خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 55 رأی - میانگین امتیازات: 2.35
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

كباب كوبيده

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
كباب كوبيده
کباب کوبیده به روش سنتی


مواد لازم برای ۴ تا ۵ نفر :

• گوشت گوسفند 2 بار چرخ شده : یک کیلوگرم
• پیاز : ۲ عدد متوسط
• نمک و فلفل : به مقدار کافی

روش تهیه :

ابتدا پیازها را با رنده خورد کرده آنها را در یک صافی بریزید و آب پیاز را از آن بگیرید.

گوشت چرخ کرده را به همراه نمک و فلفل به پیاز رنده شده اضافه میکنیم و این مخلوط را کاملا ورز میدهیم تا زمانی که گوشت ما حالت چسبندگی پیدا کند گوشت را حدود ۴-۵ ساعت در یخچال قرار میدهیم تا حالت خود را بگیرد و به سیخ نچسبد چون هر چه گوشت سردتر باشد از روی سیخ نمیریزد. فراموش نکنید که خوب ورز دادن کباب کوبیده یکی از رازهای نریختن آن است.

نکته:

- گوشت کباب کوبیده را ۲بار چرخ کنید. در ضمن یا آن را به صورت خالص از گوشت گوسفند آماده کنید چون لذیذتر و نرم تر میشود و روش سنتی آن از گوشت گوسفند خالص است. یا از ترکیب گوشت گوسفند و گوساله استفاده کنید که میتواند هم برایتان به صرفه تر باشد هم از درصد ریختن کباب از روی آتش بکاهد.

- پخت کباب کوبیده با گوشت گوساله به ‌تنهایی امکان ندارد زیرا گوشت گوساله فاقد چربی لازم است. البته استفاده از قسمت‌های خیلی چرب گوشت گوسفند نیز برای پخت کباب کوبیده مناسب نیست.

اکنون که گوشت کباب آماده برای سیخ کشیدن است باید به نکاتی مهم توجه کرد:

کاسه کوچکی که درون آن مقداری آب سرد است را کنار دستتان بگذارید، حال پیش از برداشتن گوشت ابتدا دستهایتان را در آب خیس کنید بعد یک مشت از مایه کباب را بردارید به صورت دوک درآورید و به همین صورت که مایع در دستتان قرار دارد سیخ را بر روی آن قرار دهید و گوشت را در سطح سیخ بپوشانید. در این حالت دوباره دست خود را با آب خیس کنید و روی سیخ به اندازه های مشخص و تکراری فشار میدهیم تا اثر انگشت مان روی کباب بماند. باید توجه کنید که اول و آخر هر گوشت روی سیخ را باید کاملا فشار دهیم که به سیخ حسابی بچسبد در واقع گوشت را از ۲ طرف سیخ کاملا میچسبانیم که نریزد. حال کباب های سیخ کشیده را کنار میگذاریم و آتش را آماده میکنیم.

کباب ها را روی آتش میگذاریم نکته مهم این است که در ابتدا کباب ها را مرتب باد میزنیم که گوشت خودش را بگیرد و نریزد. بعد از آنکه کمی خودش را گرفت و کمی برشته شد دیگر باد نمیزنیم تا با حرارت ملایم بپزد و مغز پخت شود. در ضمن کباب نباید زیاد برشته و خشک شود.

میتوانید در کنار کباب ها گوجه نیز کباب کنید اگر کمی گوجه ها نرم تر باشد راحتتر کباب میشوند. در ضمن زمان پخت گوجه از کباب بیشتر است پس میتوانید زودتر گوجه ها را کباب کنید و در کنار منقل بگذارید تا گرم بماند. میتوانید اگر فلفل سبز هم در دسترس داشتید، کباب کنید زمان پخت فلفل سبز کم است و زود آماده میشود. معمولا همراه با این کباب، مصرف سبزی خوردن به خصوص ریحان و پیاز حلقه شده بسیار مطبوع و مناسب است. این کباب را میتوانید هم با نان نوش جان کنید هم با برنج.

نکاتی که نباید در تهیه کباب کوبیده انجام دهید:

از آرد یا تخم مرغ نباید استفاده کرد چون وجود آرد و یا خرده نان باعث خمیری شدن کباب میشود و وجود تخم مرغ باعث سوختن سریع روی سطح کباب میشود.


این هم ویدئو روش بند زدن کبا ب کوبیده


امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۳۰-۳-۱۳۹۰, ۱۱:۱۲ عصر
یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, niloofar00, Atefe joon, شوکا بانو, 1368Sheri, mariyan
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
537
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 2497


محل سکونت :
ارسال: #2
RE: كباب كوبيده
این کباب ها رو تو فر درستیدم.
وقتی تو فر بودن کمی روشونو کره و اب لیمو و زعفرون زدم:
[تصویر:  20130803123552_IMAG3745.jpg]

اینم پخته شده کباب ها:

[تصویر:  20130803123715_IMAG3754.jpg]
۱۲-۵-۱۳۹۲, ۱۱:۳۷ صبح
یافتن سپاس نقل قول
18 کاربر از mhsa به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, سمیه گلبانو, mahsa_nafas, elipari, laleh joon, hhaannii, NAHID.V, z.arghavani, niloofar00, Atefe joon, ladybird68, 162, مهرناز مامانی, قلب, Galaxy, 1368Sheri, samaneh1990, بید مجنون
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
3,253
تاریخ عضویت:
ارديبهشت ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 5700


محل سکونت : تهران
ارسال: #3
RE: كباب كوبيده
قبل از پخت
[تصویر:  20130901145708_Picture1575.jpg]
بعداز پخت
[تصویر:  20130901150014_Picture1585.jpg]

فقط یه سوال دارم چرا انقدر اندازههاشون کوچیک شد من بزرگ زده بودم به سیخ پخته شد جمع شدند راه حلش چیه؟
ممنونم از سیما جون و گیسو جون که دیگه ما رو کلی برای خودمون کدبانو کردند با این دستورهای پخت عالیشون.
راستی اینم بگما من قبلا هم درست میکردم از سیخ میریخت ولی این سری نریختند از سیخ.(1782)(1782)
امضای رويا صادقي
کانال فروشگاهی ملزومات گلهای کریستالی/تل/تاج/رومیزیآموزش رایگان و ارسال پکهای آموزشی به سراسر ایران
فروشگاه ملزومات گلهای کریستالی
۱۰-۶-۱۳۹۲, ۰۲:۰۳ عصر
یافتن سپاس نقل قول
8 کاربر از رويا صادقي به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Miss-Lonely, Atefe joon, negin.s, نازیلا62, مهرناز مامانی, niloofar00, 1368Sheri, معصومه سخنوری
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
19
تاریخ عضویت:
شهريور ۱۳۹۲
مدال ها

اعتبار: 124


محل سکونت :
ارسال: #4
RE: كباب كوبيده
اینم کوبیده ما Yum2


[تصویر:  20131013152923_koobidde1.jpg]



[تصویر:  20131013153315_koobide2.jpg]
۲۱-۷-۱۳۹۲, ۰۳:۳۳ عصر
یافتن سپاس نقل قول
14 کاربر از Elmira68 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
ladybird68, parza, negin.s, Atefe joon, elhaam, simsim26, کیش و مات, نازیلا62, مهرناز مامانی, niloofar00, mozhgan57, گلسا 92, samaneh1990, 1368Sheri
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
101
تاریخ عضویت:
فروردين ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 203


محل سکونت : قلب اقامون
ارسال: #5
RE: كباب كوبيده
[تصویر:  20131015220526_koobidee.jpg]
کوبیده من توی فر
من فقط گوشت گوسفندی داشتم واسه اینکه همش اب میشه و به جای گوشت گوساله سویای جوشیده اضافه کردم و کمی سماق هم چاشنیش کردم
امضای nininananz
خدایا به خاطر داشتن پسرم جاوید عزیزم هزاران بار شکرت
خداجونم بهترینها رو نصیب دوستام کن.
۲۳-۷-۱۳۹۲, ۱۰:۱۱ عصر
یافتن سپاس نقل قول
9 کاربر از nininananz به دلیل این ارسال سپاس کرده.
shamim_13, شقایق جان, Atefe joon, ladybird68, negin.s, مهرناز مامانی, niloofar00, Elmira68, 1368Sheri

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
34
تاریخ عضویت:
خرداد ۱۳۹۲
مدال ها

اعتبار: 0


محل سکونت :
ارسال: #6
RE: كباب كوبيده
اینم کباب کوبیده من.Yum2
   
امضای saha1674
کاش به زمانی برگردم که تنها غم زندگی ام شکستن نوک مدادم بود...Dreamyeyesf
۲-۹-۱۳۹۲, ۱۰:۰۱ صبح
یافتن سپاس نقل قول
9 کاربر از saha1674 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
ghazi9420, دختر شیرازی, McQueen, Atefe joon, royamama, ladybird68, 1368Sheri, خواهر McQueen, azam1360



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد