تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 42 رای - 2.95 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
قیمه نثار قزوین
#1
قیمه نثار:
مواد لازم پیاز داغ فراووووووووون
گوشت ترجیحا گوسفندی که به اندازه گوشت لوبیا پلو باید خورد بشه
ادویه جات(نمک،فلفل،زدچوبه)
خلال پسته.خلال بادام به مقدار لازم
زرشک فراوان
زعفران
ابتدا پیاز داغ رو آماده میکنیم.مثلا جهت 5 نفر دو عدد پیاز متوسط سرخ میکنیم
سپس گوشت ها رو داخلش تفت میدیم و ادویه حات را اضافه میکنیم
میزان ادویه دل به خواه می باشد.
سپس آب و رب فراوان به گوشت اضافه کرده می گذاریم بپزد.
برنج را هم جدا دم می کنیم.
نکنه مهم این غذا خلال پسته و بادام آن می باشد.که باید با زرشک همه را در روغن تفت دهیم کمی زعفران و کمی شکر(بسته به ذائقه)اضافه کرده و مقداری آب درون آن میریزم در آن را گذاشته تا دم بکشد و نسبتا نرم شود(حدوده دقیقه)
در هنگام سرو غدا اول یک لایه برنج دردیس می ریزیم بعد یک لایه گوشت با آب آن بعد دوباره یک لایه برنج و روی آن یک لایه گوشت و....تا دیس پر شود.در نهایت روی انرا با زرشک و خلالها تزیین میکنیم
غذا حاضره.....نحوه سرو خیلی مهمه و هرگز گوشت را جدا نگذارید.حتما باید لابه لا با برنج باشهClap
[عکس: VM2pp3.png]
حافظ شب هجران شد بوی خوش وصل آمد
شادیت مبارک باد ای عاشق شیدایی....
پاسخ }
#2


(۲۵-۰۱-۱۳۹۰, ۰۲:۱۳ ب.ظ)sani2010 نوشته:  الـــــــــــــــــــــــــــــــي عاشق غذاهاي قزوين شدمexcitedexcitedexcited

الي جونم چه كردي....عاليه دخمل خوبClap

(نکنه مهم این غذا خلال پسته و بادام آن می باشد.که باید با زرشک همه را در روغن تفت دهیم کمی زعفران و کمی شکر(بسته به ذائقه)اضافه کرده و مقداری آب درون آن میریزم در آن را گذاشته تا دم بکشد و نسبتا نرم شود(حدوده دقیقه))

منظورت از پاراگراف بالا اينه كه زرشك و خلال پسته و بادام رو با هم قاطي ميكني و تفت مي دي و آب روي مخلوط زرشك و... ميريزي تا دم بكشه؟؟Hanghead





ببین دو تا راه داره سانی
یکیش همینه که گفتم که همه رو با هم قتاتی کنی یه ذره آب بریزی تا دم بکشه
یه راه دیگه اشم اینه که بهتره:وقتی برنج رو آبکش کردی حدود 1/3 برنج رو بردار با زرشک و خلال پسته و بادوم و زعفرو ن قاتی کن بزار جدا دم بکشه
اونو ت موقع سرو کردن یه لایه سفید بریز یه لایه گوشت
در نهایتم اون برنج قاتی با خلال رو بریز توشuhum
[عکس: VM2pp3.png]
حافظ شب هجران شد بوی خوش وصل آمد
شادیت مبارک باد ای عاشق شیدایی....
پاسخ }
#3
اینم قیمه نثار من واسه سحر دیشب:
مرسی.......


[عکس: 20120723173318_IMAG_0335.jpg]
برای دردهایم نشانه می گذارم،
تا یادم بماند،کجا،دست خدا را رها کردم
!
پاسخ }
#4
من اینجوری درست میکنمYum2
مغز راسته گوساله یا فیله گوساله
زعفران دم کرده فراوون
قرص عصاره مرغ یا گوشت
زرشک که با شکر و گلاب تفت میدیم
خلال پسته
برنج دم کرده
روغن حیوانی
پیازداغ فراوون
من اول کمی پیاز داغ کرده و بعد گوشت تکه شده اندازه قیمه رو اضافه میکنم و با حرارت ملایم همش هم میزنم تا آب بندازه بعد زعفرون هرچه بیشتر بهتر رو بهش اضافه میکنم اون رو هم میزنیم تا آبش تموم بشه .بعد یک عدد عصاره مرغ یا گوشت رو در یک لیوان آب حل میکنم و ومیریزم روی گوشتم و تا جایی آب اضافه میکنم که روی گوشتها بیاد.زیرش رو کم میکنم تا بپزه.
در اواخر پخت باز بهش زعفرون و اگه لازم داشت نمک اضافه میکنم
همین کار رو با سینه با فیله مرغ هم انجام میدم.
برنج رو هم که جدا دم میکنم و موقع سرو گوشت رو در وسط برنج میریزم و با زرشک . پسته و برنج زعفرونی تزیین میکنم و پیاز داع فراوون هم روی گوشتها میریزم
Yum2عذای مجلسی و لذیذیه
[عکس: 20120806114541_DSC01631.jpg]
[عکس: 20120806120055_DSC01632.jpg]
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=59...married in]

پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#5
[عکس: 20120822100357_nesar.jpg]
از نزدیک عکس انداختم اخه اون ور دیس خورده شده بودhih
منم درستیدم با دستور اول...خوشمزه بود...مرسیFlowerysmileFlowerysmile
فروش دستبند ،نیم ست،انگشتر در سایت زرتاج با تخفیف برای خانوم گلا1 (49)
در اینستاگرام با نام zartaaj فالو کنید:
وایبر،واتس اپ به 09372377986
پاسخ }
#6
قیمه نثار:
مواد لازم :

پياز : 1 عدد

گوشت گوسفند : 300 گرم

آب : يک پيمانه

خلال بادام : 1 پيمانه

زرشک (ترجيحا زرشك سياه) : نصف پيمانه (من با زرشك معمولي درست كردم)

رب گوجه فرنگي : 1 قاشق سوپخوري

زعفران دم کرده : به ميزان لازم

دارچين: به ميزان لازم

خلال پسته : براي تزيين

نمک وفلفل : به ميزان لازم

برنج : 4 پيمانه

طرز تهيه :

ابتدا پياز را سرخ کنيد. بعد گوشت ريزخرد کرده (قيمه اي) را اضافه كرده و تفت بدهيد. رب گوجه را هم همراه گوشت تفت دهيد. سپس يک پيمانه آب اضافه کرده و بگذاريد گوشت بپزد.

نمك و فلفل و دارچين را اضافه كنيد.

سپس اجازه دهيد كاملاً حسابي پخته و لعابدار شود و آب گوشت به خورد آن برود.

خلال بادام را با مقداري گلاب به مدت يك ربع خيس كرده و تفت دهيد . حالا به آن زعفران اضافه كنيد تا خوشرنگ شود. خلال پسته و زرشك را هم به طور جداگانه تفت دهيد.

مقداري از خلال بادام را به گوشت اضافه كرده و اجازه ميدهيم كمي همراه گوشت بپزد. Dreamyeyesf

برنج را جداگانه آبكش كرده و دم ميكنيم.

هنگام سرو از مايه گوشتي لابلاي برنج ريخته و با زرشك و خلال بادام و خلال پسته و برنج زعفراني آن را تزيين ميكنيم. Flowerysmile

ميتوانيم تمام خلال بادام و زرشك را با مايه گوشتي مخلوط كرده و اجازه دهيم كمي همراه مايه گوشتي بپزد. (خلال پسته فقط براي تزيين به كار ميرود) ولي روش فوق براي تزيين قشنگتره.

اين غذا فوق العاده مجلسي و خوشمزه است. طرز تهيه آن هم خيلي سخت نيست.Yum2hih1 (49)
[عکس: 20140121134931_njox97aam9j960sp9eb6.jpg]
همسرم مهربانیت را مرزی نیست یقین دارم فرشته ای قبل از آفرینشت قلبت را بوسیده است....
Flowerysmile
پاسخ }
#7
مواد لازم
گوشت مغز ران گوسفندی 500گرم
برنج 6 پیمانه
زرشک 2 ق غ
شکر 1 ق غ
پیاز داغ 2ق غ
رب گوجه فرنگی 2 ق غ
خلال پرتقال شیرین شده 1 ق غ
خلال بادام 1 ق غ
خلال پسته ا ق غ
گلاب 1 ق غ
دارچین و هل و زیره 1 ق غ
کره 100 گرم
زعفران اب گرفته شده 1 ق غ
نمک فلفل و زرد چوبه به میزان لازم



طرز تهیه:

برنج را از قبل خیس کرده و دم کنید.گوشت را به صورت قیمه ای خورد کرده پیاز داغ و رب گوجه فرنگی و فلفل و زرد چوبه و کمی روغن تفت دهید
موارد فوق را با 2 پیمانه اب روی حرارت قرار دهید و حدود 1ساعت بعد نیمی از خلال بادام خیس خورده را به گوشت اضافه کنید تا گوشت کاملا مغز پخت شود.بقیه خلال بادام خیس خورده را در کمی کره تفت دهید
خلال پسته را در گلاب خیس کنید سپس در کره تفت دهید.همچنین زرشک شسته و خیس خورده را با کره تفت دهید.1 پیمانه از برنج را که دم کشیده را با کمی زعفران ترکیب کنید وبرای تزیین غذا استفاده کنید
در این غذا گوشت پخته شده را لای برنج میریزیم
سپس با خلال بادام و خلال پسته وبرنج زعفرانی و زرشک تزیین میکنیم

[عکس: 20130202091444_.jpg]
اهای کسی که منو توبدترین شرایط تنها گذاشتی
کلید قلبت دست من جامونده ....بیا پسش بگیر...مال خودت
پاسخ }
#8
[عکس: 20130622123802_DSC07547.jpg]

[بدون تزیین Dash2Dash2
در کـــــودکــی...
در کـــُـدام بــــــــــــآزی ، راهــــــت نــَــدادنــد ،
کــــــه امـــــروز ، انـــــقَــدر دیـــــوانه وار
تــــشنـــه ی " بــــــــــازی کـَــردن " بــــــــا آدم هــــــــایی ؟
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#9
با خلال پرتغال فراوونexcited
[عکس: 20131126153149_32569.jpg]
این ته دیگشYum2Yum2
[عکس: 20131126153807_3021054.jpg]
Winking
پاسخ }
#10
[عکس: 20131216153406_IMG_7085.JPG]

قیمه نثار خوشمزززززززززززه حتما امتحانش کنید محشررررررررررهYum2Yum2
کانال فروشگاهی ملزومات گلهای کریستالی/تل/تاج/رومیزیآموزش رایگان و ارسال پکهای آموزشی به سراسر ایران
فروشگاه ملزومات گلهای کریستالی
پاسخ }