تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 12 رای - 2.92 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
كباب برگ
#1
Restart-1 
مواد لازم:

گوشت راسته گوساله 1 كيلو
پياز 2 عدد
نمك و فلفل بميزان لازم
روغن زيتون 1 فنجان،1 بند انگست خالي

طرز تهيه :
گوشتها را به پهناي سه انگشت و قطر نيم سانت تكه تكه مي كنيم و يك شب در مخلوط پياز ريز رنده شده و روغن زيتون و فلفل در يخچال مي خوابانيم.بعد گوشتها را به سيخ كشيده و با كارد روي آنها مي كوبيم و روي آتش ملايم كباب مي كنيم و در آخر روي آنها نمك مي پاشيم.
مراقب باشيد كه كبابها خشك نشوند.كباب برگ خوب بايد آبدار باشد.
نوش جان
   
زندگی میکنم ...

حتی اگر بهترین هایم را از دست بدهم!!!

چون این زندگی کردن است که بهترین های دیگر را برایم میسازد

بگذار هر چه از دست میرود برود؛

من آن را میخواهم که به التماس آلوده نباشد...

حتی زندگی را !!!
پاسخ }
#2
کباب برگ زعفرانی(گوشت قرمز و گوشت سفید)

[عکس: 20120813123355_.jpg]


گوشت قرمز:
کباب برگ از فیله گوسفند و معمولا از فیله و راسته گوساله تهیه میشود که حتما باید گوشت مورد نظر بیات باشد یعنی بعد از کشتار حداقل دو روز در یخچال نگه داری شود سپس استفاده گردد.رنگ گوشت تازه سرخِ روشن ولی بیات شده آن به کمی تیره گی میزند.ابتدا گوشت را بشویئو ودر صافی قرار دهید سپس آنرا آماده کباب کنید.
فیله گوساله را روی تهیه کار قرارداده،قسمت بالای فیله را که ضخیم تر است برای شاتو بریان کنار بگذارید و بعد به اندازه 20 سانت از طول ،فیله را ببرید واین قسمت برش زده را روی تخته کار قرار دهیدوطول گوشت را طوری برش بزنید که به صورت صفحه ای باز درآید ،ضخامت گوشت برش زده حداکثر یک سانت باشد سپس گوشت را برگردانید تا قسمت باز شده روی تخته کار قرار گیرد،بعد با پشت کارد سنگینی ضربات کنترل شده ای روی گوشت بزنید(گوشت نباید پاره شود) ضربات باید از جهت طول گوشت زده شود،حال از عرض گوشت به پهنای 6 تا 8 سانت برش بزنید.طول گوشت را 20 سانت و وزت آنرا 150 گرم در نظر بگیرد .حال سیخ را از پایین میان گوشت فرو برده و به سمت بالا حرکت دهید تا سیخ کاملا میان گوشت فرو رود.سپس اضافات کناره گوشت را با کارد بگیرید تا شکل منظم و زیبایی پیدا کند.
اگر بخواهید کبابتان را مزه دار کنید باید 12 ساعت با مرینت(مریناد) خوابانده شود که میتوان از پیاز رنده شده که آبش گرفته شده باشد کمی روغن زیتون و فلفل سیاه و زعفران ساییده استفاده کنید.

[عکس: 20120813123232_1.jpg]
[عکس: 20120813123328_2.jpg]



گوجه فرنگی:
روی گوجه فرنگی های کوچک را با کارد برش به شکل بعلاوه بزنید از سبزیهای معطر و خشک شده در محل شکاف بپاشید سپس آنها را به سیخ کشیده و کباب کنید.
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
پاسخ }
#3
[عکس: 20130702190045_kabobe_barg.jpg]


مواد لازم:
900 گرم فیله گوساله
1 عدد پیاز، خرد شده
1 قاشق غذاخوری محلول زعفروان
1/2 پیمانه ماست ساده کم آب
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون بی بو یا روغن مایع
2 حبه سیر خرد شده
1 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
2قاشق غذاخوری کره
نمک
نان لواش


روش تهیه:
فیله رو به تکه های 5 سانتی و نازک برش بزنین
کمی با نوک کارد بهش ضربه بزنین و بعد در کاسه ای با پیاز و سیر و زعفران،ماست،روغن و نمک و فلفل خوب مخلوط کنین و روشو بپوشونین و حد اقل 1 روز و حداکثر 2 روز در یخچال قرار بدین
زغال چوب رو گداخته کنین و کباب هارو به سیخ بکشین و با دقت کباب کنین تا نسوزه و کمی آبدار باشه

[عکس: 20130702190114_kabobeh_barg_aid.jpg]

کره رو ذوب کنین و 1/8 قاشق چایخوری زعفران رو که با یه قاشق غذاخوری آبجوش دم کردین بهش اضافه کنین و بعد از 3 4 دقیقه که از شروع پخت کبا گذشت با برس روی کباب ها بمالین تا مزه دار و خوش رنگ بشه و به پخت ادامه بدین
کباب هارو لای نون کشیده و داغ سرو کنین




دستور اختصاصی خانوم گل

هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#4
کباب من که تو هواپز پزوندم و دیگه به سیخ نکشیدمhihhih
[عکس: 20140107134355_.jpg]

[عکس: 20140107135710_.jpg]
Dreamyeyesf
30
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
[عکس: 20140511135658_Namber4359.jpg]
5
اینستاگرام_parya_61_
پاسخ }
#6
[عکس: 20160420224526__.jpg]
[عکس: 20160420224713__.jpg]
[عکس: 20151205084337_ilove-khoda-photokade-3.jpg]
پاسخ }