خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 42 رای - 2.95 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

قیمه نثار قزوین

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
457
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 566


محل سکونت : تهران گنده
ارسال: #1
قیمه نثار قزوین
قیمه نثار:
مواد لازم پیاز داغ فراووووووووون
گوشت ترجیحا گوسفندی که به اندازه گوشت لوبیا پلو باید خورد بشه
ادویه جات(نمک،فلفل،زدچوبه)
خلال پسته.خلال بادام به مقدار لازم
زرشک فراوان
زعفران
ابتدا پیاز داغ رو آماده میکنیم.مثلا جهت 5 نفر دو عدد پیاز متوسط سرخ میکنیم
سپس گوشت ها رو داخلش تفت میدیم و ادویه حات را اضافه میکنیم
میزان ادویه دل به خواه می باشد.
سپس آب و رب فراوان به گوشت اضافه کرده می گذاریم بپزد.
برنج را هم جدا دم می کنیم.
نکنه مهم این غذا خلال پسته و بادام آن می باشد.که باید با زرشک همه را در روغن تفت دهیم کمی زعفران و کمی شکر(بسته به ذائقه)اضافه کرده و مقداری آب درون آن میریزم در آن را گذاشته تا دم بکشد و نسبتا نرم شود(حدوده دقیقه)
در هنگام سرو غدا اول یک لایه برنج دردیس می ریزیم بعد یک لایه گوشت با آب آن بعد دوباره یک لایه برنج و روی آن یک لایه گوشت و....تا دیس پر شود.در نهایت روی انرا با زرشک و خلالها تزیین میکنیم
غذا حاضره.....نحوه سرو خیلی مهمه و هرگز گوشت را جدا نگذارید.حتما باید لابه لا با برنج باشهClap
(آخرین تغییر در ارسال: 24-11-2011, 01:31 PM توسط Galaxy.)
14-02-2011, 11:17 AM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
457
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 566


محل سکونت : تهران گنده
ارسال: #2
RE: غذاهی استان قزوین


(14-04-2011, 02:13 PM)sani2010 نوشته: الـــــــــــــــــــــــــــــــي عاشق غذاهاي قزوين شدمexcitedexcitedexcited

الي جونم چه كردي....عاليه دخمل خوبClap

(نکنه مهم این غذا خلال پسته و بادام آن می باشد.که باید با زرشک همه را در روغن تفت دهیم کمی زعفران و کمی شکر(بسته به ذائقه)اضافه کرده و مقداری آب درون آن میریزم در آن را گذاشته تا دم بکشد و نسبتا نرم شود(حدوده دقیقه))

منظورت از پاراگراف بالا اينه كه زرشك و خلال پسته و بادام رو با هم قاطي ميكني و تفت مي دي و آب روي مخلوط زرشك و... ميريزي تا دم بكشه؟؟Hanghead





ببین دو تا راه داره سانی
یکیش همینه که گفتم که همه رو با هم قتاتی کنی یه ذره آب بریزی تا دم بکشه
یه راه دیگه اشم اینه که بهتره:وقتی برنج رو آبکش کردی حدود 1/3 برنج رو بردار با زرشک و خلال پسته و بادوم و زعفرو ن قاتی کن بزار جدا دم بکشه
اونو ت موقع سرو کردن یه لایه سفید بریز یه لایه گوشت
در نهایتم اون برنج قاتی با خلال رو بریز توشuhum
(آخرین تغییر در ارسال: 09-02-2012, 10:25 PM توسط sima.)
14-04-2011, 02:25 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
219
تاریخ عضویت:
Apr 2012
مدال ها

اعتبار: 228


محل سکونت : تهران
ارسال: #3
RE: قیمه نثار قزوین
اینم قیمه نثار من واسه سحر دیشب:
مرسی.......


[عکس: 20120723173318_IMAG_0335.jpg]
24-07-2012, 12:17 AM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
747
تاریخ عضویت:
Sep 2011
مدال ها

اعتبار: 1,750


محل سکونت : تهران
ارسال: #4
RE: قیمه نثار قزوین
من اینجوری درست میکنمYum2
مغز راسته گوساله یا فیله گوساله
زعفران دم کرده فراوون
قرص عصاره مرغ یا گوشت
زرشک که با شکر و گلاب تفت میدیم
خلال پسته
برنج دم کرده
روغن حیوانی
پیازداغ فراوون
من اول کمی پیاز داغ کرده و بعد گوشت تکه شده اندازه قیمه رو اضافه میکنم و با حرارت ملایم همش هم میزنم تا آب بندازه بعد زعفرون هرچه بیشتر بهتر رو بهش اضافه میکنم اون رو هم میزنیم تا آبش تموم بشه .بعد یک عدد عصاره مرغ یا گوشت رو در یک لیوان آب حل میکنم و ومیریزم روی گوشتم و تا جایی آب اضافه میکنم که روی گوشتها بیاد.زیرش رو کم میکنم تا بپزه.
در اواخر پخت باز بهش زعفرون و اگه لازم داشت نمک اضافه میکنم
همین کار رو با سینه با فیله مرغ هم انجام میدم.
برنج رو هم که جدا دم میکنم و موقع سرو گوشت رو در وسط برنج میریزم و با زرشک . پسته و برنج زعفرونی تزیین میکنم و پیاز داع فراوون هم روی گوشتها میریزم
Yum2عذای مجلسی و لذیذیه
[عکس: 20120806114541_DSC01631.jpg]
[عکس: 20120806120055_DSC01632.jpg]
06-08-2012, 01:31 PM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
172
تاریخ عضویت:
Mar 2012
مدال ها

اعتبار: 352


محل سکونت : ایران
ارسال: #5
RE: قیمه نثار قزوین
[عکس: 20120822100357_nesar.jpg]
از نزدیک عکس انداختم اخه اون ور دیس خورده شده بودhih
منم درستیدم با دستور اول...خوشمزه بود...مرسیFlowerysmileFlowerysmile
22-08-2012, 11:36 AM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
4
تاریخ عضویت:
Nov 2012
مدال ها

اعتبار: 2


محل سکونت :
ارسال: #6
پلوهای محلی و سنتی
قیمه نثار:
مواد لازم :

پياز : 1 عدد

گوشت گوسفند : 300 گرم

آب : يک پيمانه

خلال بادام : 1 پيمانه

زرشک (ترجيحا زرشك سياه) : نصف پيمانه (من با زرشك معمولي درست كردم)

رب گوجه فرنگي : 1 قاشق سوپخوري

زعفران دم کرده : به ميزان لازم

دارچين: به ميزان لازم

خلال پسته : براي تزيين

نمک وفلفل : به ميزان لازم

برنج : 4 پيمانه

طرز تهيه :

ابتدا پياز را سرخ کنيد. بعد گوشت ريزخرد کرده (قيمه اي) را اضافه كرده و تفت بدهيد. رب گوجه را هم همراه گوشت تفت دهيد. سپس يک پيمانه آب اضافه کرده و بگذاريد گوشت بپزد.

نمك و فلفل و دارچين را اضافه كنيد.

سپس اجازه دهيد كاملاً حسابي پخته و لعابدار شود و آب گوشت به خورد آن برود.

خلال بادام را با مقداري گلاب به مدت يك ربع خيس كرده و تفت دهيد . حالا به آن زعفران اضافه كنيد تا خوشرنگ شود. خلال پسته و زرشك را هم به طور جداگانه تفت دهيد.

مقداري از خلال بادام را به گوشت اضافه كرده و اجازه ميدهيم كمي همراه گوشت بپزد. Dreamyeyesf

برنج را جداگانه آبكش كرده و دم ميكنيم.

هنگام سرو از مايه گوشتي لابلاي برنج ريخته و با زرشك و خلال بادام و خلال پسته و برنج زعفراني آن را تزيين ميكنيم. Flowerysmile

ميتوانيم تمام خلال بادام و زرشك را با مايه گوشتي مخلوط كرده و اجازه دهيم كمي همراه مايه گوشتي بپزد. (خلال پسته فقط براي تزيين به كار ميرود) ولي روش فوق براي تزيين قشنگتره.

اين غذا فوق العاده مجلسي و خوشمزه است. طرز تهيه آن هم خيلي سخت نيست.Yum2hih1 (49)
[عکس: 20140121134931_njox97aam9j960sp9eb6.jpg]
(آخرین تغییر در ارسال: 21-01-2014, 01:49 PM توسط Galaxy.)
26-11-2012, 04:32 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
30
تاریخ عضویت:
Dec 2012
مدال ها

اعتبار: 28


محل سکونت : قزوین
ارسال: #7
RE: قیمه نثار قزوین
مواد لازم
گوشت مغز ران گوسفندی 500گرم
برنج 6 پیمانه
زرشک 2 ق غ
شکر 1 ق غ
پیاز داغ 2ق غ
رب گوجه فرنگی 2 ق غ
خلال پرتقال شیرین شده 1 ق غ
خلال بادام 1 ق غ
خلال پسته ا ق غ
گلاب 1 ق غ
دارچین و هل و زیره 1 ق غ
کره 100 گرم
زعفران اب گرفته شده 1 ق غ
نمک فلفل و زرد چوبه به میزان لازم



طرز تهیه:

برنج را از قبل خیس کرده و دم کنید.گوشت را به صورت قیمه ای خورد کرده پیاز داغ و رب گوجه فرنگی و فلفل و زرد چوبه و کمی روغن تفت دهید
موارد فوق را با 2 پیمانه اب روی حرارت قرار دهید و حدود 1ساعت بعد نیمی از خلال بادام خیس خورده را به گوشت اضافه کنید تا گوشت کاملا مغز پخت شود.بقیه خلال بادام خیس خورده را در کمی کره تفت دهید
خلال پسته را در گلاب خیس کنید سپس در کره تفت دهید.همچنین زرشک شسته و خیس خورده را با کره تفت دهید.1 پیمانه از برنج را که دم کشیده را با کمی زعفران ترکیب کنید وبرای تزیین غذا استفاده کنید
در این غذا گوشت پخته شده را لای برنج میریزیم
سپس با خلال بادام و خلال پسته وبرنج زعفرانی و زرشک تزیین میکنیم

[عکس: 20130202091444_.jpg]
31-12-2012, 11:32 PM,
یافتن نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,320
تاریخ عضویت:
Apr 2012
مدال ها

اعتبار: 6,683


محل سکونت :
ارسال: #8
RE: قیمه نثار قزوین
[عکس: 20130622123802_DSC07547.jpg]

[بدون تزیین Dash2Dash2
(آخرین تغییر در ارسال: 22-06-2013, 11:38 AM توسط laleh joon.)
22-06-2013, 11:37 AM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
86
تاریخ عضویت:
May 2013
مدال ها

اعتبار: 505


محل سکونت : تهــــ کرمان ــــران
ارسال: #9
RE: قیمه نثار قزوین
با خلال پرتغال فراوونexcited
[عکس: 20131126153149_32569.jpg]
این ته دیگشYum2Yum2
[عکس: 20131126153807_3021054.jpg]
26-11-2013, 03:38 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
3,251
تاریخ عضویت:
Apr 2012
مدال ها

اعتبار: 5,701


محل سکونت : تهران
ارسال: #10
RE: قیمه نثار قزوین
[عکس: 20131216153406_IMG_7085.JPG]

قیمه نثار خوشمزززززززززززه حتما امتحانش کنید محشررررررررررهYum2Yum2
16-12-2013, 03:45 PM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد