خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 2.31
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

قّیلّه (طریق نگهداری قدیمی گوشت قرمز )

ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #1
قّیلّه (طریق نگهداری قدیمی گوشت قرمز )
قیله
این روش قدیمی تو زمانهایی که یخچال نبود خیلی مورد استفاده قرار میگرفت . اینجوری هم گوشت خیلی خوشمزه میمونه و میدونین که هر دقیقه که خواستین گوشت پخته داشته باشین . این قیله خیلی خوشمزه میشه و موقع پختنش باعث میشه همه به اشپزخونه حمله کنن . فقط نکات خاصی داره که من به اونا اشاره میکنم .

گوشتتنو بعد از خرد کردنش بشورین وبریزین تو یه ابکش تا اب اضافی حاصل از شستشو بره .

[تصویر:  20120123220724_2.jpg]

میتونین بعد از این کار همراه با اب سرد بزارین تا بپزه . یا اینکه کمی تو روغن تفت بدین و روش اب جوش بریزین و بزارین تا گوشتتون خوب بپزه . بعد از نیم ساعت کمی نمک بهش اضافه کنین حدود 1 ق چ تا مزه دار بشه .

وقتی گوشت پخت میتونین اب اضافیشو بردارین و موقع پخت ابگوشت و حتی انواع خورش ها توش بریزین خیلی خوشمزه میکنه .

بعد از این که گوشت بدون اب تو ظرفمون موند روغن جامد رو روش میریزیم تا جایی که روی گوشتها رو بگیره . نمک هم به اندازه بهش اضافه میکنیم بهتره کمی شور باشه .

[تصویر:  20120123221306_3.jpg]

گوشتها رو میزاریم تا کاملا تفت بشن . زیاد خشکشون نمیکنیم . این یادتون باشه .

[تصویر:  20120123221454_4.jpg]

یه نکته که تو کار اماده کردن قیله میتونه کمکتون کنه و همون فوت استاد هستش اینه :
من اینجوری یاد گرفتم اوایل عروسی منهم درست میکردم و میزاشتم تو یخچال ولی بعد از مدتی گوشنها بوی خیلی بدی میگرفتن در حالی که گوشتهای مامان و مادر شوهرم خیلی خوشمزه میشد . از مامانم پرسیدم گفت :
بعد از تفت دادن گوشت یکی از گوشتها رو بردار و بزارش تو یه بشقاب اگه دیدی که حباب های موقع پختن رو که تو عکس بالایی هم میتونین ببینین توی بشقاب هم روی گوشت دیدین که چند ثانیه موندن بدونین که قیله شما اماده هستش و خراب هم نمیشه .

بعد از اینکه قیله تو قابلمه خنک شد بریزین توی ظرف مورد نظرتون و با قاشق هم بزین و خوب گوشتها رو زیر و رو کنین این کار باعث میشه تا گوشتها به هم نچسبن و موقع برداشتن از توی ظرف ریش ریش نشن .
تو این عکس دیده میشه بدون هیچ مشکلی من گوشت برداشتم Gigglesmilehih:

[تصویر:  20120123222108_5.jpg]
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
۴-۱۱-۱۳۹۰, ۱۲:۵۱ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
عسل شمس


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  نکاتی مفید در نگهداری و مصرف گوشت *sadaf* 3 527 ۳-۸-۱۳۹۱ ۰۱:۱۷ عصر
آخرین ارسال: sima


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد