تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 43 رای - 2.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
كيك بخار پز(مافین ساده و کاکائویی بخارپز)
#1
[عکس: 99626.jpg]


[عکس: 99625.jpg]



مواد لازم :

تخم مرغ ۳ عدد

روغن مایع نصف لیوان یا کمتر

شکر ۱ لیوان

شیر ۱ لیوان

پودر کاکائو ۳ ق غ

پکینگ پودر ۱ ق غ سر خالی

وانیل ۱ ق چ( میتونین از وانیل و پکینگ پودر ترکیه استفاده کنین تو بسته های کوچولو)

آرد ۲ لیوان

برای تزیین میتونین از سس شکلاتی یا پودر شکر یا پودر نارگیل استفاده کنین .

طرز تهیه :

آرد- کاکائو و وانیل و پکینگ پودر را با هم مخلوط کنین و سه بار الک کنین .

تخم مرغ و شکر را با همزن میزنیم تا کاملا پف کنه . بعد شیر و رو غن را میریزیم و میزنیم بعد مواد خشکمون رو به تدریج اضافه میکنیم و هم میزنیم . سعی کنین هم زدن ها تون در یک جهت باشه .

بعد میریزیم تو فنجان یا ظروف سوفله چرب شده تون . سرشو زیاد پر نمیکنیم چون پف میکنه و میریزه .
بعد تو یک قابلمه یا ماهی تابه این ظروف پر شده رو بچینین و توش اب بریزین مقدار اب باید تا نصفه های فنجان رو بگیره بیشتر از اون نه .بعد در ظرف رو دمکنی بزارین بعد ابتدا با حرارت زیاد پزین تا اب به درجه جوش برسه بعد حرارتش رو کم کنین و تو حرارت ملایم تا ۲۰ -۲۵ دقیقه بپزین بعد کیک ها میپزن در ظرف رو مثل فر تا بیست دقیقه باز نمیکنیم و یکی رو امتحان میکنیم با چنگال اگه به چنگال نچسبید کیک هامون حاضره نوش جان .
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
#2
اینم کیک پخارپز من که کلی نگرانش بودم و خدارو شکر عالی شدClap
مث دستور پخت سیما جونه فقط کاکائو نریختمGigglesmile

این عکس زمانیه که تازه فنجونهامو از دیگ در آورده بودم و هنوز تزیینش نکرده بودمhih

[عکس: 20110918181847_psp.2552.jpg]

این هم بعد تزیینexcited

[عکس: 20110918181305_psp.2557.jpg]

تزیین میزDan

[عکس: 20110918182704_psp.2562.jpg]

اینم عکس آخر Cheerleader

[عکس: 20110918182210_psp.2558.jpg]





پاسخ }
#3
اینم کیک من1 (49)
[عکس: 20120206155406_P151111_20.2801.JPG]
[عکس: 20120206155432_P151111_20.2902.JPG]
[عکس: 20120206155514_P151111_20.3001.JPG]
[عکس: countdown.php?width=400&height=128&bg=59...married in]
Created by Wedding Favors
پاسخ }
#4
منم این کیک خیلی خوشمزه رو بدرستیدم خیلی جالب بود تابحال کیک نپخیده بودم[عکس: 20120214165806_16112012675.jpg][عکس: 20120214165904_16112012678.jpg][عکس: 20120214170017_16112012681.jpg]
به نام آنکه اشک را آفریدتاسرزمین وداع آتش نگیرد[/color]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#5
[عکس: 20120221123700_01122012780.jpg]
[عکس: 20120221123957_01122012769.jpg]
کیک بخارپز هم برای مادرجونم درست کردم دو مدل با پودر نارگیل و توشم گردو پودری ریختم 1 (49)
به نام آنکه اشک را آفریدتاسرزمین وداع آتش نگیرد[/color]
پاسخ }
#6
اینم کیک من
خیلی خوشمزه و پفکی بود
ممنون سیماجون

Flowerysmile
[عکس: 20120305121741_3.JPG]
آموخته ام که با پول مي شود خانه خريد ولي آشيانه نه، رختخواب خريد ولي خواب نه، ساعت خريد ولي زمان نه، مي توان مقام خريد ولي احترام نه، مي توان کتاب خريد ولي دانش نه، دارو خريد ولي سلامتي نه، خانه خريد ولي زندگي نه و بالاخره
مي توان قلب خريد،ولي عشق را نه
پاسخ }
#7
[عکس: 20120514074411_DSC00044.JPG]

خیلی خوجمزه بود ولی یه سوال قسمتی که ته فنجان بود یه ذره انگار آبخورده بود یا به عبارت دیگر انگار کیک را توی آب کنیم یه جوری خیس میشه چرا؟
پاسخ }
#8
(۲۵-۰۲-۱۳۹۱, ۰۹:۱۷ ق.ظ)مامان علی نوشته:  خیلی خوجمزه بود ولی یه سوال قسمتی که ته فنجان بود یه ذره انگار آبخورده بود یا به عبارت دیگر انگار کیک را توی آب کنیم یه جوری خیس میشه چرا؟

خانومی ابی که تو ظرفت بود بیشتر از نصف فنجان هات ریخته بودی؟

اگه اینجوری باشه صد در صد اب رفته توش والا اصلا ابکی نمیشه fakfak

(۲۹-۰۲-۱۳۹۱, ۰۲:۵۳ ب.ظ)آران نوشته:  خانوم گلا چه جوری میشه از فنجون درش آورد؟
راحت جدا میشه؟Hanghead

توفنجونات کره بمال خانومی خیلی راحت جدامیشه نووووش جانFlowerysmile

(۰۱-۰۳-۱۳۹۱, ۰۶:۳۸ ق.ظ)مامان علی نوشته:  
(۲۵-۰۲-۱۳۹۱, ۰۹:۵۹ ق.ظ)sima نوشته:  
(۲۵-۰۲-۱۳۹۱, ۰۹:۱۷ ق.ظ)مامان علی نوشته:  خیلی خوجمزه بود ولی یه سوال قسمتی که ته فنجان بود یه ذره انگار آبخورده بود یا به عبارت دیگر انگار کیک را توی آب کنیم یه جوری خیس میشه چرا؟

خانومی ابی که تو ظرفت بود بیشتر از نصف فنجان هات ریخته بودی؟

اگه اینجوری باشه صد در صد اب رفته توش والا اصلا ابکی نمیشه fakfak
نه سیما جون آب بیشتر نریخته بودم گفتم مثل اینکه آب خورده باشه یا به عبارتی هنوز خام باشه از کجا باید بفهمم زیرش هم مثل روش کاملا پخته؟Dunnof
شیما جون دمکنی گذاشته بودی در ظرفت ؟
اگه خلال دندونت کوچیکه برای فنجون هات با سیخ چوبی میتونی امتحان کنی پختن یا نپختنشونو


(۲۱-۰۳-۱۳۹۱, ۰۱:۴۶ ب.ظ)totalitrain نوشته:  
(۲۰-۰۳-۱۳۹۱, ۰۲:۴۵ ب.ظ)shivaa نوشته:  
(۲۰-۰۳-۱۳۹۱, ۰۲:۲۶ ب.ظ)totalitrain نوشته:  fبچه ها از چه اردی استفاده کنم؟Dunnof


با اجازه سیما جون
عزیزم بهترینش آرد سفید شیرینی پزیه..ولی در کل از هر آردی میتونید استفاده کنید...ولی خب بافت کیک سنگینتر میشه...Flowerysmile

من از ارد شیرینی پزی استفاده میکنم
یعنی میشه از آرد برنج و گندم هم استفاده کرد؟همین بسته ای هاش؟

ارد برنج فکر نکنم اون مزه و بافت مورد نظرتون رو بده .
خب اگه باز هم میخواین امتحان کنین و نتیجه رو به ما هم بگین
ارد گندم رو میتونی استفاده کنی خانومی



(۲۵-۰۳-۱۳۹۱, ۰۹:۱۹ ق.ظ)Blue_Dream نوشته:  کیک ها راحت از فنجون می یاد بیرون؟
بله عزیزم فقط باید خوب چربشون کنی
البته اگه با کره یا روغن جامد چرب کنی نتیجه بهتری بدست میاد

وقتی کیک پخت فنجون ها رو برگردون تو دستت و با دست یکی دو تا ضربه بزن راحت جدا میشن . فقط چرب کردن خوببببببب یادت نره Yum2
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#9
[عکس: 20120517223818_20110122340.jpg]
[عکس: 20120517223904_20110122341.jpg]
[عکس: 20120517223931_20110122342.jpg]

اینم از کیگ من Yum2
بسیار خوشگل و خوشمزه
اولین بار بود درست کرده بودم
خیلی بهم حال دادDreamyeyesf
داشتم از خوشحالی ذوق مرگ میشدم وقتی تموم شد hihhih
فقط نمی دونم چرا هیچ کس نخورد angelicHanghead
پاسخ }
#10

[عکس: 99215.jpg]

مواد لازم :
تخم مرغ 1 عدد
پودر شکر یک و نیم فنجان
شیر 1 فنجان
پودر کاکائو 2 ق غ
وانیل
پکینگ پودر 1 ق م
ارد 2 فنجان
روغن مایع برای چرب کردن فنجان ها

طرز تهیه :
ارد – پکینگ پودر و پودر کاکائو رو با ه مخلوط کرده و سه بار الک میکنیم .
تخم مرغ رو با شکرو وانیل خوب هم میزنیم تا شکر کاملا حل بشه . بعد شیر رو اضافه میکنیم .
بعد ارد رو بهش اضافه کرده و مخلوط میکنیم .
بعد فنجان هامونو چرب میکنیم . و تا نصف فنجان ها رو با مایه کیک پر میکنیم ( تقریبا 6-8 فنجان )
فنجان ها رو توی قابلمه چیده و توش اب میریزیم تا زمانی که نصف فنجان ها تو اب باشه .
در قابلمه رو دمکنی میزاریم و ابتدا با حرارت زیاد تا زمانی که اب بجوشه و بعدا حرارت رو کم میکنیم و 15 دقیقه میپزیم .
بعد از این 15 دقیقه زیر قابلمه رو خاموش میکنیم وبدون اینکه در قابلمه رو باز کنیم 20 دقیقه دیگه میزاریم همونجوری تو قابلمه باشن .


[عکس: 99297.jpg]



[عکس: 97997.jpg]
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  کلوچه میوه ای بخار پز laleh joon 1 1,570 ۲۸-۰۵-۱۳۹۲, ۰۵:۲۵ ب.ظ
آخرین ارسال: laleh joon
  کیک بخار پز عسل laleh joon 0 3,010 ۲۱-۰۵-۱۳۹۲, ۰۶:۰۹ ب.ظ
آخرین ارسال: laleh joon