تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 2 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
كيك وارونه آناناس
#1
طرز تهیه کیک آناناس:
تخم مرغ و شکر را باهمزن زده بطوریکه کشدار شود. سپس وانیل و ارد را با شیر کم کم وارد مایع میکنیم تا یکدست شود.و همچنین خامه ها را به مایع اضافه میکنیم. سپس در قالب کیک کمی چرب میکنیم و کاغذ روغنی را خوب ته آن می اندازیم و کمی دارچین و مغز گردوی ریز شده میریزیم. و اناناسها را بطور منظم ته قالب میچینیم و مایع را روی آن میریزیم. و دردمای 180 درجه ساتیگراد در فر قرار میدهیم تا 45 دقیقه.


بعد میگذاریم تقریبا یک ساعتی سرد شود . سپس در ظرف سرو برمیگردانیم و اناناسها بصورت منظره ای قشنگ روی کیک دیده میشود.

میتوانیم مارمالاد توت فرنگی یا البالو هم در مرحله آخر بصورت تزئینی روی حلقه های اناناس قرار دهیم.
[عکس: 20120530201701_untitled.JPG]
زندگي كوتاهتر از آن است كه عشق ورزيدن را براي لحظه آخر بگذاريم
پاسخ }
#2
[عکس: 20120907005110_IMG_7403.jpg]

مواد لازم:
1 عدد آناناس
1 و ¾ فنجان (350 گرم) شکر
½ فنجان (120 گرم) آب
6 قاشق سوپخوریکره نرم به علاوه ½ فنجان ذوب شده و سرد
1 فنجان (140 گرم) آرد کامل گندم(یعنی آردی که سبوسش گرفته نشده-همون آرد نونوایی)
1 قاشق چایخوری بکینگ پودر
¼ قاشق چایخوری نمک
2 عدد تخم مرغ در دمای اتاق
3 زرده تخم مرغ در دمای اتاق
کمی وانیل

روش تهیه:
1. با استفاده از یک چاقوی تیز پوست آناناس رو جدا کنین، به نیم تقسیمش کنین و هسته ش رو ببرین و به ضخامت حدود یک سانت برش بزنین

[عکس: 20120907002747_IMG_7351.jpg]

2. ¾ فنجان (150 گرم) شکر رو ته یک قابلمه متوسط​​. بریزین آب رو به آرومی از اطراف ظرف ذورش بریزین و با کمی چرخوندن آروم ظرف سعی کنین آب رو به همه جای شکر برسونین
وقتی مطمئن شدین شکر کاملا مرطوب شده روب شعله متوسط بذارینش بدون اینکه شکر رو با آب هم بزنین تا جوش بیاد و شروع به کاراملی شدن بکنه
بعد از 3 4 دقیقه میبینین شکر بجوش میاد و کم کم آب کاراملی میشه

3.وقتی دیدن آب داره کاراملی میشه آروم ظرف رو بچرخونین تا شکر کاراملی تو آب حل بشه و شربت کاراملی خوشرنگی بدست بیاد
در این مرحله حرارت رو کم کنین و 6 قاشق غذاخوری کره رو اضافه کنین و هم بزنین تا مخلوط بشه مراقب باشین چون شربت کاراملی خیلی داغه و ممکنه بپاشه
با احتیاط تکه های آناناس رو اضافه کنین و هم بزنین تا خوب به کارامل آغشته بشن
حدود 8 تا 10 دقیقه بذارین آناناسها تو شربت بمونن اگه مخلوط سفت شد نترسین چون آناناس آب پس میده و کارامل رو شل میکنه
بعد از اینکه آناناسها خوب کاراملی شدن از شربت با کمک چنگال خارجشون کنین و بذارین شربت 2 3 دقیقه بجوشه تا غلیط بشه دوباره

4.فر رو با دمای 175 درجه روشن کنین و قالب گرد رو خوب با کره چرب کنین

5. همه آناناسها رو کف قالب بچینین و سعی کنین همه کف قالب رو بپوشونه و حفره ای نمونه و شربت کارامل رو روش بریزین

[عکس: 20120907003320_IMG_7353.jpg]


6. آرد، بکینگ پودر و نمک رو الک کنین
در یک کاسه بزرگ تخم مرغ و زرده تخم مرغ رو با هم بزنین بعد 1 فنجون (200 گرم) شکر، وانیل، و ½ فنجان کره ذوب شده رو اضافه و خوب بزنینبعد آرد رو اضافه و با لیسک مخلوط کنین

[عکس: 20120907004319_IMG_7360.jpg]

7مایه کیک رو روی آناناس بریزین و قالب رو چند بار روی کابینت بزنین تا هوای داخل مایه خارح بشه

8.قالب رو به مدت 50 تا 60 دقیقه یا تا زمانی که روش طلایی قهوه ای بشه بذارین داخل فر بپزه
بعد از خارج کردن از فر 30 دقیقه بذارین بیرون بمونه تا خنک بشه

9. حالا قلب رو با دقت روی بشقاب برگردونین و اگه آناناسی ته قالب چسبیده جدا و در جای خودش روی کیک بذارین و اجازه بدین کیک کاملا خنک بشه

این کیک رو میتونین 2 روز در ظرف دربسته و در دمای اتاق نگهداری کرد

[عکس: 20120907005048_IMG_7374.jpg]


دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد


[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#3
ببخشيد.اگه اين نكته كه ميگم.بدون عكسه
چند ماه پيش من اين كيك را درست كردم.خيلي خيلي خوشمزه است.Yum2
اما اين نكنه كه اناناس اب مياندازه را نميدانستم.از قالب كمربندي استفاده كردم.و بوي شربت سوخته فر گرفت
دفعه دوم توي قابلمه چدن_ توي فر البته_عالي شد.من از اناناسهاي حلقه اي استفاده كردم و وسط حلقه هاي اناناس هم مارمالاد البالو گذاشتم
خيلي خوشمزه شد.حتما امتحان كنيدYum2
پاسخ }
#4
اینم کیک وارونه آناناس من
[عکس: 20130827170316_201308277113.jpg]

دستورش تقربیا من در آوردیهhih
ولی عالـــــــــــــــی شده بودYum2


مواد لازم :
آرد 1/5 پیمانه
شکر 1 پیمانه
روغن جامد یا کره 1/4 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد (زرده و سفیده جدا)
آب کمپوت 1/8 پیمانه
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری سر پر
وانیل 1/2 قاشق چایخوری


کمپوت آناناس 3 حلقه
شکر 1/2 پیمانه
کره 20 گرم
آب کمپوت 3 قاشق غذاخوری
آلبالو به دلخواه

طرز تهیه:
سفیده و وانیل رو با همزن بزنین تا کف کنه و از ظرف نریزه، سپس بزارین توی یخچال
زرده و شکر رو با همزن بزنین
روغن رو اضافه کنین و چند دقیقه هم بزنین تا خوب با هم مخلوط بشن
آب کمپوت رو اضافه کنین و مجددا هم بزنین
آرد و بیکینگ پودر رو الک کنین و کم کم به مواد بالا اضافه کنین و هم بزنین
سفیده رو با موادی که آماده کردین به کمک لیسک آرام و با حوصله مخلوط کنین، نزارین پف سفیده از بین بره

شکر رو توی قابلمه بریزین و روی حرارت بزارین تا اب بشه و اصطلاحا کاراملی بشه
کره رو اضافه کنین و به کمک همزن دستی هم بزنین
در پایان آب کمپوت رو اضافه کنین(خیـــــــــلی مواظب باشید چون کارامل داغه و وقتی آب کمپوت رو بهش اضافه میکنین ، می پره)
بعد از اینکه سس کاراملی تون یکدست شد از حرارت بردارین

آناناس رو خرد کنین و همراه چند تا آلبالو کف قالب بچینین و سس کاراملی رو روی آناناس ها بریزین و سپس خمیر کیک رو روی اناناس ها بریزین

[عکس: 20130827165601_201308277097.jpg]

فر رو از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنین و مدت 45-60 دقیقه توی فر بزارین و با خلال چوبی از پخت کامل کیک مطمئن بشید
سپس اونو از فر خارج کنین و وارونه روی پایه ی خنک کننده بزراین تا خنک و از قالب جدا بشه
نوش جونYum2

--بافت کیک خیلی نرم و عالیه و تا سه - چهار روز توی ظرف دربسته و توی محیط اتاق ، مثل روز اولش نرم و خوشمزه ست.
--این کیک شیرینه ، ولی اگه شما کم شیرین دوست دارین شکرش رو 1/2 پیمانه بریزین.



[عکس: 20130827170425_201308277121.jpg]
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
برای کیفیت پایین عکس اولی پوزش میطلبمhih
[عکس: 20130828112832_20130827182632_.jpg]
برای این یکی هم کاغذ روغنی گذاشته بودم که خوب طلایی نشده زیرشDash2
[عکس: 20130827182658_.jpg]
5
اینستاگرام_parya_61_
پاسخ }
#6
این هم کیک من
خودم دوست نداشتم (هیچی کیک شکلاتی نمی شه )
ولی همسرم خیلی خوشش امد

[عکس: 20131218173016_IMAG0206.jpg]

[عکس: 20131218173228_IMAG0209.jpg]
[عکس: BK6Fp4.png]

تو کنار منی نمی ترسه دلم



پاسخ }
#7
[عکس: 20140201132636_8.jpg]

مواد لازم:
1 و 3/1 پیمانه کره (روغن جامد)
1 پیمانه شکر (ترجیحا شکر قهوه ای)
1 قوطی کنسرو آناناس
گیلاس یا آلبالو
1/2 پیمانه گردوی خرد شده

2 عدد تخم مرغ
1 و 1/2 پیمانه پودر قند
2 پیمانه آرد
1 پیمانه شیر
وانیل 1/2 قاشق چایخوری
1/5 قاشق چایخوری بکینگ پودر
1/8 قاشق چایخوری نمک
1/2 قاشق چایخوری دارچین
1/2 قاشق چایخوری جوز


طرز تهیه:
فر رو با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنین و کف قالب مورد نظر رو با کاغذ روغنی بپوشونید
شکر و کره رو روی حرارت ملایم بزارین و اجازه بدین تا شکر ذوب بشه(با قاشق هم نزنین)
شکر ذوب شده رو ته قالب بریزین و حلقه های آناناس و گیلاس رو روی شکر بچینین
قسمت های خالی کف قالب رو با گردوی خرد شده پر کنین

[عکس: 20140201132417_2.jpg]

[عکس: 20140201132437_3.jpg]

پودر قند و کره رو با همزن بزنین تا سفید رنگ بشه
تخم مرغ و وانیل رو اضافه و خوب مخلوط کنین
آرد و بیکینگ پودر و ادویه ها (به دلخواه ، میتونین بدون ادویه درست کنین) رو با هم مخلوط و الک کنین
شیر و آرد رو کم کم به مواد بالا اضافه کنین و هم بزنین
خمیر کیک رو خیلی آهسته روی میوه ها بریزین و مدت 50 تا 60 دقیقه توی فر از پیش گرم شده بزارین و با خلال چوبی از پخت کامل کیک مطمئن بشید
بعد از پخت قالب رو وارونه روی پایه ی خنک کننده بزارین (زیرش یک ظرف بزارین تا کارامل پایین نریزه)


[عکس: 20140201132517_5.jpg]

[عکس: 20140201132610_7.jpg]


دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوی فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
پاسخ }
#8
[عکس: 20140513142027_DSC_1578.jpg]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#9
دیروز خونه نبودم ،نشد که به مناسبت روز مرد برای مرد خونم کیک درست کنمHanghead
این کیک رو هم به نیت تولد حضرت علی (ع) وتبریک روز مرد و قبولی مرد خونم تو ارشد پختم با همه کیکیای دیگه فرق میکنهYum2
[عکس: 20140513193855_Namber4380.jpg]

نسوخته ها یکم کاراملش پر رنگتر بودYum2
5
اینستاگرام_parya_61_
پاسخ }
#10
[عکس: 20140519190358_Pineapple_upside-down_cake.jpg]

مواد لازم:
کره 125 گرم
تخم مرغ (بزرگ) 2 عدد
شکر 250 گرم
آرد 250 گرم
پودر بادام 190 گرم
بکینگ پودر 10 گرم (2 ق چ)
شیر 125 گرم
وانیل 1/2 ق چ
کمپوت آناناس 400 گرم
شکر قهوه ای 250 گرم

طرز تهیه:
فر رو با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنین ، قالب مورد نظر رو با کاغذ روغنی بپوشونین
تکه های آناناس رو به کمک غذاساز پوره کنین
شکر قهوه ای رو ذوب کنین و پوره ی اناناس رو بهش اضافه کنین (مراقب باشید شکر داغ روتون نپره) و داخل قالب بریزین
شکر و کره رو با همزن بزنین تا کرم مانند بشه
تخم مرغ رو همراه وانیل اضافه و خوب مخلوط کنین
در یک کاسه ی جدا آرد ، بکینگ پودر ، پودر بادام رو با هم مخلوط کنین سپس همراه شیر کم کم به مواد بالا اضافه کنین
سپس خمیر کیک رو روی پوره ی آناناس بریزین و 45 دقیقه برای پخت زمان بدین
نیم ساعت بعد از پخت اجازه بدین تا خنک بشه ، سپس کیک رو داخل ظرفی برگردونین و بزارین تا کاملا سرد بشه.


[عکس: 20140519190329_5845.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوی فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  مینی کیک وارونه آناناس Galaxy 0 1,866 ۲۶-۰۲-۱۳۹۲, ۱۰:۵۶ ق.ظ
آخرین ارسال: Galaxy