خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

كلوچه بادنجان كبابی

atefeh

وضعیت :
 
ارسال: #1
كلوچه بادنجان كبابی
مواد لازم

روغن مايع و آب از هر کدام نصف پيمانه

نمك يك قاشق چايخوري

كره يك قاشق سوپخوري

بادنجان كبابي دو عدد

پنير سفيد 50 گرم

پنير پيتزا 20 گرم

نمك و فلفل و کنجد و آرد به ميزان لازم

زرده تخم‌مرغ يك عدد


طرز تهيه
آب، روغن، كره و نمك را با هم مخلوط كرده و آرد را كم‌كم اضافه كنيد و ورز دهيد تا جايي كه خمير يك‌دستي به وجود آيد و به دست نچسبد. بادنجان راساطوري خردكرده و با پنير سفيد، پنير پيتزا رنده‌شده، نمك و فلفل مخلوط كنيد. خمير را با وردنه باز كرده و با ليوان گرد قالب بزنيد. از مايه بادنجان كمي داخل خميرها قرار داده و دو طرف آن را به هم چسبانده و دو طرف روبه‌رو را به هم رسانده و مثل بقچه پيچ داده و در سيني فر چرب شده قرار دهيد. روي آنها ابتدا زرده تخم‌مرغ ماليده و بعد كنجد پاشيده و در فر با حرارت 180 درجه سانتي‌گراد به مدت 20 الي 25 دقيقه قرار دهيد.


فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)
   
۱۹-۴-۱۳۹۰, ۰۶:۴۷ عصر
نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد