خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 34 رأی - میانگین امتیازات: 3.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

كيك شير و گردو

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
4
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۸۹
مدال ها

اعتبار: 2


محل سکونت : ايران
ارسال: #1
كيك شير و گردو
آرد: يك و نيم ليوان

شير خشك: نصف ليوان

تخم مرغ: 4 عدد

روغن زيتون: يك چهارم ليوان

بكينگ پودر: 2 قاشق مربا خورى

وانيل: يك هشتم قاشق چايخورى

شكر: يك و يك چهارم ليوان

گردو: نصف ليوان

مخلوط رنده پوست ليمو و پرتقال: 1 قاشق سوپخورى

نمك: كمى

فر را با درجه 180 روشن كنيد.

آرد و بكينگ پودر و نمك را با هم مخلوط و 3 بار الك كنيد.

در يك ظرف مناسب تخم مرغ ها و وانيل و رنده پوست پرتقال و ليمو را ريخته و با همزن كمى مي زنيم شكر را اضافه كرده و حدود 10 تا 15 دقيقه مى‌زنيم تا هم شكر حل شود و هم مواد حجم پيدا كند و مايع غليظ و كشدار شود.

روغن را به مواد اضافه كرده و دوسه دور با دور كم همزن مى‌زنيم و بعد همزن را خاموش مى‌كنيم.

حالا آرد و نمك و شير خشك را در دو سه مرحله اضافه و با ليسك مواد را مخلوط مى‌كنيم كه مواد صاف و يك دست شود گردو را هم اضافه و مخلوط مى‌كنيم.

قالب دلخواه را چرب و كف قالب كاغذ مخصوص گذاشته تا بعد از پخت خارج كردن كيك راحت باشد. مواد را در قالب ريخته ودر فر مى‌گذاريم. وقتى رنگ كيك قهوه‌اى شد فر را خاموش و 10 دقيقه به همان حالت مى‌گذاريم بماند.

كيك را از قالب جدا كرده و مى‌گذاريم خنك شود. اين كيك را هم مى‌توانيد با مواد دلخواه تزيين كنيد و هم مى‌توانيد ساده با شير يا چاى نوش جان كنيد.

نكته: اين كيك هرچه بماند نرمتر و لطيفتر مى‌شود البته بايد در ظرف دردار نگهدارى شود يا از يك كيسه نايلون براى روكش استفاده شود.
[تصویر:  20160428114241_Walnut-Cake.jpg]
امضای khanjon
۲۰-۳-۱۳۹۰, ۰۶:۳۹ عصر
یافتن سپاس نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد