تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 7 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
كیك شكلاتى گردویى
#1






مواد لازم

آرد: 190گرم
پودركاكائو: 20 گرم
بكینگ سودا: یكدوم قاشق چایخوری
نمك: یكچهارم قاشق چایخوری
شیر: یكچهارم پیمانه
ماست خامهای: یكچهارم پیمانه
كره: 110 گرم
شكر: 180 گرم
تخممرغ: 2 عدد
وانیل: یكهشتم قاشق چایخوری
گردو:30 گرم
مواد لازم رویه
خامه معمولی: 200 گرم
شكلات: 300 گرم

روش تهیه

1 -قالبهای تكنفره را چرب كرده و آردپاشی كنید. اگر از قالبهای سیلیكونی استفاده میكنید، نیازی به چربكردن و آردپاشی ندارد.

2-آرد، بكینگ سودا، نمك، پودركاكائو را مخلوط كرده و الك كنید. شیر و ماست خامهای را نیز مخلوط كنید.

3-كره نرم شده و شكر را با دور متوسط همزن برقی بزنید تا كرمی شود. سپس تخممرغها را دانه دانه اضافه كنید.

4- مخلوط ماست، شیر و آرد را به تناوب اضافه كرده و خوب مخلوط كنید و درانتها گردوی خردشده را بیفزایید.

5-مواد را داخل قالبها ریخته و در فر با حرارت 170 درجه سانتیگراد به مدت 20 الی 25 دقیقه قرار دهید تا بپزد.

6- وقتی كیكها از فر خارج و خنك شد از كرم شكلاتی روی كیك بریزید و با ترافلهای رنگی تزئین كنید. یك عصرانه زیبا همراه یك فنجان چای خیلی میچسبد.

روش تهیه كرم شكلاتی

خامه را روی حرارت مستقیم قرار دهید تا به جوش آید. سپس شكلات خرد شده را اضافه كرده تا شكلات ذوب شود. بلافاصله ظرف را از روی حرارت بردارید و كنار بگذارید تا مواد كاملا خنك شوند.

فوت قنادی

بكینگ سوداچندبرابر قویتر از بكینگپودر عمل میكند و درصورت در دسترس نبودن بكینگ سودا از جوش شیرین استفاده كنید تا فرایند شیمیایی برای خنثیكردن اسیدها انجام شود.

نکته:

اضافهكردن نمك باعث تقویت عطر شكلات و كاكائو در كیكها خواهد شد.
برایم نوشته بود :
گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند
شاید چون آرزوهایم بلندند ...
ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید :
امیدی هست ؛ چون خدایی هست ...
آری ، وچه زیبا نوشته بود ...
همواره با خود تکرار میکنم،
امیدی هست ؛ چون خدایی هست
پاسخ }
#2

[عکس: 99312.jpg]
مواد لازم :
تخم مرغ متوسط 3 عدد
کره 125 گرم
شکلات 100 گرم
پودر شکر 1.5 لیوان
پودر کاکائو 2 ق غ
موز 2 عدد
گردو درشت خرد شده 1 لیوان
نمک 1 پینچ
پکینگ پودر 1 ق م
ارد 2 لیوان
طرز تهیه :
کره و شکلات رو به روش بن ماری ذوب میکنیم .
تخم مرغ ها رو همرام شکر و نمک با همزن میزنیم تا خوب پف بکنن .
پودر کاکائو – پکینگ پودر و ارد رو با هم مخلوط کرده سه بار الک میکنیم . بعد در دو مرحله به مواد قبلی مون اضافه کرده و به ارومی با هم مخلوط میکنیم .
موز ها رو با چنگال له میکنیم و به مواد قبلی اضافه کرده و با قاشق یا لیسک هم میزنیم .
گردو رو هم اضافه میکنیم .
قالب یا ظرف پیرکسمون رو چرب میکنیم .
مایه کیک مون رو توش میریزیم و تو فر از قبل گرم شده با 180 درجه میپزیم .

روش رو با هر سسی که دوست داشتین میتونین تزیین کنین .

[عکس: 99311.jpg]
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
#3
کیک کاکائویی و گردویی


[عکس: 97278.jpg]


مواد لازم :
تخم مرغ 3 عدد
شیر 1 لیوان
روغن مایع 1 لیوان
شکر 1 لیوان
وانیل
پکینگ پودر 1 ق م
کاکائو 4 ق غ
ارد 1 لیوان سرخالی
مغز گردو یا فندق اسیاب شده نصف لیوان

طرز تهیه :
ارد ، وانیل ، پکینگ پودر و کاکائو را با هم 3 بار الک میکنیم .
تخم مرغ و شکر را با دور تند همزن میزنیم تا پفی و کرم رنگ بشه . بعد شیر و روغن مایع را اضافه میکینم 2 دقیقه با همزن میزنیم .
مواد خشک الک شده را اضافه کرده با قاشق هم میزنیم و
اخر سر گردو را اضافه کرده و هم میزنیم .
و تو قالبهای مافین چرب شده و ارد پاشی شده ریخته و با 170 درجه میپزیم .


دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
#4
خییییییییییلی چسبید جای همه خالیYum2
[عکس: 20130219191845_2.jpg]

[عکس: 20130219191948_.jpg]
کم کم یاد خواهی گرفت که بوسه‌ها قرارداد نیستند و هدیه‌ها، معنی عهد و پیمان نمی‌دهند.
کم کم یاد میگیری که میتوانی تحمل کنی
که محکم باشی پای هر خداحافظی
یاد می‌گیری که خیلی می‌ارزی


پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#5
[عکس: 20141026201934_Namber5526.jpg]
5
اینستاگرام_parya_61_
پاسخ }
#6
این کیک خیلی خوشمزه است...با شیره خرما به جای شکر پخته شد...نصف لیوان گردو را تفت دادم برشته شد و با خرمای خشک بین موادش قاتی کردم وپخت
[عکس: 20151125181613__.jpg]

امروز مراسم آجیل درست کنی برای شب شیش نی نی آبجیمه ک هنوز بدنیا نیامده...این کیک برای چاشت پختم
[عکس: 20151125181149__.jpg]
[عکس: 20160823172356_.jpg]
پاسخ }
#7
برای اولین بار با یک فر خوب و با درجه و....کیک پختم......خخخخخخخخ
[عکس: 20151128072219_IMG_0504.jpg]
اما قالب فقط ظرف پیرکس داشتیم..
[عکس: 20151128072526_IMG_0508.jpg]
خیلیییییییییییییییییییی خوشمزه است
از وقتی با آبجی شیره خرما درست کردیم همه کیک ها را بجای شکر شیره خرما می ریزم خیلی خوشمزه وسالم وپرانرژی
[عکس: 20151128072618_IMG_0533.jpg]
[عکس: 20160823172356_.jpg]
پاسخ }
#8
[عکس: 20151208103648_IMG_6820.JPG]
[عکس: 20151208103744_IMG_6823.JPG]

با ارسال#2 سیمای عزیز
البته موز رو پوره نکردم برش زدم ودر کف قالب چیدم.
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#9
[عکس: 20160420131337_PicsArt_1461141429126.jpg][عکس: 20160420131539_PicsArt_1461141407234.jpg]
[عکس: 20161025124333_20131107090929_400.jpg]
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  كیك شكلاتى با كرم نعناع fereshteh3 2 1,562 ۱۵-۰۷-۱۳۹۳, ۰۹:۳۸ ق.ظ
آخرین ارسال: 1368Sheri