خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 19 رأی - میانگین امتیازات: 3.42
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

فود سفري(مجارستان)

خانوم گل هنرمند

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
923
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 844


محل سکونت : تهران
ارسال: #1
فود سفري(مجارستان)
اشترودل آلبالو و پنیر خامه ای مادر بزرگ

فر را از قبل با حرارت 200 درجه سانتیگراد گرم کرده و سینی فر را با یک لایه کاغذ روغنی مخصوص شیرینی پزی بپوشانید. پنیر ریکوتا، پنیر خامه ای، شکر و وانیل را مخلوط کرده و آنقدر هم بزنید تا نرم و یکدست شوند. تخم مرغ ها را اضافه کرده و خوب بزنید. یک لایه خمیر فیلو را روی سطح صاف قرار داده و با قلم مو آشپزخانه به آن کره آب شده بزنید. روی آن را با لایه دیگری از نان فیلو و کره بپوشانید. این کار را تکرار کنید تا همه ورقه های فیلو مصرف شوند. (باید مقداری از کره آب شده باقی بماند.)
خرده های نان را به طور یکنواخت روی سطح شیرینی پخش کنید. با استفاده از قاشق، مخلوط پنیر را از درازا روی حاشیه، به غیر از تکه ای از لبه ی خمیر، بمالید. روی آن آلبالو و خلال بادام بریزید. شیرینی را پیچیده و به صورت رولت درآورید، به طوریکه مواد میانی، داخل خمیر قرار بگیرند. برای چسباندن انتهای فیلو، از کره آب شده کمک بگیرید. اشترودل را روی سینی بگذارید و باقی کره آب شده را روی آن اضافه کنید.
به مدت 15 دقیقه درون فر قرار دهید. سپس دما را به 180 درجه سانتیگراد کاهش داده و 5 دقیقه دیگر بپزید تا طلائی رنگ و تُرد شود. 30 دقیقه صبر کنید تا شیرینی خنک گردد، سپس مقدار زیادی پودر قند روی آن ریخته و آن را برش بزنید و اشترودل را سرو نمایید.
مناسب برای:
۹
مواد لازم:
• 125 گرم پنیر ریکوتای خامه ای، بین یک تا 2 ساعت آبکشی شده
• 125 گرم پنیر خامه ای نرم شده
• 3 قاشق غذاخوری شکر دانه ریز
• یک قاشق چایخوری اسانس وانیل
• یک عدد تخم مرغ
• 5 ورقه نان شیرینی فیلو
• 80 گرم کره آب شده (مایع)
• 2 قاشق غذاخوری خرده نان، خشک شده
• 680 گرم کمپوت آلبالو، آبکشی شده
• یک قاشق غذاخوری خلال بادام، تفت داده شده
• پودر قند به میزان لازم
توضيح:خميرنان شيريني فيلو در خيابان ناصر خسرو كوچه مروي...در شكلات فروشيهاي اونجا موجود است...

[تصویر:  20120403213626_1.jpg]
[تصویر:  20120403213925_2.jpg]
[تصویر:  20120403214239_3.jpg]
[تصویر:  20120403214633_4.jpg]
[تصویر:  20120403215021_5.jpg]
امضای rafighi
الهي من در كلبه حقيرانه خود چيزي دارم كه تو در عرش كبريايي خود نداري.......
من چون تويي دارمو تو چون خودي نداري......
۱۵-۱-۱۳۹۱, ۱۱:۲۳ عصر
یافتن سپاس نقل قول
خانوم گل هنرمند

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
923
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 844


محل سکونت : تهران
ارسال: #2
RE: فود سفري(مجارستان)
خوراک پورکولت همراه با پاستای نوکِدلی و سالاد خیار

برای درست کردن سالاد خیار، همه مواد لازم ذکر شده به غیر از پاپریکا را، داخل کاسه ای ریخته و برای مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید تا چاشنی ها به خورد ِسالاد بروند. قبل از سرو کردن روی آن پاپریکا بریزید. با این کار، در طعم سالاد تفاوتی ایجاد نخواهد شد اما ظاهر زیباتری پیدا خواهد کرد.
برای درست کردن پورکولت، پیاز خرد شده را داخل روغن داغ بریزید تا طلائی رنگ شود. پیازداغ را از روی اجاق برداشته و به آن پاپریکا اضافه کنید. (این کار، از سوختن پیاز جلوگیری کرده و باعث می شود رنگ و طعم خوبی بگیرد.) به مدت یک دقیقه آن را هم زده، سپس عصاره گوشت یا آب را داخل آن بریزید و دوباره حرارت دهید. آهسته بجوشانید تا اندکی غلیظ شود. گوشت، نمک، سیر و خمیر پاپریکا را اضافه کرده و به خوبی هم بزنید. گوشت را نیم پز کنید. (حدوداً 30 تا 60 دقیقه، زمان دقیق آن، به گوشت بستگی دارد). فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی را اضافه کرده و به پخت ادامه دهید تا گوشت کاملاً نرم شود. به میزان لازم نمک و فلفل بریزید.
در حین پختن پورکولت، نوکِدلی را آماده کنید. دیگ بزرگی حاوی آب (به اندازه 5 لیتر) را به جوش آورده و 20 گرم نمک به آن اضافه کنید. تخم مرغ ها را با آب بزنید. آرد را الک کرده، همراه با مقداری نمک، داخل کاسه ای بریزید و ترکیب تخم مرغ ها و آب را به مرور به آن اضافه کنید. (مراقب باشید که بیش از حد، آن را هم نزنید چون از شکل گیری خمیر جلوگیری می کند.) خمیر را داخل دستگاه تهیه نوکِدلی یا پاستاساز قرار دهید و پس از شکل گرفتن، بلافاصله در آب جوش بیاندازید. نوکِدلی را بپزید تا روی سطح آب قرار بگیرد و سپس با کفگیری سوراخ دار آن را از ظرف خارج کنید. نوکدلی را داخل کره یا روغن بریزید.
پورکولت را روی نوکدلی قرار داده و سالاد خیار را در گوشه بشقاب بریزید.
مناسب برای:
۸
مواد لازم:
• مواد لازم و ترکیبات برای تهیه سالاد خیار:
• 5/1 کیلوگرم خیار درشت، بدون پوست و ریز خرد شده
• ½2 قاشق غذاخوری سرکه سفید
• 80 گرم شکر
• نمک و فلفل به مقدار لازم
• یک عدد حبه سیر کوبیده شده
• پاپریکا (دلخواه)
• مواد لازم و ترکیبات برای تهیه پورکولت :
• یک عدد پیاز درشت، ریز خرد شده
• 100 میلی لیتر روغن
• 20 گرم پاپریکای شیرین
• 200 میلی لیتر عصاره گوشت یا آب
• 4/1 کیلوگرم گوشت ران یا کتف گوساله، به مکعب های 2 سانتیمتری تقسیم شده
• 5 گرم نمک
• 3 حبه سیر، کوبیده شده
• یک قاشق چایخوری خمیر پاپریکای تُند (اِروس پیستا)
• 3 عدد فلفل دلمه ای (فلفل شیرین مجاری)، درشت خرد شده
• یک عدد گوجه فرنگی بزرگ، درشت خرد شده
• مواد لازم و ترکیبات برای تهیه نوکدلی :
• نمک به میزان لازم
• 4 عدد تخم مرغ
• 650 میلی لیتر آب
• 800 گرم آرد ساده
• کره یا روغن به میزان لازم

[تصویر:  20120404171348_1.jpg]
[تصویر:  20120404171544_2.jpg]
[تصویر:  20120404171736_3.jpg]
[تصویر:  20120404171933_4.jpg]
[تصویر:  20120404172120_5.jpg]
امضای rafighi
الهي من در كلبه حقيرانه خود چيزي دارم كه تو در عرش كبريايي خود نداري.......
من چون تويي دارمو تو چون خودي نداري......
۱۶-۱-۱۳۹۱, ۰۶:۵۲ عصر
یافتن سپاس نقل قول
خانوم گل هنرمند

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
923
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 844


محل سکونت : تهران
ارسال: #3
RE: فود سفري(مجارستان)
شنیسل مرغ
سینه مرغ را روی تخته آشپزی قرار داده و با استفاده از چاقوئی تیز، بُرش های افقی بزنید و آن را به 2 یا 3 تکه (بستگی به ضخامت مرغ دارد) باریک و یک اندازه تقسیم کنید. بُرش ها را با بیفتک کوب، کوبیده و پهن و مسطح نمایید.
3 کاسه بزرگ و پهن فراهم کنید. در اولین کاسه آرد، نمک و فلفل بریزید. در دومین کاسه تخم مرغ ها را با آب هم بزنید. خرده های نان (آرد سوخاری) را در سومین کاسه بریزید.
با دست هرکدام از تکه های مرغ را با آرد پوشانده و مقدار اضافی آن را بتکانید. سپس در تخم مرغ زده شده غوطه ور کرده و به تکه های نان آغشته کنید. روغن را در ماهیتابه بزرگی داغ کرده و هر بار یک تا 2 تکه شنیسل را در آن سرخ کنید تا سرتاسر آن برنگ طلائی تیره درآید. پس از سرخ شدن، آنها را بصورت ایستاده روی ظرفی پُر از دستمال کاغذی قرار دهید تا خشک شوند. مابقی شنیسل ها را نیز به همین ترتیب سرخ کنید.
غذا را همراه سیب زمینی پخته، پوره یا سرخ شده سرو نمایید.
مناسب برای:
۵
مواد لازم:
• 2 عدد سینه مرغ، درشت
• 150 گرم (یک پیمانه) آرد ساده
• نمک و فلفل به میزان لازم
• یک عدد تخم مرغ
• یک قاشق غذاخوری آب
• 2 پیمانه آرد سوخاری، یا خرده نان خشک شده
• 500 میلی لیتر روغن

[تصویر:  20120404175950_1.jpg]
[تصویر:  20120404180158_2.jpg]
[تصویر:  20120404180459_3.jpg]
امضای rafighi
الهي من در كلبه حقيرانه خود چيزي دارم كه تو در عرش كبريايي خود نداري.......
من چون تويي دارمو تو چون خودي نداري......
۱۶-۱-۱۳۹۱, ۰۹:۱۵ عصر
یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از rafighi به دلیل این ارسال سپاس کرده.
elhamjoooon, negin.s, Linda



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد