنید. کمی نمک و فلفل به آنها اضافه کنید تا مزه بگیرند.
در مرحله بعد گوشت را همراه با آرد، پودر خردل و عصاره اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس سویا سس، سس وستیشر، جوز هندی و شربت سیب را اضافه کنید. توجه داشته باشید که ترکیب به دست آمده باید قوام داشته و تا حدودی غلیظ باشد. در مرحله آخر، برگ بو و جعفری را اضافه کرده و ظرف را از روی حرارت بردارید.
زمانی که سیب زمینی ها آماده شدند، آنها را آبکش کرده و با کره و شیر گرم پوره درست کنید. کمی نمک و فلفل را همراه با تخم مرغ به پوره سیب زمینی اضافه کنید.
کف یک قالب بزرگ را با کره چرب کرده و مخلوط گوشت را در آن بریزید. سپس با لایه کلفتی پوره سیب زمینی روی آن را پوشش دهید و اگر دوست داشتید کمی پنیر رنده شده روی آن بریزید. کمی کره آب شده درخشش بیشتری به سیب زمینی شما می دهد.
پس از اینکه کارتان تمام شد، غذا را به مدت 20 دقیقه در فر روی حرارت متوسط قرار بدهید تا زمانی که روی سیب زمینی طلایی رنگ شود. غذای شما آماده است.
مناسب برای:
۹
مواد لازم:
• 500 گرم گوشت بره پخته ( یا هر گوشت اضافی دیگری که در یخچال مانده)
• 8 تا 10 عدد سیب زمینی متوسط مانند سیب زمینی دزیره (پوست نازک زرد)
• 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
• 2 تا 3 ساقه کرفس، خرد شده
• 2 عدد هویج، ریز خرد شده
• نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده به مقدار لازم
• 2 تا 3 قاشق چایخوری آرد ساده
• 2 قاشق چایخوری پودر خردل
• حدود 125 میلی لیتر عصاره مرغ یا گوشت یا سبزیجات
• کمی سویا سس
• مقدار نسبتاً زیادی سس وُستیشر
• 3 سرانگشت پودر جوز هندی
• پوست رنده شده ی یک لیمو
• 125 میلی لیتر شربت سیب
• 2 عدد برگ بو
• کمی جعفری، خرد شده
• یک قاشق غذاخوری کره، بعلاوه مقداری بیشتر برای درخشش روی غذا
• کمی شیر گرم
• یک عدد تخم مرغ، زده شده
• کمی پنیر رنده شده (دلخواه

[تصویر:  20111230101908_untitled.jpg]
۹-۱۰-۱۳۹۰, ۱۲:۵۱ عصر
یافتن سپاس نقل قول
خانوم گل هنرمند

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
923
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 844


محل سکونت : تهران
ارسال: #3
RE: فود سفري (غذاي انگليس)
پودینگ تابستانی
برای درست کردن شربت، آب و شکر را در قابلمه کوچکی جوش آورده و به مدت 5 دقیقه روی حرارت باقی بگذارید. پس از 5 دقیقه شربت را به کاسه دیگری منتقل کرده و سپس 125 میلی لیتر از آن را به ظرف بازگردانید و میوه ها و نعناع را اضافه کنید (می توانید باقیمانده شربت را در یخچال برای مصرف دیگری نگه دارید). آنقدر به شربت حرارت دهید تا میوه ها نرم شوند. در آخر نعناع را خارج کرده و بعد مواد را داخل غذاساز بریزید تا یکدست شوند. سپس شربت را از صافی رد کنید تا کاملاً صاف شود.
برای درست کردن پودینگ، برش های نان را با یک قالب گرد قالب بزنید (خرده ها را کنار بگذارید) تا در هشت قالب حلقه ای فلزی (بدون کف) جا شوند. برای هر قالب 3 تکه نان نیاز خواهید داشت یعنی در مجموع 24 تکه. هر تکه نان را به شربت آغشته کنید و روی سینی کنار بگذارید (دقت کنید هیچ جای نان نباید سفید باقی بماند).
باقیمانده شربت را دوباره داغ کنید تا به جوش بیاید. حرارت زیر آن باید کم باشد. حالا تمام میوه ها را اضافه کنید و به محض این که شربت جوش آمد، آن را از روی حرارت بردارید. ⅓ از شربت را جدا نگه دارید و باقی را در کاسه ای بریزید تا خنک شود.
یک نان خیس خورده در شربت را در قالب گذاشته بعد کمی از مخلوط میوه و شربت روی آن بریزید. دوباره نان و دوباره شربت، آخرین لایه نیز باید نان همراه با کمی شربت باشد. نان ها را محکم روی هم فشار بدهید و بگذارید به مدت 4 ساعت یا بیشتر در یخچال باقی بماند.
بعد از گذشت این مدت، دسرها را با چاقو از قالب بیرون آورده و در بشقاب پذیرایی قرار دهید. روی پودینگ را با تمشک و کمی شربت تزئین کنید. اگر دوست داشتید یک کوپ (قاشق بستنی خوری) کوچک خامه هم روی آن قرار دهید.
مناسب برای:
۷
مواد لازم:
• مواد لازم برای تهیه شربت :
• 250 میلی لیتر آب
• 250 گرم (یک فنجان) شکر
• 250 گرم توت وحشی جنگلی یا انواع توت
• یک ساقه نعناع
• مواد لازم برای تهیه پودینگ :
• یک قرص نان سفید بیات (شب مانده)، برش خورده
• 200 گرم توت فرنگی های کوچک، تمیز و 4 قاچ شده
• 100 گرم شاتوت یا توت سفید
• 100 گرم توت وحشی (بلوبری یا ذغال اخته)
• 100 گرم تمشک برای تزئین
[تصویر:  20120101180754_untitled.jpg][تصویر:  20120101181048_untitled2.jpg][تصویر:  20120101181258_untitled3.jpg][تصویر:  20120101182044_untitled4.jpg][تصویر:  20120101182216_untitled5.jpg][تصویر:  20120101182431_untitled6.jpg][تصویر:  20120101182659_untitled7.jpg]
۱۱-۱۰-۱۳۹۰, ۰۸:۵۸ عصر
یافتن سپاس نقل قول
خانوم گل هنرمند

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
923
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 844


محل سکونت : تهران
ارسال: #4
RE: فود سفري (غذاي انگليس)
رول ماپ با خوشاب چغندر
برای درست کردن ترشی ماهی، ابتدا آب، سرکه، شکر، سبزیجات و تخم های خردل و رازیانه را درون قابلمه ای ریخته و بگذارید مواد به جوش بیایند. پس از جوش آمدن قابلمه را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید خنک شود. (برای تسریع کارتان می توانید مایع را به یک کاسه بزرگ منتقل کنید)
برای آماده کردن ماهی، قسمت های زائد را گرفته تا فیله ها اندازه ای تقریباًً یکسان داشته باشند. ماهی را از سمتی که گوشت آن معلوم شود روی تخته گذاشته و تا انتها آن را رول کنید. از یک خلال دندان برای محکم کردن ماهی استفاده کنید و بعد به مایع ترشی سرد شده اضافه نمایید. این ترشی باید به مدت 1 تا 2 روز در یخچال بماند.
برای تزئین، زرده تخم مرغ را همراه با خردل و سرکه در کاسه ای مخلوط کنید و به تدریج به آن روغن اضافه کنید، درست مانند زمانی که می خواهید سس مایونز درست کنید. برای رقیق کردن آن در صورت نیاز می توانید از مایع ترشی استفاده کنید. پس از این که سس آماده شد، ماهی را با آن تزئین کنید.
برای درست کردن خوشاب چغندر، ابتدا پیاز و سیر را در کمی روغن زیتون تفت بدهید تا نرم بشوند و رنگشان تغییر کند. سپس نمک و فلفل را اضافه کرده و بعد چغندر، آب انگور و تخم خردل را اضافه کنید. تا زمانی مواد را بپزید که چغندر نرم بشود ولی در عین حال تردی خود را نیز حفظ کند. از روغن بیشتری استفاده کنید تا مواد حالت چسبنده پیدا نکنند. سپس بگذارید مواد سرد شوند.
رول ماپ را می توانید با این خوشاب سرو کرده و از برگ شاهی به عنوان تزئین استفاده کنید.
مناسب برای:
۶
مواد لازم:
• مواد لازم برای تهیه ترشی ماهی :
• یک لیتر آب
• یک لیتر سرکه سفید
• یک کیلوگرم شکر
• 2 قاشق غذاخوری تخم رازیانه
• 2 قاشق غذاخوری تخم خردل
• 6 ساقه آویشن
• 6 عدد برگ بو
• 12 عدد فیله ماهی نرم مانند شاه ماهی
• مواد لازم برای تزئین:
• 2 عدد زرده تخم مرغ
• 2 قاشق چایخوری تخم خردل
• یک قاشق چایخوری سرکه سفید
• 200 میلی لیتر روغن زیتون بکر
• 200 میلی لیتر روغن زیتون معمولی
• ½2 قاشق غذاخوری خامه
• نمک و فلفل به مقدار کافی
• مواد لازم برای تهیه خوشاب چغندر :
• 4 عدد پیاز، ریز خرد شده
• 4 حبه سیر، ریز خرد شده
• روغن زیتون به مقدار لازم
• نمک و فلفل به مقدار لازم
• 6 عدد چغندر کوچک، پوست گرفته و حبه ای خرد شده
• 200 میلی لیتر آب انگور سفید
• 2 قاشق غذاخوری تخم خردل
• برگ شاهی برای تزئین[تصویر:  20120102173147_1.jpg]

[تصویر:  20120102173333_2.jpg][تصویر:  20120102173456_3.jpg][تصویر:  20120102173620_4.jpg]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۲-۱۰-۱۳۹۰ ۰۸:۲۰ عصر، توسط rafighi.)
۱۲-۱۰-۱۳۹۰, ۰۸:۰۷ عصر
یافتن سپاس نقل قول
خانوم گل هنرمند

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
923
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 844


محل سکونت : تهران
ارسال: #5
RE: فود سفري (غذاي انگليس)

روست بیف با پودینگ یورک شایر

ابتدا آرد را با پودر خردل و نمک مخلوط کرده و روی سطح گوشت بپاشید. ساقه های رزماری را در گوشت فرو کنید. به گوشت نمک نزنید زیرا باعث می شود آب آن بیرون بیاید.
فر را از قبل روی دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. مقداری روغن را در تابه داغ کرده و تمام قسمت های گوشت را سرخ کنید تا زمانی که رنگ آن قهوه ای شود. باقی روغن را همراه با پیاز، هویج و سیر در یک سینی بزرگ مخصوص فر ریخته و گوشت را روی آنها بگذارید. نمک و آویشن را روی گوشت ریخته و بگذارید به مدت یک ساعت و نیم در فر باقی بماند. در این مدت گوشت شما آبدارتر می شود.
در همین فاصله، مشغول آماده کردن خمیر پودینگ ها بشوید. ابتدا آرد و نمک را در ظرفی مخلوط کنید. شیر و تخم مرغ را در ظرفی جداگانه هم بزنید. وسط آرد حفره ای ایجاد کنید و مخلوط شیر و تخم مرغ را به تدریج به آن اضافه کرده و مجدداً هم بزنید. هر بار ⅓ از مقدار تخم مرغ ها را بریزید. زمانی که مایه شما یکدست شد، آن را در یخچال بگذارید. در 15دقیقه پایانی طبخ گوشت، قالب های مافین را در فر قرار دهید تا گرم بشوند و سپس روست بیف را بیرون بیاورید.
گوشت را به ظرف گرمی منتقل کرده و روی آن را 30 دقیقه با فویل بپوشانید. به این شکل آب گوشت جمع می شود و برای درست کردن سس مورد استفاده قرار می گیرد. سبزیجات را از قالب بیرون آورده و آنها را گرم نگه دارید ( یا می توانید آنها را 10 دقیقه قبل از سرو غذا دوباره در فر قرار دهید). سینی را برای آماده کردن سس کنار بگذارید.
حالا حرارت فر را به 220 درجه سانتیگراد برسانید. روغن حیوانی را داغ کرده و در هر قالب مافین به عمق حدوداً یک سانتیمتر روغن بریزید. دوباره قالب را به فر بازگردانید تا زمانی که روغن شروع به دود کردن کند. سپس از مایه پودینگ درون هر قالب بریزید به شکلی که ¾ حجم آن را پر کند. حدود 15 تا 20 دقیقه پودینگ را در فر بگذارید تا زمانی که روی آنها طلایی شود.
در حالی که پودینگ ها آماده می شوند، می توانید سس را آماده کنید. آب گوشت را در ظرفی گرم کنید. سپس سینی فری که گوشت را در آن پخته بودید، روی حرارت ملایم بگذارید و تکه های چسبیده به کف آن را با یک قاشق چوبی بکنید و در مایع حل کنید. آب انگور را درون سس ریخته و بگذارید آنقدر بجوشد تا مقدار آن نصف شود. حالا عصاره ای را که در ظرف روست بیف جمع شده درون سس بریزید و بگذارید دوباره مقدار آن به نصف کاهش یابد. اگر ترجیح می دهید سس غلیظ تری داشته باشید، می توانید 2 قاشق چایخوری کره را با همین مقدار آرد آماده کنید و آن را به سس اضافه نمایید. در این صورت بگذارید سس به مدت 8 تا 10 دقیقه دیگر آهسته بجوشد.
حالا گوشت را برش بزنید و با سبزیجات و پودینگ سرو کنید. می توانید پودینگ را مانند کاسه ای روی گوشت برش خورده قرار دهید و سس را داخل آن ریخته تا زمانی که لبریز شود و به همه جای غذا نفوذ کند.
مناسب برای:
۹
مواد لازم:
• مواد لازم برای تهیه روست بیف :
• 2 قاشق چایخوری آرد ساده
• 2 قاشق چایخوری پودر خردل
• فلفل سیاه تازه سابیده شده، به مقدار لازم
• 2 کیلوگرم فیله گوساله
• چند شاخه رزماری
• 2 تا 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
• 4 عدد پیاز قرمز، دو نیم شده
• 4 عدد هویج بزرگ، دو نیم شده
• 8 حبه سیر درسته
• چند ساقه آویشن
• نمک دریایی به مقدار لازم
• یک لیتر عصاره گوشت
• نصف بطری نوعی آب انگور قرمز با طعمی گس
• مواد لازم برای تهیه پودینگ یورک شایر :
• 200 گرم (⅓1 فنجان) آرد ساده
• 10 گرم نمک
• 4 عدد تخم مرغ
• 450 گرم شیر پرچرب
• چربی حیوانی یا چربی اردک یا غاز، به

[تصویر:  20120102181303_11.jpg][تصویر:  20120102181442_12.jpg][تصویر:  20120102181636_13.jpg][تصویر:  20120102181839_14.jpg][تصویر:  20120102182009_15.jpg][تصویر:  20120102182212_16.jpg]
۱۲-۱۰-۱۳۹۰, ۰۸:۵۷ عصر
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از rafighi به دلیل این ارسال سپاس کرده.
گل انار

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  فود سفري(غذاي آمريكا) rafighi 5 3,396 ۲۳-۱۰-۱۳۹۰ ۱۰:۴۶ صبح
آخرین ارسال: rafighi


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد