خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

كشك و بادنجون با گوشت (استان اصفهان)

خانوم گل هنرمند

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
560
تاریخ عضویت:
Oct 2012
مدال ها

اعتبار: 5,055


محل سکونت :
ارسال: #1
كشك و بادنجون با گوشت (استان اصفهان)


كشك و بادنجون با گوشت


اين مدل كشك و بادنجون توي شهرستان هاي اصفهان Dunnofو شايد تو خود اصفهان هم درست مي كنن كه من از مادر همسري ياد گرفتم
خيلي راحت و خوشمزه و آب دار هستYum2Yum2Yum2

مواد لازم
كشك: يك كاسه كوچك ( 5-6 ق غ)
گوشت قرمز 200 گرم
بادنجون يك كيلو
روغن به مقدار لازم
پياز يك عدد متوسط
نمك، زردچوبه، نعنا و سير به مقدار لازم

[عکس: 20130418222855_1.jpg]

گوشت را به اندازه هاي متوسط خرد كرده و با آب مي پزيم

[عکس: 20130418224253_12.jpg]

بادنجون ها را هم پوست گرفته و به شكل مكعب هاي متوسط خرد كرده و شسته و در مقدار كمي روغن سرخ مي كنيم

[عکس: 20130418222910_2.jpg]


[عکس: 20130418223511_8.jpg]

كشك را با دو ليوان آب رقيق مي كنيم

[عکس: 20130418222941_4.jpg]

و به بادنجون هاي سرخ شده اضافه مي كنيم- گوشت را هم در اين مرحله اضافه مي كنيم

[عکس: 20130418222926_3.jpg]

پياز هم خرد كرده و سرخ مي كنيم

[عکس: 20130418223000_5.jpg]

سپس سير، زرد چوبه و نعنا را هم اضافه و كمي تفت مي دهيم. (پياز داغ؛ سير داغ؛ نعنا داغ با هم)

[عکس: 20130418223015_6.jpg]

سپس اين مواد را به مواد اوليه اضافه مي كنيم

[عکس: 20130418223435_7.jpg]

و به مدت 10-15 دقيقه روي شعله ملايم قرار مي دهيم تا جا بيفتد

[عکس: 20130418223939_9.jpg]

و سپس

[عکس: 20130418224940_15.jpg]

نوش جانYum2Yum2Yum2
19-04-2013, 12:40 AM,
یافتن نقل قول


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  گوشت و لوبیا اصفهان paradise 0 2,504 16-02-2011, 08:04 AM
آخرین ارسال: paradise


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد