خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
تور رایگان' کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

قلقلي هلندي

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
162
تاریخ عضویت:
مهر ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 651


محل سکونت : كردستان
ارسال: #1
قلقلي هلندي
قلقلي هلندي


[تصویر:  20130117095400_627715_mpwmqJmL.jpg]

مواد لازم برای دو نفرگوشت چرخ کرده = 250 گرم
پیاز متوسط=1 عدد
هویج متوسط=1تا2 عدد
آرد = 5 قاشق غذا خوری
ابگوشت یا شیر یک پیمانه
جعفری خرد شده = 2 قاشق غذا خوری
آبلیمو = 1 قاشق غذا خوری
کره = 4 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و جوزهندی= به میزان لازم
تخم مرغ = یک عدد
ارد سوخاری = حدود نصف پیمانه
روغن سرخ کردنی = به میزان لازم

طرزتهیه:پیاز و هویج رو ریز خرد می کنیم یک قاشق کره رو توری تابه می ریزیم و پیاز و هویج و گوشت رو توش سرخ می کنیم به حدی که گوشت رنگش از قرمز به قهوه ای تغییر کنه و هویج ها هم نرم شوند . مقادیری پودر سیر اضافه کرده که بوی گوشت رو بگیره! مخلوط رو ابکش می کنیم تا کاملا روغنش بره و بعد توی کاسه ی نسبتا بزرگی منتقل می کنیم. ابلیمو و نمک و فلفل و جوز هندی و جعفری خرد شده رو اضافه می کنیم و به هم می زنیم با سه قاشق کره باقیمانده توی شیر جوش کوچکی برشتوک درست می کنیم به این ترتیب که کره رو روی حرارت اب می کنیم و ارد رو بهش اضافه می کنیم و مرتب به هم می زنیم . حدود 2 الی 4 دقیقه حرارت می دهیم تا بوی خامی ارد گرفته شود و توی روغن سرخ شود. بعد ابگوشت یا شیر رو اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم هم می زنیم تا جوش بیاد و حسابی غلیظ بشه برشتوک رو به مخلوط گوشت اضافه می کنیم و خوب به هم می زنیم این مخلوط رو برای حداقل 3 ساعت توی یخچال می گذاریم تا سفت شود توی کاسه یک تخم مرغ رو می زنیم تا صاف بشه می تونیم یک قاشق اب به تخم مرغ اضافه کنیم توی ظرف گود دیگه ای ارد سوخاری می ریزیم بعد از سه ساعت که مخلوط گوشت حسابی سفت شد شروع می کنیم ازش گلوله های به قطر دو تا دو و نیم سانتی درست می کنیم هر گلوله را اول توی ارد سوخاری بعد توی تخم مرغ بعد توی ارد سوخاری می غلطانیم گلوله ها را حداقل برای نیم ساعت توی یخچال می گذاریم بعد از نیم ساعت توی شیرجوش به ارتفاع 2 تا 3 سانت روغن می ریزیم گلوله ها را سرخ می کنیم (اگر تعداد زیاد رو با هم توی روغن بجوشانید روغن سرد می شود و قلقلی ها خوب سرخ نمی شوند) وقتی قلقلی ها سرخ شد با سس خردل سرو می کنیم سس گوجه فرنگی و خردل و مایونز رو با هم مخلوط کنید
امضای baran7
به وبلاگم سر بزنيد Winking
http://zhinijoon.blogfa.com/
۲۸-۱۰-۱۳۹۱, ۱۲:۲۷ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از baran7 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
farnaz joni, ladybird68, maryam.n.g, رويا صادقي, SHINI



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد