تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 54 رای - 2.87 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
قیساوا(بورانی خرما)-برای ماه مبارک رمضان
#1
Ksmiletris 
مامی به این اسم می گفت این غذا رو و با روش خودش می پخت.این غذا و اسمش ترکی هستش.
خیلی خوشمزه است خانم گلا.توصیه می کنم حتما برای ماه رمضون امتحانش کنید هم مقوی و هم خوشمزه
مواد لازم:
خرما(ترجیحا خرما شیره دار)............ دو فنجان
گردو.......یک فنجان
پیاز داغ...............3قاشق سوپ خوری
روغن...........به میزان لازم
برای شروع کار هسته خرما هارو بگیرید و یه خورده با دست له کنید بعد گردو ها رو بهش اضافه کنید و یک کوچولو ورز بدید تا با هم مخلوط شن حالا روغن رو داخل ماهیتابه بریزید پیاز داغ هارو اضافه کنید و بعدش خرماو گردو رو اضافه کنید.این مواد رو داخل رو غن بپزید اونقدر که مواد بصورت کامل باهم مخلوط شن و رنگ خرماها تیره تر شه.دوست جونا مراقب باشید که تو روغن برشته نشه و نسوزه.
نوش جونClapexcited

[عکس: 20140203154531_20110817072744_Photo0965.jpg]

علت ویرایش :آپلود عکس پیوستی
بدان که بهترين ارتباط، آن است که عشق شما به هم، از نياز شما به هم سبقت گيرد
پاسخ }
#2
اين اسم تركيه درسته. Clap
ما هم اينو درست مي كنيم با اين تفاوت كه پياز اضافه نمي كنيم. بعضيها بهش تخم مرغ هم مي زنن
خيلي خيلي خوشمزه است مرسي مريم جون Clap
[عکس: v56Kp3.png]
پاسخ }
#3
ما هم درست میکنیم
بدون پیاز
هسته خرما رو میگیریم جاش گردو میداریم و تو کره تفت میدیم و روش تخم مرغ میزنیم
صبحانه دوست داشتنی روزهای سرد زمستونClap
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#4
منم هسته خرما رو گرفتم و با کمی کره تفت دادم و بعد هم گردو خرد شده و دارچین و پودر گل محمدی اضافه کردم و بسی خوشمزه شد Yum2

[عکس: 20140721165240_IMG_4833_resize.JPG]


پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#5
منم خرما رو با کره تف میدم +گردو + دارچین + ارده خیلی خیلی خوشمزه میشه
[عکس: 20150209155321_image-26ab2f69b2503ded423...37c9-V.jpg]
پاسخ }