تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 13 رای - 2.92 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
كپه عربي
#1
كپه عربي
مواد لازم :

برنج يك پيمانه

عدس قرمز( ميشه كه نباشه) نصف پيمانه

گردو 100 گرم

كشمش 50 گرم

زرشك 50 گرم

پياز خرد شده دو عدد

گوشت چرخ‌كرده 100 گرم

نشاسته ذرت دو قاشق سوپخوري

نمك، فلفل قرمز و زردچوبه به ميزان لازم

روغن براي سرخ كردن به ميزان لازم
طرز تهيه:
طرز تهيه:
برنج و عدس قرمز را به مدت دو ساعت خيس كرده و سپس روي حرارت گذاشته و تا زماني كه برنج و عدس قرمز ديگر هيچ آبي نداشته باشد به پخت ادامه مي‌دهيم ( در حد دم كردن برنج). مخلوط ما كه خنك شد اين مواد را ميكس يا چرخ مي‌كنيم.

طرز تهيه مواد داخل كپه:

ابتدا درون تابه پياز را سرخ كرده، گوشت را به آن اضافه و تفت مي‌دهيم، سپس گردوي خرد شده، كشمش و زرشك خيس‌خورده را به آن افزوده و ادويه موردنظر را به آن مي‌افزاييم و كنار مي‌گذاريم. به اندازه گردو، برنج و عدس قرمز را كه گلوله كرده‌ايم درون دست باز مي‌كنيم . مواد داخل كپه را به اندازه يك قاشق مرباخوري درون آن مي‌ريزيم و به شكل بيضي درمي‌آوريم.

نكته:اگه ديدين نمي تونين كپه رو درست شكل بديند نشاسته ذرت را با مقداري آب حل كنيم و با دست روي كپه بكشيم. اين كار ضمنا باعث مي‌شود كه كپه‌ها درون روغن باز نشود.

من با روغن خيلي كم سرخ كردم ولي اگه تو روغن زياد هم سرخ كردين تعداد کم از کوبه ها داخل روغن می اندازیم واگر به سرعت در ظرف بیندازیم روغن از حرارت می افته وکوبه ها وا می ره.

نکته دیگر اینکه بعد از انداختن کوبه در روغن تا خودش را نگرفته به اون دست نمی زنیم. وفقط با تکان دادن آروم ظرف کوبه ها را آزاد می کنیم
اگه از عدس قرمز استفاده نكردين زعفرون اضافه كنين كه رنگش بهتر بشه.

[عکس: 20140112164411_untitled1.JPG]
علت ویرایش : آپلود و ریسایز عکس پیوست شده
چرخ بر هم زنم ار جز به مرادم گردد
من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  دمي لخلاخ عربي s.hatami 0 759 ۰۹-۱۱-۱۳۹۰, ۰۱:۱۲ ق.ظ
آخرین ارسال: s.hatami