تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 42 رای - 2.95 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
قیمه نثار قزوین
#21
اینم قیمه نثار ما توی مهمونی خونه مامان بزرگ جونم

[عکس: 20150728164155_811821931_19540.jpg]

حدیث قدسی : هر بنده ای از بندگانم به جای پناه بردن به دیگری با نیت خالص به من پناه آورد ، از کارش چاره جویی میکنم ، حتی اگر آسمانها و زمین و هر آنچه در آنهاست علیه او توطئه کنند.
پاسخ }
#22
[عکس: 20150823092818_2015-08-3114.58.04.jpg]

اینم قیمه نثار خوشمزه من .غذایی که همسرم و خانواده خودم خیییلی دوس دارن.من رب نمیزنم زعفرون خوشرنگتر ش میکنه و مجلسیه3
نیمه های پخت متوجه شدم خلال پسته ندارم واسه همین زیاد شکیل نیس20
خدا رو بخاطر وجود دوقلوهام شاکرم
پاسخ }
#23
برا اولین بار بود که پختم
خیلی دوست داشتیم
اما یه چیزی که خیلی طعم این غذارو نامبروان میکرد خلال پوست پرتقال و عطر و بوش بود - حتماً اگه تا حالا با پوست پرتقال امتحان نکردید غفلت نکنید که تا الانم دیر جنبیدیدuhumhih
[عکس: 20150830074856__.jpg]
خدایا حافظ پسرم باش
پاسخ }
#24
535353 عالی بودبه پیشنهاد سعیده جون27 خلال پوست پرتقال و نارنج هم اضافه کردم محشر شده بود

[عکس: 20160217141251__.jpg]

واسه خلال پوست پرتقال با پوست کن پرتقالو نارنجو پوست کندم اصلا سفیدی پوست پرتقال بهش نچسبیده بود خلالش کردم بعد 3 ساعتی گذاشتمش تو آب سرد و هر نیم ساعت آبشو عوض کردم بعدم 4 بار هر بار به مدت 2 دقیقه در آب جوش جوشاندمش و ابشو عوض کردم و دفعه آخر بهش شکر و هل و گلاب اضافه کردم3 کاملا تخلیش از بین رفته بود
[عکس: 20151009173322_Love5.JPG]
♥ منی که کنارش تو نباشی" تومنی" نمی ارزه ................♥
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#25
سلااااااام وایی تاپیک غذای مورد علاقمو که دیدم با کله اومدم تو27

تو خونواده قیمه نثارهای منم معروفه . منم این طوری میپزونمش27

گوشت گوسفندی 500 گرم
برنج به اندازه خودمون
زرشک 5 ق غ
شکر 1 ق غ
پیاز دوتا بزرگ رنده شده درشت
رب بستگی به ربتون داره

خلال پرتغال که با شکر شیرین شده 2ق غ

خلال بادوم فراوون
خلال پسته فراوون
گلاب 1ق غ
دارچین و هل و زیره 1 ق غ (به جای اینا میتونین ادویه مخصوص قیمه نثار بخرید که خیلی خیلی خوش طعمش میکنه)
کره یا روغن به میزان لازم
زعفران دم کرده 2 ق غ



فکر کنم همشو گفتم.
اول برنج رو دم میکنید.
گوشت رو ریز و قیمه ای کنید.
پیاز رو سرخ کنید و با روغن یا کره تفت بدید بعد رب و ادویه رو اضافه کنین.
حدود یک ساعت درشو بزارید تا بپزه.
بعده یه ساعت یک سوم خلال بادومتونو بریزید تو خورشت.
خلال پسته رو از قبل تو گلاب خیس کنید.(عطر غذا رو بهتر میکنه)
زرشکو تو کره با یکم شکر تفت بدید.
خلال بادومو با خلال پسته رو هر کدومو جدا فقط و فقط یکم تفت بدید بعد بریزید تو ظرف های جدا
برنج زعفرانیتونم آماده کنین

یه نکته مهم
خانومای گل برای گرفتن تلخی خلال پرتقال اونو یا شیرین کنین با شکر یا بزارید با آب جوش بجوشه

بعد از آماده شدن یکم مونده بردارید حدود یک ربع اینا هر چقدر که دوست دارید دارچین بریزید
تو ظرفتون یه لایه برنج و یه لایه گوشت بریزید در آخر هم روشو با خلال ها تزیین کنید


میخواستم عکس بزاریم اما موقع آپلود نوشته دسترسی ندارید :|
دســت ها چـــاک شد از عشـــق و ندانست کــسی
آنچه یوســـف به دل زار زلیـــــــخا می کردuhum
پاسخ }
#26
[عکس: 20160417162729_IMG_8477.JPG]
[عکس: 20160417162853_IMG_8478.JPG]
[عکس: 20160417162920_IMG_8485.JPG]
پاسخ }
#27
[عکس: 20160518161943__.jpg]
[عکس: 20151009173322_Love5.JPG]
♥ منی که کنارش تو نباشی" تومنی" نمی ارزه ................♥
پاسخ }