خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

قیساوای زردآلو

162
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
577
تاریخ عضویت:
Jan 2012
مدال ها

اعتبار: 2,139


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #1
Kbemusedsrv  قیساوای زردآلو
مواد لازم
قیسی ............10 عدد
شیره ی انگور..................1/3 پیمانه
کره..........50 گرم
آب ..........1/2 پیمانه گردو وپسته برای تزیین
طرز تهیه
قیسی هارو ته ماهی تابه بچینید و آب رابه آن اضافه کنید تا با حرارت ملایم پخته شود ولی له نشود کره را افزوده وکمی تفت دهید بعد شیره ی انگور را اضافه کنید تا کمی بجوشد وبه خورد قیسی ها برودنباید زیاد بجوشد چون سفت میشود.این یک غذا ویا نوعی دسر قدیمی ارومیه هست.
توجه : من خودم از قیسی استفاده نکردم از برگه های زرد آلویی که خودم خشک کرده بودم استفاده کردم وگردو هم چون کالری اونو بالاتر میبرد اضافه نکردم. اگر برای صبحانه مصرف شود می توانید تخم مرغ هم اضافه کنید برای ناهارسرو شود با کته سرو میشود برای شام هم همینطور خلاصه یه جورربمب کالریه ودر ضمن به جای شیره ی انگور هم می توانید از شکر استفاده کنید
(آخرین تغییر در ارسال: 03-11-2012, 08:34 PM توسط 162.)
03-11-2012, 06:46 PM,
یافتن نقل قول
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 5,339


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #2
RE: قیساوای زردآلو
[عکس: 20121229235533_97252.jpg]




مواد لازم :
برگه زرد الو 500 گرم
شکر 350 گرم
کره 200 گرم
اب 1 لیوان
مغز گردو خرد شده 1 لیوان

طرز تهیه :
زرد الو رو شسته و با اب و کره و شکر میزاریم با حرارت متوسط بپزه . گهگاه هم میزنیم تا ته نگیره . وقتی ابش کشیده شد اماده هست . سرو کرده و با مغز گردو تزیین میکنیم .

[عکس: 20121229235604_97251.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
30-12-2012, 02:26 AM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
180
تاریخ عضویت:
Oct 2012
مدال ها

اعتبار: 593


محل سکونت : کردستان
ارسال: #3
RE: قیساوای زردآلو
اینم از قیساوای زرد آلوی من

ما کردها از این قیساوا خیلی درست میکنیم البته من میکسش میکنم خیلی ها هم به صورت روشی که سیما جون درست کرده تهیه میکنن


زرد آلو خشک نیم کیلو
دو لیوان آب
یک سوم پیمانه شکر(البته به دلخواه من کمتر میرزم چون دوست دارم ترش باشه)
آرد هم به اندازه شکر
کره به اندازه دلخواه(آخر کار مخلوط میکنیم)


زردالو رو با آب وشکر میزارم که آب پز بشه تقریباً 40 دقیقه بعد میزارم سرد بشه وقتی که سرد شد میکس میکنم وروی اجاق میذارم وکم کم آرد رو اضافه میکنم وبا همزن دستی قاطی میکنم مواظب باشید آرد گلوله نشهYum2

اینم زرد آلویه که خودم خشک کردم

[عکس: 20130111150222_555.jpg]


[عکس: 20130111150258_22222.jpg]

[عکس: 20130111150326_55522.jpg]
(آخرین تغییر در ارسال: 11-01-2013, 05:38 PM توسط مامان سارینا.)
11-01-2013, 05:33 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
305
تاریخ عضویت:
Aug 2011
مدال ها

اعتبار: 732


محل سکونت :
ارسال: #4
RE: قیساوای زردآلو
قیساوای زردالو که با برگه زردالو که رنگش روشنه درست کردم:

[عکس: 20130304120227_IMG_3040_resize.JPG]
04-03-2013, 02:34 PM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول
162
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
577
تاریخ عضویت:
Jan 2012
مدال ها

اعتبار: 2,139


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #5
RE: قیساوای زردآلو
قیساوا با روش خودم برا صبحونه Yum2Yum2Yum2
[عکس: 20131201151652_Photo-0847.jpg]
01-12-2013, 03:17 PM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد