خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 55 رای - 2.35 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

كباب كوبيده

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
كباب كوبيده
کباب کوبیده به روش سنتی


مواد لازم برای ۴ تا ۵ نفر :

• گوشت گوسفند 2 بار چرخ شده : یک کیلوگرم
• پیاز : ۲ عدد متوسط
• نمک و فلفل : به مقدار کافی

روش تهیه :

ابتدا پیازها را با رنده خورد کرده آنها را در یک صافی بریزید و آب پیاز را از آن بگیرید.

گوشت چرخ کرده را به همراه نمک و فلفل به پیاز رنده شده اضافه میکنیم و این مخلوط را کاملا ورز میدهیم تا زمانی که گوشت ما حالت چسبندگی پیدا کند گوشت را حدود ۴-۵ ساعت در یخچال قرار میدهیم تا حالت خود را بگیرد و به سیخ نچسبد چون هر چه گوشت سردتر باشد از روی سیخ نمیریزد. فراموش نکنید که خوب ورز دادن کباب کوبیده یکی از رازهای نریختن آن است.

نکته:

- گوشت کباب کوبیده را ۲بار چرخ کنید. در ضمن یا آن را به صورت خالص از گوشت گوسفند آماده کنید چون لذیذتر و نرم تر میشود و روش سنتی آن از گوشت گوسفند خالص است. یا از ترکیب گوشت گوسفند و گوساله استفاده کنید که میتواند هم برایتان به صرفه تر باشد هم از درصد ریختن کباب از روی آتش بکاهد.

- پخت کباب کوبیده با گوشت گوساله به ‌تنهایی امکان ندارد زیرا گوشت گوساله فاقد چربی لازم است. البته استفاده از قسمت‌های خیلی چرب گوشت گوسفند نیز برای پخت کباب کوبیده مناسب نیست.

اکنون که گوشت کباب آماده برای سیخ کشیدن است باید به نکاتی مهم توجه کرد:

کاسه کوچکی که درون آن مقداری آب سرد است را کنار دستتان بگذارید، حال پیش از برداشتن گوشت ابتدا دستهایتان را در آب خیس کنید بعد یک مشت از مایه کباب را بردارید به صورت دوک درآورید و به همین صورت که مایع در دستتان قرار دارد سیخ را بر روی آن قرار دهید و گوشت را در سطح سیخ بپوشانید. در این حالت دوباره دست خود را با آب خیس کنید و روی سیخ به اندازه های مشخص و تکراری فشار میدهیم تا اثر انگشت مان روی کباب بماند. باید توجه کنید که اول و آخر هر گوشت روی سیخ را باید کاملا فشار دهیم که به سیخ حسابی بچسبد در واقع گوشت را از ۲ طرف سیخ کاملا میچسبانیم که نریزد. حال کباب های سیخ کشیده را کنار میگذاریم و آتش را آماده میکنیم.

کباب ها را روی آتش میگذاریم نکته مهم این است که در ابتدا کباب ها را مرتب باد میزنیم که گوشت خودش را بگیرد و نریزد. بعد از آنکه کمی خودش را گرفت و کمی برشته شد دیگر باد نمیزنیم تا با حرارت ملایم بپزد و مغز پخت شود. در ضمن کباب نباید زیاد برشته و خشک شود.

میتوانید در کنار کباب ها گوجه نیز کباب کنید اگر کمی گوجه ها نرم تر باشد راحتتر کباب میشوند. در ضمن زمان پخت گوجه از کباب بیشتر است پس میتوانید زودتر گوجه ها را کباب کنید و در کنار منقل بگذارید تا گرم بماند. میتوانید اگر فلفل سبز هم در دسترس داشتید، کباب کنید زمان پخت فلفل سبز کم است و زود آماده میشود. معمولا همراه با این کباب، مصرف سبزی خوردن به خصوص ریحان و پیاز حلقه شده بسیار مطبوع و مناسب است. این کباب را میتوانید هم با نان نوش جان کنید هم با برنج.

نکاتی که نباید در تهیه کباب کوبیده انجام دهید:

از آرد یا تخم مرغ نباید استفاده کرد چون وجود آرد و یا خرده نان باعث خمیری شدن کباب میشود و وجود تخم مرغ باعث سوختن سریع روی سطح کباب میشود.


این هم ویدئو روش بند زدن کبا ب کوبیده


20-06-2011, 11:12 PM,
یافتن نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
537
تاریخ عضویت:
Jan 2012
مدال ها

اعتبار: 2,501


محل سکونت :
ارسال: #2
RE: كباب كوبيده
این کباب ها رو تو فر درستیدم.
وقتی تو فر بودن کمی روشونو کره و اب لیمو و زعفرون زدم:
[عکس: 20130803123552_IMAG3745.jpg]

اینم پخته شده کباب ها:

[عکس: 20130803123715_IMAG3754.jpg]
03-08-2013, 11:37 AM,
یافتن نقل قول
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
3,251
تاریخ عضویت:
Apr 2012
مدال ها

اعتبار: 5,701


محل سکونت : تهران
ارسال: #3
RE: كباب كوبيده
قبل از پخت
[عکس: 20130901145708_Picture1575.jpg]
بعداز پخت
[عکس: 20130901150014_Picture1585.jpg]

فقط یه سوال دارم چرا انقدر اندازههاشون کوچیک شد من بزرگ زده بودم به سیخ پخته شد جمع شدند راه حلش چیه؟
ممنونم از سیما جون و گیسو جون که دیگه ما رو کلی برای خودمون کدبانو کردند با این دستورهای پخت عالیشون.
راستی اینم بگما من قبلا هم درست میکردم از سیخ میریخت ولی این سری نریختند از سیخ.(1782)(1782)
01-09-2013, 02:03 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
19
تاریخ عضویت:
Sep 2013
مدال ها

اعتبار: 124


محل سکونت :
ارسال: #4
RE: كباب كوبيده
اینم کوبیده ما Yum2


[عکس: 20131013152923_koobidde1.jpg]



[عکس: 20131013153315_koobide2.jpg]
13-10-2013, 03:33 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
101
تاریخ عضویت:
Apr 2012
مدال ها

اعتبار: 203


محل سکونت : قلب اقامون
ارسال: #5
RE: كباب كوبيده
[عکس: 20131015220526_koobidee.jpg]
کوبیده من توی فر
من فقط گوشت گوسفندی داشتم واسه اینکه همش اب میشه و به جای گوشت گوساله سویای جوشیده اضافه کردم و کمی سماق هم چاشنیش کردم
15-10-2013, 10:11 PM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
34
تاریخ عضویت:
Jun 2013
مدال ها

اعتبار: 0


محل سکونت :
ارسال: #6
RE: كباب كوبيده
اینم کباب کوبیده من.Yum2
   
23-11-2013, 10:01 AM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
303
تاریخ عضویت:
Mar 2013
مدال ها

اعتبار: 372


محل سکونت :
ارسال: #7
RE: كباب كوبيده
اینم کوبیده من البته قبل از پخت
با دستگاه کباب زن به سیخ زدمشون عالی میشه وگوشت به طور یکنواخت همه جای سیخ میچسبه
[عکس: 20131212163312_2013-12-12-2589.jpg]
12-12-2013, 04:33 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
225
تاریخ عضویت:
Apr 2012
مدال ها

اعتبار: 471


محل سکونت : ایران
ارسال: #8
RE: كباب كوبيده
WavesmileYum2
[عکس: 20131212182753_CAM00182.jpg]
12-12-2013, 06:28 PM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
102
تاریخ عضویت:
Feb 2012
مدال ها

اعتبار: 327


محل سکونت : شیراز
ارسال: #9
RE: كباب كوبيده
[عکس: 20131219185134_130920133886.jpg]
کباب کوبیده من....بسیار خوشمزهYum2Yum2Yum2Yum2Yum2Yum2Yum2Yum2
19-12-2013, 06:52 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
131
تاریخ عضویت:
Jun 2013
مدال ها

اعتبار: 153


محل سکونت :
ارسال: #10
RE: كباب كوبيده
اینم کباب کوبیده ما که محصول همسریه آخه ما هیجوقت کباب از بیرون نمیخریم رییسش آقای خونه اسYum2Yum2

[عکس: 20131224184410_Image0152.jpg]


[عکس: 20131224184456_Image0173.jpg] بعداز پختYum2
24-12-2013, 06:45 PM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد