خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

قطاب تنوری(ترکمنی)

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
17
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۲
مدال ها

اعتبار: 25


محل سکونت :
ارسال: #1
قطاب تنوری(ترکمنی)
یکی از غذاهای ساده و پر طرفدار ترکمن ها انواع قطاب هاشونه من براتون طرز تهیه قطاب با اسفناج رو میذارم امیدوارم خوشتون بیاد.مواد داخل قطاب اسفناج تفت داده شده با پیازوادویه دلخواه -برای خمیر ساده (اب ولرم-ارد- کمی روغن- نمک)درست میکنیم خمیرتون نه شل باشه نه سفت و بعد به گلوله های کوچک تقسیم میکنیم براتون عکس میذارم[تصویر:  20140110153055_Photo2059.jpg] بعد خمیرتونو باز میکنید[تصویر:  20140110153714_Photo2063.jpg] بعد مواد اسفناجی رو میذاریم لای خمیر(اگه اسفناج دوست ندارین گوشت چرخ کرده که با پیاز رنده شده وفلفل سیاه مزه دار کردین استفاده کنین)[تصویر:  20140110154045_Photo2064.jpg]بعد کنار خمیرو ببندیداگه از مواد گوشتی استفاده کردین محکم فشار بدین کنار خمیرو[تصویر:  20140110154323_Photo2065.jpg]بعد توی فر بذارین خمیرتون طلایی شد وپخت نوش جان کنیدFlowerysmileYum2
امضای mamane hesam
خدایا به تو پناه میبرم
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۰-۱۰-۱۳۹۲ ۰۳:۴۸ عصر، توسط mamane hesam.)
۲۰-۱۰-۱۳۹۲, ۰۳:۴۵ عصر
یافتن سپاس نقل قول
7 کاربر از mamane hesam به دلیل این ارسال سپاس کرده.
بی هنر, معصومه خانومی, nazi tabrizi, z.arghavani, بهناز2, maryam_1, niloofar00



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد