تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 55 رای - 2.35 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
كباب كوبيده
#1
کباب کوبیده به روش سنتی


مواد لازم برای ۴ تا ۵ نفر :

• گوشت گوسفند 2 بار چرخ شده : یک کیلوگرم
• پیاز : ۲ عدد متوسط
• نمک و فلفل : به مقدار کافی

روش تهیه :

ابتدا پیازها را با رنده خورد کرده آنها را در یک صافی بریزید و آب پیاز را از آن بگیرید.

گوشت چرخ کرده را به همراه نمک و فلفل به پیاز رنده شده اضافه میکنیم و این مخلوط را کاملا ورز میدهیم تا زمانی که گوشت ما حالت چسبندگی پیدا کند گوشت را حدود ۴-۵ ساعت در یخچال قرار میدهیم تا حالت خود را بگیرد و به سیخ نچسبد چون هر چه گوشت سردتر باشد از روی سیخ نمیریزد. فراموش نکنید که خوب ورز دادن کباب کوبیده یکی از رازهای نریختن آن است.

نکته:

- گوشت کباب کوبیده را ۲بار چرخ کنید. در ضمن یا آن را به صورت خالص از گوشت گوسفند آماده کنید چون لذیذتر و نرم تر میشود و روش سنتی آن از گوشت گوسفند خالص است. یا از ترکیب گوشت گوسفند و گوساله استفاده کنید که میتواند هم برایتان به صرفه تر باشد هم از درصد ریختن کباب از روی آتش بکاهد.

- پخت کباب کوبیده با گوشت گوساله به ‌تنهایی امکان ندارد زیرا گوشت گوساله فاقد چربی لازم است. البته استفاده از قسمت‌های خیلی چرب گوشت گوسفند نیز برای پخت کباب کوبیده مناسب نیست.

اکنون که گوشت کباب آماده برای سیخ کشیدن است باید به نکاتی مهم توجه کرد:

کاسه کوچکی که درون آن مقداری آب سرد است را کنار دستتان بگذارید، حال پیش از برداشتن گوشت ابتدا دستهایتان را در آب خیس کنید بعد یک مشت از مایه کباب را بردارید به صورت دوک درآورید و به همین صورت که مایع در دستتان قرار دارد سیخ را بر روی آن قرار دهید و گوشت را در سطح سیخ بپوشانید. در این حالت دوباره دست خود را با آب خیس کنید و روی سیخ به اندازه های مشخص و تکراری فشار میدهیم تا اثر انگشت مان روی کباب بماند. باید توجه کنید که اول و آخر هر گوشت روی سیخ را باید کاملا فشار دهیم که به سیخ حسابی بچسبد در واقع گوشت را از ۲ طرف سیخ کاملا میچسبانیم که نریزد. حال کباب های سیخ کشیده را کنار میگذاریم و آتش را آماده میکنیم.

کباب ها را روی آتش میگذاریم نکته مهم این است که در ابتدا کباب ها را مرتب باد میزنیم که گوشت خودش را بگیرد و نریزد. بعد از آنکه کمی خودش را گرفت و کمی برشته شد دیگر باد نمیزنیم تا با حرارت ملایم بپزد و مغز پخت شود. در ضمن کباب نباید زیاد برشته و خشک شود.

میتوانید در کنار کباب ها گوجه نیز کباب کنید اگر کمی گوجه ها نرم تر باشد راحتتر کباب میشوند. در ضمن زمان پخت گوجه از کباب بیشتر است پس میتوانید زودتر گوجه ها را کباب کنید و در کنار منقل بگذارید تا گرم بماند. میتوانید اگر فلفل سبز هم در دسترس داشتید، کباب کنید زمان پخت فلفل سبز کم است و زود آماده میشود. معمولا همراه با این کباب، مصرف سبزی خوردن به خصوص ریحان و پیاز حلقه شده بسیار مطبوع و مناسب است. این کباب را میتوانید هم با نان نوش جان کنید هم با برنج.

نکاتی که نباید در تهیه کباب کوبیده انجام دهید:

از آرد یا تخم مرغ نباید استفاده کرد چون وجود آرد و یا خرده نان باعث خمیری شدن کباب میشود و وجود تخم مرغ باعث سوختن سریع روی سطح کباب میشود.


این هم ویدئو روش بند زدن کبا ب کوبیده


[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2
این کباب ها رو تو فر درستیدم.
وقتی تو فر بودن کمی روشونو کره و اب لیمو و زعفرون زدم:
[عکس: 20130803123552_IMAG3745.jpg]

اینم پخته شده کباب ها:

[عکس: 20130803123715_IMAG3754.jpg]
پاسخ }
#3
قبل از پخت
[عکس: 20130901145708_Picture1575.jpg]
بعداز پخت
[عکس: 20130901150014_Picture1585.jpg]

فقط یه سوال دارم چرا انقدر اندازههاشون کوچیک شد من بزرگ زده بودم به سیخ پخته شد جمع شدند راه حلش چیه؟
ممنونم از سیما جون و گیسو جون که دیگه ما رو کلی برای خودمون کدبانو کردند با این دستورهای پخت عالیشون.
راستی اینم بگما من قبلا هم درست میکردم از سیخ میریخت ولی این سری نریختند از سیخ.(1782)(1782)
کانال فروشگاهی ملزومات گلهای کریستالی/تل/تاج/رومیزیآموزش رایگان و ارسال پکهای آموزشی به سراسر ایران
فروشگاه ملزومات گلهای کریستالی
پاسخ }
#4
اینم کوبیده ما Yum2


[عکس: 20131013152923_koobidde1.jpg]



[عکس: 20131013153315_koobide2.jpg]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#5
[عکس: 20131015220526_koobidee.jpg]
کوبیده من توی فر
من فقط گوشت گوسفندی داشتم واسه اینکه همش اب میشه و به جای گوشت گوساله سویای جوشیده اضافه کردم و کمی سماق هم چاشنیش کردم
خدایا به خاطر داشتن پسرم جاوید عزیزم هزاران بار شکرت
خداجونم بهترینها رو نصیب دوستام کن.
پاسخ }
#6
اینم کباب کوبیده من.Yum2
   
کاش به زمانی برگردم که تنها غم زندگی ام شکستن نوک مدادم بود...Dreamyeyesf
پاسخ }
#7
اینم کوبیده من البته قبل از پخت
با دستگاه کباب زن به سیخ زدمشون عالی میشه وگوشت به طور یکنواخت همه جای سیخ میچسبه
[عکس: 20131212163312_2013-12-12-2589.jpg]
این جمعه و آن جمعه فرقی ندارد
آدم شویم سه شنبه هم می آید
(توکل بر خدا) Dreamyeyesf
پاسخ }
#8
WavesmileYum2
[عکس: 20131212182753_CAM00182.jpg]
ناشنوا باش وقتی همه از محال بودن آرزوهات حرف میزنند..
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#9
[عکس: 20131219185134_130920133886.jpg]
کباب کوبیده من....بسیار خوشمزهYum2Yum2Yum2Yum2Yum2Yum2Yum2Yum2
زنان قـــــــــوی دردهای خود را مانند کفشهای پاشنه بلند میپوشند ! مهــم نیست اذیت می شوند ...شما فقــــــط زیبایی آنهـا را می توانید ببینید
پاسخ }
#10
اینم کباب کوبیده ما که محصول همسریه آخه ما هیجوقت کباب از بیرون نمیخریم رییسش آقای خونه اسYum2Yum2

[عکس: 20131224184410_Image0152.jpg]


[عکس: 20131224184456_Image0173.jpg] بعداز پختYum2
[عکس: gBKfp3.png]
پاسخ }