كيك پرتقالي:
مواد لازم براي كيك :
تخم مرغ ۸ عدد
شكر يك و نيم ليوان
ارد ۲ فنجان
پكينگ پودر ۱ ق غ
وانيل
مواد لازم براي كرم كيك :
ارد ۳ ق غ
رنده پوست پرتقال ۲ ق غ
شير يك و نيم ليوان
شكر يك ليوان
پرتقال پوست گرفته و خرد شده ۴ عدد بزرگ
اب پرتقال ۱ ليوان
كرم شانتي ۱ بسته
طرز تهيه :
ابتدا ارد را با پكينگ پودر ۳ بار الك كرده و كنار ميزاريم بعد تخم مرغ ها رو با شكر خوب هم ميزنيم و وانيل و اگه دوست داشتيم كمي رنده پوست پرتقال اضافه ميكنيم و هم ميزنيم بعد ارد و كم كم اضافه ميكنيم و اروم هم ميزنيم بعد تو قالب كمربندي چرب و ارد پاشيده شده ميريزيم و ميپزيم .
بعد پرتقال ها رو با نصف ليوان شكر و اب پرتقال خوب ميپزيم وقتي كاملا نرم شدند اب اضافي رو خالي ميكنيم و كنار ميزاريم . بعد پلته پرتقال رو كنار ميزاريم . بعد تو ظرف ديگه اي ارد - شير- رنده پوست پرتقال و نصف ديگه شكر رو با هم مخلوط كرده و رو حرارت ملايم ميزاريم تا غليظ بشه مثل فرني بعد از رو حرارت بداشته ميزاريم تا خنك بشه .
كرم شانتي رو هم حاضر ميكنيم و ميزاريم تو يخچال بعد كيك كه پخت از فر در اورده و ۱۵ دقيقه صبر ميكنيم تا اون گرمي اولش از بين بره. و با چاقوي تيزي كيك رو نصف ميكنيم . بعد اون اب پرتقال كه از پختن پرتقال كنار مونده بودو برداشته با كمك يك برس به طور يكنواخت به هر دو طرف كيك ميكشيم . تا كيك نرم بشه . بعد كرم كه حالا سرد شده روي طبقه زيرين كيك ميريزيم و نصف ديگه كيك و روش ميزاريم . كرم شانتي رو از يخچال دراورده و روي كيكو باهاش ميپوشونيم بعد پلته پرتقال رو روي كيك ريخته و ميزاريم ۲۰ - ۳۰ دقيقه تو يخچال بمونه و بعد ش سرو يكنيم .
مواد لازم براي كيك :
تخم مرغ ۸ عدد
شكر يك و نيم ليوان
ارد ۲ فنجان
پكينگ پودر ۱ ق غ
وانيل
مواد لازم براي كرم كيك :
ارد ۳ ق غ
رنده پوست پرتقال ۲ ق غ
شير يك و نيم ليوان
شكر يك ليوان
پرتقال پوست گرفته و خرد شده ۴ عدد بزرگ
اب پرتقال ۱ ليوان
كرم شانتي ۱ بسته
طرز تهيه :
ابتدا ارد را با پكينگ پودر ۳ بار الك كرده و كنار ميزاريم بعد تخم مرغ ها رو با شكر خوب هم ميزنيم و وانيل و اگه دوست داشتيم كمي رنده پوست پرتقال اضافه ميكنيم و هم ميزنيم بعد ارد و كم كم اضافه ميكنيم و اروم هم ميزنيم بعد تو قالب كمربندي چرب و ارد پاشيده شده ميريزيم و ميپزيم .
بعد پرتقال ها رو با نصف ليوان شكر و اب پرتقال خوب ميپزيم وقتي كاملا نرم شدند اب اضافي رو خالي ميكنيم و كنار ميزاريم . بعد پلته پرتقال رو كنار ميزاريم . بعد تو ظرف ديگه اي ارد - شير- رنده پوست پرتقال و نصف ديگه شكر رو با هم مخلوط كرده و رو حرارت ملايم ميزاريم تا غليظ بشه مثل فرني بعد از رو حرارت بداشته ميزاريم تا خنك بشه .
كرم شانتي رو هم حاضر ميكنيم و ميزاريم تو يخچال بعد كيك كه پخت از فر در اورده و ۱۵ دقيقه صبر ميكنيم تا اون گرمي اولش از بين بره. و با چاقوي تيزي كيك رو نصف ميكنيم . بعد اون اب پرتقال كه از پختن پرتقال كنار مونده بودو برداشته با كمك يك برس به طور يكنواخت به هر دو طرف كيك ميكشيم . تا كيك نرم بشه . بعد كرم كه حالا سرد شده روي طبقه زيرين كيك ميريزيم و نصف ديگه كيك و روش ميزاريم . كرم شانتي رو از يخچال دراورده و روي كيكو باهاش ميپوشونيم بعد پلته پرتقال رو روي كيك ريخته و ميزاريم ۲۰ - ۳۰ دقيقه تو يخچال بمونه و بعد ش سرو يكنيم .
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز