خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 31 رأی - میانگین امتیازات: 2.87
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

كيك رز

ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #1
كيك رز
[تصویر:  99745.jpg]

این کیک مثل بقیه کیکا نیست بلکه یک نون المانی به حساب میاد چون خمیر این نون به شکل گل

رز پیچیده میشه به خاطر همین این اسم بهش تعلق گرفته و برای کسایی که طعم سیب رو

میپسندن باید جال باشه و اگه شما دوست نداشته باشین مثل نون باشه میتونین خیرتونو نازکتز از

اونی که نوشتم بازش کنین و با فاصله از هم تو سینی فر بچینین و حتی میتونین مواد میانیش هم

تغییر بدین و درستش کنین شاید به نظر کار سختی بیاد ولی خیلی راحته و شیک .

[تصویر:  99744.jpg]

موادلازم برای خمیر :

ارد ۴ لیوان

خیر مایه ۴۰ گرم

پودر شکر ۱ لیوان

شیر ولرم نصف لیوان

زرده تخم مرغ ۲ عدد

سفیده تخم مرغ ۱ عدد

نمک نصف ق چ

کره ۱۰۰ گرم

مواد میانی :

سیب ۳ عدد

سفیده تخم مرغ ۱ عدد

مغز گردو ۱ لیوان

پودر شکر نصف لیوان

کشمش نصف لیوان

رنده پوست پرتقال ۱ ق غ

دارچین ۱ ق چ

مواد برای

پودر شکر دوباره ۳ ق غ

اب پرتقال ۲ ق غ

طرز تهیه :

خمیر مایه با شیر و ا ق ارد و ا ق پودر شکر مخلوط میکنیم و میزایرم تو یه جای گرم تا پف

کنه . توی ظرفیکه میخوایم خمیرو توش ورز بدیم اردو میریزیم و وسطشو گود میکنیم و و توی

این گودی تخم مرغا و کره نرم شده -نمک و پودر شكر و خمير مايه عمل اوده رو ميريزيم و

ورزش ميديم و ميزاريم خمير استراحت كنه نيم ساعت تا 45 دقيقه كافيه و تو اين فاصله مواد

ميانيشو حاضر ميكنيم و سيبهارو پوست گرفته و پودر شكر و دارچين رو علاوه كرده و ميزاريم

روي حرارت متوسط تا ابش كشيده بشه و از روي حرارت برميداريم و ميزاريم تا سرد بشه و بعد

سرد شدن مغز گردو و كشمش و رنده پوست پرتقال و سفيده تخم مرغ رو علاوه كرده هم

ميزنيم .خمير رو به ضخامت نيم سانت باز ميكنيم و از مواد مياني اماده شده به طور يكنواخت

روش ميماليم .



[تصویر:  99743.jpg]



خمير رو رول كرده و اين رول بدست اومده رو به ضخامت ۴ سانتيمتر برش ميزنيم .

[تصویر:  99742.jpg]



اين رولهاي بدست اومده رو تو سيني فر چرب شده ميتونين كنار هم بچينين و هم ميتونين

همونطور كه بالا گفتم با فاصله از هم بچينين و وقتي كارمون تموم شد ۱۰ دقيقه ديگه بهش

استراحت ميديم .بعد تو فر از قبل گرم شده ميزاريم تا كاملا طلايي بشه و بپزه بعد از فر كه در

اومد تو مواد لازم ۲ ق غ اب پرتقال و ۳ ق غ پودر شكر داشتيم اينا رو با هم مخلوط كرده و با

قاشق به همه جاي كيك ميرسونيم .

نكته: ميتونين ۳ سانت برش بزنين و با فاصله بچينين

مواد مياني شو ميتونين چيپس شكلاتي و گردو بريزين .به جاي سيب
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
۹-۱۱-۱۳۸۹, ۱۱:۱۵ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
sara jon joni
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,166
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 9998


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #2
كيك رز با شربت شیری
[تصویر:  20121227020636_9.jpg]

[تصویر:  20121227020807_11.jpg]

مواد لازم :
مواد میانی :
4/3 پیمانه (190گرم) شکر قهوه ای
1/4 فنجان (50 گرم) شکر
4/3 پیمانه گردوی خرد شده
2 قاشق چای خوری دارچین
1/8 قاشق چای خوری نمک
1 قاشق غذا خوری (14 گرم) کره ذوب شده
[تصویر:  20121227021048_1.jpg]


برای خمیر :
3 فنجان (381 گرم) آرد
3 قاشق غذا خوری (38 گرم) شکر
1 قاشق چای خوری بیکینگ پودر
1/2 قاشق چای خوری جوش شیرین
1/2 قاشق چای خوری نمک
1 فنجان (250 میلی لیتر) شیر
6 قاشق غذا خوری (85 گرم) کره ذوب شده
1/3 پیمانه (83 میلی لیتر) عسل (خیلی کم با آب رقیق شود)
[تصویر:  20121227021032_3.jpg]



برای شربت شیری:
2 قاشق غذا خوری (28 گرم) کره نرم شده
3 قاشق غذاخوری (45 میلی لیتر) عسل
1 تا 2 قاشق چای خوری (5 تا 10 میلی لیتر) شیر
1 فنجان (125 گرم) شکر


مواد میانی : تمام مواد رو به کمک چنگال با هم مخلوط کنید و کنار بزارید

[تصویر:  20121227021012_2.jpg]

خمیر : فر رو با دمای 220 درجه سانتی گراد گرم کنید و قالب رو با 1 ق غ کره ذوب شده چرب کنید
در یک کاسه متوسط، آرد، شکر، بکینگ پودر، جوش شیرین، و نمک رو با هم ترکیب کنید شیر ، عسل ، 2 ق غ کره رو اضافه کنید و مواد رو با هم مخلوط کنید و خمیر آماده شده رو( که چسبندگی خیلی خیلی کمی داره و صاف و یکدست شده) مدت 20 دقیقه داخل یخچال بزارید
بعد از اون سطح کار رو آرد پاشی کنید و خمیر رو پهن کنید و روی اون 2 ق غ کره ذوب شده بمالید و با مواد میانی که اماده کردید پر کنید و خمیر رو رول کنید و به 8 قسمت تقسیم کنید و داخل قالب بچینید و مدت 20 تا 23 دقیقه توی فر بزارید تا روی اونها طلایی بشه

[تصویر:  20121227020917_4.jpg]

[تصویر:  20121227020844_7.jpg]

شربت شیری : در یک کاسه متوسط کره ، شکر و عسل رو با هم مخلوط کنید شیر رو اضافه کنید و هم بزنید تا شکر حل شود اگه خیلی غلیظ و سفت بود یک ق غ شیر بهش اضافه کنید
پس از آماده شدن رول دارچینی روی اونها رو با شربت شیری تزئین کرده و سرو کنید


دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای negin.s
[تصویر:  countdown.php?width=500&height=1...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
۷-۱۰-۱۳۹۱, ۰۱:۱۲ عصر
یافتن سپاس نقل قول
10 کاربر از negin.s به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Galaxy, sara jon joni, NAHID.V, hhaannii, soogol_m, gohare naz, shokolat, *heliya joon*, niloofar00, کیجا



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد