تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 18 رای - 2.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فیله بروشه فرانسوی
#1
مواد لازم.
فیله بدون چربی خرد شده 250 گرم
پیاز سرخ شده 100 گرم
فلفل دلمل سبز ورنگی 200 گرم
روغن زیتون 5 قاشق غذا خوری
گوجه فرنگی 2 عدد متوسط
نمک فلفل ادویه بمقدار لازم
رب و سس کچاب 4 قاشق غذا خوری


طرز تهیه:
کل مواد بالا را در ماهتابه تفلون سرخ کرده تا کاملا پخته شود در مرحله اخر بمدت 10 دقیقه حرارت را کم کرده درب ماهتابه گذاشته تا بخار پز شود . در بشقاب قرار داده با سیب زمینی و سبزیجات تزیین میکنیم

منبع:ایران شف


فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }