خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 17 رأی - میانگین امتیازات: 3.35
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

فیش برگر

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,304
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23857


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
فیش برگر
مواد لازم برای تهیه فیش برگر:
فیله ماهی بدون استخوان – ۱۲۰ گرم
آردسوخاری – ۵۰ گرم
پودر سیر و پیاز از هر کدام- ۱۰ گرم
روغن – ۱۰۰ گرم
نان همبرگری- یک عدد
سس مایونز- ۴۰ گرم
خیارشور خرد شده- ۴۰ گرم
گوجه‌ فرنگی خرد شده- ۴۰ گرم
کاهو خرد شده- ۴۰ گرم
نمک و فلفل – به میزان لازم

طرز تهیه فیش برگر:
ابتدا آردسوخاری را داخل ظرفی ریخته و نمک، فلفل، پودر سیر و پودر پیاز را به آن اضافه و با هم مخلوط می‌کنیم، فیله ماهی را در آن قرار داده و با کف دست خوب فشار می‌دهیم تا مواد سوخاری به آن بچسبد، سپس آن را داخل سرخ‌کن سرخ می‌کنیم.
بعد از سرخ شدن، نان همبرگر را از وسط نصف کرده و یک طرف آن را خوب سس می‌مالیم و بر روی آن کاهوی خرد شده می‌چینیم و روی کاهو، گوجه‌فرنگی، خیارشور و در مرحله‌ آخر فیله ماهی سرخ شده و روی آن نصف نان همبرگر قرار می‌دهیم، ساندویچ‌ آماده سرو کردن است.


[تصویر:  20120511092449_fish-burger-med.jpg]
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۲۲-۲-۱۳۹۱, ۱۰:۵۵ صبح
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
darya30



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد