تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 24 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
لاح معجون
#1

[عکس: 99869.jpg]

مواد لازم برای خمیر :

آب ۱ لیوان

روغن مایع نیم فنجان

خمیر مایه ۱ ق چ

نمک

ارد به مقدار کافی

مواد لازم برای مواد روش :

گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم

پياز 1 عدد

جعفري مقداري

فلفل 1 عدد

گوجه فرنگي 1 عدد

رب گوجه فرنگي 1 ق غ

رب فلفل 1 ق غ

نمك- فلفل- زردچوبه

طرز تهيه :

۱ : مواد خمبر را بجز ارد را با هم مخلوط کرده و ارد را کم کم بهش اضافه میکنیم تا خمیر نرمی که بدست میچسبه بدست بیا ریم این چسبندگی را با ورز دادن از بین میبریم .

۲ : از خمیر به اندازه تخم مرغ برداشته و چونه درست میکنیم .

۳ : روش دستمال میکشیم تا نیم ساعت بمونه .

۴ : بعد روی میز کار ارد پاشیده و خمیر را باز میکنیم .

۵ : پیاز - فلفل- گوجه فرنگی - جعفری - را داخل غذاساز ریخته و ریز خردش میکنیم . گوشت و رب ها را اضافه کرده و خوب با هم مخلوط میکنیم .

۶ : از مایه گوشتی روی خمیر با قاشق میمالیم ویک سینی غیر قابل استفاده الومینیومی رو برداشته و میزاریم روی گاز .با حرارت ملایم میزاریم سینی رو میزاریم داغ بشه . و اروم اروم خمیر رو با مایه گوشتی میزاریم روی سینی تا بپزه .

۷ : با سالاد یا پیاز نوش جان میکنیم .

[عکس: 99868.JPG]

میتونین توی فر هم بپزین .
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
#2
(۲۵-۰۳-۱۳۹۱, ۱۱:۰۹ ق.ظ)سونیای مامان نوشته:  سلام می خواستم بدونم خمیر رو از کجا بخرم یعنی واسه چه نونی باشه؟
خانومی دستور اولی طرز تهیه خمیر رو نوشتم .
میتونین از خمیر نون سنگک هم استفاده کنین فقط باید خیلی نازک بازش کنین
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
#3

لاح معجون

[عکس: 97487.JPG]

مواد لازم برای خمیر :
اب ولرم 2 لیوان
ارد 4 لیوان
خمیر مایه 1 ق م
شکر 2 ق م
نمک 1.5 ق م
روغن مایع 2 ق غ
مواد گوشتی :
گوشت چرخ کرده 1 کیلو
گوجه فرنگی 4 عدد
فلفل سبز 2 عدد
پیاز درشت 1 عدد
جعفری
رب فلفل 2 ق غ
رب گوجه فرنگی 2 ق غ
فلفل قرمز – فلفل سیاه – اویشن – نمک
سیر 5-6 حبه
روغن مایع 4 ق غ
پیازچه 5-6 ساقه
طرز تهیه :
برای تهیه مایه گوشتی همه مواد به جز گوشت را جدا جدا تو غذاساز ریخته و پوره میکنیم .
بعد گوشت را اضافه کرده و همه مواد را با هم مخلوط میکنیم . اگر اول خمیر را اماده کردین تقریبا 1 فنجان اب به موادمون اضافه میکنیم تا مایه گوشتی مون ابکی بشه . ولی اگه خمیر را بعدا اماده میکنیم . خودش خود به خود اب پس خواهد داد .

[عکس: 97486.JPG]


خمیر مایه را با اب مخلوط کرده و عمل میاریم . بعد از 10 دقیقه همه مواد خمیر را با هم مخلوط کرده و ورز میدیم و بهش استراحت میدیم تا حجمش دوبرابر بشه .
از خمیر به اندازه یک نارنگی برداشته و گرد میکنیم . با این اندازه ها تقریبا 30 تا چونه خمیر بدست میاد .

[عکس: 97485.JPG]


خمیر را با وردنه به اندازه یک پیشدستی باز میکنیم

[عکس: 97484.JPG]

خمیر را تو ماهی تفلون گذاشته و با حرارت متوسط میپزیم همین که زیر خمیر کمی تغییر رنگ داد برداشته و تو سینی فر میزاریم .

[عکس: 97483.JPG]


5 تا 6 تا که اماده شد تو فر با 225 تا 250 درجه تا زمانی که گوشت بپزه ، میپزیم .

[عکس: 97482.JPG]

پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }