خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 72 رای - 3.18 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

كرم كاستارد

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
كرم كاستارد
پودر كاستارد 4 قاشق غذاخوري

شير یک لیتر (میشه 4 لیوان)
شكر 5 قاشق غذاخوري یا بیشتر
بستگی داره چقدر شیرین دوست داشته باشین


پودر كاستارد را در يك ليوان شير سرد خوب حل مي كنيم.
3 ليوان بقيه شير را روي حرارت مي گذاريم تا داغ شود شکر را اضافه میکنیم و سپس پودر حل شده در شير سرد را کم کم داخل شير داغ مي ريزيم و مرتب هم مي زنيم تا مثل فرني غليظ شود ( حدود 15 دقيقه) .
وقتي كرم از داغی افتاد آن را در ظرف مي ريزيم و در يخچال مي گذاريم تا سرد شود.


من از پودر کاستارد مارک تیارا استفاده میکنم
1500 بعضی جاها 2000 تومن میفروشن

[عکس: 20140127101810_ziwwf1xv08kts7q2sb9j.jpg]
07-02-2011, 01:47 PM,
یافتن نقل قول
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 5,339


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #2
RE: دسر كرم كاستارد

(07-02-2011, 05:41 PM)soheila.aida نوشته: گیسو جونم میشه برا تزیین روش از ژله استفاده کرد؟ من دیدم فکر کنم همین بود ولی نخوردم اگه میشه لطف کن بنویس چه جوری درستش کنم؟مرسی




سهيلا جون با اجازه گيسو جون من جوابتو ميدم
دستوري كه گيسو جون دادن اصل دستورش بود .
من زياد غليظ دوست ندارم به خاطر همين براي يه ليتر شير دو و نيم ق غ پودر كاسترد ميريزم و بعضي وقتها هم پودر كاكائو توش ميريزم تا رنگش شكلاتي بشه . وقتي غليظ شد ميتوني از روي حرارت كه بر داشتين چند تكه شكلات هم توش بندازين .

براي تزيين با ژله كاسترد رو كه درست كردين بريزين تو ظرف سرو و بزارين تا كاملا سرد بشه بعد ژله رو درست كنين و بزارين تا اونم سرد بشه اما زياد نبنده بعد اگه دلتون خواست روي كاسترد اگه ژله موزي ميريزن ابتدا موز بچينين بعد با قاشق اروم اروم ژله رو روي موز ها بريز منتها نقطه مهم اينجاست كه بايد ژله رو به همه جاي موز ها برسوني از يه جا نريز مرتب از يه گوشه بگير با قاشق يه دونه دونه روي موز ها بريز اينجوري نتيجه خوبي ميگيري .
(آخرین تغییر در ارسال: 11-04-2012, 06:02 PM توسط sima.)
07-02-2011, 06:01 PM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
55
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 33


محل سکونت : هستي
ارسال: #3
RE: دسر كرم كاستارد
در شهر گرم بندرعباس كرم كاستارد توي ماه رمضان طرفدار زياد داره
يه روش ديگه هم داره من دوست دارم
كرم كاستارد را كاكاويي و بدون شكر يا با شكر خيلي كم درست ميكني يه دونه خامه ليواني اخر كار اضافه مي كني بعد ته يه ظرف مسطح مثل پيركس مستطيلي و اينجور ظرفا يه سري تي تاب با فاصله كم ميزاري كرم كاستار اماده شده را سريع مي ريزي روش
نكته : اول ظرفت را اماده كن بعد كرم كاستارد را درست كن چون كرم وقتي اماده شد زود مي بنده
دوم مي توني يه لايه روي كرم را ژله بريزي خوشمزه ترم مي شه
سوم بدون خامه هم مي شه درست كرد خوب مي شه
08-02-2011, 09:47 AM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
313
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 452


محل سکونت :
ارسال: #4
RE: دسر كرم كاستارد
(26-02-2011, 11:41 AM)صنم نوشته: من واسه هر ليوان شير يك قاشق كاسترد و يك و نيم قاشق شكر مي ريزم. ولي اگه مقدار زياد قرار باشه درست كنم كمي از شكرش كم مي كنم و ميشه همين دستور گيسو جون!
اين دستور رو هم امتحان كردم و مورد پسند واقع شد:
http://liliangol.blogfa.com/post-78.aspx

صنم جونم
با دستورت کاسترد درست کردم
حسابی مورد استقبال واقع شد uhum

الان تا حرف دسر میشه همسرم میگه از اونا درست کن hih

خوبیش اینه که راحت و آسونه و سه سوت درست میشه Clap


من روی دسر سس شکلات میریزم خوشمزه میشه gag

ببخشید اطراف گیلاسها دسری شده
همینجوری برای خودمون درست کرده بودم
گفتم عکس هم بگیرم hih
[عکس: 20140127100348_IMG_0069.JPG]

علت ویرایش:ریسایز عکس و آپلود عکس پیوست شده
(آخرین تغییر در ارسال: 27-01-2014, 10:08 AM توسط elipari.)
03-05-2011, 03:25 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #5
RE: دسر كرم كاستارد
اینم دسر کاسترد من
یه لایه کاکائویی و یه لایه زعفرونی

[عکس: 20140127100919_20110822233730_kastardzaf...aooii1.JPG]
22-08-2011, 11:07 PM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
atefeh

وضعیت :
 
ارسال: #6
RE: دسر كرم كاستارد
کرم کاستر
مواد لازم:

شیر = 2 لیوان
پودر کاستر = 2 قاشق غذاخوری
شکر = یک و نیم قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

پودر کاستر آماده + شکر را داخل شیر ریخته و کاملا مخلوط میکنیم تا حل شود.

شیر را روی حرارت متوسط گذاشته و تا به جوش آمدن شیر هم می زنیم.

به محض اینکه شیر شروع به جوش می کند مایه کاستر غلیظ خواهد شد.

2-3 دقیقه اجازه میدهیم مایه بجوشد و سپس شعله را خاموش می کنیم.

کرم را داخل ظرف های مناسب کشیده و سرو می کنیم.

برای تزیین آن می توان از شکلات، میوه ها و یک لایه ژله استفاده کرد.
[عکس: 20140127101129_Custard_Dessert.jpg]

علت ویرایش:آپلود عکس پیوست شده
(آخرین تغییر در ارسال: 27-01-2014, 10:13 AM توسط elipari.)
01-10-2011, 08:18 PM,
نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
129
تاریخ عضویت:
Nov 2011
مدال ها

اعتبار: 186


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #7
RE: كرم كاستارد
بچه ها این دسر کاستر را برای تولد برادرشوهرم درست کردم لایه اول ژله هلو - لایه دوم کاستر - لایه سوم ژله انارYum2

[عکس: 20120507053904_021412063302.jpg]
[عکس: 20120507053946_021412063222.jpg]
07-05-2012, 07:10 AM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
129
تاریخ عضویت:
Nov 2011
مدال ها

اعتبار: 186


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #8
RE: كرم كاستارد
بچه ها این دسرم برا تولد هانیه جونم درست کردم جاتون خالیhih

[عکس: 20120618165545_DSC00222.JPG]

[عکس: 20120618165612_DSC00223.JPG]
18-06-2012, 06:26 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
154
تاریخ عضویت:
Jun 2012
مدال ها

اعتبار: 286


محل سکونت : تبریز
ارسال: #9
RE: كرم كاستارد
کرم کاستارد دو رنگ که به یکیش پودرکاکائو زدم امتحان کنید طعم بستنی میده!ازاونجایی که عشق قالبم اینم با ژلاتین قالبی دراوردم....[عکس: 20120626180902_261220113538.jpg][عکس: 20120626181035_261220113541.jpg]
26-06-2012, 07:40 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
6,536
تاریخ عضویت:
Jan 2012
مدال ها

اعتبار: 10,145


محل سکونت : بندرانزلی*بندرعباس
ارسال: #10
کرم کاستارد با ژله
[عکس: 20120806205440_TakeDel_Com-212e2af8de.jpg]

مواد لازم :

پودر کاستارد 4 قاشق غذاخوری

شیر یک کیلو (معادل 5 لیوان)

شکر 5 قاشق غذاخوری

پودر ژله ی آماده یک بسته

طرز تهیه:

پودر کاستارد را در یک لیوان شیر سرد خوب حل می کنیم.

4 لیوان شیر بقیه را روی حرارت می گذاریم تا داغ شود.

سپس پودر حل شده در شیر سرد را داخل شیر داغ می ریزیم و شکر را به آن اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم تا مثل فرنی غلیظ شود (حدود 15 دقیقه).
دسر کرم کاستارد با ژله

مقدار شکر هم بستگی به ذائقه خودمان دارد، می توانیم بیشتر یا کمترش کنیم.

وقتی مواد سرد شد، آن را در ظرف می ریزیم و در یخچال می گذاریم تا سرد شود و به اصطلاح ببندد.

سپس ژله را آماده کرده و بعد از سرد شدن کرم، ژله را روی آن می ریزیم و دوباره در یخچال می گذاریم .

برای تهیه ژله، پودر را با دو قاشق غذاخوری شکر در یک لیوان آب جوش خوب حل می کنیم.

سپس یک لیوان آب سرد به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم و در یخچال می گذاریم تا ببندد.

منبع از نت
06-08-2012, 10:25 PM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  كرم كاستارد بدون پودر کاستارد بازاری elipari 0 297 11-05-2014, 03:00 PM
آخرین ارسال: elipari
  اسلایس كرم كاستارد maryam1352 0 876 27-11-2013, 10:08 PM
آخرین ارسال: maryam1352


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد