تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 14 رای - 2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
قرابیه نارگیلی
#1
[عکس: 20140120233314_.jpg]

مواد لارم:
سفیده تخم مرغ..................5عدد
پودرنارگیل ..........250 گر م
شکر ..............320گرم
وانیل ................. 4/1 ق چ
جوهرلیمو ................. 4/1 ق چ
آرد ذر ت............ 4/1 پیمانه
شکر و خلال بادام و پسته برای تزیین

طرز تهیه:
ابتدا تمام مواد را بجز جوهر لیمو در ظرفی مخلوط میکنیم سپس 3 الی 4 بار از چرخ گوشت ردمیکنیم اگر به سختی خارج شد سفیده ی مازاد اضافه می کنیم بعد در ظرف تفلون ریخته و روی حرارت ملایم مواد را تفت می دهیم باید داغ شودولی نجوشد بعد زیر اجاق را خاموش کرده و جوهر لیمو را که در یک ق چ آبجوش حل کردیم به مواد اضافه کرده و سریع هم میزنیم و کنار گذاشته تا خنک شود مواد نباید در یخچال خنک شوند باید در دمای محیط این کار انجام شود بعد در ظرف کاغذ روغنی گذاشته وموادرا درون قیف بدون ماسوره ریخته وبا فاصله در سینی قرار می دهیم در دمای 175درجه بمدت 20 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار می دهیم . فقط چند قلق دار با یکی دوبار درست کردن به دست میاد 1- اگر شکرش اضافه باشد در فر وا میره.2- اگر شل شد با آرد ذرت جمع کنید .نوش جان


علت ویرایش:آپلود عکس پیوست شده و تراز بندی متن
[عکس: 20140103004327_rabi.jpg]
پاسخ }
#2
قرابیه بادومی

[عکس: 20150327161506_DSC_0110.jpg]
[عکس: 20160229025239_images60.jpg]

Insta:samira_ba
پاسخ }