تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 65 رای - 3.17 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
كرم كاستارد
#1
پودر كاستارد 4 قاشق غذاخوري

شير یک لیتر (میشه 4 لیوان)
شكر 5 قاشق غذاخوري یا بیشتر
بستگی داره چقدر شیرین دوست داشته باشین


پودر كاستارد را در يك ليوان شير سرد خوب حل مي كنيم.
3 ليوان بقيه شير را روي حرارت مي گذاريم تا داغ شود شکر را اضافه میکنیم و سپس پودر حل شده در شير سرد را کم کم داخل شير داغ مي ريزيم و مرتب هم مي زنيم تا مثل فرني غليظ شود ( حدود 15 دقيقه) .
وقتي كرم از داغی افتاد آن را در ظرف مي ريزيم و در يخچال مي گذاريم تا سرد شود.


من از پودر کاستارد مارک تیارا استفاده میکنم
1500 بعضی جاها 2000 تومن میفروشن

[عکس: 20140127101810_ziwwf1xv08kts7q2sb9j.jpg]
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2

(۱۸-۱۱-۱۳۸۹, ۰۵:۴۱ ب.ظ)soheila.aida نوشته:  گیسو جونم میشه برا تزیین روش از ژله استفاده کرد؟ من دیدم فکر کنم همین بود ولی نخوردم اگه میشه لطف کن بنویس چه جوری درستش کنم؟مرسی




سهيلا جون با اجازه گيسو جون من جوابتو ميدم
دستوري كه گيسو جون دادن اصل دستورش بود .
من زياد غليظ دوست ندارم به خاطر همين براي يه ليتر شير دو و نيم ق غ پودر كاسترد ميريزم و بعضي وقتها هم پودر كاكائو توش ميريزم تا رنگش شكلاتي بشه . وقتي غليظ شد ميتوني از روي حرارت كه بر داشتين چند تكه شكلات هم توش بندازين .

براي تزيين با ژله كاسترد رو كه درست كردين بريزين تو ظرف سرو و بزارين تا كاملا سرد بشه بعد ژله رو درست كنين و بزارين تا اونم سرد بشه اما زياد نبنده بعد اگه دلتون خواست روي كاسترد اگه ژله موزي ميريزن ابتدا موز بچينين بعد با قاشق اروم اروم ژله رو روي موز ها بريز منتها نقطه مهم اينجاست كه بايد ژله رو به همه جاي موز ها برسوني از يه جا نريز مرتب از يه گوشه بگير با قاشق يه دونه دونه روي موز ها بريز اينجوري نتيجه خوبي ميگيري .
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
#3
در شهر گرم بندرعباس كرم كاستارد توي ماه رمضان طرفدار زياد داره
يه روش ديگه هم داره من دوست دارم
كرم كاستارد را كاكاويي و بدون شكر يا با شكر خيلي كم درست ميكني يه دونه خامه ليواني اخر كار اضافه مي كني بعد ته يه ظرف مسطح مثل پيركس مستطيلي و اينجور ظرفا يه سري تي تاب با فاصله كم ميزاري كرم كاستار اماده شده را سريع مي ريزي روش
نكته : اول ظرفت را اماده كن بعد كرم كاستارد را درست كن چون كرم وقتي اماده شد زود مي بنده
دوم مي توني يه لايه روي كرم را ژله بريزي خوشمزه ترم مي شه
سوم بدون خامه هم مي شه درست كرد خوب مي شه
هر روز صبح يک ليوان قدرداني بنوشيم
قبل از رفتم به محل کار يک قاشق آرامش بخورم
هر ساعت يک کپسول صبر، يک فنجان برادري و يک ليوان فروتني بنوشم.
زماني که به خانه برميگردم به مقدار کافي عشق بنوشم و
زماني که به بستر مي روم دو عدد قرص وجدان آسوده مصرف کنم.
اميدوارم خدا نعمتهايش را بر شما سرازير کند.
پاسخ }
#4
(۰۷-۱۲-۱۳۸۹, ۱۱:۴۱ ق.ظ)صنم نوشته:  من واسه هر ليوان شير يك قاشق كاسترد و يك و نيم قاشق شكر مي ريزم. ولي اگه مقدار زياد قرار باشه درست كنم كمي از شكرش كم مي كنم و ميشه همين دستور گيسو جون!
اين دستور رو هم امتحان كردم و مورد پسند واقع شد:
http://liliangol.blogfa.com/post-78.aspx

صنم جونم
با دستورت کاسترد درست کردم
حسابی مورد استقبال واقع شد uhum

الان تا حرف دسر میشه همسرم میگه از اونا درست کن hih

خوبیش اینه که راحت و آسونه و سه سوت درست میشه Clap


من روی دسر سس شکلات میریزم خوشمزه میشه gag

ببخشید اطراف گیلاسها دسری شده
همینجوری برای خودمون درست کرده بودم
گفتم عکس هم بگیرم hih
[عکس: 20140127100348_IMG_0069.JPG]

علت ویرایش:ریسایز عکس و آپلود عکس پیوست شده
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
اینم دسر کاسترد من
یه لایه کاکائویی و یه لایه زعفرونی

[عکس: 20140127100919_20110822233730_kastardzaf...aooii1.JPG]
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#6
کرم کاستر
مواد لازم:

شیر = 2 لیوان
پودر کاستر = 2 قاشق غذاخوری
شکر = یک و نیم قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

پودر کاستر آماده + شکر را داخل شیر ریخته و کاملا مخلوط میکنیم تا حل شود.

شیر را روی حرارت متوسط گذاشته و تا به جوش آمدن شیر هم می زنیم.

به محض اینکه شیر شروع به جوش می کند مایه کاستر غلیظ خواهد شد.

2-3 دقیقه اجازه میدهیم مایه بجوشد و سپس شعله را خاموش می کنیم.

کرم را داخل ظرف های مناسب کشیده و سرو می کنیم.

برای تزیین آن می توان از شکلات، میوه ها و یک لایه ژله استفاده کرد.
[عکس: 20140127101129_Custard_Dessert.jpg]

علت ویرایش:آپلود عکس پیوست شده
پاسخ }
#7
بچه ها این دسر کاستر را برای تولد برادرشوهرم درست کردم لایه اول ژله هلو - لایه دوم کاستر - لایه سوم ژله انارYum2

[عکس: 20120507053904_021412063302.jpg]
[عکس: 20120507053946_021412063222.jpg]
[عکس: 20130113141729_111.jpg]
پاسخ }
#8
بچه ها این دسرم برا تولد هانیه جونم درست کردم جاتون خالیhih

[عکس: 20120618165545_DSC00222.JPG]

[عکس: 20120618165612_DSC00223.JPG]
[عکس: 20130113141729_111.jpg]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#9
کرم کاستارد دو رنگ که به یکیش پودرکاکائو زدم امتحان کنید طعم بستنی میده!ازاونجایی که عشق قالبم اینم با ژلاتین قالبی دراوردم....[عکس: 20120626180902_261220113538.jpg][عکس: 20120626181035_261220113541.jpg]
گوهر خود را مزن بر سنگ هر ناقابلی
صبر کن گوهر شناس قابلی پیدا شود
تخم در هر شوره زاری کاشتن بی حاصلی است
صبر کن تا یک زمین قابلی پیدا شود
پاسخ }
#10
[عکس: 20120806205440_TakeDel_Com-212e2af8de.jpg]

مواد لازم :

پودر کاستارد 4 قاشق غذاخوری

شیر یک کیلو (معادل 5 لیوان)

شکر 5 قاشق غذاخوری

پودر ژله ی آماده یک بسته

طرز تهیه:

پودر کاستارد را در یک لیوان شیر سرد خوب حل می کنیم.

4 لیوان شیر بقیه را روی حرارت می گذاریم تا داغ شود.

سپس پودر حل شده در شیر سرد را داخل شیر داغ می ریزیم و شکر را به آن اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم تا مثل فرنی غلیظ شود (حدود 15 دقیقه).
دسر کرم کاستارد با ژله

مقدار شکر هم بستگی به ذائقه خودمان دارد، می توانیم بیشتر یا کمترش کنیم.

وقتی مواد سرد شد، آن را در ظرف می ریزیم و در یخچال می گذاریم تا سرد شود و به اصطلاح ببندد.

سپس ژله را آماده کرده و بعد از سرد شدن کرم، ژله را روی آن می ریزیم و دوباره در یخچال می گذاریم .

برای تهیه ژله، پودر را با دو قاشق غذاخوری شکر در یک لیوان آب جوش خوب حل می کنیم.

سپس یک لیوان آب سرد به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم و در یخچال می گذاریم تا ببندد.

منبع از نت
[عکس: 20160113155119_527653_10151209584396838_...8007_n.jpg]
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  كرم كاستارد بدون پودر کاستارد بازاری elipari 0 315 ۲۱-۰۲-۱۳۹۳, ۰۳:۰۰ ب.ظ
آخرین ارسال: elipari
  اسلایس كرم كاستارد maryam1352 0 890 ۰۶-۰۹-۱۳۹۲, ۱۰:۰۸ ب.ظ
آخرین ارسال: maryam1352