خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 3.38
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

قطاب عسلی (بالا با‌تماز)

atefeh

وضعیت :
 
ارسال: #1
Bell قطاب عسلی (بالا با‌تماز)
مواد لازم جهت خمیر شیرینی:
زرده تخم= مرغ 3عدد
ماست= 150 گرم
آرد سفید الک شده =250 گرم
روغن =150 گرم
بیکینگ‌پودر= 1/5 قاشق مرباخوی سرصاف
مواد لازم جهت مغز قطاب:
مغز گردوی پودر شده= 150 گرم
پودر شکر= 150 گرم
عسل =2 قاشق غذاخوری
گلاب= نیم استکان
هل آسیاب شده =1قاشق غذاخوری
پودر دارچین= 1قاشق غذاخوری
پودر میخک= 1قاشق چای‌خوری
عسل= 500 گرم جهت غلطاندن قطاب‌ها
طرز تهيه:
- ابتدا تمام مواد خمیر (زرده تخم مرغ، ماست، روغن و بیکینگ‌پودر) به جز آرد را با هم خوب مخلوط می‌کنیم. سپس آرد الک شده را آهسته آهسته به مخلوط اضافه می‌کنیم تا زمانی که خمیر یکدست شود و به دست نچسبد.
- خمیر را با وردنه پهن می‌کنیم (به ضخامت حدود ۳ میلیمتر) و با یک قالب گرد به قطر ۷ سانتی‌متر آن را برش می‌دهیم.
- اکنون مواد لازم جهت مغز قطاب ( پودر شکر،۲ قاشق غذاخوری عسل ، مغز گردوی پودر شده، گلاب، هل آسیاب شده، پودر دارچین و پودر میخک) را با هم خوب مخلوط کرده و بر روی خمیر برش خورده قرار می‌دهیم. سپس آن را از وسط تا کرده و لبه‌های خمیر را به صورت دالبر دالبر شکل می‌دهیم تا مواد کاملا درون خمیر قرار گیرد و مواد درون آن بیرون نریزد.
- اکنون سینی فر را خوب چرب کرده و شیرینی‌ها را درون آن می‌چینیم. سپس در طبقه بالای فر با حرارت ۲۲۰درجه سانتی‌گراد به مدت ۲۰ دقیقه (تا زمانی که روی شیرینی‌ها به رنگ طلایی در آید) قرار می دهیم.
- سپس ۵۰۰ گرم عسل را درون ظرفی ریخته و روی شعله قرار می‌دهیم. دقت کنید عسل نباید بجوشد. سپس قطاب‌ها را درون آن به مدت ۲ دقیقه غوطه‌ور می‌نماییم تا عسل به خورد قطاب برود.
- سپس قطاب ها را از عسل خارج کرده و در آبکش قرار می‌دهیم تا عسل اضافی آنها برود.
پس از سرد شدن برای سرو کردن آماده است.
نوش جانتان


فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)
   
۱۱-۷-۱۳۹۰, ۱۰:۲۰ صبح
نقل قول
2 کاربر از atefeh به دلیل این ارسال سپاس کرده.
نازیلا62, افسانه 52
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
57
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 122


محل سکونت : شهر گل و بلبل
ارسال: #2
RE: قطاب عسلی (بالا با‌تماز)
قطاب درست کردم که انگشتامون هم میشد باهش خورد . خلاصه بگم قید سرکار رفتن رو امسال زدم که بشینم و آشپزی کنم .

[تصویر:  20120818224406_2.jpg]

[تصویر:  20120818224502_1.jpg]
امضای همراه
اعتماد مثل یه کاغذ صافه که وقتی مچاله بشه دیگه مثل اولش نمیشه
[تصویر:  20120820221752_602656_2256546748498_65720282_n.jpg]
۲۹-۵-۱۳۹۱, ۱۲:۱۵ صبح
یافتن سپاس نقل قول
7 کاربر از همراه به دلیل این ارسال سپاس کرده.
سمیه گلبانو, papary, سپیده صبح, مارینا26, 1368Sheri, نازیلا62, Atefe joon
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
112
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 443


محل سکونت :
ارسال: #3
RE: قطاب عسلی (بالا با‌تماز)
اینم قطاب خوشمزهYum2 با دستور بالا اما در آخر بجای عسل تو پودر قند غلطوندم

[تصویر:  20131102014233_IMG_2286.JPG]
۱۱-۸-۱۳۹۲, ۰۱:۴۷ صبح
یافتن سپاس نقل قول
8 کاربر از گل پسرا به دلیل این ارسال سپاس کرده.
نازیلا62, مهرناز مامانی, negin.s, 1368Sheri, McQueen, Galaxy, Atefe joon, سعیده جون66
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
38
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۴
مدال ها

اعتبار: 108


محل سکونت : مشهد
ارسال: #4
RE: قطاب عسلی (بالا با‌تماز)
[تصویر:  20160219225259_487512.jpg] عالی وخوشمزه
امضای ساجده 70
تا شقایق هست زندگی باید کرد...................Veiledsmile2
۳۰-۱۱-۱۳۹۴, ۱۰:۵۳ عصر
یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از ساجده 70 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
نم نم بارون, 20neda20, ریحون گلی$, asalkhanom, سعیده جون66



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد