خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

كيك وارونه آناناس

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
183
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 198


محل سکونت : سرسبزترین جای ایران
ارسال: #1
كيك وارونه آناناس
طرز تهیه کیک آناناس:
تخم مرغ و شکر را باهمزن زده بطوریکه کشدار شود. سپس وانیل و ارد را با شیر کم کم وارد مایع میکنیم تا یکدست شود.و همچنین خامه ها را به مایع اضافه میکنیم. سپس در قالب کیک کمی چرب میکنیم و کاغذ روغنی را خوب ته آن می اندازیم و کمی دارچین و مغز گردوی ریز شده میریزیم. و اناناسها را بطور منظم ته قالب میچینیم و مایع را روی آن میریزیم. و دردمای 180 درجه ساتیگراد در فر قرار میدهیم تا 45 دقیقه.


بعد میگذاریم تقریبا یک ساعتی سرد شود . سپس در ظرف سرو برمیگردانیم و اناناسها بصورت منظره ای قشنگ روی کیک دیده میشود.

میتوانیم مارمالاد توت فرنگی یا البالو هم در مرحله آخر بصورت تزئینی روی حلقه های اناناس قرار دهیم.
[تصویر:  20120530201701_untitled.JPG]
امضای xcdsaz
زندگي كوتاهتر از آن است كه عشق ورزيدن را براي لحظه آخر بگذاريم
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۳۱-۵-۱۳۹۲ ۰۱:۰۰ عصر، توسط negin.s.)
۱۰-۳-۱۳۹۱, ۰۹:۴۸ عصر
یافتن سپاس نقل قول
8 کاربر از xcdsaz به دلیل این ارسال سپاس کرده.
نياز, asmata, negin.s, shaditaha, مهربون یار, سمیرا مامان شهاب, گلسا90, Atefe joon
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,304
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23858


محل سکونت : Persia
ارسال: #2
کیک وارونه آناناس
[تصویر:  20120907005110_IMG_7403.jpg]

مواد لازم:
1 عدد آناناس
1 و ¾ فنجان (350 گرم) شکر
½ فنجان (120 گرم) آب
6 قاشق سوپخوریکره نرم به علاوه ½ فنجان ذوب شده و سرد
1 فنجان (140 گرم) آرد کامل گندم(یعنی آردی که سبوسش گرفته نشده-همون آرد نونوایی)
1 قاشق چایخوری بکینگ پودر
¼ قاشق چایخوری نمک
2 عدد تخم مرغ در دمای اتاق
3 زرده تخم مرغ در دمای اتاق
کمی وانیل

روش تهیه:
1. با استفاده از یک چاقوی تیز پوست آناناس رو جدا کنین، به نیم تقسیمش کنین و هسته ش رو ببرین و به ضخامت حدود یک سانت برش بزنین

[تصویر:  20120907002747_IMG_7351.jpg]

2. ¾ فنجان (150 گرم) شکر رو ته یک قابلمه متوسط​​. بریزین آب رو به آرومی از اطراف ظرف ذورش بریزین و با کمی چرخوندن آروم ظرف سعی کنین آب رو به همه جای شکر برسونین
وقتی مطمئن شدین شکر کاملا مرطوب شده روب شعله متوسط بذارینش بدون اینکه شکر رو با آب هم بزنین تا جوش بیاد و شروع به کاراملی شدن بکنه
بعد از 3 4 دقیقه میبینین شکر بجوش میاد و کم کم آب کاراملی میشه

3.وقتی دیدن آب داره کاراملی میشه آروم ظرف رو بچرخونین تا شکر کاراملی تو آب حل بشه و شربت کاراملی خوشرنگی بدست بیاد
در این مرحله حرارت رو کم کنین و 6 قاشق غذاخوری کره رو اضافه کنین و هم بزنین تا مخلوط بشه مراقب باشین چون شربت کاراملی خیلی داغه و ممکنه بپاشه
با احتیاط تکه های آناناس رو اضافه کنین و هم بزنین تا خوب به کارامل آغشته بشن
حدود 8 تا 10 دقیقه بذارین آناناسها تو شربت بمونن اگه مخلوط سفت شد نترسین چون آناناس آب پس میده و کارامل رو شل میکنه
بعد از اینکه آناناسها خوب کاراملی شدن از شربت با کمک چنگال خارجشون کنین و بذارین شربت 2 3 دقیقه بجوشه تا غلیط بشه دوباره

4.فر رو با دمای 175 درجه روشن کنین و قالب گرد رو خوب با کره چرب کنین

5. همه آناناسها رو کف قالب بچینین و سعی کنین همه کف قالب رو بپوشونه و حفره ای نمونه و شربت کارامل رو روش بریزین

[تصویر:  20120907003320_IMG_7353.jpg]


6. آرد، بکینگ پودر و نمک رو الک کنین
در یک کاسه بزرگ تخم مرغ و زرده تخم مرغ رو با هم بزنین بعد 1 فنجون (200 گرم) شکر، وانیل، و ½ فنجان کره ذوب شده رو اضافه و خوب بزنینبعد آرد رو اضافه و با لیسک مخلوط کنین

[تصویر:  20120907004319_IMG_7360.jpg]

7مایه کیک رو روی آناناس بریزین و قالب رو چند بار روی کابینت بزنین تا هوای داخل مایه خارح بشه

8.قالب رو به مدت 50 تا 60 دقیقه یا تا زمانی که روش طلایی قهوه ای بشه بذارین داخل فر بپزه
بعد از خارج کردن از فر 30 دقیقه بذارین بیرون بمونه تا خنک بشه

9. حالا قلب رو با دقت روی بشقاب برگردونین و اگه آناناسی ته قالب چسبیده جدا و در جای خودش روی کیک بذارین و اجازه بدین کیک کاملا خنک بشه

این کیک رو میتونین 2 روز در ظرف دربسته و در دمای اتاق نگهداری کرد

[تصویر:  20120907005048_IMG_7374.jpg]


دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۸-۶-۱۳۹۱, ۰۱:۴۸ عصر
یافتن سپاس نقل قول
7 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, niloofar00, مهربون یار, سمیرا مامان شهاب, elipari, گلسا90, Atefe joon
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,111
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 5613


محل سکونت :
ارسال: #3
RE: کیک وارونه آناناس
ببخشيد.اگه اين نكته كه ميگم.بدون عكسه
چند ماه پيش من اين كيك را درست كردم.خيلي خيلي خوشمزه است.Yum2
اما اين نكنه كه اناناس اب مياندازه را نميدانستم.از قالب كمربندي استفاده كردم.و بوي شربت سوخته فر گرفت
دفعه دوم توي قابلمه چدن_ توي فر البته_عالي شد.من از اناناسهاي حلقه اي استفاده كردم و وسط حلقه هاي اناناس هم مارمالاد البالو گذاشتم
خيلي خوشمزه شد.حتما امتحان كنيدYum2
۱۸-۶-۱۳۹۱, ۰۲:۳۸ عصر
یافتن سپاس نقل قول
9 کاربر از رها نبوی به دلیل این ارسال سپاس کرده.
sima, N-M, negin.s, z.arghavani, سمیرا مامان شهاب, elipari, گلسا90, loyee_15, Atefe joon
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,166
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 9998


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #4
RE: كيك وارونه آناناس
اینم کیک وارونه آناناس من
[تصویر:  20130827170316_201308277113.jpg]

دستورش تقربیا من در آوردیهhih
ولی عالـــــــــــــــی شده بودYum2


مواد لازم :
آرد 1/5 پیمانه
شکر 1 پیمانه
روغن جامد یا کره 1/4 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد (زرده و سفیده جدا)
آب کمپوت 1/8 پیمانه
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری سر پر
وانیل 1/2 قاشق چایخوری


کمپوت آناناس 3 حلقه
شکر 1/2 پیمانه
کره 20 گرم
آب کمپوت 3 قاشق غذاخوری
آلبالو به دلخواه

طرز تهیه:
سفیده و وانیل رو با همزن بزنین تا کف کنه و از ظرف نریزه، سپس بزارین توی یخچال
زرده و شکر رو با همزن بزنین
روغن رو اضافه کنین و چند دقیقه هم بزنین تا خوب با هم مخلوط بشن
آب کمپوت رو اضافه کنین و مجددا هم بزنین
آرد و بیکینگ پودر رو الک کنین و کم کم به مواد بالا اضافه کنین و هم بزنین
سفیده رو با موادی که آماده کردین به کمک لیسک آرام و با حوصله مخلوط کنین، نزارین پف سفیده از بین بره

شکر رو توی قابلمه بریزین و روی حرارت بزارین تا اب بشه و اصطلاحا کاراملی بشه
کره رو اضافه کنین و به کمک همزن دستی هم بزنین
در پایان آب کمپوت رو اضافه کنین(خیـــــــــلی مواظب باشید چون کارامل داغه و وقتی آب کمپوت رو بهش اضافه میکنین ، می پره)
بعد از اینکه سس کاراملی تون یکدست شد از حرارت بردارین

آناناس رو خرد کنین و همراه چند تا آلبالو کف قالب بچینین و سس کاراملی رو روی آناناس ها بریزین و سپس خمیر کیک رو روی اناناس ها بریزین

[تصویر:  20130827165601_201308277097.jpg]

فر رو از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنین و مدت 45-60 دقیقه توی فر بزارین و با خلال چوبی از پخت کامل کیک مطمئن بشید
سپس اونو از فر خارج کنین و وارونه روی پایه ی خنک کننده بزراین تا خنک و از قالب جدا بشه
نوش جونYum2

--بافت کیک خیلی نرم و عالیه و تا سه - چهار روز توی ظرف دربسته و توی محیط اتاق ، مثل روز اولش نرم و خوشمزه ست.
--این کیک شیرینه ، ولی اگه شما کم شیرین دوست دارین شکرش رو 1/2 پیمانه بریزین.



[تصویر:  20130827170425_201308277121.jpg]
امضای negin.s
[تصویر:  countdown.php?width=500&height=1...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۵-۶-۱۳۹۲ ۰۴:۱۵ عصر، توسط negin.s.)
۵-۶-۱۳۹۲, ۰۴:۰۶ عصر
یافتن سپاس نقل قول
23 کاربر از negin.s به دلیل این ارسال سپاس کرده.
ایران دخت, مریم بانو 67, sammi, z.arghavani, mansore66, parza, monamona, niloofar00, مهرناز مامانی, Galaxy, vidia, N-M, love me, مهربون یار, mozhgan57, سمیرا مامان شهاب, elipari, گلسا90, loyee_15, بید مجنون, 1368Sheri, مریم خانومی 1, Atefe joon
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
905
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۱
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 5218


محل سکونت : تهران
ارسال: #5
RE: كيك وارونه آناناس
برای کیفیت پایین عکس اولی پوزش میطلبمhih
[تصویر:  20130828112832_20130827182632_.jpg]
برای این یکی هم کاغذ روغنی گذاشته بودم که خوب طلایی نشده زیرشDash2
[تصویر:  20130827182658_.jpg]
امضای parza
5
اینستاگرام_parya_61_
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۶-۶-۱۳۹۲ ۱۰:۲۸ صبح، توسط negin.s.)
۵-۶-۱۳۹۲, ۰۵:۲۸ عصر
یافتن سپاس نقل قول
16 کاربر از parza به دلیل این ارسال سپاس کرده.
mansore66, rahill1363, f.nik, niloofar00, مهرناز مامانی, shamim_13, Galaxy, vidia, قلب, N-M, negin.s, مهربون یار, سمیرا مامان شهاب, elipari, گلسا90, Atefe joon

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
115
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 216


محل سکونت : تهران
ارسال: #6
RE: كيك وارونه آناناس
این هم کیک من
خودم دوست نداشتم (هیچی کیک شکلاتی نمی شه )
ولی همسرم خیلی خوشش امد

[تصویر:  20131218173016_IMAG0206.jpg]

[تصویر:  20131218173228_IMAG0209.jpg]
امضای neda joon
[تصویر:  BK6Fp4.png]

تو کنار منی نمی ترسه دلم
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۷-۹-۱۳۹۲ ۰۵:۳۷ عصر، توسط neda joon.)
۲۷-۹-۱۳۹۲, ۰۵:۳۲ عصر
یافتن سپاس نقل قول
11 کاربر از neda joon به دلیل این ارسال سپاس کرده.
spssanb, مهرناز مامانی, 1368Sheri, McQueen, laleh joon, maryam1352, negin.s, سمیرا مامان شهاب, elipari, گلسا90, Atefe joon


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  مینی کیک وارونه آناناس Galaxy 0 1,668 ۲۶-۲-۱۳۹۲ ۱۰:۵۶ صبح
آخرین ارسال: Galaxy


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد