خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 49 رأی - میانگین امتیازات: 3.02
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

قليه ماهي

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
404
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها

اعتبار: 543


محل سکونت : زیر سقف آسمون
ارسال: #1
قليه ماهي
قليه ماهي
ماهي شير يك كيلو ( ورقه شده)
یك بوته سیر
400 گرم سبزی( گشنیز 300گرم و شنبلیله 100 گرم)
یك بسته تمرهندی
یك عدد متوسط پیاز
به قدر دلخواه زردچوبه و نمك
یك قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
ادويه ماهي
روغن جهت سرخ كردن سبزي و پياز
--------------------------
من معمولا به مقدار زياد از سبزي رو يك جا آماده مي كنم و بسته بندي مي كنم كه در اين صورت هر وقت خواستم قليه درست كنم نخوام سبزي سرخ كنم اما نسبت سبزي ها بايد رعايت بشه.
سبزي رو كه خيلي ريز كرديم رو سرخ مي كنيم تا آب سبزي كم بشه در ظرف ديگري همزمان پيازها را سرخ مي كنيم و وقتي طلايي شدن سير را هم اضافه مي كنيم كمي تفت ميديم( اگه سير زياد تفت داده بشه تلخ ميشه) سپس پياز و سير را به همراه نمك و فلفل و زردچوبه به سبزي ها اضافه مي كنيم. حالا تمر هندي را كه در آب خيس كرده ايم را از صافي درشت رد مي كنيم تا هسته هاش گرفته بشه و به سبزي اضافه مي كنيم و تفت مي ديم تا آبش كم بشه.( اگه سبزي زياد درست كردين اضافيش رو بزارين سرد بشه وبعد بسته بندي شده در فريزر نگهداري كنيد)
ماهي رو كه به ادويه آغشته شده و يك ساعتي در اين ادويه خوابانده شده رو به سبزي كه حالا آب خيلي كمي داره اضافه مي كنيم و آرام آرام ماهي رو جا به جا مي كنيم تا هم تفت داده بشه و هم سبزي به خوردش بره كمي كه ماهي ها به اصطلاح خودشان را گرفتند 1.5 ليوان آب اضافه مي كنيم و شعله را كم مي كنيم تا خورشمان جا بيافتد.( بعضي ها براي لعاب بيشتر از آب برنج به جاي آب استفاده مي كنن )
امضای صنم
چرخ بر هم زنم ار جز به مرادم گردد
من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک
۱-۱۲-۱۳۸۹, ۰۸:۵۴ صبح
یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از صنم به دلیل این ارسال سپاس کرده.
مارال جون, negin.s, Atefe joon, بی هنر, زهرا77
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
404
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها

اعتبار: 543


محل سکونت : زیر سقف آسمون
ارسال: #2
RE: قليه ماهي
(۲۰-۱۰-۱۳۹۰ ۱۲:۳۰ عصر)صفورا جان نوشته شده توسط:  صنم جان منظورت از ادویه ماهی چیه؟
سوال بعد شنبلیله تلخش نمیکنه؟
مزه غذا چطور گس ترش یا ...؟



مزه غذا ترش هستش خانمی به خاطر تمر هندی.
شنبلیله مقدارش یک چهارم گشنیزه واسه همین تلخش نمی کنه.
ادویه ماهی یه ادویه مخلوط هستش که ادویه فروشی ها دارن اما اگه هم در دسترس نبود از اینا میشه مخلوط کرد و استفاده کرد: فلفل سیاه و قرمز+زدچوبه + کمی دارچین+ پودر سیر+ تخم گشنیز ساییده شده
امضای صنم
چرخ بر هم زنم ار جز به مرادم گردد
من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۰-۱۱-۱۳۹۰ ۱۱:۵۶ عصر، توسط sima.)
۲۰-۱۰-۱۳۹۰, ۱۲:۵۶ عصر
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از صنم به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Atefe joon
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
30
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 48


محل سکونت : مشهد
ارسال: #3
RE: قليه ماهي
سلام بچه ها خواستم بگم واسه پختن قله ماهی بعد خوب تفت دادن سبزی انو کنار بذارین پیاز تفت بدی با سیر بعد ماهی رو اضافه کنید و تفت بدید بعدم ادوی بعد سبزی رو اضافه کرده کمی دگه تفت بدید تا بو ذخم ماهی گرفته بشه بعد کمی تمر هندی رو توی اب حل کرده و از صافی رد کرده و به ان اضافه کنید به همراه کمی اب وقتی خورشت جا افتاد و به روغن افتاد به ان کمی سیر داغ اضافه کنید.....در ضمن این غذا اصلا ترش نیست منم جنوبیم بچه ابادان دستور جنوبیشو عرض کردم .....FlowerysmileFlowerysmile
امضای rfateme
توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!" ...
۱۴-۱۱-۱۳۹۰, ۰۴:۳۵ صبح
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از rfateme به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Atefe joon, monamona
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
176
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه عکاسی

اعتبار: 172


محل سکونت :
ارسال: #4
RE: قليه ماهي
مامان من پیاز رو که سرخ کرد سبزی رو بهش اضافه می کنه و تفت می ده بعد ادویه جات فراوون میریزه با سیر اونا هم که کمی تفت داده شدن تمر هندی رو اضافه می کنه و آب بعد مدتی که غل زد ماهی ها رو خام اضافه می کنه اگه ماهی رو زود اضافه کنید له می شه ، البته مامان من یکه رب هم اضافه می کنه ، می شه مثل قلیله رستوران پاکستانی در آبادان خیلی خوش مزه می شه Yum2
اگه تمرتون خوب باشه یه ترشی خیلی خوش مزه به غذا می ده
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۴-۱۱-۱۳۹۰ ۱۰:۰۱ صبح، توسط azadehali.)
۱۴-۱۱-۱۳۹۰, ۱۰:۰۰ صبح
یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از azadehali به دلیل این ارسال سپاس کرده.
1368Sheri, Atefe joon, areka 1856
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
360
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 425


محل سکونت :
ارسال: #5
RE: قليه ماهي
(۲۳-۱۱-۱۳۹۰ ۱۲:۵۳ عصر)مریم گلی نوشته شده توسط:  یک سوال اگه سبزی قوذمه سبزی بریزیم بد میشه؟آخه همون طعم رو میده
1 (49)

با اجازه بقیه اگه بی احترامی نشه ماهم با سبزی قورمه سبزی قلیه ماهی درست میکنیم
خوشمزه میشه عزیزمFlowerysmile
امضای دومینو
خدایا تو که از حال دلم با خبری

چرا گریه هام نداره اثری؟؟
۲۳-۱۱-۱۳۹۰, ۱۲:۵۶ عصر
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از دومینو به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Atefe joon

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
281
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 361


محل سکونت : اهواز
ارسال: #6
قلیه ماهی(غذای محبوب جنوبی ها)
مواد لازم=
2کیلو ماهی( شوریده یا شیر یا سنگسر)
سبزی ماهی(گشنیز=1کیلو / شنبلیله=250 گ)
تمبر هندی= 200گ
سیر=1بوته
پیاز=4عدد
نمک/فلفل قرمز/زردچوبه=بمقدار لازم

پیاز و سیر را سرخ کرده و با سبزی تف میدهیم فلفل و زردچوبه و نمک اضافه بعد ماهی از قبل سرخ شده را اضافه میکنیم. تمبر را که از قبل با 1لیوان آب جوش خیس خورده ازصافی رد میکنیم و به مواد اضافه کرده و در اخر 3لیوان آب ریخته تا خوب جا بیفتد.

نوش جان!
امضای zizo
"ﺩﺭ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺯﻥ یک ﺍﺛﺮ ﻫﻨﺮﯾﺴﺖ ﺷﮑّﯽ
ﻧﯿﺴﺖ.....
ﺍﻧﺴﺎﻥ ﺑﻪﻃﻮﺭ ﮐﻠّﯽ یک ﺍﺛﺮ ﻫﻨﺮﯾﺴﺖ....
ﺑﻪﺷﺮﻃﯽ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻧﯿﺖ ﺭﺍ ﻗﺪﺭ ﺑﺪﺍﻧﺪ ﻭ
ﻧﮕﻬﺶ ﺩﺍﺭﺩ"
ﺳﯿﻤﯿﻦ ﺩﺍﻧﺸﻮﺭ
۱۴-۲-۱۳۹۱, ۰۹:۵۱ عصر
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از zizo به دلیل این ارسال سپاس کرده.
من و نفسم, Atefe joon



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد