خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 58 رأی - میانگین امتیازات: 3.05
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

كيك اسفناج

ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #1
كيك اسفناج
[تصویر:  20131225214354_99827.jpg]
مواد لازم :

تخم مرغ ۳ عدد

شکر ۵/۱ لیوان

اسفناج ۷۵۰ گرم

روغن مایع ۱ فنجان

پکینگ پودر ۱ ق غ

وانیل

ارد به اندازه کافی



مواد دیگر:

کرم شانتی ۲ بسته

شیر سرد ۲ لیوان

موز ۲ عدد

برای خیس کردن بسته وانیل و ۱ فنجان شیر





طرز تهیه :

برای این کیک ابتدا اسفناج را پوره میکنیم به این ترتیب که اسفناج را ابپز کرده و ابکش میکنیم وقتی کاملا اب اضافیش کشیده شد میریزیم تو غذاساز که پوره بشه .

برای حاضر کردن کیک تخم مرغ و شکر را به همزن با دور تند به مدت ۵ دقیقه میزنیم تا پف کند و روش روغن مایع - پوره اشفناج -پکینگ پودر-و وانیل را اضافه کرده کاملا هم میزنیم .

ارد را اضافه میکنیم و با قاشق هم میزنیم و قالب کمربندی را چرب میکنیم و موادمون رو توش میرزیم .

فر را از قبل با ۱۵۰ درجه گرم میکنیم و کیک را میپزیم . از فر که در اوردیم تو جای خنکی میزاریم تا سرد بشه ( تراس یا بالکن برای این کار مناسبه )

کرم شانتی ها را با شیر میکس کرده و میزاریم تو یخچال .

کیک سرد شده رو برداشته و با چاقوی تیزی ازوسط نصف کرده یک لایه از این کیک را به ظرف مورد نظر انتقال داده و ۱ فنجان و وانیل را با هم مخلوط کرده و کیک را با این مخلوط خیس میکنیم .

موزها را حلقه حلقه برش زده و روی کیک میچینیم .کرم شانتی را از یخچال در اورده و روی موز را میپوشونیم .

توی عکس شکل گنبدی داره که کرم شانتی را به این صورت روش میکشیم که وسط کیک از کناره هاش بلند تر باشه .

وقتی کار کرم شانتی تموم شد اون تکه دوم کیک را که باقی مانده خرد میکنیم و روی کرم شانتی میپاشیم .و کمی فشار میدیم تا به کرم بچسبن.

یک شب میزاریم تو یخچال و فرداش سرو میکنیم .
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۴-۱۰-۱۳۹۲ ۰۹:۴۴ عصر، توسط sima.)
۶-۱۱-۱۳۸۹, ۱۲:۰۵ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
8 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
kapsul, Atefe joon, 1368Sheri, elipari, پارانزیم, mozhgan57, یکتا20, مهربان بانو63
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
84
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 257


محل سکونت : بندر ترکمن
ارسال: #2
کیک اسفناج
مواد لازم :
تخم مرغ 3 عدد
شکر 1+1/2 لیوان
وانیل 1/2 قاشق چایخوری
پوره اسفناج 1 لیوان
روغن مایع 3/4 لیوان
بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
ارد 2+1/3 لیوان
ابتدا پوره ی اسفناج را به این شکل تهیه میکنیم {برگهای اسفناج را در اب جوش ریخته 2 یا3 دقیقه میپزیم بعد اسفناج ها را در اب یخ میگزاریم تا رنگش سبز بمونه بعد با غذا ساز کاملا چرخ میکنیم خیلی باید له بشه}

طرز تهیه کیک:

تخم مرغ +شکر+وانیل را با همزن خوب میزنیم حدود 3الی 4 دقیقه بعد اسفناج را اضافه کرده هم میزنیم بعد روغن مایع وبعد ارد و بکینگ پودر الک شده را اضافه میکنیم و با لیسک فولد میکنیم
کف یک قالب 24 یا26 سانتی را کاغذ روغنی میاندازیم اطراف قالب را چرب میکنیم مواد کیک را داخل قالب میریزیم .در فر 180 درجه 45 دقیقه تا بپزد .
وقتی کیک خنک شد از وسط دو نیم میکنیم .با دست یا کارد ارام از وسط کیک کمی برای تزیین برمیداریم{خرده کیک}.رو واطراف کیک را با شربت اناناس یا گلاب وشکر یا به دلخواه مرطوب میکنیم لای کیک را با موز گردو وخامه فیلینگ میکنیم .
رو واطراف کیک خامه میمالیم .اطراف کیک را با خرده کیک تزیین میکنیم.میتونید مثه من از میوه هم برای تزیین استفاده کنید.ا
ین کیک هم خوشمزه است و هم سبز خوشرنگه.این دستور قدیمیه منه خیلی دقیقه.امیدوارم بپزید ونوش جون کنید.(1782)
[تصویر:  20120201060722_.JPG]
امضای ای سوره
بعلت سایز بالا حذف شد
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۲-۱۱-۱۳۹۰ ۰۸:۳۸ صبح، توسط ای سوره.)
۲۰-۱۰-۱۳۹۰, ۰۳:۰۵ عصر
یافتن سپاس نقل قول
9 کاربر از ای سوره به دلیل این ارسال سپاس کرده.
1368Sheri, گل شقایق, kapsul, niloofar00, Atefe joon, elipari, پارانزیم, mozhgan57, یکتا20
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #3
کیک اسفناجی
[تصویر:  20131225214615_99140.jpg]

مواد لازم :

تخم مرغ 3 عدد

شکر یک و نیم لیوان

اسفناج 250 گرم

روغن مایع سه چهارم لیوان

ارد الک شده 2 لیوان

پکینگ پودر 1 ق م

وانیل 1 ق چ

طرز تهیه :

اسفناج رو با کمی روغن یکی دو دقیقه تفت میدیم . بعد میریزیم توی غذاساز و پوره میکنیم .

[تصویر:  20120207221407_163.jpg]


تخم مرغ ها و شکر رو با هم مخلوط میکنیم تا تغییر رنگ بده و کرم مانند بشه . 5 دقیقه طول میکشه .

بعد روغن مایع رو به مخلوط شکر و تخم مرغ اضافه میکنیم . با همزن میزنیم .

اسفناج رو به مواد قبلی اضافه میکنیم و هم میزنیم .

ارد - وانیل - پکینگ پودر رو با هم مخلوط میکنیم و سه بار الک میکنیم .

کم کم به مواد قبلی اضافه کرده و با قاشق چوبی مواد رو خیلی اروم و در یک جهت به صورت دورانی هم میزنیم . تا همه مواد با هم مخلوط بشن .

[تصویر:  20120207221717_172.jpg]

قالب کیک رو چرب میکنیم و کمی توش ارد میپاشیم و مواد مون رو توی قالب میریزیم .

توی فر از قبل گرم شده با 175 درجه به مدت 30 تا 40 دقیقه میپزیم .

بعد از پخت کیک رو از قالب جدا میکنیم و میزاریم کنار تا خنک بشه . بعد با یه چاقو حاشیه دار و دراز از وسط نصف میکنیم .

بعد نوار های 10 تا 15 سانتی با کاغذ روغنی میبریم . و کف طرف سرو کیک رو با این نوارها طبق شکل میپوشونیم .

بعد طبقه اول کیک رو روی کاغذ میزاریم و خامه فرم گرفته یا کرم شانتی میپوشونیم .

طبقه دوم رو روی خامه میزاریم و روی کیک رو دوباره با خامه میپوشونیم .

کمی از قسمت اسفناجی کیک رو با دست پودر میکنیم و روی خامه میریزم

[تصویر:  20131225214635_99139.jpg]
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۴-۱۰-۱۳۹۲ ۰۹:۴۶ عصر، توسط sima.)
۱۹-۱۱-۱۳۹۰, ۱۲:۴۶ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
10 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
1368Sheri, گل شقایق, kapsul, niloofar00, Atefe joon, elipari, مهربون یار, پارانزیم, mozhgan57, یکتا20
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
409
تاریخ عضویت:
فروردين ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 1944


محل سکونت : کرمان
ارسال: #4
RE: کیک اسفناج
کیک اسفناج(خوش طعم)

مواد لازم:
تخم مرغ 2 عدد
شکر 1.5 لیوان
روغن مایع 2/1 لیوان
اسفناج 1لیوان پوره شده (250 گرم خام خرد شده)
آرد 2 لیوان
بکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری
وانیل 4/1 قاشق مربا خوری

250 گرم اسفناج خام رادرآبجوش ریخته بعد از5دقیقه ابکش میکنیم خنک که شد پوره میکنیم.
تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته با شکر و وانیل هم می زنیم تا شکرحل شود.
بعد روغن مایع را اضافه کرده کمی هم زده ,اسفناج پوره شده را اضافه کرده دوباره هم می زنیم.
آردو بکینگ پودر را مخلوط کرده در ظرف الک می کنیم و با بقیه مواد مخلوط می کنیم.
مواد را در قالب چرب شده ریخته ودر فر از قبل گرم شده(180 درجه سانتیگراد) به مدت نیم ساعت قرار می دهیم.
کیک خوش رنگ و خوش طعمی است و مزه اسفناج نمی دهد.

[تصویر:  20120914085900_.jpg]
امضای قلب
پیامبر اکرم(ص): هر کس آخرین کلام او لااله الا الله باشد وارد بهشت می شود.
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۵-۷-۱۳۹۴ ۰۹:۴۰ صبح، توسط قلب.)
۲۴-۶-۱۳۹۱, ۱۰:۳۰ صبح
یافتن سپاس نقل قول
8 کاربر از قلب به دلیل این ارسال سپاس کرده.
1368Sheri, گل شقایق, kapsul, niloofar00, Atefe joon, elipari, پارانزیم, یکتا20
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #5
RE: کیک اسفناج کرمدار
[تصویر:  20121013120604_ispanakkek.jpg]


مواد لازم:
2 پیمانه سر پر آرد
3 عدد تخم مرغ
1.5 پیمانه پودر شکر
1 پیمانه پوره اسفناج پخته شده
نصف پیمانه روغن
کمی وانیل
1 قاشق سوپخوری بیکینگ پودر

برای کرم :
• 3 عدد زرده تخم مرغ
• 1.5 پیمانه شیر
• 1 پیمانه شکر
• 1 قاشق غذا خوری آرد
• کمی وانیل

روش تهیه:
اول کرم رو ماده کنین و کنار بذارین تا وقتیکه کیک آماده میشه کمی خنک بشه
زرده های تخم مرغ، شیر، شکر، آرد و وانیل رو با هم مخلوط کنین و بذارین روی حرارت متوسط و مدام هم بزنین تا بجوشه و کاملا غلیظ بشه و بعد بذارین کنار

برگها اسفناج رو با یک قاشق چای خوری روغن توی ظرف آب بذارین تا بجوشه و نرم بشه بعد آبکش کنین و فشار بدین تا کاملا آبش بره

 تخم مرغ و شکر رو حسابی با همزن بزنین تا کف کنه و حجمش دو برابر بشه
بعد پوره اسفناج و بعد روغن و در آخر مخلوط آرد و وانیل و بیکینگ پودر الک شده رو اضافه و هم بزنین
مواد رو توی یه قالب گرد چرب و آرد پاشی شده بریزین و به مدت نیم ساعت در فر از پیش گرم شده با دمای 170 درجه سانتی گراد قرار بدین
بعد از پخت کیک رو از قالب خارج کنین از وسط یه برش افقی بزنین و کرم رو لای کیک بریزین و بذارین توی یخچال تا خنک بشه


دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۲۲-۷-۱۳۹۱, ۰۱:۳۲ عصر
یافتن سپاس نقل قول
13 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
1368Sheri, گل شقایق, kapsul, niloofar00, feloria, negin.s, Atefe joon, elipari, پارانزیم, mozhgan57, مامان هنرمند, ترمه, فاطمه مامی پارسا

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
162
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
577
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 2138


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #6
RE: کیک اسفناج
کیک اسفناج
مواد لازم

تخم مرغ 3 عدد
روغن مایع 1/2 پیمانه
شیر 1/2پیمانه
وانیل
رنده پوست لیمو ترش کمی در صورت ذلخواه
آرد 1 و2/3 پیمانه
پوره اسفناج 1/2 پیمانه
بکینگ پودر 1 ق س خوری سر خالی

مواد کرم
شیر .......1 و نیم پیمانه
آرد ذرت ........2 ق س
وانیل ..کمی
کره .....20 گرم
شکر .......1/2 پیمانه
خامه ...2 ق س

طرز تهیه

برای کرم آرد شیر وشکر رو با هم مخلوط کرده وروی حرارت می گذاریم وقتی مانند فرنی شد زیر اجاق را خاموش می کنیم وانیل کره ودو قاشق خامه را اضافه می کنیم .کنار گذاشته تا تمام مواد سرد شود.بعد تخم مرغ وشکر رو باهمزن برقی زده تا سفید وکشدار شود بعد شیر وبعد از آن روغن مایع رو اضافه می کنیم وبعد پوره ی اسفناج وبعد آرد الک شده با بکینگ پودر را اضافه کرده وبا همزن آرام یک دور می زنیم تا یک نواخت شود بعد در ظرف مورد نظر کاغذ روغنی انداخته ومواد کیک را روی ان می ریزیم ودر فر قرار می دهیم دما 180 ومدت پخت بسته به دمای فر خودتون

[تصویر:  20130108173005_SAM_0424.JPG]
امضای 162
[تصویر:  20140103004327_rabi.jpg]
۱۹-۱۰-۱۳۹۱, ۰۸:۰۰ عصر
یافتن سپاس نقل قول
15 کاربر از 162 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Galaxy, 1368Sheri, گل شقایق, kapsul, niloofar00, feloria, negin.s, ratina, Atefe joon, elipari, پارانزیم, mozhgan57, مامان هنرمند, یکتا20, آروشان



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد