خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

كوفته تبریزی

مدیر بازنشسته

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
853
تاریخ عضویت:
Apr 2011
مدال ها

اعتبار: 2,349


محل سکونت : کـلان شــ طهـران ـهر
ارسال: #1
كوفته تبریزی
مواد لازم:

گوشت 2 بار چرخ شده نيم كيلو
لپه پخته نيم كوب شده يك فنجان
رب گوجه فرنگي 2 قاشق سوپخوري
برنج نيم پز شده يك دوم فنجان
تخم مرغ كامل 2 عدد
پياز رنده شده يك دوم فنجان
تره و مرزه خرد شده يك دوم فنجان
روغن 2 قاشق غذاخوري
زردچوبه،نمك وفلفل به قدر كافي
مواد داخل كوفته:

پياز سرخ شده 2 قاشق سوپخوري
مغزگردو خرد شده يك دوم فنجان
زرشك 2 قاشق سوپخوري
تخم مرغ آبپز 2-1 عدد
خلال بادام
2قاشق سوپخوري

طرز تهيه:
در ظرف بزرگي گوشت چرخ كرده ، پياز رنده شده، تره ، مرزه ، تخم مرغ ها ، لپه ، برنج ، نمك و فلفل و زردچوبه را مخلوط كرده و با گوشت كوب در حدود 6-5 دقيقه مي كوبيم تا مايع كوفته چسبندگي پيدا كند و سپس وسط مايع گوشتي را كمي باز كرده و مواد داخل كوفته را (كه ميزان آنها در بالا گفته شده است)
درون آن قرار داده و در حالي كه دستمان را با آب آغشته مي كنيم، تكه هاي گرد شده را خوب غلطانده و در قابلمه مناسبي روغن و رب را كمي تفت مي دهيم و 3 ليوان آب اضافه كرده و بعد از جوش آمدن شعله را ملايم كرده و كوفته را به آرامي درون قابلمه قرار مي دهيم و در ديك را نمي گذاريم چونكه كوفته بلافاصله ترك برمي دارد.
زماني كه يك طرف كوفته خودش را گرفت، به آرامي آن را بر مي گردانيم و مي گذاريم طرف ديگر آن خودش را بگيرد و پخته شود.
اگر كوفته به آب بيشتري نياز داشت، كمي آب گرم به آن اضافه كنيم تا كاملاً كوفته پخته و سس آن كمي غليظ شود.

[عکس: 20141026113538_f3420a55c7ee1f886dcdf1f9c65c9d4d.jpg]
(آخرین تغییر در ارسال: 26-10-2014, 11:37 AM توسط ناظر.)
11-07-2011, 02:38 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #2
RE: دستور پخت کوفته تبريزي
[عکس: 20130802140410_20110730111648_DSC05668.jpg]

کوفته تبریزی

اولین کوفته ای که تو عمرم پختم دیشب بود خونه مامان جونم
بدون نظارت و به تنهایی

گوشت چرخ کرده بدون چربی 1 کیلو
لپه پخته 2 لیوان
برنج آبکش شده 1 لیوان
تخم مرغ خام 1 عدد
زعفران دم شده 4 ق س
نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین
تره و ترخون و مرزه خشک یا تازه نصف لیوان یا بیشتر بستگی داره پر سبزی دوست داشته باشین یا نه
آرد نخودچی در صورت نیاز کمی

مواد میانی:
تخم مرغ پخته 3 عدد
پیاز داغ 6 ق س
زرشک 6 ق م
آلو بخارا یا قیصی 12 عدد
مغز گردو3 عدد

مواد لازم برای سس:
پیاز داغ 3 ق س یا بیشتر
رب گوجه 4 ق س
یه کم سبزی کوفته یا ترخون خشک
یه ق غ برنج خام و لپه خام درصورت تمایل(من نریختم)
آب


گوشت چرخ کرده رو تو غذا ساز میریزیم تا کاملا له بشه یا تو چرخ گوشت 2 بار چرخ بشه
بعد لپه پخته رو اضافه میکنیم تا با گوشت کاملا میکس بشه
نمک و فلفل و دارپین و زردچوبه و زعفرون و تخم مرغ خام رو هم اضافه کنید
حالا مواد رو که کاملا یه دست شده و مثل یه یه توپ وسط کاسع غذاسار جمع شده توی یه کاسه میگذاریم و سبزی و برنج رو هم بهش اضافه میکنیم و حسابی ورز میدیم تا دیگه به دست نچسبه
در صورت نیاز اگه مواد شل بود و چسبناک،یه کم آرد نخودچی بریزین و بازم ورز بدین


[عکس: 20130802135448_20110730110404_DSC05651.jpg]


حالا گوشت رو به 6 قسمت مساوی تقسیم میکنیم و هر قست رو باز میکنیم تا توش مواد بذاریم
بهترین راه اینه که توی یه کاسه آش خوری بازش کنین چون کف دست سخته
بعد وسط هر کوفته 1 ق س پیاز داغ،2 تا3 عدد آلو یا قیصی،نصف تخم مرغ پخته،1 ق م زرشک و نصف مغز گردو میذاریم و کوفته رو جمع میکنیم


[عکس: 20130802140010_20110730110500_DSC05653.jpg]


برای این کار حتماً یه کاسه آب دم دستتون باشه و دستتون رو بزنین تو آب و کوفته رو گرد کنین
درز کوفته کاملا باید گرفته بشه وگرنه تو آب وا میره


[عکس: 20130802140149_20110730110641_DSC05654.jpg]


تو دیگ بزرگی گه همه کوفته ها راحت کفش جا بشن پیاز داغ آماده میکنیم و رب رو هم توش تفت میدیم و بقیه مواد سس رو با آب جوش میریزیم توش
وقتی سس جوشید کوفته ها رو با احتیاط یکی یکی میچینیم تو دیگ تا آب روی کوفته ها رو بگیره


[عکس: 20130802140228_20110730110835_DSC05655.jpg]


حالا با در باز حدود یک ساعت میذاریم تا بپزه
با حرارت کم

[عکس: 20130802140304_20110730110952_DSC05656.jpg]

هر یه کوفته بری 2 نفر هست زیادم میاد تازه
با آبش هم که یه ترید خوشمزه درست میشه
نوش جان


[عکس: 20130802140324_20110730111113_DSC05660.jpg]


[عکس: 20130802140352_20110730111540_DSC05664.jpg]





مرسی از صدف گلم که از مراحل عکس گرفت
Clap
30-07-2011, 10:47 AM,
یافتن نقل قول
sarashpaz-sepideh

وضعیت :
 
ارسال: #3
RE: دستور پخت کوفته تبريزي
افرین گیسو جون رو دست ما تبریزی ها هم که بلند شدی
بذار یه توصیه سراشپزانه بکنم اجازه هست دیگه؟
اگه کوفته ها رو قبل از پختن تو کمی روغن سرخ کنید در اصطلاح اشپزی بهش میگیم مهر کردن طوریکه همه جاش مهرو موم شه تو اب دیگه وا نمیره طعمش هم تقویت میشه بعداز اینکه کوفته ها رو درس کردین کمی اردیش کنین تا خوب اردی بشه و وا نره بعد سرخش کنید بعدا بندازین تو اب
30-07-2011, 10:56 AM,
نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
229
تاریخ عضویت:
Oct 2011
مدال ها

اعتبار: 511


محل سکونت :
ارسال: #4
Ksmiletris  RE: کوفته تبريزي
[عکس: 20120429134620_1.jpg]
دیدم بحث کوفته تبریزی هست گفتم عکس کوفته ای که مامانم واسه شب یلدا درست کرده بود رو براتون بذارم (البته ما این رو بردیم جایی که مهمون بودیم فکر نکنین همه شو خودمون خوردیماااا...laf)
اون مرغ شکم پر هستش با یه تخم مرغ که کلا میره داخل کوفته)
اگه کیفیت عکس پایینه ببخشید با گوشی گرفته شده..


[عکس: 20120324170808_13102011117.jpg]


این عکس هم مال چند روز پیشه که مهمون داشتیم Yum2
(آخرین تغییر در ارسال: 03-06-2012, 04:28 PM توسط @hasti.)
27-10-2011, 11:08 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,488
تاریخ عضویت:
Oct 2011
مدال ها

اعتبار: 13,004


محل سکونت : ♥ مشــــــــهـد ♥
ارسال: #5
RE: کوفته تبريزي
برای اولین بار بود که درست کردم....البته از ترس اینکه وانره کوچولو درست کردم که خدارو شکر وا نرفتConsoling1 (49)
[عکس: 20121016095640_20121015_153003.jpg]
16-10-2012, 11:27 AM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
522
تاریخ عضویت:
Mar 2012
مدال ها

اعتبار: 1,162


محل سکونت : تبـ ارومیه ــریز
ارسال: #6
RE: کوفته تبريزي
اینم کوفته تبریزی من
مواد لازم:
گوشت گوسفندی وگوساله( نیم کیلو)
لپه (یک لیوان)
برنج خام(نصف استکان)
پیاز (دو عدد)
تخم مرغ خام(یک عدد)آرد(یک قاشق غذاخوری)
نمک-فلفل-زردچوبه (به میزان لازم)
رب(دو قاشق غذاخوری)
آب جوش (به مقدار لازم)
آبلیمو(1قاشق غذاخوری)
طرزتهیه:
اول گوشت گوساله وگوسفند رو با لپه نیم پز ویک دونه پیاز 2بار چرخ میکنیم . بعد به مواد نمک-فلفل-زردچوبه وتخم مرغ وآرد وبرنج خام رو اضافه میکنیم و20 دقیقه خوب ورز میدیم طوری که به قول آذری ها گوشت به قوت برسه و به دست نچسبه بعد پیاز دوم رو تو روغن تفت میدیم ورب رواضافه میکنیم با آبلیمو وبازم نمک-فلفل وزرد چوبه خوب هم میزنیم تا رب خوب رنگشو پخش بکنه بعد از گوشت برمیداریم وتو دست گلوله میکنیم وآروم تو قابلمه قرار میدیم (با این مقدار مواد 4تا دونه کوفته درست میشه که هر کدوم برا 2نفر کافیه.)درب قابلمه رو به صورت نیمه باز قرار میدیم 5 دقیقه بعدبادوتا قاشق آروم کوفته هارو برمیگردونیم تا اون طرف دیگه هم سرخ بشه باز 5دقیقه اجازه میدیم واینجا مقداری آب جوش میریزیم داخل قابلمه (روکوفته ها نمیریزیم کنار اونا میریزیم)باز درب قابلمه رونیمه باز قرار میدیم وحدود 40 دقیقه بعد کفته هامون آمادس.
نوش جانFlowerysmile

[عکس: 20121129202126_DSCF0824.jpg]
تنگش ترشی هم باشه که دیگه فوق العاده میشه اونم از نوعه خودم درست کنhih
[عکس: 20121129202258_DSCF0825.jpg]

امیر علی فک کرد کیکه یکیشو به تنهای خوردBoredsmiley
[عکس: 20121129202623_DSCF0826.jpg]
(آخرین تغییر در ارسال: 29-11-2012, 11:00 PM توسط پری سان61.)
29-11-2012, 10:57 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
229
تاریخ عضویت:
Oct 2011
مدال ها

اعتبار: 511


محل سکونت :
ارسال: #7
RE: کوفته تبريزي
و باز هم کوفته تبریزی خوشمزه...Yum2
[عکس: 20121210200646_IMAG0730.jpg]

ClapClapClapClapClapClap
10-12-2012, 10:39 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
318
تاریخ عضویت:
Feb 2012
مدال ها

اعتبار: 898


محل سکونت : اروميه
ارسال: #8
RE: كوفته گوشت
اینم کوفته ی ناز بانو پز
[عکس: 20121216174119_DSCF1995.JPG]
[عکس: 20121216174520_DSCF1998.JPG]
16-12-2012, 08:15 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
3,251
تاریخ عضویت:
Apr 2012
مدال ها

اعتبار: 5,701


محل سکونت : تهران
ارسال: #9
RE: کوفته تبريزي
كوفته تبريزي به روش ليندا جووووووون (1782)ممنونم خانمي
براي اولين بار بود درست كردم طعمش عالي بود.Yum2
   
   
05-01-2013, 11:09 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
94
تاریخ عضویت:
Jan 2012
مدال ها

اعتبار: 105


محل سکونت : تهران.
ارسال: #10
RE: کوفته تبريزي
اینم کوفته من
من چشمی اندازه میزنم
گوشت چرخ شده
لپه نیم پز 1مشت
تخم مرغ خام 1عدد
برنج نیم پز 1 کاسه
نمک زردچوبه فلفل
سبزی (من جغفری داشتم) 4 ق
مواد داخل :
تخم مرغ آبپز به اندازه تعداد کوفته ها
گردو
زرشک
آلوچه آلو قیصی(هرکدوم میشه)
[عکس: 20130210133316_131120131346.jpg]
اینارو مخلوط میکنیم
[عکس: 20130210134101_131120131347.jpg]

بعد پیاز سرخ میکینم رب میزنیم و ادویه و آبجوش و کوفته ها رو میریزیم توش نوش جان
[عکس: 20130210134256_131120131348.jpg]
10-02-2013, 04:13 PM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد