خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 2.92
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

كباب برگ

مدیر بازنشسته

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,228
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۸۹
مدال ها

اعتبار: 1333


محل سکونت :
ارسال: #1
Restart-1 كباب برگ
مواد لازم:

گوشت راسته گوساله 1 كيلو
پياز 2 عدد
نمك و فلفل بميزان لازم
روغن زيتون 1 فنجان،1 بند انگست خالي

طرز تهيه :
گوشتها را به پهناي سه انگشت و قطر نيم سانت تكه تكه مي كنيم و يك شب در مخلوط پياز ريز رنده شده و روغن زيتون و فلفل در يخچال مي خوابانيم.بعد گوشتها را به سيخ كشيده و با كارد روي آنها مي كوبيم و روي آتش ملايم كباب مي كنيم و در آخر روي آنها نمك مي پاشيم.
مراقب باشيد كه كبابها خشك نشوند.كباب برگ خوب بايد آبدار باشد.
نوش جان
   
امضای Darya
زندگی میکنم ...

حتی اگر بهترین هایم را از دست بدهم!!!

چون این زندگی کردن است که بهترین های دیگر را برایم میسازد

بگذار هر چه از دست میرود برود؛

من آن را میخواهم که به التماس آلوده نباشد...

حتی زندگی را !!!
۳-۴-۱۳۹۰, ۰۶:۴۱ عصر
یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از Darya به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, niloofar00, Atefe joon, elipari, parza
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,166
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 9998


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #2
RE: كباب برگ
کباب برگ زعفرانی(گوشت قرمز و گوشت سفید)

[تصویر:  20120813123355_.jpg]


گوشت قرمز:
کباب برگ از فیله گوسفند و معمولا از فیله و راسته گوساله تهیه میشود که حتما باید گوشت مورد نظر بیات باشد یعنی بعد از کشتار حداقل دو روز در یخچال نگه داری شود سپس استفاده گردد.رنگ گوشت تازه سرخِ روشن ولی بیات شده آن به کمی تیره گی میزند.ابتدا گوشت را بشویئو ودر صافی قرار دهید سپس آنرا آماده کباب کنید.
فیله گوساله را روی تهیه کار قرارداده،قسمت بالای فیله را که ضخیم تر است برای شاتو بریان کنار بگذارید و بعد به اندازه 20 سانت از طول ،فیله را ببرید واین قسمت برش زده را روی تخته کار قرار دهیدوطول گوشت را طوری برش بزنید که به صورت صفحه ای باز درآید ،ضخامت گوشت برش زده حداکثر یک سانت باشد سپس گوشت را برگردانید تا قسمت باز شده روی تخته کار قرار گیرد،بعد با پشت کارد سنگینی ضربات کنترل شده ای روی گوشت بزنید(گوشت نباید پاره شود) ضربات باید از جهت طول گوشت زده شود،حال از عرض گوشت به پهنای 6 تا 8 سانت برش بزنید.طول گوشت را 20 سانت و وزت آنرا 150 گرم در نظر بگیرد .حال سیخ را از پایین میان گوشت فرو برده و به سمت بالا حرکت دهید تا سیخ کاملا میان گوشت فرو رود.سپس اضافات کناره گوشت را با کارد بگیرید تا شکل منظم و زیبایی پیدا کند.
اگر بخواهید کبابتان را مزه دار کنید باید 12 ساعت با مرینت(مریناد) خوابانده شود که میتوان از پیاز رنده شده که آبش گرفته شده باشد کمی روغن زیتون و فلفل سیاه و زعفران ساییده استفاده کنید.

[تصویر:  20120813123232_1.jpg]
[تصویر:  20120813123328_2.jpg]



گوجه فرنگی:
روی گوجه فرنگی های کوچک را با کارد برش به شکل بعلاوه بزنید از سبزیهای معطر و خشک شده در محل شکاف بپاشید سپس آنها را به سیخ کشیده و کباب کنید.
امضای negin.s
[تصویر:  countdown.php?width=500&height=1...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
۲۳-۵-۱۳۹۱, ۰۲:۰۴ عصر
یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از negin.s به دلیل این ارسال سپاس کرده.
niloofar00, Atefe joon, elipari, z.arghavani, parza
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,302
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23856


محل سکونت : Persia
ارسال: #3
RE: كباب برگ
[تصویر:  20130702190045_kabobe_barg.jpg]


مواد لازم:
900 گرم فیله گوساله
1 عدد پیاز، خرد شده
1 قاشق غذاخوری محلول زعفروان
1/2 پیمانه ماست ساده کم آب
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون بی بو یا روغن مایع
2 حبه سیر خرد شده
1 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
2قاشق غذاخوری کره
نمک
نان لواش


روش تهیه:
فیله رو به تکه های 5 سانتی و نازک برش بزنین
کمی با نوک کارد بهش ضربه بزنین و بعد در کاسه ای با پیاز و سیر و زعفران،ماست،روغن و نمک و فلفل خوب مخلوط کنین و روشو بپوشونین و حد اقل 1 روز و حداکثر 2 روز در یخچال قرار بدین
زغال چوب رو گداخته کنین و کباب هارو به سیخ بکشین و با دقت کباب کنین تا نسوزه و کمی آبدار باشه

[تصویر:  20130702190114_kabobeh_barg_aid.jpg]

کره رو ذوب کنین و 1/8 قاشق چایخوری زعفران رو که با یه قاشق غذاخوری آبجوش دم کردین بهش اضافه کنین و بعد از 3 4 دقیقه که از شروع پخت کبا گذشت با برس روی کباب ها بمالین تا مزه دار و خوش رنگ بشه و به پخت ادامه بدین
کباب هارو لای نون کشیده و داغ سرو کنین




دستور اختصاصی خانوم گل

هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۱-۴-۱۳۹۲, ۰۶:۰۱ عصر
یافتن سپاس نقل قول
9 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, niloofar00, مهرناز مامانی, سمیه گلبانو, Atefe joon, elipari, 1368Sheri, samaneh1990, parza
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
323
تاریخ عضویت:
ارديبهشت ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 632


محل سکونت : ایران زمین
ارسال: #4
RE: كباب برگ
کباب من که تو هواپز پزوندم و دیگه به سیخ نکشیدمhihhih
[تصویر:  20140107134355_.jpg]

[تصویر:  20140107135710_.jpg]
Dreamyeyesf
امضای خانوم گل 67
[تصویر:  VCy0p4.png]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۷-۱۰-۱۳۹۲ ۰۱:۵۷ عصر، توسط خانوم گل 67.)
۱۷-۱۰-۱۳۹۲, ۰۱:۵۶ عصر
یافتن سپاس نقل قول
8 کاربر از خانوم گل 67 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
elipari, Galaxy, *ماهک*, laleh joon, مهرناز مامانی, niloofar00, samaneh1990, parza
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
905
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۱
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 5218


محل سکونت : تهران
ارسال: #5
RE: كباب برگ
[تصویر:  20140511135658_Namber4359.jpg]
امضای parza
5
اینستاگرام_parya_61_
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۱-۲-۱۳۹۳ ۰۱:۰۷ عصر، توسط parza.)
۲۱-۲-۱۳۹۳, ۰۱:۰۵ عصر
یافتن سپاس نقل قول
7 کاربر از parza به دلیل این ارسال سپاس کرده.
elipari, دختر شیرازی, niloofar00, samaneh1990, laleh joon, مهرناز مامانی, گلسان

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
667
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۲
مدال ها

اعتبار: 4456


محل سکونت : تهران
ارسال: #6
RE: كباب برگ
[تصویر:  20160420224526__.jpg]
[تصویر:  20160420224713__.jpg]
امضای mahsan3
[تصویر:  20151205084337_ilove-khoda-photokade-3.jpg]
۱-۲-۱۳۹۵, ۰۹:۴۸ عصر
یافتن سپاس نقل قول
13 کاربر از mahsan3 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
nazgitta, گلسان, @ سوگل @, mayok, naghmeh24, نیش نیش, asalkhanom, نم نم بارون, negare, maman hamin, مرضی سادات, ریحون گلی$, یکتا20



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد