خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 54 رای - 2.87 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

قیساوا(بورانی خرما)-برای ماه مبارک رمضان

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
120
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 127


محل سکونت : -
ارسال: #1
Ksmiletris  قیساوا(بورانی خرما)-برای ماه مبارک رمضان
مامی به این اسم می گفت این غذا رو و با روش خودش می پخت.این غذا و اسمش ترکی هستش.
خیلی خوشمزه است خانم گلا.توصیه می کنم حتما برای ماه رمضون امتحانش کنید هم مقوی و هم خوشمزه
مواد لازم:
خرما(ترجیحا خرما شیره دار)............ دو فنجان
گردو.......یک فنجان
پیاز داغ...............3قاشق سوپ خوری
روغن...........به میزان لازم
برای شروع کار هسته خرما هارو بگیرید و یه خورده با دست له کنید بعد گردو ها رو بهش اضافه کنید و یک کوچولو ورز بدید تا با هم مخلوط شن حالا روغن رو داخل ماهیتابه بریزید پیاز داغ هارو اضافه کنید و بعدش خرماو گردو رو اضافه کنید.این مواد رو داخل رو غن بپزید اونقدر که مواد بصورت کامل باهم مخلوط شن و رنگ خرماها تیره تر شه.دوست جونا مراقب باشید که تو روغن برشته نشه و نسوزه.
نوش جونClapexcited

[عکس: 20140203154531_20110817072744_Photo0965.jpg]

علت ویرایش :آپلود عکس پیوستی
(آخرین تغییر در ارسال: 03-02-2014, 03:47 PM توسط niloofar00.)
15-08-2011, 07:28 AM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
39
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 160


محل سکونت : تهران
ارسال: #2
RE: قیساوا(بورانی خرما)-برای ماه مبارک رمضان
اين اسم تركيه درسته. Clap
ما هم اينو درست مي كنيم با اين تفاوت كه پياز اضافه نمي كنيم. بعضيها بهش تخم مرغ هم مي زنن
خيلي خيلي خوشمزه است مرسي مريم جون Clap
15-08-2011, 09:49 AM,
یافتن نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #3
RE: قیساوا(بورانی خرما)-برای ماه مبارک رمضان
ما هم درست میکنیم
بدون پیاز
هسته خرما رو میگیریم جاش گردو میداریم و تو کره تفت میدیم و روش تخم مرغ میزنیم
صبحانه دوست داشتنی روزهای سرد زمستونClap
15-08-2011, 10:19 AM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
305
تاریخ عضویت:
Aug 2011
مدال ها

اعتبار: 732


محل سکونت :
ارسال: #4
RE: قیساوا(بورانی خرما)-برای ماه مبارک رمضان
منم هسته خرما رو گرفتم و با کمی کره تفت دادم و بعد هم گردو خرد شده و دارچین و پودر گل محمدی اضافه کردم و بسی خوشمزه شد Yum2

[عکس: 20140721165240_IMG_4833_resize.JPG]


21-07-2014, 03:54 PM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
53
تاریخ عضویت:
Sep 2012
مدال ها

اعتبار: 1


محل سکونت :
ارسال: #5
RE: قیساوا(بورانی خرما)-برای ماه مبارک رمضان
منم خرما رو با کره تف میدم +گردو + دارچین + ارده خیلی خیلی خوشمزه میشه
21-07-2014, 05:35 PM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد