خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
تور رایگان' کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 42 رأی - میانگین امتیازات: 2.95
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

قیمه نثار قزوین

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
457
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها

اعتبار: 566


محل سکونت : تهران گنده
ارسال: #1
قیمه نثار قزوین
قیمه نثار:
مواد لازم پیاز داغ فراووووووووون
گوشت ترجیحا گوسفندی که به اندازه گوشت لوبیا پلو باید خورد بشه
ادویه جات(نمک،فلفل،زدچوبه)
خلال پسته.خلال بادام به مقدار لازم
زرشک فراوان
زعفران
ابتدا پیاز داغ رو آماده میکنیم.مثلا جهت 5 نفر دو عدد پیاز متوسط سرخ میکنیم
سپس گوشت ها رو داخلش تفت میدیم و ادویه حات را اضافه میکنیم
میزان ادویه دل به خواه می باشد.
سپس آب و رب فراوان به گوشت اضافه کرده می گذاریم بپزد.
برنج را هم جدا دم می کنیم.
نکنه مهم این غذا خلال پسته و بادام آن می باشد.که باید با زرشک همه را در روغن تفت دهیم کمی زعفران و کمی شکر(بسته به ذائقه)اضافه کرده و مقداری آب درون آن میریزم در آن را گذاشته تا دم بکشد و نسبتا نرم شود(حدوده دقیقه)
در هنگام سرو غدا اول یک لایه برنج دردیس می ریزیم بعد یک لایه گوشت با آب آن بعد دوباره یک لایه برنج و روی آن یک لایه گوشت و....تا دیس پر شود.در نهایت روی انرا با زرشک و خلالها تزیین میکنیم
غذا حاضره.....نحوه سرو خیلی مهمه و هرگز گوشت را جدا نگذارید.حتما باید لابه لا با برنج باشهClap
امضای eellyy
[تصویر:  VM2pp3.png]
حافظ شب هجران شد بوی خوش وصل آمد
شادیت مبارک باد ای عاشق شیدایی....
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۳-۹-۱۳۹۰ ۰۱:۳۱ عصر، توسط Galaxy.)
۲۵-۱۱-۱۳۸۹, ۱۱:۱۷ صبح
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از eellyy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Atefe joon
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
457
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها

اعتبار: 566


محل سکونت : تهران گنده
ارسال: #2
RE: غذاهی استان قزوین
(۲۵-۱-۱۳۹۰ ۰۲:۱۳ عصر)sani2010 نوشته شده توسط:  الـــــــــــــــــــــــــــــــي عاشق غذاهاي قزوين شدمexcitedexcitedexcited

الي جونم چه كردي....عاليه دخمل خوبClap

(نکنه مهم این غذا خلال پسته و بادام آن می باشد.که باید با زرشک همه را در روغن تفت دهیم کمی زعفران و کمی شکر(بسته به ذائقه)اضافه کرده و مقداری آب درون آن میریزم در آن را گذاشته تا دم بکشد و نسبتا نرم شود(حدوده دقیقه))

منظورت از پاراگراف بالا اينه كه زرشك و خلال پسته و بادام رو با هم قاطي ميكني و تفت مي دي و آب روي مخلوط زرشك و... ميريزي تا دم بكشه؟؟Hanghead





ببین دو تا راه داره سانی
یکیش همینه که گفتم که همه رو با هم قتاتی کنی یه ذره آب بریزی تا دم بکشه
یه راه دیگه اشم اینه که بهتره:وقتی برنج رو آبکش کردی حدود 1/3 برنج رو بردار با زرشک و خلال پسته و بادوم و زعفرو ن قاتی کن بزار جدا دم بکشه
اونو ت موقع سرو کردن یه لایه سفید بریز یه لایه گوشت
در نهایتم اون برنج قاتی با خلال رو بریز توشuhum
امضای eellyy
[تصویر:  VM2pp3.png]
حافظ شب هجران شد بوی خوش وصل آمد
شادیت مبارک باد ای عاشق شیدایی....
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۰-۱۱-۱۳۹۰ ۱۰:۲۵ عصر، توسط sima.)
۲۵-۱-۱۳۹۰, ۰۲:۲۵ عصر
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از eellyy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Atefe joon
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
219
تاریخ عضویت:
فروردين ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 228


محل سکونت : تهران
ارسال: #3
RE: قیمه نثار قزوین
اینم قیمه نثار من واسه سحر دیشب:
مرسی.......


[تصویر:  20120723173318_IMAG_0335.jpg]
امضای R@ik@i~!
برای دردهایم نشانه می گذارم،
تا یادم بماند،کجا،دست خدا را رها کردم
!
۳-۵-۱۳۹۱, ۱۲:۱۷ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از R@ik@i~! به دلیل این ارسال سپاس کرده.
behi357, پارانزیم, Atefe joon, 1368Sheri, Nastaran.A, رز ابی12
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
747
تاریخ عضویت:
شهريور ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 1750


محل سکونت : تهران
ارسال: #4
RE: قیمه نثار قزوین
من اینجوری درست میکنمYum2
مغز راسته گوساله یا فیله گوساله
زعفران دم کرده فراوون
قرص عصاره مرغ یا گوشت
زرشک که با شکر و گلاب تفت میدیم
خلال پسته
برنج دم کرده
روغن حیوانی
پیازداغ فراوون
من اول کمی پیاز داغ کرده و بعد گوشت تکه شده اندازه قیمه رو اضافه میکنم و با حرارت ملایم همش هم میزنم تا آب بندازه بعد زعفرون هرچه بیشتر بهتر رو بهش اضافه میکنم اون رو هم میزنیم تا آبش تموم بشه .بعد یک عدد عصاره مرغ یا گوشت رو در یک لیوان آب حل میکنم و ومیریزم روی گوشتم و تا جایی آب اضافه میکنم که روی گوشتها بیاد.زیرش رو کم میکنم تا بپزه.
در اواخر پخت باز بهش زعفرون و اگه لازم داشت نمک اضافه میکنم
همین کار رو با سینه با فیله مرغ هم انجام میدم.
برنج رو هم که جدا دم میکنم و موقع سرو گوشت رو در وسط برنج میریزم و با زرشک . پسته و برنج زعفرونی تزیین میکنم و پیاز داع فراوون هم روی گوشتها میریزم
Yum2عذای مجلسی و لذیذیه
[تصویر:  20120806114541_DSC01631.jpg]
[تصویر:  20120806120055_DSC01632.jpg]
امضای فائزه بانو
[تصویر:  countdown.php?width=500&height=1...married in]
۱۶-۵-۱۳۹۱, ۰۱:۳۱ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
8 کاربر از فائزه بانو به دلیل این ارسال سپاس کرده.
گشنمه, سمیه گلبانو, Atefe joon, ashkan azar, 1368Sheri, monthflower4, ghashoghetalayi, شاتوت
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
247
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 352


محل سکونت : ایران
ارسال: #5
RE: قیمه نثار قزوین
[تصویر:  20120822100357_nesar.jpg]
از نزدیک عکس انداختم اخه اون ور دیس خورده شده بودhih
منم درستیدم با دستور اول...خوشمزه بود...مرسیFlowerysmileFlowerysmile
امضای پرستش
فروش دستبند ،نیم ست،انگشتر در سایت زرتاج با تخفیف برای خانوم گلا1 (49)
در اینستاگرام با نام zartaaj فالو کنید:
وایبر،واتس اپ به 09372377986
۱-۶-۱۳۹۱, ۱۱:۳۶ صبح
یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از پرستش به دلیل این ارسال سپاس کرده.
eve, Atefe joon, 1368Sheri

تبلیغات

کانال خانوم گل'
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
4
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 2


محل سکونت :
ارسال: #6
پلوهای محلی و سنتی
قیمه نثار:
مواد لازم :

پياز : 1 عدد

گوشت گوسفند : 300 گرم

آب : يک پيمانه

خلال بادام : 1 پيمانه

زرشک (ترجيحا زرشك سياه) : نصف پيمانه (من با زرشك معمولي درست كردم)

رب گوجه فرنگي : 1 قاشق سوپخوري

زعفران دم کرده : به ميزان لازم

دارچين: به ميزان لازم

خلال پسته : براي تزيين

نمک وفلفل : به ميزان لازم

برنج : 4 پيمانه

طرز تهيه :

ابتدا پياز را سرخ کنيد. بعد گوشت ريزخرد کرده (قيمه اي) را اضافه كرده و تفت بدهيد. رب گوجه را هم همراه گوشت تفت دهيد. سپس يک پيمانه آب اضافه کرده و بگذاريد گوشت بپزد.

نمك و فلفل و دارچين را اضافه كنيد.

سپس اجازه دهيد كاملاً حسابي پخته و لعابدار شود و آب گوشت به خورد آن برود.

خلال بادام را با مقداري گلاب به مدت يك ربع خيس كرده و تفت دهيد . حالا به آن زعفران اضافه كنيد تا خوشرنگ شود. خلال پسته و زرشك را هم به طور جداگانه تفت دهيد.

مقداري از خلال بادام را به گوشت اضافه كرده و اجازه ميدهيم كمي همراه گوشت بپزد. Dreamyeyesf

برنج را جداگانه آبكش كرده و دم ميكنيم.

هنگام سرو از مايه گوشتي لابلاي برنج ريخته و با زرشك و خلال بادام و خلال پسته و برنج زعفراني آن را تزيين ميكنيم. Flowerysmile

ميتوانيم تمام خلال بادام و زرشك را با مايه گوشتي مخلوط كرده و اجازه دهيم كمي همراه مايه گوشتي بپزد. (خلال پسته فقط براي تزيين به كار ميرود) ولي روش فوق براي تزيين قشنگتره.

اين غذا فوق العاده مجلسي و خوشمزه است. طرز تهيه آن هم خيلي سخت نيست.Yum2hih1 (49)
[تصویر:  20140121134931_njox97aam9j960sp9eb6.jpg]
امضای elimamymahan
همسرم مهربانیت را مرزی نیست یقین دارم فرشته ای قبل از آفرینشت قلبت را بوسیده است....
Flowerysmile
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱-۱۱-۱۳۹۲ ۰۱:۴۹ عصر، توسط Galaxy.)
۶-۹-۱۳۹۱, ۰۴:۳۲ عصر
یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از elimamymahan به دلیل این ارسال سپاس کرده.
eve, پارانزیم, Atefe joon, elipari, z.arghavani



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد