تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 7 رای - 2.57 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
كیك شكلاتى با كرم نعناع
#1





مواد لازم برای 8 نفر

كره: 130 گرم
پودر قهوه: 2 قاشق چایخوری
آب: 180 میلیلیتر
شكلات سیاه: 120 گرم
شكر: 220 گرم
تخممرغ: یك عدد
آرد: 200 گرم
بكینگپودر:یك ونیم قاشق چایخوری
پودركاكائو: 2 قاشق سوپخوری

مواد لازم برای كرم نعنا

كره: 150 گرم
پودرشكر: 500 گرم
شیر: 3 قاشق سوپخوری
اسانس نعنا: یكدوم قاشق چایخوری
رنگ سبز خوراكی: به مقدار لازم
مواد لازم رویه شكلاتی
شكلات سیاه: 400 گرم
خامه ساده: 300 گرم

روش تهیه

1 - 2عدد قالب به ابعاد 20 سانتیمتری را چرب كنید و با كاغذ پوشش دهید.

2-كره، قهوه، آب شكلات و شكر را در ظرفی ریخته روی حرارت ملایم قرار دهید تا مواد ذوب شده صاف و یكدست شود.

3- مواد را از روی حرارت بردارید و كنار بگذارید تا خنك شود سپس تخممرغ را كمی بزنید و اضافه كنید و درنهایت آرد، بكینگپودر، پودركاكائو الك شده را بیفزایید.

4- مواد را خوب مخلوط كنید و در قالبها بهطور مساوی بریزید و در فر با حرارت 160 درجه سانتیگراد به مدت 45 تا 50 دقیقه قرار دهید.

5-پس از اینكه كیكها را از فر خارج كرده و خنك شد از كرم نعنایی كه آماده كردهاید ما بین 2عدد كیك بمالید و روی هم قرار دهید حال نوبت رویه شكلاتی است كه روی كیك بریزید تا تمام سطح كیك را پوشش دهد.

6- وقتی رویه شكلاتی خودش را گرفت و خنك شد، میتوانید از كرم نعنای سبز بهوسیله قیف و ماسوره روی كیك را تزئین كنید.

روش تهیه كرم كرهای

كره را با همزن برقی بزنید تا كاملا نرم شود سپس پودر شكر را بهتدریج به آن اضافه كرده و به زدن ادامه دهید تا تمام پودرشكر جذب شود و درنهایت شیر، اسانس و رنگ را اضافه كنید. كرم زیبا و خوشمزه شما آماده است.

روش تهیه رویه شكلاتی

خامه را در ظرفی ریخته روی حرارت قرار دهید تا بهجوش آید. بلافاصله شكلات را اضافه كرده از روی حرارت بردارید و هم بزنید تا شكلات ذوب شود مایه را كنار بگذارید تا خنك شود.

برایم نوشته بود :
گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند
شاید چون آرزوهایم بلندند ...
ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید :
امیدی هست ؛ چون خدایی هست ...
آری ، وچه زیبا نوشته بود ...
همواره با خود تکرار میکنم،
امیدی هست ؛ چون خدایی هست
پاسخ }
#2
Package_favorite 
مواد لازم خمیر کیک:
1 پیمانه آرد سفید
1 پیمانه شکر
1/2 پیمانه کره یا مارگارین نرم
4 عدد تخم مرغ
1/2 پیمانه شربت با طعم نعنا
مواد لازم برای روی کیک :
شکلات تلخ آب شده به میزان لازم
مواد لازم برای کرم نعنا :
2 پیمانه پودر شکر
1/2 پیمانه کره یا مارگارین
2 قاشق غذاخوری عصاره نعنا (1 قاشق غذا خوری آب + 3/4 قاشق غذاخوری اسانس نعنا + 2 قطره رنگ سبز خوراکی )
طرز تهیه کیک :
ابتدا فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید .
یک قالب مستطیل شکل 13*9 بردارید و با روغن دور ظرف را چرب کنید .
آرد و شکر و کره و تخم مرغ ها و شربت نعنا را در ظرفی ریخته و کاملا باهم مخلوط کنید داخل قالب بریزید و به مدت 25 تا 30 دقیقه در فر قرار دهید تا بپزد.
حالا کیک را خارج کنید و بگذارید خوب خنک شود .
طرز تهیه کرم نعنا : تمام مواد را خوب با هم مخلوط کنید و هم بزنید بعد از خنک شدن کیک این کرم را روی کیک بریزید.
حالا شکلات ذوب شده را روی تمام کیک بریزید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید و بعد خارج کرده و برش بزنید و با یک برگ نعنا تزیین کنید .

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد.

[عکس: 20121223144928_untitledhcopy.jpg]
پاسخ }
#3
[عکس: 20141007085820_8542964386_a9e9743490_z.jpg]

مواد لازم برای کیک

شکر سفید : 2 پ
آرد همه منظوره : 1 و 3/4 پ
پودر کاکائو شیرین نشده : 1 پ
بیکینگ پودر : 1 و 1/2 ق چ
بیکینگ سودا(یا جوش شیرین) : 1 و 1/2 ق چ
نمک : 1 ق چ
تخم مرغ : 2 عدد
شیر : 1 پ
روغن نباتی : 1/2 پ
عصاره وانیل : 2 ق چ
آب جوش : 3/4 پ


مواد لازم برای کرم

کره (نرم شده) : 1 پ
خامه قنادی : 1/3 پ
عصاره نعنا : 2 ق چ
عصاره وانیل : 1 ق چ
رنگ خوراکی سبز : 2 قطره
پودر شکر : 4 پ
شکلات تخته ای (خرد شده ) : 60 گرم


طرز تهیه

1-فر را بروی 180 درجه روشن کنید.2 قالب 20 یا 23 سانتی را چرب و آرد پاشی کرده و کنار بگذارید.
2-شکر،آرد،پودر کاکائو،بیکینگ پودر،بیکینگ سودا و نمک را با همزن بزنید تا کاملا مخلوط بشن.تخم مرغ ها ،شیر ،روغن و وانیل را نیز اضافه کرده و با سرعت متوسط همزن 2 دقیقه بزنید.آب جوش رو هم به آرومی به مواد اضافه و مخلوط کنید.مایه ی کیک را در قالب های آماده بریزید و به مدت 30-40 دقیقه در فر از پیش گرم شده بگذارید تا آماده شود.
3-کیک ها را از فر خارج کرده و اجازه دهید 10 دقیقه در قالب سرد شود سپس روی توری سیمی گذاشته تا کاملا سرد شود.
4-برای تهیه ی کرم : کره ،خامه و عصاره ها رو با سرعت متوسط همزن بزنید تا نرم شود.همزن را روی سرعت کم گذاشته و به آرامی پودر شکر را اضافه کنید و بزنید در حدی که یکدست شود.رنگ خوراکی را اضافه کرده و با سرعت بالا تا 1 دقیقه ی دیگر بزنید تا حسابی فرم بگیرد.شکلات های خرد شده را اضافه کرده و بزنید تا یکدست شود سپس کیک سرد شده را روکش کنید.کیک روکش شده را در یخچال گذاشته و پس از چند ساعت سرو کنید.

نوش جانFlowerysmile
[عکس: 20141007093402_8541864859_8a00f7e39e_z.jpg]
دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  كیك شكلاتى گردویى fereshteh3 8 2,595 ۰۱-۰۲-۱۳۹۵, ۱۲:۱۶ ب.ظ
آخرین ارسال: asalkhanom