خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 24 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

لاح معجون

ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 5,339


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #1
لاح معجون

[عکس: 99869.jpg]

مواد لازم برای خمیر :

آب ۱ لیوان

روغن مایع نیم فنجان

خمیر مایه ۱ ق چ

نمک

ارد به مقدار کافی

مواد لازم برای مواد روش :

گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم

پياز 1 عدد

جعفري مقداري

فلفل 1 عدد

گوجه فرنگي 1 عدد

رب گوجه فرنگي 1 ق غ

رب فلفل 1 ق غ

نمك- فلفل- زردچوبه

طرز تهيه :

۱ : مواد خمبر را بجز ارد را با هم مخلوط کرده و ارد را کم کم بهش اضافه میکنیم تا خمیر نرمی که بدست میچسبه بدست بیا ریم این چسبندگی را با ورز دادن از بین میبریم .

۲ : از خمیر به اندازه تخم مرغ برداشته و چونه درست میکنیم .

۳ : روش دستمال میکشیم تا نیم ساعت بمونه .

۴ : بعد روی میز کار ارد پاشیده و خمیر را باز میکنیم .

۵ : پیاز - فلفل- گوجه فرنگی - جعفری - را داخل غذاساز ریخته و ریز خردش میکنیم . گوشت و رب ها را اضافه کرده و خوب با هم مخلوط میکنیم .

۶ : از مایه گوشتی روی خمیر با قاشق میمالیم ویک سینی غیر قابل استفاده الومینیومی رو برداشته و میزاریم روی گاز .با حرارت ملایم میزاریم سینی رو میزاریم داغ بشه . و اروم اروم خمیر رو با مایه گوشتی میزاریم روی سینی تا بپزه .

۷ : با سالاد یا پیاز نوش جان میکنیم .

[عکس: 99868.JPG]

میتونین توی فر هم بپزین .
23-01-2011, 10:47 PM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 5,339


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #2
RE: لاح معجون
(14-06-2012, 11:09 AM)سونیای مامان نوشته: سلام می خواستم بدونم خمیر رو از کجا بخرم یعنی واسه چه نونی باشه؟
خانومی دستور اولی طرز تهیه خمیر رو نوشتم .
میتونین از خمیر نون سنگک هم استفاده کنین فقط باید خیلی نازک بازش کنین
14-06-2012, 11:15 AM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 5,339


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #3
RE: لاح معجون

لاح معجون

[عکس: 97487.JPG]

مواد لازم برای خمیر :
اب ولرم 2 لیوان
ارد 4 لیوان
خمیر مایه 1 ق م
شکر 2 ق م
نمک 1.5 ق م
روغن مایع 2 ق غ
مواد گوشتی :
گوشت چرخ کرده 1 کیلو
گوجه فرنگی 4 عدد
فلفل سبز 2 عدد
پیاز درشت 1 عدد
جعفری
رب فلفل 2 ق غ
رب گوجه فرنگی 2 ق غ
فلفل قرمز – فلفل سیاه – اویشن – نمک
سیر 5-6 حبه
روغن مایع 4 ق غ
پیازچه 5-6 ساقه
طرز تهیه :
برای تهیه مایه گوشتی همه مواد به جز گوشت را جدا جدا تو غذاساز ریخته و پوره میکنیم .
بعد گوشت را اضافه کرده و همه مواد را با هم مخلوط میکنیم . اگر اول خمیر را اماده کردین تقریبا 1 فنجان اب به موادمون اضافه میکنیم تا مایه گوشتی مون ابکی بشه . ولی اگه خمیر را بعدا اماده میکنیم . خودش خود به خود اب پس خواهد داد .

[عکس: 97486.JPG]


خمیر مایه را با اب مخلوط کرده و عمل میاریم . بعد از 10 دقیقه همه مواد خمیر را با هم مخلوط کرده و ورز میدیم و بهش استراحت میدیم تا حجمش دوبرابر بشه .
از خمیر به اندازه یک نارنگی برداشته و گرد میکنیم . با این اندازه ها تقریبا 30 تا چونه خمیر بدست میاد .

[عکس: 97485.JPG]


خمیر را با وردنه به اندازه یک پیشدستی باز میکنیم

[عکس: 97484.JPG]

خمیر را تو ماهی تفلون گذاشته و با حرارت متوسط میپزیم همین که زیر خمیر کمی تغییر رنگ داد برداشته و تو سینی فر میزاریم .

[عکس: 97483.JPG]


5 تا 6 تا که اماده شد تو فر با 225 تا 250 درجه تا زمانی که گوشت بپزه ، میپزیم .

[عکس: 97482.JPG]

30-11-2012, 05:06 AM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد