تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 34 رای - 3.29 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
كيك شير و گردو
#1
آرد: يك و نيم ليوان

شير خشك: نصف ليوان

تخم مرغ: 4 عدد

روغن زيتون: يك چهارم ليوان

بكينگ پودر: 2 قاشق مربا خورى

وانيل: يك هشتم قاشق چايخورى

شكر: يك و يك چهارم ليوان

گردو: نصف ليوان

مخلوط رنده پوست ليمو و پرتقال: 1 قاشق سوپخورى

نمك: كمى

فر را با درجه 180 روشن كنيد.

آرد و بكينگ پودر و نمك را با هم مخلوط و 3 بار الك كنيد.

در يك ظرف مناسب تخم مرغ ها و وانيل و رنده پوست پرتقال و ليمو را ريخته و با همزن كمى مي زنيم شكر را اضافه كرده و حدود 10 تا 15 دقيقه مى‌زنيم تا هم شكر حل شود و هم مواد حجم پيدا كند و مايع غليظ و كشدار شود.

روغن را به مواد اضافه كرده و دوسه دور با دور كم همزن مى‌زنيم و بعد همزن را خاموش مى‌كنيم.

حالا آرد و نمك و شير خشك را در دو سه مرحله اضافه و با ليسك مواد را مخلوط مى‌كنيم كه مواد صاف و يك دست شود گردو را هم اضافه و مخلوط مى‌كنيم.

قالب دلخواه را چرب و كف قالب كاغذ مخصوص گذاشته تا بعد از پخت خارج كردن كيك راحت باشد. مواد را در قالب ريخته ودر فر مى‌گذاريم. وقتى رنگ كيك قهوه‌اى شد فر را خاموش و 10 دقيقه به همان حالت مى‌گذاريم بماند.

كيك را از قالب جدا كرده و مى‌گذاريم خنك شود. اين كيك را هم مى‌توانيد با مواد دلخواه تزيين كنيد و هم مى‌توانيد ساده با شير يا چاى نوش جان كنيد.

نكته: اين كيك هرچه بماند نرمتر و لطيفتر مى‌شود البته بايد در ظرف دردار نگهدارى شود يا از يك كيسه نايلون براى روكش استفاده شود.
[عکس: 20160428114241_Walnut-Cake.jpg]
پاسخ }