تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 18 رای - 3.06 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
كره بادام زمينی
#1
[عکس: 99654.jpg]

[عکس: 99651.jpg]

مواد لازم :

بادام زمینی بدون نمک ۳۰۰ گرم

شکر ۲ -۳ قاشق غذاخوری

روغن مایع بهتره افتابگردون باشه ۲ - ۳ قاشق غذاخوری

نمک

طرز تهیه :

پوست بادام زمینی ها رو میگیریم و تو سینی فر پخش میکنیم و با ۲۰۰ درجه میزاریم تا رنگشون کمی تغییر کنه و در این فاصله هر از گاهی زیر و روشون میکنیم . سینی رو از فر درمیاریم و میزاریم تا تو همون دمای اتاق سرد بشن . بادام زمینی ها رو میریزم توی غذاساز و کمی نمک بهش علاوه میکنیم و میکس میکنیم بعد شکر رو علاوه کرده و هم میزنیم بعد روغن را کم کم و به تدریج بهش اضافه میکنیم و حدود ۱۰ دقیقه دیگه میکس میکنیم .

غلظت این کره بستگی به این داره که چقدر مواد مون رو تو غذاساز میکس میکنیم هر چه بیشتر تو غذاساز میکس کنیم هموندر حالت کرم مانند پیدا میکنه

[عکس: 99652.jpg]

[عکس: 99653.jpg]
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
#2
کره بادام زمینی22

[عکس: 20160111101038_badam4.jpg]

برای درست کردن کره بادام زمینی هم از بادام زمینی خام و هم شور میشه استفاده کرد
میشه بادام زمینی ها با پوست باشند یا بدون پوست،فرقی نداره
بادام زمینی ها را در تابه گرم میکنیم و بعد در غذاساز میریزیم و چندین پالس میزنیم تا مذاب بشه

[عکس: 20160111100845_badam1.jpg]

بعد من عسل هم اضافه کردم تا طعم دلخواهی برای ارغوان داشته باشه27


[عکس: 20160111100941_badam2.jpg]

[عکس: 20160111101001_badam3.jpg]

[عکس: 20160111101236_badam7.jpg]

منبع:برگرفته از کارگاه آشپزسازی

ببخشید از عکسهای زیاد20
[عکس: 20131218075301_20130410105840_579684_333...6488_n.jpg]

اینستاگرام من z.arghavani
پاسخ }