خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

قلب های شکری (شیرینی عید)

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
376
تاریخ عضویت:
Mar 2012
مدال ها

اعتبار: 1,661


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #1
قلب های شکری (شیرینی عید)
مواد لازم برای 12 تا 14 عدد:
کره نرم شده : 70 گرم
شکر: 80 گرم
زرده تخم مرغ: 1 عدد
آرد سفید: 150 گرم (یک لیوان)
شکلات آب شده به صورت بن ماری: 28 گرم
ترایفل یا نقل رنگی: جهت تزئین
پوست پرتقال ریز رنده شده: 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه:
فر را با حرارت 175 درجه سانتیگراد گرم کنید. در سینی شیرینی پزی کاغذ روغنی بیاندازید.
کره، شکر و زرده تخم مرغ را در کاسه ای ریخته و با همزن بزنید تا به صورت کرم درآید.
سپس آرد را اضافه کرده ورز دهید تا خمیر نرمی بدست آید.
خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده، شکلات آب شده را به یک نیمه خمیر و پوست پرتقال رنده شده را در صورت دلخواه به نیمه دیگر خمیر اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر یکدست شود.
خمیر شکلاتی را بین کاغذ روغنی با وردنه صاف کنید به قطر نیم سانت و خمیر سفید را هم به همین ترتیب و با قالب 4 تا 5 سانت مدل قلب هر دو را قالب بزنید و با قالب کوچک همان مدل از هر دو رنگ به تعداد شیرینی ها قالب زده و روی شیرینی های شکلاتی قلب کوچک سفید و بلعکس گذاشته و با ترایفل، شکلات و نقل تزئین و در فر به مدت 12، 15 دقیقه یا تا وقتی که شروع به تغییر رنگ بدهد بگذارید.

منبع: مجله هنر آشپزی

این عکس مجله
[عکس: 20130312084308_20130407762.jpg]

اینم شیرینی من
[عکس: 20130312084746_20130407771.jpg]
12-03-2013, 11:18 AM,
یافتن نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
348
تاریخ عضویت:
May 2015
مدال ها

اعتبار: 2,687


محل سکونت : مشهد
ارسال: #2
RE: قلب های شکری (شیرینی عید)
یه شیرینی خوشمزه اسون و خوشگل برا کنار چای یا پذیرایی عید
دستورای مختلفی تو نت هس اما من اینو خودم با ازمون و خطا بدست اوردم
تو انجمن بیسکوییت شکری داریم اما این شیرینیشه با کمی تغییرات

تخم مرغ یکی
روغن یک دوم پیانه جامد
شکر یک چهارم پیمانه
آرد یک و یک دوم پیمانه
دارچین یکمی
وانیل

اول از همه تخم مرغ و شکر و روغن رو خووووووب میزنیم تا حدی که سفید و پفی شه، حدودا سه دقیقه با دور تند میزنم من
بعد دارچین و وانیلو اضافه میکنیم و دوباره میزنیم، حالا آردو اضافه میکنیم و با قاشق بخورد خمیر میدیم
بسته به حجم تخم مرغتون ممکنه ارد کم یا زیاد بیاد پس با احتیاط اضافه کنین، بهرحال خطا همیشه هس
انسجام خمیر اینجوریه
[عکس: 20160125121913_IMG_2016012546584.jpg]
حالا خمیرو تو یخچال یربع استراحت میدیم، بعدش گلوله هایی به قد گردو برمیداریم گرد میکنیم و توی شکر با قاشق میغلطونیم و وسسطش یه گردوی کوچولو یا خلال بادم فرو میکنیم و تو سینیه فر چرب شده یا کاغذ انداخته با فاصله میچینیم
[عکس: 20160125122111_IMG_2016012538634.jpg]
سینیو میزاریم تو فری که کفش یه ظرف آب گذاشتیم که یکم رطوبت داشته باشه و ازقبلم روشنش کردیم
من نمیتونم درجه بدم اما تو فر من بین 8تا 10 دقیقه شیرینی اکی شد، دفعه پیش که درست کردم زمانو 12 دقیقه گرفتم شیرینی کاملا خشک شد پس حواستون باشه بافتش کلوچه ای و نرم باید باشه، همیشه برا بدست اومد قلق فرتون دوتا شیرینیو بدین تو فر که زمانشو بسنجین بعد بقیشو اوستا کنین!
[عکس: 20160125122418_IMG_2016012528775-1.jpg]
25-01-2016, 12:25 PM,
یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد