خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 24 رأی - میانگین امتیازات: 3.04
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

قطاب

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,303
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23856


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
قطاب
مواد لازم برای خمیر قطاب:


روغن جامد یک فنجان

ماست یک فنجان سر خالی

شیر دو قاشق غذاخوری

بیکینگ پودر به اندازه ی سر قاشق چایخوری (خیلی کم)

آرد به میزان لازم

پودرقند یا شکر به میزان لازم

روغن مایع یک لیوان جهت سرخ کردن قطابها

مواد لازم برای وسط قطاب:

به اندازه ی 200 گرم مغز پسته و شکر آسیاب شده یا مغز گردو و شکر آسیاب شده یا پودرنارگیل و پودرشکر که بسته به سلیقه ی خود یکی از این مواد را انتخاب کرده و با مقداری هل و وانیل و برای راحتی کار با یک قاشق مربا خوری گلاب یا عرق بید مشک مخلوط نموده ، برای وسط قطابها از این مواد استفاده نمایید.

طرز تهیه:

ابتدا در ظرفی روغن ، ماست ودو قاشق شیر را با هم خوب بزنید . آرد وبیکینگ پودر را کم کم به آنها اضافه کنید تا خمیر لطیف ونرمی به دست آید وکنار بگذارید.

برای پیچیدن قطابها هم میتوانید خمیر را با وردنه بر روی سطح صافی پهن کرده و با ته یک لیوان یا فنجان خمیرهای دایره ای شکل هم اندازه ای را از این خمیر پهن شده جدا کنید .سپس در وسط هر دایره مقداری از مواد وسط قطاب را با قاشق مربا خوری ریخته ودو طرف آن را ببندید که در صورتی که بتوانید آنها را بپیچید بسیار زیباتر و بهتر است و در غیر این صورت همینطور آنها را ساده بسته تا مواد وسط آن دیده نشود و بیرون نریزد و یا اطراف دایره را بالا آورده ویک جا جمع کنید تا شبیه باقلوا ترکی شود.اگر کار با وردنه برایتان سخت است می توانید خمیرها را به شکل گلوله های هم اندازه درآورده و کف دست پهن کنید ومواد را وسط آنها ریخته و بپیچید و پس از آماده شدن، همه ی آنها را در ظرفی گود که کاملا درروغن فرو روند سرخ کنید و بعد از بیرون کشیدن آنها از داخل روغن درون صافی قرار داده تا روغن اضافی آنها کشیده شود وسپس درون پودر قند یا شکر بغلطانید .

تهیه وتدوین:گروه سبک زندگی سیمرغ-سهیلا پهلوان زاده
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۸-۱۲-۱۳۸۹, ۱۲:۵۰ عصر
یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
kapsul, f.nik, niloofar00, negin.s, پارانزیم, z.arghavani
مدیر بازنشسته

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
479
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۸۹
مدال ها

اعتبار: 347


محل سکونت : تهران
ارسال: #2
RE: قطاب
[تصویر:  ghota.jpg]

مــــــواد لازم
زرده تخم مرغ .........................2 عدد
ماست ................................100 گرم
آرد..................................... به اندازه نچسبيدن خمير 100 گرم
بکينگ پودر ............................يک قاشق مرباخوری
بادام پوست گرفته................... 250 گرم
خاکه قند نرم......................... 125 گرم
هل کوبيده نرم....................... يک قاشق مرباخوری

طرز تهيه :

بكينگ پودر وزرده تخم مرغ و روغن و ماست را مخلوط كرده آرد را بتدريج مي ريزيم بهم مي زنيم تا مايه خمير شده بطوريكه بدست نچسبد و زياد هم سفت و بدون كشش نشود. خمير را در كيسه نايلوني ميگذاريم يک تا دو ساعت بماند وخمير ور بيايد د بادام و قند و هل را مخلوط ميكنيم و از خميز گلوله يي باندازه يك پرتقال برميداريم روي ميز را كمي آرد ميپاشيم خمير را با نورد بقطر تقريبا“ نيم سانتيمتر باز مي كنيم و با دهانه ليوان يا استكان دايره هايي ميبريم وسط هر دايره را كمي از مايه بادام و قند ميگذاريم دقت ميكنيم كه بادام و قند وسط خمير قرار گيرد واطراف آنرا آلوده نكند و دو طرف خمير را روي هم مي آوريم با دست اطراف آنرا بهم مي چسبانيم و فشار مي دهيم كه بادام و قند درلاي خمير محفوظ مانده وخمير شكل هلال پيدا كند وبا دقت دور خمير را پيچ ميدهيم روغن فراوان داغ مينماييم و قطابها را در روغن سرخ مي كنيم بعد با كفگير قطابها را از روغن خارج كرده ودر صافي ميگذاريم كه روغن زيادي آن گرفته شود وبعد از كمي سرد شدن در خاكه قند مي غلطانيم ودر ظرف مي چينيم كمي پسته چرخ كرده روي آن مي پاشيم ممكن است قطاب را در سيني بچينيم و در فر با حرارت سيصد وپنجاه درجه سانتي گراد بمدت نيم ساعت طبخ مي كنيم و بعد از طلايي شدن از فر خارج نماييم و در خاكه قند بغلطانيم .
۱۸-۱۲-۱۳۸۹, ۱۲:۵۵ عصر
یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از tanha28 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
kapsul, f.nik, niloofar00, پارانزیم, z.arghavani
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
12
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۸۹
مدال ها

اعتبار: 4


محل سکونت : ایرانی
ارسال: #3
RE: قطاب
سلام دوست جونا عیدتون پیشاپیش مبارکـــــــــــــــــــClap

میخواستم دستور قطاب رو قرار بدم که دیدم هست . یه نکته رو تو نکات شیرینی پز نوشتم ، اما دیدم بهتره اینجا هم بگم اگه تو مواد میانی از گلاب یا عرق بید مشک استفاده کردید حتما داخل یخچال نگهداری کنی و مدت نگهداری اون کمتر ه ( یعنی زودی باید دخلش رو بیارید). این رو یکی از بچه های کرمون به من گفت. uhum

مواد لازم:
آرد سفيد قنادي: حدود 200 گرم
ماست پر چرب: 100 گرم
کره ذوب شده: 100 گرم
زرده تخم مرغ: 2 عدد
پودر هل: 2 ق مربا خوري
بيکينگ پودر: 1 ق مربا خوري

مواد مياني:
گردو ريز خرد شده: 150 گرم
پودر شکر: 100 گرم
پودر هل: 2 ق مربا خوري
مخلوط پودر گردو و پودر شکر و هل: به مقدار لازم براي غلطاندن.

طرز تهيه:
زرده تخم مرغ و ماست و پودر هل را به کمک همزن دستي خوب هم مي زنيم و سپس بيکينگ پودر و کره ذوب شده را اضاف مي کنيم و خوب مخلوط

مي کنيم. آرد را کم کم اضاف مي کنيم تا خمير نرم و لطيفي بدست آيد( بسته به نوع آرد کمتر يا بيشتر). خمير را در کيسه فريزر قرار داده و به مدت

2 ساعت در يخچال قرار مي دهيم. سپس خمير را از يخچال خارج کرده و روي سطح آرد پاشي نشده( براي پرهيز از خشک شدن) به دفعات باز کرده

و با کاتر گرد ساده قالب مي زنيم. از مخلوط مواد مياني به کمک قاشق مربا خوري وسط خمير گذاشته و لبه هاي خمير را به کمک انگشت کاملا به هم

مي چسبانيم و سپس به شکل کنگره يا همان قطاب فرم مي دهيم. قطاب هاي آماده شده را در روغن داغ فراوان سرخ مي کنيم و در صافي قرار

مي دهيم تا روغن آن کشيده شود. پس از خنک شدن قطاب ها را در مخلوط پودر گردو و قند و هل معطر مي غلطانيم.

نکته مهم در تهيه قطاب باز نشدن آن در حين سرخ شدن است

نان اين شيريني پس از پخت ورقه ورقه و فوق العاده خوشمزه است که توصيه مي کنم حتما امتحان کنيد

[تصویر:  dumpling.jpg]
امضای مهربانو
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۲-۱۲-۱۳۸۹ ۱۰:۱۱ صبح، توسط مهربانو.)
۲۲-۱۲-۱۳۸۹, ۱۰:۰۹ صبح
یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از مهربانو به دلیل این ارسال سپاس کرده.
kapsul, f.nik, niloofar00, پارانزیم, z.arghavani
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,303
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23856


محل سکونت : Persia
ارسال: #4
RE: قطاب
مواد لازم برای تهیه خمیر :

• ماست چکیده ۱٫۲ پیمانه
• روغن مایع ۱٫۲ پیمانه
• آردسفید ۲٫۵ پیمانه
• پودرخمیرترش ۱٫۲ قاشق چایخوری

مواد لازم برای ۴ نفر:

• بادام خام ۱۰۰ گرم
• گلاب ۴ قاشق غذاخوری
• هل ۱ قاشق چایخوری
• شکر۲ قاشق غذاخوری
• پودرقند به میزان لازم برای غلطاندن قطاب
• پودرپسته برای تزئین
• روغن مایع برای سرخ کردن

روش تهیه :

ابتدا خمیر آرد را الک کرده همراه ماست چکیده و روغن مایع ترکیب می کنیم و با دست شروع به هم زدن می کنیم و به تدریج آرد را اضافه می کنیم و خمیرترش را با مقداری آب گرم مخلوط می کنیم و میگذاریم ۵ دقیقه بماند و بعد به مواد اضافه می کنیم و سپس ورز می دهیم به طوریکه خمیر به دست نچسبد و همچنین لطیف باشد.

حدود نیم ساعت خمیر را ورز می دهیم و در نایلون پیچیده و حدود ۲۰ ساعت در یخچال نگهداری می کنیم که خوب به عمل بیاید.

خمیر به عمل آمده را برروی صفحه ای می گذاریم و کمی آرد می پاشیم و بعد با وردنه خمیر را صاف می کنیم. سپس با دهانه استکان قالب می زنیم مواد داخل قطاب را آماده می کنیم که ابتدا پوست مغزبادام را گرفته و بعد آسیاب می کنیم و گلاب و پودرهل را اضافه می کنیم که بصورت خمیر در می آید.
و با یک قاشق مرباخوری از مواد به داخل خمیر می ریزیم و با دست دورآن را می پیچیم (به صورت کروی) سپس در روغن مایع فراوان سرخ می کنیم و در توری گذاشته و بعد از خنک شدن در پودرقند می غلطانیم و بعد با پودرپسته تزئین می کنیم.
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۳-۱۱-۱۳۹۰, ۰۸:۴۰ عصر
یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
kapsul, f.nik, niloofar00, پارانزیم, z.arghavani
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,303
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23856


محل سکونت : Persia
ارسال: #5
RE: قطاب
مواد لازم برای تهیه خمیر قطاب :
* زرده تخم مرغ ۲ عدد
* روغن جامد آب شده ۱۰۰ گرم
* ماست ۱۰۰ گرم
* آرد به مقدار لازم
* پودر قند به مقدار لازم

مواد لازم برای درون قطاب :
* پودر بادام ۲۰۰ گرم
* پودر شکر ۱۰۰ گرم
* پودر هل ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه :
ابتدا روغن جامد و پودر شکر را مخلوط کنید و با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ شود.
سپس زرده های تخم مرغ را بیفزایید و مخلوط را با همزن بزنید.
بعد پودر هل را با ماست و بیکینگ پودر به مواد اضافه کنید.
در این مرحله همزن را کنار بگذارید و آرد را کم کم به مواد بیفزایید و این کار را به آرامی انجام دهید تا خمیر به دست نچسبد.
توجه داشته باشید خمیر قطاب را نباید با افزودن آرد بیش از حد سفت و خشک کرد.
خمیر را به قطر 3 میلیمتر روی سطح آردپاشی شده پهن کنید و با قالب گرد آن را قالب بزنید.
سپس خمیر برش زده را بردارید و یک قاشق چایخوری از مواد میانی قطاب وسط خمیر قرار دهید.
دقت داشته باشید که از مواد میانی به اطراف خمیر مالیده نشود، زیرا دو لبه خمیر به هم نمی چسبد.
دو لبه خمیر را به هم بچسبانید و با استفاده از دو انگشت لبه های خمیر را به سمت داخل برگردانید تا به شکل کُنگره درآید.
قطاب های آماده را به اندازه گنجایش یک شیر جوش کوچک در روغن داغ فراوان غوطه ور کنید و دو طرف آن را سرخ کنید.
برای تهیه قطاب حتماً باید به این نکته توجه کرد که قطاب ها را نباید یکباره پیچید و بعد سرخ کرد، چون پوسته خمیری قطاب در مجاورت طولانی با هوا، خشک می شود و بعد از آنکه در روغن سرخ شود لبه های خمیر از هم باز می شود.
پس از اینکه رنگ آن قهوه ای روشن شد، قطاب را از روغن خارج کنید و در یک سبد فلزی قرار دهید.
بعد از 10 دقیقه قطاب ها را در یک ظرف پُر از پودر شکر قرار دهید تا قطاب ها به پودر شکر آغشته شود. قطاب ها را بعد از خروج از روغن نباید خیلی سریع در پودر شکر غلتاند، زیرا سبب می شود پودر شکر در اثر حرارت، کمی رطوبت بگیرد و به اطراف شیرینی نچسبد.
اگر هم خیلی سرد باشد پودر قند به قطاب نمی چسبد.
سپس قطاب ها را به ظرف مخصوص سرو منتقل کنید. این شیرینی را حتماً باید در ظرف در بسته نگهداری کنید.

طرز تهیه مواد میانی قطاب:
در ظرفی ابتدا پودر گردو، پودر شکر و دارچین را مخلوط کنید.
در صورتی که بخواهید مواد به شکل خمیر درآید تا بهتر بتوانید درون خمیر آن را بگذارید می توانید 2 تا 3 قاشق سوپخوری گلاب را کم کم به مواد بیفزایید تا حالت خمیری بگیرد و بتوانید راحت آن را در دست گلوله کنید و میان خمیر بگذارید.
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۳-۱۱-۱۳۹۰, ۱۰:۴۱ عصر
یافتن سپاس نقل قول
7 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
kapsul, f.nik, niloofar00, shamiiim, negin.s, پارانزیم, z.arghavani

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
376
تاریخ عضویت:
فروردين ۱۳۹۱
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 1660


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #6
Ksmiletris قطاب
[تصویر:  20121212063709_634102094779368750.jpg]

مواد لازم برای خمیر قطاب:
روغن جامد یک فنجان
ماست یک فنجان سر خالی
شیر دو قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر به اندازه ی سر قاشق چایخوری (خیلی کم)
آرد به میزان لازم
پودرقند یا شکر به میزان لازم
روغن مایع یک لیوان جهت سرخ کردن قطابها

مواد لازم برای وسط قطاب:
به اندازه ی 200 گرم مغز پسته و شکر آسیاب شده یا مغز گردو و شکر آسیاب شده یا پودرنارگیل و پودرشکر که بسته به سلیقه ی خود یکی از این مواد را انتخاب کرده و با مقداری هل و وانیل و برای راحتی کار با یک قاشق مربا خوری گلاب یا عرق بید مشک مخلوط نموده ، برای وسط قطابها از این مواد استفاده نمایید.

طرز تهیه:
ابتدا در ظرفی روغن ، ماست ودو قاشق شیر را با هم خوب بزنید . آرد وبیکینگ پودر را کم کم به آنها اضافه کنید تا خمیر لطیف ونرمی به دست آید وکنار بگذارید.
برای پیچیدن قطابها هم میتوانید خمیر را با وردنه بر روی سطح صافی پهن کرده و با ته یک لیوان یا فنجان خمیرهای دایره ای شکل هم اندازه ای را از این خمیر پهن شده جدا کنید .سپس در وسط هر دایره مقداری از مواد وسط قطاب را با قاشق مربا خوری ریخته ودو طرف آن را ببندید که در صورتی که بتوانید آنها را بپیچید بسیار زیباتر و بهتر است و در غیر این صورت همینطور آنها را ساده بسته تا مواد وسط آن دیده نشود و بیرون نریزد و یا اطراف دایره را بالا آورده ویک جا جمع کنید تا شبیه باقلوا ترکی شود.اگر کار با وردنه برایتان سخت است می توانید خمیرها را به شکل گلوله های هم اندازه درآورده و کف دست پهن کنید ومواد را وسط آنها ریخته و بپیچید و پس از آماده شدن، همه ی آنها را در ظرفی گود که کاملا درروغن فرو روند سرخ کنید و بعد از بیرون کشیدن آنها از داخل روغن درون صافی قرار داده تا روغن اضافی آنها کشیده شود وسپس درون پودر قند یا شکر بغلطانید .

[تصویر:  20121212063751_fd0004.jpg]
امضای سمیه گلبانو
عشق مامان و بابا محمدسام و نیلا (1782)
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۲-۹-۱۳۹۱ ۰۹:۰۸ صبح، توسط سمیه گلبانو.)
۲۲-۹-۱۳۹۱, ۰۹:۰۸ صبح
یافتن سپاس نقل قول
14 کاربر از سمیه گلبانو به دلیل این ارسال سپاس کرده.
N-M, sima, negin.s, پارانزیم, kapsul, niloofar00, f.nik, memol.rm, Atefe joon, elipari, z.arghavani, مهرناز مامانی, قلب, lili.ojjil2



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد