خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 18 رأی - میانگین امتیازات: 3.06
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

كره بادام زمينی

ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #1
كره بادام زمينی
[تصویر:  99654.jpg]

[تصویر:  99651.jpg]

مواد لازم :

بادام زمینی بدون نمک ۳۰۰ گرم

شکر ۲ -۳ قاشق غذاخوری

روغن مایع بهتره افتابگردون باشه ۲ - ۳ قاشق غذاخوری

نمک

طرز تهیه :

پوست بادام زمینی ها رو میگیریم و تو سینی فر پخش میکنیم و با ۲۰۰ درجه میزاریم تا رنگشون کمی تغییر کنه و در این فاصله هر از گاهی زیر و روشون میکنیم . سینی رو از فر درمیاریم و میزاریم تا تو همون دمای اتاق سرد بشن . بادام زمینی ها رو میریزم توی غذاساز و کمی نمک بهش علاوه میکنیم و میکس میکنیم بعد شکر رو علاوه کرده و هم میزنیم بعد روغن را کم کم و به تدریج بهش اضافه میکنیم و حدود ۱۰ دقیقه دیگه میکس میکنیم .

غلظت این کره بستگی به این داره که چقدر مواد مون رو تو غذاساز میکس میکنیم هر چه بیشتر تو غذاساز میکس کنیم هموندر حالت کرم مانند پیدا میکنه

[تصویر:  99652.jpg]

[تصویر:  99653.jpg]
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۳۰-۱۰-۱۳۹۲ ۰۳:۵۱ عصر، توسط Galaxy.)
۱۴-۱۱-۱۳۸۹, ۱۰:۳۲ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
9 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
z.arghavani, Galaxy, سمیرا مامان شهاب, negin.s, 1368Sheri, mztdr, nazgitta, مهرناز مامانی, ایران دخت
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
842
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 7145


محل سکونت : خوزستان-اهواز
ارسال: #2
کره بادام زمینی
کره بادام زمینی22

[تصویر:  20160111101038_badam4.jpg]

برای درست کردن کره بادام زمینی هم از بادام زمینی خام و هم شور میشه استفاده کرد
میشه بادام زمینی ها با پوست باشند یا بدون پوست،فرقی نداره
بادام زمینی ها را در تابه گرم میکنیم و بعد در غذاساز میریزیم و چندین پالس میزنیم تا مذاب بشه

[تصویر:  20160111100845_badam1.jpg]

بعد من عسل هم اضافه کردم تا طعم دلخواهی برای ارغوان داشته باشه27


[تصویر:  20160111100941_badam2.jpg]

[تصویر:  20160111101001_badam3.jpg]

[تصویر:  20160111101236_badam7.jpg]

منبع:برگرفته از کارگاه آشپزسازی

ببخشید از عکسهای زیاد20
امضای z.arghavani
[تصویر:  20131218075301_20130410105840_579684_333...6488_n.jpg]

اینستاگرام من z.arghavani
۲۱-۱۰-۱۳۹۴, ۱۰:۲۲ صبح
یافتن سپاس نقل قول
7 کاربر از z.arghavani به دلیل این ارسال سپاس کرده.
20neda20, Galaxy, مرضی سادات, nazgitta, elahe.r, رها نبوی, ایران دخت



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد