خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

كباب برگ مرغ

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,165
تاریخ عضویت:
Mar 2012
مدال ها

اعتبار: 10,000


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #1
كباب برگ مرغ
[عکس: 20120813125305_.jpg]

گوشت سفید:
ابتدا پوست روی سینه مرغ را برداشته ،سینه را شسته و در صافی قرار دهید.سینه را روی میز کار گذاشته و از طول طوری برش بزنید که فیله آن درسته خارج شود(آن را کنار بگذارید)حالا سینه را طوری از طول باز کرده تا به شکل یک صفحه در آید.با همان روشی که کباب برگ فیله ی گوساله را تهیه کرده اید ،آماده کنید با این تفاوت که در این مایه مرینت نمک را به مقدار لازم اضافه کنید زیرا نمک در گوشتهای سفید باعث ترد شدن گوشت میشود ولی در گوشت قرمز باعث سفت و تیره شدن گوشت میشود.همچنین از زعفران سائیده و کمی زردچوبه میتوان استفاده کرد


[عکس: 20120813125105_.jpg]
13-08-2012, 02:23 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
594
تاریخ عضویت:
Jan 2014
مدال ها

اعتبار: 1,486


محل سکونت : تهران
ارسال: #2
جوجه كباب برگ
[عکس: 20140830220809_20140809_205246.jpg]
30-08-2014, 09:10 PM,
یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد