خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 3.15
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

كالزونه (پیراشکی ايتاليايی)

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
كالزونه (پیراشکی ايتاليايی)
مواد لازم :
7 گرم مخمر
نصف قاشق چايخوري شكر
180 ميلي ليتر آب ولرم
300 گرم آرد سفيد
يك قاشق غذاخوري شير
2 قاشق غذاخوري روغن زيتون
150 گرم سوسيس يا كالباس
يك عدد متوسط پياز خرد شده
يك حبه سير خرد شده
يك قاشق غذاخوري ريحان خرد شده
يك قاشق غذاخوري گوجه فرنگي خرد شده
2 قاشق سوپ خوري زيتون خرد شده
100 گرم پنير موزارلا
به مقدار لازم نمك

طرز تهيه :
سير و پياز را با روغن زيتون به مدت يك دقيقه تفت مي دهيم.
سپس گوجه فرنگي را اضافه كرده وبعد ريحان، سوسيس خرد شده و زيتون را به مواد مي افزاييم. مواد را از روي حرارت برداشته و مي گذاريم تا خنك شود.
مخمر، شكر و آب ولرم را داخل يك ظرف ريخته، در آن را گذاشته و در مكاني گرم به مدت 10 دقيقه مي گذاريم بماند.
سپس آرد، نمك و روغن را در ظرف ديگري مخلوط كرده و مخمر عمل آمده را به مواد مي افزاييم و به مدت 5 دقيقه آن را ورز مي دهيم. بعد از آن درب خمير را با دستمال پوشانده و به مدت يك ساعت در جاي گرمي قرار مي دهيم.

خمير را به دو قسمت تقسيم كرده وآن را پهن مي كنيم.
دايره اي به قطر 25 سانتي متر قالب زده و درون آن را با نيمي از مواد كالزونه پر كرده و نيمي از پنيرها را روي مواد قرار مي دهيم.
سپس دو طرف خمير را به هم متصل مي كنيم و اطراف خمير را خوب به هم مي فشاريم.
بعد از آن كالزونه ها را داخل سيني فر قرار داده و روي آن را با استفاده از برس با مقداري شير آغشته مي كنيم .
در نهايت به وسيله چنگال چند سوراخ روي آن ايجاد كرده و سپس در طبقه وسط فر با حرارت 350 درجه فارنهايت به مدت 40 دقيقه قرار مي دهيم.

[تصویر:  20110909201716_Calzone.jpg]
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۸-۶-۱۳۹۰, ۰۷:۴۷ عصر
یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
1368Sheri, خاله سیما, niloofar00, elipari, Linda
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,479
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 12936


محل سکونت : ♥ مشــــــــهـد ♥
ارسال: #2
RE: كالزونه ايتاليايي
کالزونه به روایت تصویرFlowerysmile
خمیر پیتزای دلخواهتون رو درست کنید و بزارید تا حجمش 2 برابر بشه.
بعد از استراحت خمیر ، خمیر را به چند قسمت مساوی تقسیم کنید.
[تصویر:  20140104110357_Boules.jpg]
بعد یک قسمت از خمیر را برداشته،هوای داخل خمیر را گرفته و روی سطح آرد پاشی شده آن را به شکل دایره ای با وردنه پهن کنید.
[تصویر:  20140104110458_Dough.jpg]
حالا وقت مواد میانی هست.شما میتونید از گوشت،سوسیس،پپرونی و یا هر فیلینگ دلخواهتون به همراه پنیر پیتزا استفاده کنید.
[تصویر:  20140104110533_Fill.jpg]
چرتکه رو کمی به آب آغشته کرده و دور نیم دایره ی خمیر را کمی میزنیم.
[تصویر:  20140104110638_Close.jpg]
بعد دو طرف خمير دایره ای را به هم وصل مي كنيم و اطراف خمير را نیز دوباره با چرتکه کمی به آب آغشته میکنیم و خوب به هم متصل میکنیم.
[تصویر:  20140104110733_Moisten.jpg]

[تصویر:  20140104110755_Seal.jpg]
حالا سس دلخواهتون رو روی کالزونه میریزید و کمی پنیر پیتزا رنده شده روی آن میپاشید و در فر میگزارید
[تصویر:  20140104110851_Extra-Toppings.jpg]

[تصویر:  20140104110931_Homemade-Calzones.jpg]

نوش جانFlowerysmile

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای 1368Sheri
۱۴-۱۰-۱۳۹۲, ۱۱:۳۰ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
7 کاربر از 1368Sheri به دلیل این ارسال سپاس کرده.
خاله سیما, Galaxy, niloofar00, elipari, Linda, vidia, z.arghavani



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد