تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 30 رای - 2.9 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
كيك سيب
#1
كيك سيب
اين كيك رو من از سايت آشپزي حسن آقا يعني چنچنه برداشتم و امتحان كردم و بسي هم لذت بردم:
http://chenchene.com/?p=11
ملیت: نروژی

توجه: مواد استفاده شده در تصویرها سه برابر مقدار توضیح داده شده در پایین است.
مواد لازم:
• 125 گرم روغن نباتی
• 1.5 دسی لیتر شکر
• 2 عدد تخم‌مرغ
• 2.5 دسی لیتر آرد سفید
• نصف قاشق چای خوری بیکن پودر (پورد شیرینی پزی)
• 2 قاشق سوپ خوری خامه مایع اگر نداشتید شیر استفاده کنید
• 3 عدد سیب
• دارچین به اندازه دلخواه
• کمی شکر دانه درشت برای تزئین اگر نداشتید از شکر معمولی استفاده کنید.

ظروف و وسایل لازم:
یک کاسه بزرگ (تقریبآ 5 لیتری) برای مخلوط کردن. یک ظرف فر، گرد بهتر است اگر ندارید چهارگوش استفاده کنید.
طرز تهیه:
روغن را آب کنید و بگذارید سرد شود، به اندازه‌ای سرد شود که دوباره منجمد نشود. روغن را با شکر مخلوط کنید برای این‌کار نیازی به ماشین همزن آشپزخانه نیست با دست بهتر است چون مایه این کیک زیاد سفت نیست و همچنین زیاد نیاز به همزدن ندارد. تخم‌مرغ را یکی یکی به آن اضافه کنید و بهم بزنید تا خوب مخلوط شود. پودر کیک (بیکن پودر) را با آرد مخلوط کنید و آنرا کم کم به روغن و شکر بیفزاید و مدام هم بزنید، در آخر هم خامه مایع یا شیر را به آن اضافه کنید هم‌بزنید.
ظرف طبخ را با کمی روغن چرب کنید تا کیک به آن نچسبد سپس مایه خمیر را در داخل آن بریزید. فراموش نکنید ظرف باید به اندازه‌ای باشد که تقریبآ کمتر از نصف آن با مایه خمیر پر شود و جای کافی برای سیب‌ها باشد. همچنین بیاد داشته باشید که کیک هنگام طبخ پف خواهد کرد پس باید جای کافی برای آن منظور کنید.
سیب‌ها را پوست بکنید و پس از نصف کردن تخم‌ها و مرکز سیب را با کارد آهسته جدا کنید که به نیمه سیب آسیب نرسد بعد آنرا به صورت قرص‌های ماه (نیم دایره) برش بزنید، برش‌ها نباید بیشتر از پنج میلیمتر ضخامت داشته باشند.
سیب‌ها را بر روی خمیر به طریقی قرار بدهید که هرقطعه سیب قسمتی از قبلی را بپوشاند و همین کار را ادامه دهید تا تمام سطح کیک پوشیده شود. شکر درشت را بر روی سیب‌ها بپاشید و سپس مقداری دارچین بر روی آن بپاشید. من دارچین زیاد دوست دارم بهمین خاطر تمام سطح کیک به رنگ قهوی‌ای در می‌آید ولی همانطور که گفتم مقدار دارچین مورد استفاده را خودتان بنا با سلیقه انتخاب کنید.
فر را 200 درجه گرم کنید و ظرف را در وسط فر قرار دهید. مدت طبخ این کیک 30 دقیقه است ولی قبل از خارج کردن آن از فر یک چوب (چوب کبریت یا ضخیم تر) را داخل کیک فرو کرده و خارج کنید اگر کیک آماده نشده باشد مقداری از خمیر به چوب می‌چسبد. همچنین در مدت طبخ کنترل کنید که کیک نسوزد.

کیک را می‌توانید به اندازه‌های 5 در 5 سانتیمتر ببرید. این کیک را نروژی‌ها همراه با بستنی و قهوه سرو می‌کنند.


فایل‌های پیوست عکس(ها)
               
چرخ بر هم زنم ار جز به مرادم گردد
من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک
پاسخ }
#2
کیک سیب و دارچین
مواد لازم
شکر 1 پیمانه
روغن مایع 2/1 پیمانه
کره 2/1 پیمانه
تخم مرغ 3 عدد
ماست 1 پیمانه
آرد 2 پیمانه
بیکینگ پودر 1 ق غ
سیب 3 عدد
پودر دارچین 1 ق م
مغز پسته مقداری


طرز تهیه

شکر را با مخلوط روغن و کره بزنید تا سفید شود . تخم مرغها را یکی کی با مواد مخلوط کنید . ماست را نیز بیفزایید .آرد وپکین پودررا الک کرده با همزن دستی فقط در حد مخلوط شدن با سایر مواد ترکیب کنید ..اگر گلوله های آرد باز نشد با درجه کند همزن کمی بزنید
مواد را در قالب چرب شده ریخته و سیب ها را که پوست کنده و ورقه نمودید روی مایع کیک بچچینید و سطح آن را دارچین و مغز پسته بپاشید و به مدت 1 ساعت در فر 180 درجه سانتی گراد قرار دهید ...
فر را قبلا 15دقیقه گرم کنی

[عکس: 20120202125638_11.JPG]

[عکس: 20120202125811_2.JPG]
[عکس: 20120202125849_3.JPG]
مرا کسی نساخت ، خدا ساخت . نه آنچنان که کسی می خواست ، که من کس نداشتم . کسم خدا بود ، کس بی کسان.
[عکس: 20121115213258_11.jpg]
پاسخ }
#3
Flowerysmile
عکس از تو قالب
[عکس: 20120520131725_DSC01343.JPG]

[عکس: 20120520132214_DSC01346.JPG]
چه معنی داره تو این دنیا کسی با کسی قهر باشه !
چه معنی داره تو این دنیا کسی تنها باشه !
چه معنی داره تو این دنیا آدم ها یک روز بیان و یک روز برن !
چه معنی داره تو این دنیا دل بعضی ها اینقدر تنگ باشه !
اصلا چه معنی داره تو این دنیا دل بعضی ها از سنگ باشه !
پاسخ }
#4
اینم کیک سیب من که امروز درست کردم به قدری نرم و لطیف و خوشمزه بود که حد نداره
موادشم این طوری هستش
مواد لازم :
آرد 2.5 پیمانه
شکر 1 پیمانه
شیر 1/2 پیمانه
ماست 1/2 پیمانه
تخم مرغ 3 عدد
روغن مایع1 پیمانه
وانیل 1/8 ق چ
بکینگ پودر 1.5 ق چ
سیب 2 عدد
طرز تهیه :
اول تخم مرغ هارو با همزن دستی زدم بعد روغن و ماست و شیر و قاطی کردم هم زدم بعد شکر و ریختم بعد ارد و وانیل و بکینگ پودر و قاطی کردم با مواد تخم مرغ هم زدم وقتی که کاملا قاطی شد توی قالب ریختم و روش سیب خرد شده ریختم بعد فر و که از قبل با حرارت 180 درجه گرم کرده بودم باز کردم و قالبم و گذاشتم توش به مدت 20 دقیقه کیکم حاضر شدYum2
عالی شد
[عکس: 20120525131520_IMG_2922.jpg]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#5
[عکس: 20120611235319_keykesib3.jpg]


مواد تشکیل دهنده:
3 عدد سیب ترش
½ لیمو (آب گرفته شود)
1پیمانه آرد
1 پیمانه شکر
½ قاشق چای خوری جوش شیرین

دستور پخت:
*فر را با دمای 150 درجه سانتی گراد از قبل روشن کنید.
*سیبها را پوست بکنید و تخم های آنها را جدا کنید.
*سیبها را مانند نیمه ماه نازک برش دهید.
[عکس: 20120611235429_kekesib.jpg]
*آبلیمو را برای بیشتر شدن طعم ترش سیبها روی آنها بپاشید.
*تخم مرغ ها را آنقدر با همزن بزنید تا پف کنند.
*شکر را اضافه کرده و دوباره هم بزنید.
*آرد و جوش شیرین را اضافه کرده و هم بزنید تا به شکل خمیر یکدست در آید
*قالب مورد نظر را با روغن یا کره خوب چرب کنید.
*سیب ها را به صورت لایه ای در کف ظرف بچینیدسپس مواد را روی آن ریخته و دوباره با لایه ای از سیب روی مواد را بپوشانید. (این کار را میتوانید در چند لایه تکرار کنید.)
[عکس: 20120611235522_keykesib1.jpg]
*قالب را داخل فر به مدت 30 تا 45 دقیقه قرار دهید.و برای چک کردن آن میتوانید از خلال دندان یا چنگال استفاده کنید.
*بعد از پخت تا سرد نشدن کامل کیک آن را از قالب خارج نکنید.
[عکس: 20120611235606_keykesib2.jpg]


ترجمه خانوم گل
هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع غیرقانونی میباشد.

instageram: ir_ladies_fitness
پاسخ }
#6
اینم کیک سیب من
موادلازم:

سیب 2عددرسیده

دارچین 1قاشق غذاخوری

شکر نصف لیوان

روغن نصف لیوان

تخم مرغ 2عدد

آرد 1.5لیوان

بیکینگ پودر 1قاشق چایخوری

شیر نصف لیوان

طرزتهیه:

اول سیب هارو می شوریم پوست میکنیم به صورت ورقه های نازک خردمیکنیم دارچین روبه ورقه های نازک سیب اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم میذاریم کنار.

درظرف دیگرشکروروغن رو با همزن میزنیم تا سفید بشه ,بعدتخم مرغهارو یکی یکی اضافه میکنیم وبعده هر تخم مرغ خوب با همزن میزنیم تا پف بکنه.

دراین مرحله شیررو به مواداضافه میکنیم.آردوبیکینگ پودر رو 3بارازفاصله بالا الک میکنیم تاخوب هوادهی بشه (باعث پف کیک میشه) وبه آرامی به مواد اضافه میکنیم وبا لیسک درجهت عقربه های ساعت میزنیم -آرام هم میزنیم درغیر اینصورت پف کیک میخوابد-درانتها نصف موادرو داخل قالبی که از قبل روغن زده وآرد پاشی کردیم میریزیم بعد یک لایه سیب روی مواد میچینیم مجددباقی مواد رو روی سیبها میریزیم درانتها رویلایه بالا هم باقی سیب ها رو میچینیم میذاریم توی فر از قبل گرم شده به مدت 45دقیقه با درجه150.
[عکس: 20121008174859_DSCF0692.jpg]

















وقتی سکوت خدا را در برابر عبادتت دیدی،نگو خدا با من قهر است.
او به تمام کائنات فرمان سکوت داده،تا حرف دل تو را بشنود.پس حرف دلت را بگو....

پاسخ }
#7
خوب من از این مواد برای کیکم استفاده کردم

آرد 2 پیمانه

تخم مرغ 1 عدد

شکر 1 پیمانه

شیر 1 پیمانه

روغن سه چهارم پیمانه

بکینگ پودر 1 قاشق سوپ خوری

کمپوت سیب میکس شده نصف پیمانه( کمپوت رو خودم درست کردم)
تخم مرغ و شکر رو با هم هم می زنم بعد شیر ، روغن و کمپوت میکس شده رو با هم می زنم آرد و بکینگ پودر رو آرام آرام اضافه می کنم

مواد رو داخل قالب می ریزم و داخل فر میذارم 170 درجه سانتیگراد حدود 1 ساعت طول کشید
[عکس: 20121009084905_e9u04sb176u5kg83i8g.jpg]
پاسخ }
#8
[عکس: 20121029152746_Image075.jpg]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#9
کیک سیب بادستور پارانزیم--ارسال3----که برگرفته ازمامی سایت میباشد----Yum2Yum2


فایل‌های پیوست عکس(ها)
       
سنی اولدوزلارا بنزتیرم....اونلار کیمی پارلاغ.....اونلار کیمی معنالی
آما بیر تک فرقی نیز وار.......
اونلارمین نر جه....
آما سن بیر دنه سن


[عکس: 20131227015152_2222.jpg]


پاسخ }
#10
کیک سیب من با این دستور
آرد 2 پیمانه
تخم مرغ 4 عدد
شکر 1 پیمانه
دارچین 1 ق چ
بکینگ پودر 1 ق چ
روغن مایع نصف پیمانه
تخم مرغ ها رو با همزن میزنیم تا حسابی مخلوط شوند بعد پودر قند را به تخم مرغ ها اضافه میکنیم و تا جایی که کرم رنگ شود به همزدن ادامه میدهیم سپس روغن مایع رو اضافه کرده و مجددا هم میزنیم ارد و بکینگ پودر و دارچین رو الک کرده و به مواد اضافه میکنیم - 170 درجه سانتیگراد- 45 دقیقه تا 1 ساعت
مواد این کیک به نسبت کیک های دیگه سفت تره
من نصف مواد رو داخل قالب میریزم و روی مواد رو با برش های نسبتا نازک سیب میپوشونم و بعد ما بقی مواد رو میریزم روی مواد رو صاف میکنم ودوباره یه لایه سیب میچینم و توی فر میذارم
تجربه شخصی من: وقتی که زیر کیک طلایی میشه روش هنوز خامه و باید چند دقیقه با حرارت بالایی فر بمونه تا کاملا بپزه
[عکس: 20121208140004_IMG_0142.JPG]
آنه ! تكرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت ، وقتی روشنی چشمهایت ، در پشت پرده های مه آلود اندوه ، پنهان بود. با من بگو از لحظه لحظه های مبهم كودكی ات ، از تنهایی معصومانه دستهایت...
پاسخ }