خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 43 رای - 2.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

كيك بخار پز(مافین ساده و کاکائویی بخارپز)

ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 5,339


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #1
كيك بخار پز
[عکس: 99626.jpg]


[عکس: 99625.jpg]



مواد لازم :

تخم مرغ ۳ عدد

روغن مایع نصف لیوان یا کمتر

شکر ۱ لیوان

شیر ۱ لیوان

پودر کاکائو ۳ ق غ

پکینگ پودر ۱ ق غ سر خالی

وانیل ۱ ق چ( میتونین از وانیل و پکینگ پودر ترکیه استفاده کنین تو بسته های کوچولو)

آرد ۲ لیوان

برای تزیین میتونین از سس شکلاتی یا پودر شکر یا پودر نارگیل استفاده کنین .

طرز تهیه :

آرد- کاکائو و وانیل و پکینگ پودر را با هم مخلوط کنین و سه بار الک کنین .

تخم مرغ و شکر را با همزن میزنیم تا کاملا پف کنه . بعد شیر و رو غن را میریزیم و میزنیم بعد مواد خشکمون رو به تدریج اضافه میکنیم و هم میزنیم . سعی کنین هم زدن ها تون در یک جهت باشه .

بعد میریزیم تو فنجان یا ظروف سوفله چرب شده تون . سرشو زیاد پر نمیکنیم چون پف میکنه و میریزه .
بعد تو یک قابلمه یا ماهی تابه این ظروف پر شده رو بچینین و توش اب بریزین مقدار اب باید تا نصفه های فنجان رو بگیره بیشتر از اون نه .بعد در ظرف رو دمکنی بزارین بعد ابتدا با حرارت زیاد پزین تا اب به درجه جوش برسه بعد حرارتش رو کم کنین و تو حرارت ملایم تا ۲۰ -۲۵ دقیقه بپزین بعد کیک ها میپزن در ظرف رو مثل فر تا بیست دقیقه باز نمیکنیم و یکی رو امتحان میکنیم با چنگال اگه به چنگال نچسبید کیک هامون حاضره نوش جان .
(آخرین تغییر در ارسال: 29-01-2014, 01:55 PM توسط negin.s.)
06-02-2011, 10:12 AM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول
hodis667

وضعیت :
 
ارسال: #2
RE: كيك بخار پز
اینم کیک پخارپز من که کلی نگرانش بودم و خدارو شکر عالی شدClap
مث دستور پخت سیما جونه فقط کاکائو نریختمGigglesmile

این عکس زمانیه که تازه فنجونهامو از دیگ در آورده بودم و هنوز تزیینش نکرده بودمhih

[عکس: 20110918181847_psp.2552.jpg]

این هم بعد تزیینexcited

[عکس: 20110918181305_psp.2557.jpg]

تزیین میزDan

[عکس: 20110918182704_psp.2562.jpg]

اینم عکس آخر Cheerleader

[عکس: 20110918182210_psp.2558.jpg]





18-09-2011, 06:00 PM,
نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,046
تاریخ عضویت:
Nov 2011
مدال ها

اعتبار: 1,989


محل سکونت : iran
ارسال: #3
RE: كيك بخار پز
اینم کیک من1 (49)
[عکس: 20120206155406_P151111_20.2801.JPG]
[عکس: 20120206155432_P151111_20.2902.JPG]
[عکس: 20120206155514_P151111_20.3001.JPG]
06-02-2012, 06:25 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
31
تاریخ عضویت:
Dec 2011
مدال ها

اعتبار: 24


محل سکونت : تهران
ارسال: #4
RE: كيك بخار پز
منم این کیک خیلی خوشمزه رو بدرستیدم خیلی جالب بود تابحال کیک نپخیده بودم[عکس: 20120214165806_16112012675.jpg][عکس: 20120214165904_16112012678.jpg][عکس: 20120214170017_16112012681.jpg]
(آخرین تغییر در ارسال: 14-02-2012, 07:31 PM توسط نازنین فاطمه.)
14-02-2012, 07:31 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
31
تاریخ عضویت:
Dec 2011
مدال ها

اعتبار: 24


محل سکونت : تهران
ارسال: #5
RE: كيك بخار پز
[عکس: 20120221123700_01122012780.jpg]
[عکس: 20120221123957_01122012769.jpg]
کیک بخارپز هم برای مادرجونم درست کردم دو مدل با پودر نارگیل و توشم گردو پودری ریختم 1 (49)
21-02-2012, 03:11 PM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
177
تاریخ عضویت:
Jun 2011
مدال ها

اعتبار: 431


محل سکونت : iran
ارسال: #6
RE: كيك بخار پز
اینم کیک من
خیلی خوشمزه و پفکی بود
ممنون سیماجون

Flowerysmile
[عکس: 20120305121741_3.JPG]
05-03-2012, 02:53 PM,
یافتن نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,016
تاریخ عضویت:
Oct 2011
مدال ها

اعتبار: 1,407


محل سکونت :
ارسال: #7
RE: كيك بخار پز
[عکس: 20120514074411_DSC00044.JPG]

خیلی خوجمزه بود ولی یه سوال قسمتی که ته فنجان بود یه ذره انگار آبخورده بود یا به عبارت دیگر انگار کیک را توی آب کنیم یه جوری خیس میشه چرا؟
14-05-2012, 09:17 AM,
یافتن نقل قول
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 5,339


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #8
RE: كيك بخار پز
(14-05-2012, 09:17 AM)مامان علی نوشته: خیلی خوجمزه بود ولی یه سوال قسمتی که ته فنجان بود یه ذره انگار آبخورده بود یا به عبارت دیگر انگار کیک را توی آب کنیم یه جوری خیس میشه چرا؟

خانومی ابی که تو ظرفت بود بیشتر از نصف فنجان هات ریخته بودی؟

اگه اینجوری باشه صد در صد اب رفته توش والا اصلا ابکی نمیشه fakfak

(18-05-2012, 02:53 PM)آران نوشته: خانوم گلا چه جوری میشه از فنجون درش آورد؟
راحت جدا میشه؟Hanghead

توفنجونات کره بمال خانومی خیلی راحت جدامیشه نووووش جانFlowerysmile

(21-05-2012, 06:38 AM)مامان علی نوشته:
(14-05-2012, 09:59 AM)sima نوشته:
(14-05-2012, 09:17 AM)مامان علی نوشته: خیلی خوجمزه بود ولی یه سوال قسمتی که ته فنجان بود یه ذره انگار آبخورده بود یا به عبارت دیگر انگار کیک را توی آب کنیم یه جوری خیس میشه چرا؟

خانومی ابی که تو ظرفت بود بیشتر از نصف فنجان هات ریخته بودی؟

اگه اینجوری باشه صد در صد اب رفته توش والا اصلا ابکی نمیشه fakfak
نه سیما جون آب بیشتر نریخته بودم گفتم مثل اینکه آب خورده باشه یا به عبارتی هنوز خام باشه از کجا باید بفهمم زیرش هم مثل روش کاملا پخته؟Dunnof
شیما جون دمکنی گذاشته بودی در ظرفت ؟
اگه خلال دندونت کوچیکه برای فنجون هات با سیخ چوبی میتونی امتحان کنی پختن یا نپختنشونو


(10-06-2012, 01:46 PM)totalitrain نوشته:
(09-06-2012, 02:45 PM)shivaa نوشته:
(09-06-2012, 02:26 PM)totalitrain نوشته: fبچه ها از چه اردی استفاده کنم؟Dunnof


با اجازه سیما جون
عزیزم بهترینش آرد سفید شیرینی پزیه..ولی در کل از هر آردی میتونید استفاده کنید...ولی خب بافت کیک سنگینتر میشه...Flowerysmile

من از ارد شیرینی پزی استفاده میکنم
یعنی میشه از آرد برنج و گندم هم استفاده کرد؟همین بسته ای هاش؟

ارد برنج فکر نکنم اون مزه و بافت مورد نظرتون رو بده .
خب اگه باز هم میخواین امتحان کنین و نتیجه رو به ما هم بگین
ارد گندم رو میتونی استفاده کنی خانومی



(14-06-2012, 09:19 AM)Blue_Dream نوشته: کیک ها راحت از فنجون می یاد بیرون؟
بله عزیزم فقط باید خوب چربشون کنی
البته اگه با کره یا روغن جامد چرب کنی نتیجه بهتری بدست میاد

وقتی کیک پخت فنجون ها رو برگردون تو دستت و با دست یکی دو تا ضربه بزن راحت جدا میشن . فقط چرب کردن خوببببببب یادت نره Yum2
14-05-2012, 09:59 AM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
55
تاریخ عضویت:
Jan 2012
مدال ها

اعتبار: 43


محل سکونت :
ارسال: #9
RE: كيك بخار پز
[عکس: 20120517223818_20110122340.jpg]
[عکس: 20120517223904_20110122341.jpg]
[عکس: 20120517223931_20110122342.jpg]

اینم از کیگ من Yum2
بسیار خوشگل و خوشمزه
اولین بار بود درست کرده بودم
خیلی بهم حال دادDreamyeyesf
داشتم از خوشحالی ذوق مرگ میشدم وقتی تموم شد hihhih
فقط نمی دونم چرا هیچ کس نخورد angelicHanghead
18-05-2012, 12:11 AM,
یافتن نقل قول
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 5,339


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #10
RE: كيك بخار پز

[عکس: 99215.jpg]

مواد لازم :
تخم مرغ 1 عدد
پودر شکر یک و نیم فنجان
شیر 1 فنجان
پودر کاکائو 2 ق غ
وانیل
پکینگ پودر 1 ق م
ارد 2 فنجان
روغن مایع برای چرب کردن فنجان ها

طرز تهیه :
ارد – پکینگ پودر و پودر کاکائو رو با ه مخلوط کرده و سه بار الک میکنیم .
تخم مرغ رو با شکرو وانیل خوب هم میزنیم تا شکر کاملا حل بشه . بعد شیر رو اضافه میکنیم .
بعد ارد رو بهش اضافه کرده و مخلوط میکنیم .
بعد فنجان هامونو چرب میکنیم . و تا نصف فنجان ها رو با مایه کیک پر میکنیم ( تقریبا 6-8 فنجان )
فنجان ها رو توی قابلمه چیده و توش اب میریزیم تا زمانی که نصف فنجان ها تو اب باشه .
در قابلمه رو دمکنی میزاریم و ابتدا با حرارت زیاد تا زمانی که اب بجوشه و بعدا حرارت رو کم میکنیم و 15 دقیقه میپزیم .
بعد از این 15 دقیقه زیر قابلمه رو خاموش میکنیم وبدون اینکه در قابلمه رو باز کنیم 20 دقیقه دیگه میزاریم همونجوری تو قابلمه باشن .


[عکس: 99297.jpg]



[عکس: 97997.jpg]
24-05-2012, 07:03 PM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  کلوچه میوه ای بخار پز laleh joon 1 1,558 19-08-2013, 05:25 PM
آخرین ارسال: laleh joon
  کیک بخار پز عسل laleh joon 0 3,002 12-08-2013, 06:09 PM
آخرین ارسال: laleh joon


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد