خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 85 رای - 2.8 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

لازانيا با ماکروفر

مدیر بازنشسته

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
479
تاریخ عضویت:
Feb 2011
مدال ها

اعتبار: 347


محل سکونت : تهران
ارسال: #1
Package_favorite  لازانيا با ماکروفر
1 بسته لازانيا
250-200 گرم گوشت چرخ كرده
1 عدد كوچك فلفل دلمه اي
2 قاشق غذاخوري پياز سرخ كرده
1 بسته پنير پيتزا
حدود 2 ليتر آب
2 قاشق غذاخوري رب گوجه فرنگي
به قدر كافي نمك و فلفل


طرز تهيه مايه گوشت:
گوشت چرخ كرده، فلفل دلمه اي خرد شده، قارچ خرد شده، پيازداغ، نمك و فلفل را در ظرف مسطحي با هم مخلوط مي كنيم ظرف را بدون درپوش به مدت 5-4 دقيقه قدرت 100% مايكروفر مي گذاريم تا مواد تفت بخورد. در اين فاصله يك بار مواد را هم مي زنيم. سپس رب گوجه فرنگي را با كمي آب جوش و زعفران مخلوط كرده و به مواد اضافه مي كنيم و در ظرف را مي گذاريم. مجدداً دستگاه را به مدت 5-4 دقيقه قدرت 100% روشن مي كنيم تا مواد پخته شوند.
طرز تهيه لازانيا:
آب را داخل ظرف كاملاً گودي مي ريزيم، 2 قاشق غذاخوري روغن به آن اضافه مي كنيم و مي گذاريم تا به جوش آيد سپس نمك را به آب اضافه كرده و ورقه هاي لازانيا را داخل آن قرار مي دهيم و مجدداً دستگاه را به مدت 8-6 دقيقه قدرت 100% روشن مي كنيم تا لازانيا مغزپخت شود بعد آنرا آبكش مي كنيم. ظرف مسطحي را انتخاب ته ظرف را چرب مي كنيم يك لايه از ورقه هاي لازانيا داخل آن قرار مي دهيم و روي آنرا از مايه گوشت و يك لايه پنير رنده شده مي ريزيم بدين ترتيب لايه ها دوباره تكرار شود (لايه آخر بدون پنير).
ظرف را با درپوش به مدت 6-5 دقيقه قدرت 100% در مايكروفر مي گذاريم بعد از اتمام اين زمان در ظرف را برداشته پنير را روي آن مي پاشيم ظرف را بدون درپوش روي سه پايه فلزي قرار مي دهيم دستگاه را به مدت 6-5 دقيقه با تركيب گريل و قدرت 60% (كليد تركيبي) روشن مي كنيم تا سطح پنير كمي طلايي گردد.


فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
29-03-2011, 02:33 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #2
RE: لازانيا با ماکروفر
(04-01-2012, 05:54 PM)سمیراسمیرا نوشته: من لازانیا درست کردم واسه اولین بار با مایکروفر خیلی بد شد لایه رویی خشک شد داخلیاش نرم بود و خام پنیرروش هم آب شد بوی بد می داد اصلا خوشم نیومد :-(

عزیزم نمیدونم چرا بو میداد ولی این کارا رو انجام بده:

خمیر لازانیا رو بذار بپزه و نرم بشه بعد آبکش کن و روی یه پارچه تمیز بدون پرز پهن کن
کف ظرفتو پرب کن و خمیر لازانیا بذار روش مواد گوشتی مثل ماکارونی روش یه کم پنیر و یه کم سس سفید(بشامل)میریزی بازم خمیر و... تا آخرین لایه

برای اینکه روش خشک نشه حتماً باید یه لایه ضخیم سس سفید بکشی روشو بذاری تو فر
04-01-2012, 09:05 PM,
یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد