تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 67 رای - 2.73 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
قیقناخ (خاگینه)
#1
تخم مرغ 4 عدد

آرد سفید 2 ق غ

شکر 4 ق غ

گلاب 4 ق غ

آب 1 لیوان

نمک کمی

زعفران دم کرده 1 ق غ

کره یا روغن مایع



تخم مرغ ها رو با آرد و نمک میزنیم تا یکنواخت بشه.

برای تهیه شیره، شکر و گلاب و زعفران رو با آب مخلوط میکنیم و میگذاریم رو شعله تا بجوشه و غلیظ بشه.

ته تابه کمی کره میریزیم و مخلوطمون رو میریزیم و با شعله ملایم دو طرفش رو سرخ میکنیم(مثل کوکو)

بعد به اندازه و شکلی که دوست دارید ببرید و روش شیره بریزید داغ سرو کنید.


فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2

خاگینه یا قیقاناق(geiganakh)جز اصلی و مهم دسرهای ما ترکهاست تو سفره مهمونی همه هست همه هم عاشقشن و انواع مختلف داره

پودر گلسرخ:3ق غ

آرد:3 ق غ

تخم مرغ:1 عدد

کره:1 ق م

شیر:3 ق غ

بیکینگ پودر:1 ق م

pekmaz(ترکی استانیولی )یا شیره غلیظ شده میوه:نصف لیوان

همه مواد رو با هم مخلوط کنید و با کمی کره بریزید توی تاوه تا بپزه البته درشو بذارید تا پف کنه بعد پکمز یا شیره غلیظ شده انگور رو به صورت سرد بریزید روش و خوب اینو اونورش کنید تا جذب خاگینه بشه

اینو میتونید خیلی راحت واسه مهمونی درست کنید به این صورت که توی تابه بزرگ نچسب مقدارکمی روغن بریزید و مقداری هم کره بندازید و این مواد رو بریزید و بعداز پخت برش بزنید من دیگه یه دونه درست کردم واون تو تابه کوچیک درست کردم که گرد دربیاد

امیدوارم درست کنید و از این طعم متفاوت لذت ببرید !

[عکس: DSC00739.jpg]
پاسخ }
#3

مواد لازم:
آرد 2ق س خ
تخم مرغ 2 عدد
ماست 1 ق غ خ
وانیل کمی
زعفران حل شده کمی
اول تخم مرغ ها رو مخلوط میکنیم سپس آرد را کم کم میریزیم ومخلوط میکنیم در انتها ماست و وانیل و زعفران حل شده را میریزیم وقتی همه مواد خوب مخلوط شد در ماهی تابه که روغنش داغ شده میریزیم زیر شعله را کم میکنیم وقتی طلایی رنگ شد طرف دیگر خاگینه رو برمی گردونیم تا طللایی رنگ شود وقتی هر دو طرف تموم شد شعله گازو خاموش کنید وروغن ماه تابه را خالی کنید بگذارید خنک بشه در این فاصله مواد میانی رو آماده کنید
مواد میانی:
گردو خردشده 1پ
پودر دارچین 1ق م خ
پودر زنجبیل 1 ق م خ
پودر هل کمی
مواد شربت:
شکر 1ل
آب 1 ل
زعفران حل شده کمی
گلاب کمی
همه مواد رو با هم مخلوط کنید ودروسط خاگینه بریزید سپس رول کنید اول یه طرفشو تا کنید بعدم قسمت دوم را روی اولی تا بزنید
بعد اگه میخواهید مطمئن بشید که رولتون باز نمیشمه یه زرده تخم مرغ و بزنید وبین دو لایه با فرچه بمالید وحتی دو سر خاگینه هم بمالید بعد خاگینه را بر گردانید وشعله را روشن کنید وشربت آماده شده را که فقط شکر و آب زعفران را باهم مخلوط کنید وروی خاگینه بریزد وبگذارید شربت به خورد خاگینه برود در انتهای کار گلاب اضافه کنید و بعد از 2دقیقه شعله را خاموش کنید
[عکس: 20120117143749_DSC04382.JPG]
[عکس: 20120117143852_DSC04384.JPG]
مرا کسی نساخت ، خدا ساخت . نه آنچنان که کسی می خواست ، که من کس نداشتم . کسم خدا بود ، کس بی کسان.
[عکس: 20121115213258_11.jpg]
پاسخ }
#4
[عکس: 20120610235256_304014_Orw95Qhe.jpg]

مواد لازم:

1عدد تخم مرغ

1 قاشق مرباخوری آرد

مقدار خیلی کمی نمک

1قاشق روغن مایع

گردو به مقدار لازم

هل و دارچین و زنجبیل یا هر مواد معطر دیگر

شیر انگور نصف استکان ( عسل یا شکر) ( مقدارش بسته به ذائقه هرکسی فرق میکنه)

طرز تهیه:

تخم مرغ را با مقداری هل و نمک کامل هم میزنیم سپس آرد را اضافه کرده دوباره هم میزنیم تا زمانیکه گلوله های آرد باز شود . روغن را داغ کرده مواد را ته ماهیتابه پهن میکنیم یک طرف خاگینه کمی که سرخ شد برش میگردونیم تا طرف دیگه کاملا سرخ شه در این میان نصف استکان شیره را با نصف استکان آب مخلوط میکنیم یک قاشقش رو روی خاگینه میریزیم بعد گردوی خرد شده به همراه مقداری زنجبیل و دارچین رو روی نصف خاگینه میریزیم یعنی به صورت نیم دایره سپس بقیه شیره رو میریزیم روی خاگینه و طرف خالی رو برمیگردونیم رو طرف پر رو حرارت ملایم تا حدی باید بمونه که شیرش جذبش بشه بعد از خنک شدن قاچش کنین ( هم گرم خورده میشه هم سرد)

[عکس: 20120610235359_304014_kEi0fvA0.jpg]
[عکس: 20160113155119_527653_10151209584396838_...8007_n.jpg]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#5
خاگینه در ماهیتابه رژیمی:
[عکس: 20120629090819_3.jpg]
دستور:
3-4 قاشق غذا خوری آرد رو در مقداری شیر حل کردم و 2 تا تخم مرغ داخلش شکوندم و هم زدم تا حالت کرمی پیدا کنه.کمی روغن رو داخل ماهیتابه ریختم و مایه رو داخلش ریختم و درش رو بستم تا خودش رو بگیره...یکطرف که برشته شد برش گردوندن تا طرف دیگر هم برشته بشه...زیر گاز رو خاموش کرد و شیره انگور رو دو طرف خاگینه مالیدم .خاگینه آماده رو از طول رول کردم و برش دادم ...

پاسخ }
#6
[عکس: 20130304113723_ghigh1.jpg]
داشتم تو سایت می چرخیدم..این تاپیکو دیدم...رفتم درست کردم اومدم...10 دقیقه طول کشید...مخلوط شیر تخم مرغ ارد و دارچین رو توی تابه رژیمی که با کره چرب شده بود ریختم....بعدش روش شیره انگور ریختمو.....زدیم به بدن...خویلیییی چسبید...Yum2
فروش دستبند ،نیم ست،انگشتر در سایت زرتاج با تخفیف برای خانوم گلا1 (49)
در اینستاگرام با نام zartaaj فالو کنید:
وایبر،واتس اپ به 09372377986
پاسخ }
#7
منم امروز با دستور گیسو جون درست کردم خیلی خوب بود فقط کوچولو کوچولو برش زدم که هستی راحت بخوره خیلی خوشش اومد مرسی خاله گیسو

[عکس: 20120715124143_DSC_.jpg]
خدا کند آنروز که آخرین زنگ دنیا می خورد
روی تخته سیاه قیامت اسم ما را جز خوبها بنویسند
پاسخ }
#8
منم درست کردمWavesmileYum2
[عکس: 20120716215139_2011-04-26-089.jpg]
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=56...married in]
Created by Wedding Favors
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#9
این هم قیقناخ من به روش گیسو جون ممنون عزیزم(1782)
[عکس: 20120731121616_IMG_3642.jpg]
پاسخ }
#10
اینم خاگینه گل سرخ من برای دومین بار درستیدم بازم همسری از روی بی میلی خوردHanghead نمیدوستیدDash2 ولی من و پسرم دوست داشتیم
ممنون از سرآشپز سپیدهFlowerysmile
[عکس: 20121204123120_.jpg]

پیامبر اکرم(ص): هر کس آخرین کلام او لااله الا الله باشد وارد بهشت می شود.
پاسخ }