خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

قزل الا با قارچ

مدیر بازنشسته

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,304
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 1104


محل سکونت : خاک پاک وطنم
ارسال: #1
قزل الا با قارچ
[تصویر:  956867783574a74d8ff7d292a0379da4.jpg]



مواد لازم :
▪ ماهی قزل آلای استخوان گرفته چهار عدد
▪ گوشت خرد شده و سرخ شده یکصد گرم
▪ قارچ تازه و ریز شده شش فنجان
▪ پیاز خرد شده یک و نیم فنجان
▪ کره سه قاشق غذا خوری
▪ روغن نباتی سه قاشق غذاخوری
▪ جعفری تازه خردشده سه قاشق غذا خوری
▪ آویشن یک و نیم قاشق چایخوری
▪آب لیموی تازه دو قاشق غذا خوری
● طرز تهیه:
۳قاشق غذاخوری کره وروغن را در یک قابلمه نسبتا بزرگ با حرارت متوسط ذوب کنید .
قارچ ها، پیاز،کرفس،جعفری وآویشن را به آن اضافه کنید وتا زمانی که قارچها قهوه ای شده وتمام آبشان تبخیر شود به پختن ادامه دهید و مرتبا به هم بزنید .
مخلوط را ازروی آتش بردارید آن را با گوشت سرخ شده و چاشنی هایی که دوست دارید به عنوان پر کننده و نمک وفلفل مخلوط کنید و بگذارید خنک شود
قبلا فر را تا۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید .
شکم ماهی را باز کرده ، روی آن قطره قطره آب لیمو بریزید
.نمک و فلفل بر آن بپاشید با یک قاشق از مخلوط به طور مساوی در داخل شکم ماهی بریزید و آن را ببندید
، سطح بیرونی ماهی را به کره آغشته کنید،تا زمان پخت کامل (تقریبا۳۰ دقیقه) آن را در فرنگاه دارید.
پس از این مدت ماهی را در ظرف قرار دهید وصرف کنید .
امضای )Mitra(
من معجزه می خوام خدا جون
۱۶-۸-۱۳۹۱, ۰۹:۵۷ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از )Mitra( به دلیل این ارسال سپاس کرده.
پارانزیم, niloofar00



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد