تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 6 رای - 1.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
كرم شكلاتي ( موس شکلات)
#1
مواد لازم: شکلات 200 گرم
شیر 1 کیلو
پودر ژلاتین 5 ق چ
شکر 200گرم
خامه 200 گرم
زرده تخم مرغ 2 عدد
نشاسته ذرت 2 ق غ پر
پودر کاکائو 2 ق س پر
نمک 1 پینچ

شیر رو با 3/4 از شکر و نشاسته ذرت مخلوط میکنیم و میجوشونیم.
ژلاتین رو با کمی آب مخلوط میکنیم و روی بخار کتری ذوب میکنیم.
زرده تخم مرغ رو با 1/4 از شکر و 2 ق غ آّب جوش میزنیم تا کاملا سفت و کرم رنگ بشه
شیر جوش آومده و غلیظ شده رو به زرده ها اضافه میکنیم و میگذاریم روی حرارت خیلی ملایم و هی هم میزنیم و شکلات و خامه رو بهش اضافه میکنیم. بعد پودر کاکائو رو میریزیم داخلش و بعد یه پینچ نمک بهش میزنیم و هم میزنیم. از روی حرارت بر میداریم و بعد ژلاتین رو بهش اضافه میکنیمو بعد داخل قالب ریخته و در یخجال بمدت 10 ساعت میگذاریم تا ببنده و بعد داخل ظرف بر میگردونیم و روش رو با شکلات سفید ذوب شده خط میاندازیم.
منبع:غذاي متفاوت
[عکس: 20120909063953_6767711-b.jpg]

اينم كار من از همين دستورYum2
[عکس: 20120909063809_9.JPG]
پاسخ }
#2
(۲۲-۰۶-۱۳۹۱, ۱۱:۵۷ ق.ظ))Mitra( نوشته:  
(۲۲-۰۶-۱۳۹۱, ۱۱:۰۵ ق.ظ)nahid24 نوشته:  سلام ببخشید شیر ونشاسته رو داغ باید به تخم مرغ اضافه کنیم یا بزاریم کاملا سرد بشه؟

عزیزم
از اونجایی که اگه شیرت داغ باشه و دقت نکنی زرده هات میپزه و از شکل کرم خارج میشه
اجازه بده مقداری سردشه
و سپس اضافه کن
کم کم اضافه کن ولی با سرعت هم بزن که زرده ها نبنده
موفق باشی

نياز نيست حتما شير سرد يا خنك بشه.همون طور داغ اضافه كنيد و سريع هم بزنيد تا تخم مرغ دلمه نشه.

(۲۲-۰۶-۱۳۹۱, ۱۰:۳۹ ق.ظ))Mitra( نوشته:  ببخشید میشه بگی چرا این دو تا عکس با هم فرق داره haaaماله شف الهام تیره تر و براق تتره و اطرافش سس هست . البته دسر شما هم خیلی خوب وتمیزه و اینکه واقعا خوب بود . جمعه مهمون داارم برا همین میخواستم مطمئن بشم . خوبه یا متوسط ممنونFlowerysmile

مقدار شكلات تخته اي كه من استفاده كردم كمي كمتر از دستور بود.احتمالا به همين دليل رنگشون فرق دارهFlowerysmile


(۲۳-۰۶-۱۳۹۱, ۰۱:۲۸ ب.ظ)Blue_Dream نوشته:  بجای نشاسته ذرت میشه نشاسته معمولی استفاده کرد؟

معمولا تو دسر هاي ژلاتينه از نشاسته ذرت استفاده ميشه.من با نشاسته معمولي امتحان نكردم و امكان داره بوي خامي نشاسته معمولي تو دسر ناجور بشهDunnof
پاسخ }
#3
موس شکلاتی :


[عکس: 97043.jpg]

مواد لازم :
شکلات تخته ای 250 گرم
شیر نصف لیوان
شکر 3 ق غ
نمک 1 پینچ
زرده تخم مرغ 2 عدد
سفیده تخم مرغ 4 عدد
خامه 200 گرم
طرز تهیه :
شکلات رو به روش بن ماری ذوب میکنیم .
شیر و شکر را گرم میکنیم ، وقتی کم مونده بجوشه از روی حرارت برمیداریم .
زرده ها را با همزن میزنیم تا پفی بشه بعد اروم اروم مخلوط شیر و شکر داغ را بهش اضافه میکنیم ( کم کم بریزین تا زرده ها یکهو نپزه ) و با دور تند همزن میکس میکنیم .
و شکلات ذوب شده را به این مواد اضافه کرده و هم میزنیم .
سفیده تخم مرغ و نمک را با دور تند همزن میکس میکنیم ، تا کاملا پف کنه و برفی بشه .
سفیده را در دو مرحله به مخلوط شکلاتی اضافه کرده و با لیسک هم میزنیم .

[عکس: 97042.jpg]


خامه را با همزن مخلوط میکنیم . و به مواد قبلی اضافه کرده و در ظرفهای سرو ریخته و 2-3 ساعت میزاریم تو یخچال بمونه و بعد سرو میکنیم .

[عکس: 97041.jpg]

[عکس: 97040.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
#4
مواد لازم
خامه فرم گرفته يك و سه چهارم لیوان
شکلات 340 گرم
قهوه غلیظ يك سوم لیوان
کره 4 ق غ
پودر ژلاتین 1 ق چ
کره ، شکلات ( شکلات رو خورد کنید تا راحت تر ذوب شه) و قهوه ( يك سوم لیوان آب و 1 ق غ قهوه فوری) رو روی بخار آب بگیرید تا ذوب شه.

اگه برای بچه ها درست میکنید بهتره از شکلات شیری استفاده کنید.

من برای 30 ثانیه توی مایکروفر قرار دادمش. توجه داشته باشید که در هر دو صورت شکلات نباید کامل ذوب شه و وقتی که از روی حرارت بر میدارید ، هنوز تیکه های شکلات توش داشته باشید.بعد خوب همش بزنید تا کاملا ذوب بشه و یکنواخت شه و کم کم هم سرد شه.ربع لیوان خامه رو با پودر ژلاتین مخلوط کنید و بعد روی حرارت قرار بدید تا ذوب شه. ( ولی هرگز نباید بجوشه) . من 40 ثانیه توی مایکروفر قرار دادم. ( اگه پودر ژلاتین درست حل نشده، از صافی ردش کنید).حرارتشون که پایین اومد هر دو رو ترکیب میکنیم و میذاریم در دمای اتاق سرد شه ( کسی یه وقت توی یخچال نذاره).يك و نيم لیوان خامه رو هم بزنید تا سفت شه . اگه از خامه فرم گرفته و یا شیرین شده و یا هر نوع خامه دیگه ایی استفاده میکنید ...هیچ ایرادی نداره.کم کم خامه رو به مخلوط شکلات (که کاملا سرد شده) اضافه میکنیم و فولد میکنیم.زیاد هم نزنید. همینقدر که کمی مخلوط شد کافیه. چاکلت موس ما آماده است. میتونیم توی کاسه یا فنجون یا جام سروش کنیم. ولی اگه قراره بره توی یخچال، اگه بیشتر از یک ساعت میخواید توی یخچال بمونه روش رو سلفون بکشید.
منبع:شف طیبه
من با نصف مواد درست کردم.بافتش مثه بستنی میشه تازه من قبل تو یخچال گذاشتن اسکوپ زدم.
[عکس: 20140421004107_IMG_2073.JPG]
[عکس: 20140421004505_IMG_2075.JPG]
Flowerysmile
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
[عکس: 20140711124023_IMG_0751.JPG]:yumi:
پاسخ }
#6
Vahidrk[عکس: 20141003113220_IMG__.jpg]

شیر ۳ لیوان
پودر ژلاتین ۳ ق س
آب ۱/۲ پ
شکلات تخته ای ۳۰۰ گرم
خامه نصف پ
پودر کاکایو و شکر در صورت نیاز

ژلاتینو روی آب سرد ریخته بعد میذازیم رپی بخار آب تا حل بشه.
شیرو گرم میکنیم بعد شکلات تخته ای رنده شده رو اضافه میکنیم تا توی گرمای شیر باز بشه.بعد ژلاتین حل شده رو اضافه میکنیم و از حرارت برمیداریم.کمی که از گرماش کم شد خامه رو اضافه میکنیم بعد داخل قالب میریزیم.
نوش جان
[عکس: 20160229025239_images60.jpg]

Insta:samira_ba
پاسخ }
#7
[عکس: 20141109163546_IMG_2580.JPG]
[عکس: 20141109163612_IMG_2581.JPG]
[عکس: 20141109163631_IMG_2584.JPG]
اینا هم با کمک کاغذای کیک یزدی درستیدم(کاسه شکلاتیYum2)
[عکس: 20141109163727_IMG_2589.JPG]
Flowerysmile
پاسخ }
#8
همشو زودی بردن فقط تونستم از همین یکی عکس بگیرم. موس شکلات توی کاسه شکلاتیYum2
[عکس: 20141215134813_IMG_2669.JPG]
Flowerysmile
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#9
[عکس: 20150916150505_IMG_9777.jpg]
[عکس: 20160823172356_.jpg]
پاسخ }
#10
[عکس: 20150928152923_IMG_6024.JPG]
[عکس: 20150928152938_IMG_6025.JPG]

(۳۰-۰۲-۱۳۹۴, ۱۲:۳۷ ب.ظ)negah69 نوشته:  سيماجون سلام
برااين دسرخامه صبحانه باشه يا خامه قنادي؟

از هردوش میتونید استفاده بکنید .
البته در تهیه دسرها بیشتر منظور استفاده از خامه صبحانه هست.
پاسخ }