خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

قاتق بنه(کرمانی)

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
254
تاریخ عضویت:
Jul 2013
مدال ها

اعتبار: 596


محل سکونت : دیار کریمان
ارسال: #1
قاتق بنه(کرمانی)
این غذا هیچ ارتباطی با آب بنه (ویژه کوهپایه های زاگرس) ندارد
قاتق به کلیه غذاهای آبکی که قابل ترید کردن باشه می کویند(لهجه کرمونی)1 (49)
بنه یا همان پسته وحشی دارای بوته های کوچکی هست که در مناطق سردسیر استان کرمان به شکل خودرو وجود دارد..الان فصل بنه هست
بعد از کوبیدن بنه های مغزدار که با(کسور یا بنه کم چرب) فرق داره....این بنه را در ظرف فلزی ریخته چند قطره آب گرم در بنه ریخته وبا دست مدت نیم ساعت یا بیشتر می مالیم وفشرده می کنیم تا روغن بنه خارج شود..
البته برخی روستاییان با بنه گردو کوبیده نیز می ریزند که خوشمزه تره...بعد از اینکه روغن بنه درآمد آب گرم را در بنه ریخته وجند بار آب آن را صاف می کنیم تا مایع غلیظ وخوشمزه بنه بیرون آید
قاتق بنه غذایی برای طبع های سرد مزاج است وبه شدت برای بانوانی که مشکل قاعدگی دردناک دارند خوب است...همچنین برای کم خونی عالیه وچربی آن به هیچ وجه مضرنیست برای جلوگیری از سرماخوردگی هم عالی است وارگانیکه
ما بنه آماده شده را با کمی ترف آب شده (قره قروت)ومحلول در قاتق ونعنا خشک وگاهی ترخون خشک می خوریم کنار غذا هم پیاز ویا سبزی تازه میگذاریم)
[عکس: 20141029210545_334.jpg]
واین هم ترید شده که خیلی خوشمزه تر از آب بنه
[عکس: 20141029211607_998.jpg]
(آخرین تغییر در ارسال: 29-10-2014, 09:47 PM توسط گشنمه.)
29-10-2014, 09:16 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
254
تاریخ عضویت:
Jul 2013
مدال ها

اعتبار: 596


محل سکونت : دیار کریمان
ارسال: #2
RE: قاتق بنه(کرمانی)
قاتق بنه بسیار خوشمزه دسترنج مادرخانومی.....
[عکس: 20141208223415_eee.jpg]
08-12-2014, 10:36 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
428
تاریخ عضویت:
Jan 2015
مدال ها

اعتبار: 2,647


محل سکونت : کرمون خودمون
ارسال: #3
RE: قاتق بنه(کرمانی)
این قاتق بنه ما به روایت تصویر...قبلا در کاربری گشنمه توضیح دادم..
اول بنه را خوب می کوبند وباهاش دونه های اناردون هم می کوبندوبعدش با دوقاشق آب گرم مرحله مالیدن وبه روغن آوردن آن هست وبعدش آب گرم اضافه کرده با قره قروت ه طعم ترشتری به اون بده واز آن غذایی بنام قاتق بنه بدست میاد که طبع گرم داره ودر کنارش میشه از سبزی های تازه..پیاز ویا ترشی سیر استفاده کرد این هم عکسها به روایت تصویر..شام دیشب ما
[عکس: 20150120135520_11111.jpg]
و5
[عکس: 20150120135828_2222.jpg]
این روغن خود بنه است هاااااا
مرحله آبگیری...وصاف کردن آب بنه از بقیه مخلفات....وهمچنین اضافه کردن گردو کوبیده..
[عکس: 20150120140449_33333333333.jpg]
ودرنهایت[عکس: 20150120140120_666666.jpg]
(آخرین تغییر در ارسال: 20-01-2015, 02:07 PM توسط مرضی سادات.)
20-01-2015, 02:01 PM,
یافتن نقل قول


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  باقالی قاتق (گیلان ) joudi 48 16,635 30-01-2017, 03:48 PM
آخرین ارسال: ahoojoon58@yahoo.com
  قاتق گوشت(سنتی کرمانی ) مرضی سادات 1 2,860 06-04-2016, 04:40 PM
آخرین ارسال: مرضی سادات


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد