تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 28 رای - 2.96 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
كيك پرتقالی
#1
كيك پرتقالي:
مواد لازم براي كيك :

تخم مرغ ۸ عدد

شكر يك و نيم ليوان

ارد ۲ فنجان

پكينگ پودر ۱ ق غ

وانيل

مواد لازم براي كرم كيك :

ارد ۳ ق غ

رنده پوست پرتقال ۲ ق غ

شير يك و نيم ليوان

شكر يك ليوان

پرتقال پوست گرفته و خرد شده ۴ عدد بزرگ

اب پرتقال ۱ ليوان

كرم شانتي ۱ بسته

طرز تهيه :

ابتدا ارد را با پكينگ پودر ۳ بار الك كرده و كنار ميزاريم بعد تخم مرغ ها رو با شكر خوب هم ميزنيم و وانيل و اگه دوست داشتيم كمي رنده پوست پرتقال اضافه ميكنيم و هم ميزنيم بعد ارد و كم كم اضافه ميكنيم و اروم هم ميزنيم بعد تو قالب كمربندي چرب و ارد پاشيده شده ميريزيم و ميپزيم .

بعد پرتقال ها رو با نصف ليوان شكر و اب پرتقال خوب ميپزيم وقتي كاملا نرم شدند اب اضافي رو خالي ميكنيم و كنار ميزاريم . بعد پلته پرتقال رو كنار ميزاريم . بعد تو ظرف ديگه اي ارد - شير- رنده پوست پرتقال و نصف ديگه شكر رو با هم مخلوط كرده و رو حرارت ملايم ميزاريم تا غليظ بشه مثل فرني بعد از رو حرارت بداشته ميزاريم تا خنك بشه .

كرم شانتي رو هم حاضر ميكنيم و ميزاريم تو يخچال بعد كيك كه پخت از فر در اورده و ۱۵ دقيقه صبر ميكنيم تا اون گرمي اولش از بين بره. و با چاقوي تيزي كيك رو نصف ميكنيم . بعد اون اب پرتقال كه از پختن پرتقال كنار مونده بودو برداشته با كمك يك برس به طور يكنواخت به هر دو طرف كيك ميكشيم . تا كيك نرم بشه . بعد كرم كه حالا سرد شده روي طبقه زيرين كيك ميريزيم و نصف ديگه كيك و روش ميزاريم . كرم شانتي رو از يخچال دراورده و روي كيكو باهاش ميپوشونيم بعد پلته پرتقال رو روي كيك ريخته و ميزاريم ۲۰ - ۳۰ دقيقه تو يخچال بمونه و بعد ش سرو يكنيم .


فایل‌های پیوست عکس(ها)
       
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
#2
[عکس: 20121229094908_1260h.jpg]

کیک پرتقالی

مواد لازم برای آشپزی:

1. پودر کیک وانیلی آماده..........240 گرم
2. بکینگ پودر .............1/2 قاشق چای خوری
3. پوست پرتقال رنده شده................1 عدد
4. آب پرتقال تازه................150 میلی لیتر
5. شیر کم چرب..................150 گرم
6. کره گیاهی.....................100 گرم
7. نمک....................1/4 قاشق چای خوری

طرز تهیه:

فر را با حرارت 170 درجه سانتیگراد روشن کنید. رنده پوست پرتقال، آب پرتقال، شیر، نمک و کره را مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا کره آب شود، قبل از اینکه مخلوط بجوش آید از روی حرارت بردارید. پودر کیک و بکینگ پودر را با یکدیگر الک کنید. مخلوط آرد را با مخلوط کره ترکیب کرده تا مایعی یکدست درست شود. در قالبی به قطر 20 سانت ریخته و به مدت 30 دقیقه تا زمانیکه پخته شود در فر قرار دهید.

نکات: این کیک رژیمی است و از شکر و تخم مرغ در آن استفاده نشده است، در صورتیکه طالب شیرینی بیشتری هستید، می توانید به آب پرتقال کمی شکر اضافه کنید. می توانید از آرد معمولی استفاده کنید و برای هر 125 گرم یا یک پیمانه آرد، 2 قاشق چایخوری بکینگ پودر در نظر بگیرید.
خدايا دلم گرفته
پاسخ }
#3
تخم مرغ 2 عدد
پالپ پرتقال 1 لیوان
آب پرتقال 1/2 لیوان
شکر 1 لیوان
روغن 1/2 لیوان
رنده پوست پرتقال یه ذره
آرد سبوسدار 2 لیوان
ب پ 1 ق م
شکر +تخم مرغ میکس بعد روغن اضافه ودوباره میکس
آب پرتقال و پالپ هم اضافه و آرد و ب پ الک شده Yum2Yum2Yum2


[عکس: 20131104213347_DSC09533.jpg]

[عکس: 20131104213951_DSC09545.jpg]
در کـــــودکــی...
در کـــُـدام بــــــــــــآزی ، راهــــــت نــَــدادنــد ،
کــــــه امـــــروز ، انـــــقَــدر دیـــــوانه وار
تــــشنـــه ی " بــــــــــازی کـَــردن " بــــــــا آدم هــــــــایی ؟
پاسخ }
#4
سلام دوستان

رمز عبورم یادم رفته بود بلاخره برگشتم بعد از یک هفته Wavesmile

اینم کیک پرتقالی من که البته با یک لیوان شربت سان کویک درست کردم

انصافا خوشمزه و خوش عطر بود Yum2


[عکس: 20131109001741_IMG_5095.JPG]

[عکس: 20131109001849_IMG_5097.JPG]

[عکس: 20131109001940_IMG_5099.JPG]

[عکس: 20131109002029_IMG_5100.JPG]
[عکس: 20141117164754_5.jpg]



پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#5
[عکس: 20131125134057_f2.jpg]
پاسخ }
#6
کیک پرتقالی که من پرتقال رو با پوست له کردم و درون کیک ریختم عطر و طعمش فوق العاده بود
[عکس: 20131207153018_Image023.jpg]
اینم برش خوردش
[عکس: 20131207153225_Image024.jpg]
اگر ذره بین نگاه قوی باشد ، در تمام صفحه های ورق خورده زندگی اثر انگشت خدا دیده میشود !
پاسخ }
#7
[عکس: 20131228191932_IMG_8483.JPG]

[عکس: 20131228192025_IMG_8488.JPG]
[عکس: 20140108213106_friend-1.jpg]
پاسخ }
#8
[عکس: 20140113144330_.jpg]
محبوب بودنت را در همین لحظه باور کن.لحظه ای که دلی به یاد توست!Flowerysmile
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#9
با یک سوم مواد.آب پرتقال نداشتم رنده پوست پرتقال و 2 قطره اسانس پرتقالhihقابلمه ام بزرگ بود که زیاد پف نکرد
[عکس: 20140118165836_.jpg]
[عکس: 20140118170257_.jpg]
محبوب بودنت را در همین لحظه باور کن.لحظه ای که دلی به یاد توست!Flowerysmile
پاسخ }
#10
کیک پرتقالی
مواد لازم :
تخم مرغ 3 عدد
شکر 1 لیوان
ارد 2 لیوان
روغن مایع 1/2 لیوان
بگینگ پودر 2 ق م
وانیل 1/4 ق چ
رنده پوست پرتقال کمی
اب پرتقال 3/4 لیوان
طرز تهیه:
تخم مرغ ، شکر ، وانیل را با همزن میزنیم تا کاملا غلیظ و سفت شود.
روغن مایع را اضافه و کمی مزنیم
رنده پوست پرتقال و اب پرتقال را اضافه و مخلوط می کنیم.
ارد و بگینگ پودر را با هم مخلوط و در چند مرحله به مواد اضافه و مخلوط میکنیم.
مایه اماده را داخل قالب ریخته و در فر 175 درجه و در طبقه وسط میگذاریم
[عکس: 20140223080627_.jpg]

اینم با باقیمانده مواد بالا درست کردم
[عکس: 20140223080739_.jpg]
[عکس: 115.gif]

اینستای من @marziyeh_61
پاسخ }